Θα ήθελα κ εγω να πω την γνώμη μου για το Pico..
Στα θετικά το μέγεθος - φορητότητα, η ευαναγνωστη οθόνη ακόμη Κ στο φως της ημέρας, η λειτουργία του TC(στην περίπτωση με σύρμα ss316 που είναι άψογη κ αναγνωρίζει κ τις μικρές αποκλίσεις της νέας ωμικης αντίστασης χωρίς να βιδωνεις κάποια μεγαλύτερη - μικρότερη πριν), τα βουρτσισμενα μέρη, η ευκολία αλλαγής της μπαταρίας..
Στα αρνητικά θα έλεγα η βαφή η οποία δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτική τουλάχιστον όπως στα 20-30-50, το fire button το οποίο θέλει αρκετή πίεση κ δεν εξεχει αρκετά με αποτέλεσμα να το ψάχνεις κ στην πίεση να κρύβεται στο πλαίσιο..
Θα ήθελα να αναφέρω κ κάτι που παρατήρησα.. Στην λειτουργία power κ παρόλο που τα πλήκτρα + - είναι κλειδωμένα κάθε φορά που βγαίνει ο ατμοποιητης τα watts πέφτουν κατά 0,1..
Το αγόρασα από γνωστό κατάστημα του χώρου μαζί με τον Melo Mini 3..
Ο ατμόποιητής δουλεύει άψογα χωρίς κανