vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

147 επισκέπτες, 9 χρήστες
zalaros, Sergios, kon95, giorgos1999, grag, Buliwyf, marauder800, I.P, lagoudakis

Twitter

Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

 • *****
 • 3068
 • Φύλο: Άντρας
 • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« στις: Απριλίου 02, 2016, 17:42 »
Xαιρετώ! Εδώ και 2-3 μερούλες έχω το Pico στα χέρια μου. Το έχω κατευχαριστηθεί, αλλά με έχει προβληματίσει λίγο σε κάποια σημεία.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή*…

1. Εμφάνιση - Κατασκευή

Το Pico δεν εισάγει κάποιo νέo σχέδιο στην κατηγορία των box mods. Έχει το σχήμα πολλών κλασσικών mod όπως του iStick 50W, του Al Mood, του Radius κλπ.
Ένα σχήμα που από τη φύση του, λόγω της στρογγυλεμένης εμπρός και πίσω όψης, παρέχει άνετο κράτημα.

Οι πάνω και κάτω μεταλλικές επιφάνειες, είναι αυτή τη φορά με υφή βουρτσισμένου μετάλλου (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), δένουν τέλεια με τους αγαπημένους μας επισκευάσιμους και δείχνουν πολύ πιο ποιοτικές από αυτές τις ψεύτικες γυαλιστερές των istick 20, 30, 40, 50 που μόνο και μόνο να τις ακουμπήσεις με παρανυχίδα χαράσσονταν. Από το πλάι, φαίνονται και αρκετά παχιές, πράγμα που σχεδιαστικά παραπέμπει έντονα στο Radius.

Στην επάνω επιφάνεια, υπάρχει η τρύπα της μπαταρίας και ο αυτορυθμιζόμενος καθ’ ύψος 510 στιβαρός κονέκτορας που φαίνεται κατασκευαστικά ίδιος με αυτούς των τελευτάιων istick. Οι ατμοποιητές βιδώνουν χωρίς να αφήνουν το -ενοχλητικό για κάποιους- κενό που άφηναν στο 40άρι istick με το γνωστό αποτέλεσμα να χαράσσουν τη γύρω επιφάνεια σε βάθος χρόνου. Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά η συγκεκριμένη φθορά δε θα δημιουργείται το ίδιο εύκολα, ούτε θα φαίνεται το ίδιο έντονα. Μην ξεχνάμε πως το μέταλλο πλέον έχει βουρτσισμένη υφή.

Aυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η τοποθέτηση της μπαταρίας. Επιλέχθηκε ένας τρόπος με μοναδικό σκοπό την ελάττωση των διαστάσεων, μιας και γλυτώνει γύρω στον ενάμιση πόντο ύψος από το κυρίως σώμα του κουτιού.

Η 18650 μπαταρία μπαίνει ξεβιδώνοντας ένα μεταλλικό στρογγυλό καπάκι με ειδικά “λούκια” ώστε να μην γλυστράει στο χέρι κατά το βίδωμα - ξεβίδωμα, και έχει άριστα σπειρώματα (Φωτό 8 ). Από τη μέσα μεριά του, είναι η “πατούρα” του αρνητικού πόλου η οποία έχει και τη χαρακτηριστική σήμανση. Τοποθετούμε τη μπαταρία πάντα με το θετικό πόλο προς τα κάτω. Όσο βιδώνουμε, αυξάνεται λίγο και η δύναμη που θα χρειαστεί για να κλέισει πλήρως ώστε να ασφαλίσει καλά τη μπαταρία.

Καλό θα ήταν, οι ατμοποιητές που τοποθετείτε να μην υπερβαίνουν τα 22 χιλιοστά διάμετρο. Αν και δεν έχω στην κατοχή μου 23άρη, υποθέτω πως ναι μεν θα χωράει ίσα ίσα, αλλά θα υπάρχει ο κίνδυνος φθοράς, είτε του ατμοποιητή είτε του καπακιού σε περίπτωση που η διάμετρος του ξεπερνάει τα 23 χιλ. έστω και για δέκατο του. Μπορεί επίσης να σφηνώσουν και να μην μπορείτε να ξεβιδώσετε είτε το ένα είτε το άλλο μετά. Επίσης καλό θα ήταν, τουλάχιστον για λόγους εμφάνισης, οι ατμοποιητές που θα βάλετε πάνω να είναι σχετικά κοντόχοντροι. Δεν θα ταιριάζει το ίδιο καλά πχ ένας Kayfun Mini V3 ή ένας Triton Mini με έναν Μomentus Unfollow (τρελή έμπνευση το όνομα…) ή έναν Τηλέμαχο.

Στην κάτω επιφάνεια (Φωτό 2), βρίσκονται οι τρύπες διαφυγής αερίων και το κουμπί +/-. Λέω το κουμπί και όχι τα κουμπιά μιας και αυτή τη φορά είναι εμφανώς ένα, που πατιέται είτε απο τη μια πλευρά, είτε απο την άλλη, είτε και από τις δυο μαζί.
Η αίσθηση του είναι «κλικαριστή», όσο πρέπει σκληρή για να χρησιμοποιείται άνετα και δεν “κουδουνίζει”! Είναι χωνευτό ώστε να μην πατιέται όταν το κουτάκι στέκεται όρθιο.
Οι περιοχές + και – ξεχωρίζουν νοητά μεταξύ τους με μια φαρδιά γυαλιστερή εσοχή έτσι ώστε δύσκολα να τις μπερδέψετε με την αφή.

Πάμε στην πρόσοψη. Εκεί δεσπόζει το κουμπί και η οθόνη, ενώ τέρμα κάτω είναι και η θύρα φόρτισης / αναβάθμισης micro USB.
Το κουμπί εμφανισιακά μοιάζει με αυτό του istick 50W. Ευτυχώς όμως, οι ομοιότητες του με αυτό σταματούν εκεί. Έχει και αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά του μετάλλου που συναντάμε στο πάνω και κάτω καπάκι. Είναι στιβαρό, ωραίο κουμπί, με την καμπύλη του να ακολουθεί αυτή της πρόσοψης. Εξέχει από το σώμα όσο πρέπει. Είναι κλικαριστό και μπορεί να πατηθεί άνετα και από τα πλάγια. Θα ήθελα τη διαδρομή του όμως λίγο μεγαλύτερη στο πάτημα.
Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, ούτε αυτό «κουδουνίζει». Έχει βέβαια ένα τζόγο αλλά μόνο για λειτουργικούς λόγους. Δεν ενοχλεί στη χρήση. Το φαινόμενο του missfire, που έχει παρουσιαστεί σε προηγούμενα μοντέλα, δεν μου εμφανίστηκε καθόλου. Κάθε φορά που πάταγα, έδινε άμεσα!

Η οθόνη είναι η κλασσική της Eleaf. Είναι πολύ πιο φωτεινή αυτή τη φορά. Όχι όπως στο 40άρι. Είναι ακόμα πιο φωτεινή από του vtc mini και κάτω από το φως του ήλιου δε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να διακρίνετε τα νούμερα. Σαν φινίρισμα είναι η αλήθεια πως θα την προτιμούσα κάπως διαφορετικά, όπως πχ στο 30άρι istick, γιατί με ψιλοενοχλεί το μικρό «σκαλάκι» προς τα μέσα, που κάνει το καλούπι του τζαμιού με το σώμα.
Όλα αυτά βέβαια, διυλίζοντας τον κώνωπα, όπως αρμόζει στα φόρουμ. Γιατί στην τιμή αυτή, δεν μπορούμε να του τα προσάψουμε ως ψεγάδια.

Τέλος, πιο κάτω είναι η κλασσική θύρα USB για φόρτιση και αναβάθμιση. Δείχνει ΟΚ, αλλά προτιμώ να φορτίζω τη μπαταρία σε εξωτερικό φορτιστή, οπότε απλώς τσέκαρα αν λειτουργεί.

2. Λειτουργία

Εδώ τα πράγματα (ή να πω τα ρεύματα) βαίνουν ομαλά. Η πλακέτα δίνει αυτό που περιμένεις να δώσει σε κάθε ρύθμιση, και φτάνει μέχρι τα 75 βατ. Η συμπεριφορά του είναι όπως στα μοντάκια της εταιρείας, με εξαίρεση του πρώτου εικοσάβατου. Η μετρήσεις των αντιστάσεων είναι κοντά σε αυτές του ωμόμετρου της ίδιας εταιρείας που έχω. Σε λειτουργία power mode με κανθαλ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Η ρύθμιση των βατ κυλάει γρήγορα στην αυξομείωση, το μενού είναι το χαρακτηριστικό εύκολο.
Με έλεγχο θερμοκρασίας, όπως έχω ξαναπεί, δεν ασχολούμαι οπότε και δεν το δοκίμασα.

3. Εργονομία - Μέγεθος

Η αναλογία των πλευρών του τελικά, άλλους θα βολέψει, άλλους όχι. Εξαρτάται από το πόσο μεγάλο χέρι έχει κανείς αλλά και το πόσο υπομονή ώστε να συνηθίσει το μέγεθος. Είναι πραγματικά κοντό! Είναι τόσο κοντό, που όταν το αγκαλιάσεις με την παλάμη σου, η φυσική θέση του αντίχειρα “πέφτει¨ πολύ πιο πάνω απ το κουμπί “πυροδότησης” και θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το κράτημα σας για να το φτάσετε (Φωτό 9). Δεν έρχεται τόσο φυσικά στην παλάμη όσο όταν έπιασα το πρώτο iStick 20W. Έχει μια καμπύλη εκμάθησης. Στην αρχή είναι λίγο κουραστικό, αλλά τελικά είναι κάτι που βρίσκεις πως σε βολεύει να το κρατάς, το συνηθίζεις και στο τέλος το ξεχνάς.

Το βάρος του, 134 γραμμαρια με τη μπαταρία, δεν είναι ιδιαίτερα μειωμένο όπως το ύψος του. Δεν ενοχλέι όμως. Λόγω μεγέθους, ίσως να σας φανεί και ελαφρύτερο. Όπως την πάτησα εγώ…

Η νέα θέση του κουμπιού +/- που πλέον είναι από κάτω, δε με δυσκολεύει καθόλου. Δεν το χρησιμοποιώ συχνά άλλωστε.
Αυτό που πραγματικά δεν βολεύει, είναι η θέση της θύρας USB γιατί δεν μπορείς εύκολα να το χρησιμοποιείς και ταυτόχρονα να το φορτίζεις. Θα βόλευε καλύτερα να είναι από κάτω και αυτό αλλά προφανώς ήταν θέμα πλακέτας αλλά και κατασκευής (Φωτό 10).

4. Crash Test

Xωρίς να το επιδιώκω, την τούμπα του την έφαγε. Από ύψος γραφείου στο γυμνό πάτωμα. Το τζάμι του Τηλέμαχου μπορεί να έσπασε, αλλά αυτό δεν φάνηκε να έπαθε κάτι.


5. Γενικά Συμπεράσματα

Ακόμα εδώ είστε; Το μηχάνημα κατά τη γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο value for money! Τρεχάτε! Η ποιότητα κατασκευής του δικαιολογεί ακόμα και διπλάσια από την τιμή που ζητάει. Και έχει και την ευκολία της αποσπώμενης 18650 μπαταριας! Τί άλλο θέλουμε! Ειδικά για εσάς που χρησιμοποιείτε κοντούς drippers, είναι τουλάχιστον ότι ομορφότερο.
Φυσικά, δεν είμαι σε θέση να ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα βγάλει προβλήματα η πλακέτα, η τα κουμπιά, αλλά όλα δείχνουν σωστά κατασκευασμένα.

Συνοψίζοντας:

Θετικά:
- Ποιότητα κατασκευής
- Απόδοση power mode
- Αποσπώμενη μπαταρία 18650
- Τιμή (29 ευρώ με προπαραγγελία)
- Μέγεθος (45 χιλ. Χ 23 χιλ. Χ 70,5 χιλ.)**

Αρνητικά:
- Τοποθέτηση θύρας USB
- Περιορισμός σε ατμοποιητές 22 χιλ.
- Μέγεθος (45 χιλ. Χ 23 χιλ. Χ 70,5 χιλ.)**

Να ευχαριστήσω πολύ ξανά την ECIG που μου διέθεσε τη συσκευή για παρουσίαση…

Ακολουθεί φωτορομάντζο...


1


2


3


4


5


6


7


8


910


_____________

* Δεν συμπεριέλαβα στην αρχή της παρουσίασης τη συσκευασία, γιατί έχω αυτή που είναι με τον Melο 3 και τα έξτρα του μαζί, αλλά πήρα μόνο το μοντάκι. Λογικά θα συνοδεύεται από καλώδιο φόρτισης, οδηγίες χρήσης και πιστοποιητικό κινεζογνησιότητας.

**Το μέγεθος είναι επί τούτου και θετικό και αρνητικό…

================================
Από τον συντονισμό:
Ακόμα μια πλήρη παρουσίαση του Pico μπορείτε να δείτε από τον kostas44 ΕΔΩ

Ερωταπαντήσεις


 • Μεταβολή Watt σε TC #1*
 • Οδηγίες χρήσης στα αγγλικά #1
 • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά #1 (από ReplaceSmoke)
 • Συμπεράσματα χρήσης #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12#13
 • Μεγάλη κατανάλωση τις πρώτες μέρες #1
 • Συμπεράσματα για TC #1
 • Απαντήσεις σε διάφορα #1
 • Παρουσίαση από BasilisL #1
 • Αλλοίωση χρώματος στο καπάκι - fire - από κάτω #1, #2, #3, #4, #5
 • Μπαταρίες #1, #2, #3, #4*
 • Διαφορές στην μέτρηση της αντίστασης #1*
 • Συνδυασμοί πλήκτρων #1 (και στην παρουσίαση του kostas44), #2*, #3^
 • Pico και NiFe #1*, #2, #3, #4
 • SS316 TCR  #1
 • Ν200 TC #1, #2, #3*
 • Εισαγωγή αέρα κάθετα στο καπάκι της μπαταρίας #1* , #2
 • Φόρτιση με USB #1*
 • Παρουσίαση από sertikos #1
 • Λύση για την μείωση των Watt #1
 • Ανάγνωση αντιστάσεων #1*, #2, #3^
 • Μπαταρίες με προστασία #1*, #2
 • TC σε VW αυτόματα #1
 • Σκουπιδάκι στην οθόνη #1
 • Μπαίνει μέσα η οθόνη #1
 • Τα έσω του Pico #1
 • Περί τιμής αντίστασης που παραμένει με άλλον ατμοποιητή #1
 • Συμπεράσματα περί αυτονομίας #1, #2*, #3
 • Συμπεράσματα TC #1
 • Αλλαγή Watt σε έλεγχο θερμοκρασίας #1*, #2
 • Pico και μπαταρίας 18500 #1
 • Ρύθμιση TCR #1*
 • Περί Bypass #1, #2
 • Περί θήκης και τυχών αερίων μπαταρίας  #1*^
 • Update και διαφορές #1^
 • Δεν ανάβει μετά το Update #1*^, #2*^
 • Περί Smart Mode #1^, #2^ (βίντεο)
 • Περί μείωσης Watt  #1^, #2^
 • Ενεργοποίηση - απενεργοποίηση Logo #1^
 • Περιστροφή οθόνης #1*^
 • Περί Volt &  Bypass #1^*
 • New coil - Same coil #1^


Όπου βλέπετε * διαβάζετε το επόμενο post για απάντηση. Mε ^ οι τελευταίες προθήκες Τελευταία ενημέρωση 10/6/2016Ενημέρωση συνδέσμων
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2022, 02:48 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

 • ***
 • 949
 • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 02, 2016, 18:13 »
ωραία παρουσίαση, σ'ευχαριστούμε!
Για μένα λοιπόν που δε χρησιμοποιώ άτμο πάνω από 22χιλ, με βολεύει το μικρό μέγεθος στο πιάσιμο και θεωρώ προσόν τη θύρα usb εκεί που είναι, φαίνεται να είναι το ιδανικό μικρό μοντάκι δεδομένης της αποσπώμενης μπαταρίας!Πολύ χαίρομαι που το παρήγγειλα και ακόμα πιο πολύ που δε βιάστηκα και πρόλαβα την προσφορά της ecig.Τώρα αναμονή :)

Αποσυνδεδεμένος Doubt

 • *****
 • 2811
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 02, 2016, 18:26 »
Το παράγγειλα κι εγώ, με έπεισε η προεπισκόπηση και η ανέλπιστα χαμηλή τιμή.
Τα μισά περίπου από όσο μου είχε στοιχίσει το vtc :o

Αποσυνδεδεμένος leontamp

 • *
 • 84
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 02, 2016, 18:54 »
Χθες είχα την πρώτη μου επαφή με το Pico, όταν πήγα βόλτα από ένα μαγαζί να ψωνισω τις βάσεις μου.
Με την πρώτη ματιά μου φάνηκε μεγαλύτερο από ότι πίστευα πως είναι...Ίσως φταίει πως το ήταν δίπλα από το mini volt βέβαια  :tongue_smilie:
Εντέλει εβγαλα το vtc mini από τη τσέπη τα βαλα δίπλα δίπλα και τα επεξεργάστηκα...
Με βολεψε περισσότερο κι ας είναι πιο πλατύ... Να σημείωσω πως τα χέρια μου είναι σχετικά μικρά, παρ όλα αυτά με βολεψε απίστευτα στο χέρι..."Χουφτωστο! Χουφτωστο!" έλεγε μία φωνουλα μέσα μου...
Όταν με το καλό πληρωθουμε προορίζεται για δεύτερο μοντακι  :thumpup:

Σημ. Αν κάπως γινόταν το fire button να βρισκόταν πάνω στο καπάκι της μπαταρίας (φωτο10 αριστερή φωτό) θα ήταν ιδανικό...

Αποσυνδεδεμένος petra

 • *****
 • 5198
 • Φύλο: Γυναίκα
 • big sister's watching you!
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 02, 2016, 20:42 »
Φαρδύ είναι τελικά... σε συνολικό όγκο το 30ρι δείχνει μικρότερο. 
Αλλά η ουσία είναι ότι το πίκο με τα tc και τα 75 βατ με την αποσπώμενη είναι σε άλλη κλάση. 
Κρίμα που δεν μπόρεσες να κάνεις και το TC τεστ. Νομίζω ότι εκεί χωλαίνουν πλέον τα μοντάκια, λίγο ή πολύ. 
Οπως λες όμως κι εσύ, σ΄αυτή την τιμή "ντεφ' να γέν' " το TC. Eίναι σαν να στο κάνουν δώρο!

αααα.... υποκλίνομαι στην παρουσίαση! Μπράβο! 

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

 • **
 • 488
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 02, 2016, 20:44 »
Ωραια παρουσιαση,
επειγοντως φωτο απο καποιον φιλο που το εχει [αν το εχει]με 23ρι ατμοποιητη.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

 • *****
 • 3454
 • Φύλο: Άντρας
 • φυσα ρουφα τραβα τονε
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 02, 2016, 20:56 »
petra κάποιοι το αγοράσαμε αποκλειστικά για tc χωρίς αυτό είναι άχρηστο για μένα
οποτε για μένα είναι σαν να μου δίνουν δώρο το power
το θέμα είναι ότι πιθανότατα να έχει παρόμοια συμπεριφορά με το vtc mini
από την άλλη είναι τόσο χαμηλή η τιμή του που αν δεν παίζει το tc θα πάει κάπου δωράκι και δεν θα κλαίμε τα λεφτά μας

Αποσυνδεδεμένος kurtz

 • *
 • 89
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 02, 2016, 20:59 »
Ωραία παρουσίαση φίλε.
Ενδιαφέρον mod με καταπληκτική τιμή, αλλά δεν μου αρέσει που ο ατμοποιτής είναι στριμωγμένος. Έπρεπε κατά την γνώμη μου να δώσουν κανένα χιλιοστό παραπάνω για να χωράει άνετα 23 ατμοποιητής.

Αποσυνδεδεμένος estrifan

 • *****
 • 1546
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:15 »
Τα συγχαρητήρια και απο εμένα! Πολύ ωραία παρουσίαση και κατατοπιστική! :thumpup:
Μια ερώτηση μόνο. Το καπάκι της μπαταρίας, τί ύψος έχει? Φαίνεται να είναι κάτω απο 1cm και ελπίζω να είναι έτσι, γιατί ο Billow v2 nano που έχω, αρχίζει να φαρδαίνει στα 23mm απο εκεί και πάνω... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Tazz

 • **
 • 137
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:18 »
Να εκφράσω και εγώ τις ευχαριστίες μου για την ωραία παρουσίαση και την ανακούφιση που έδωσες σε εμάς τους βιαστικούς που προ παραγγείλαμε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alani-jm

 • *
 • 55
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:20 »
Ωραια παρουσιαση.Το εχω παραγγειλει και εγω απο χθες και οταν γινεκ παραλαβη θα το εχουμε για μοντακι στην μηχανη και το vtc για κυριο μοντ.

Αποσυνδεδεμένος makis66

 • *****
 • 3076
 • Φύλο: Άντρας
 • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:23 »
Στέλιο τα συγχαρητήριά μου. :respect:

Μια απ' τις ωραιότερες παρουσιάσεις.

Θα ήθελα όμως στις φωτογραφίες που ποστάρισες να έχεις το Pico σε όλα τα χρώματα. :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

 • *****
 • 3068
 • Φύλο: Άντρας
 • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:30 »
Παιδιά χαίρομαι πολυ που σας άρεσε! Να στε καλά! Μακάρι να δούλευα και TC ώστε να ήταν πληρέστερη... :)

Το καπάκι τέρμα βιδωμένο εξέχει 8 χιλιοστά!

Huawei & Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος estrifan

 • *****
 • 1546
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:33 »
Τέλεια σε ευχαριστώ! :thumpup:
Τις δοκιμές σε TC θα τις κάνω εγώ...τόσα σύρματα έχω που δεν χρησιμοποιώ...κάπως πρέπει να τελειώσουν και αυτά... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Tazz

 • **
 • 137
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W)
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:35 »
Φράξε κανα χωράφι  ;D

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Υγρά Αναπλήρωσης Dinner Lady Έτοιμα υγρά 1238 135614 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 17, 2024, 21:46
από mathimatikos1966
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4679 476180 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 17, 2024, 08:56
από georgeboy
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 977 114587 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 13, 2024, 15:05
από Eizomar
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 4 1274 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 11, 2024, 11:30
από zamploutos
Hellvape Dead Rabbit 3 RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 1 2332 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 10, 2024, 19:10
από thodoris20vt
Flexus Stick? Εναλλακτικές προτάσεις; Ατμοποιητές "εμπορίου" 3 905 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 10, 2024, 18:58
από billythekid
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1807 271032 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 10, 2024, 18:47
από Leon_GR
LOST VAPE M100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 3 1494 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 08, 2024, 15:12
από zamploutos
Aspire Flexus Pro [AIO (Όλα σε ένα)] 0 847 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 08, 2024, 14:43
από zamploutos
ULTON Millennium RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 138 43157 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 05, 2024, 22:57
από treloneritis
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα" Θέματα υγείας 861 164971 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 04, 2024, 20:09
από vag21
Lost Vape Thelema Solo (21700) [Ηλεκτρονικά mods] 29 12312 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 30, 2024, 18:19
από Xameno_Skli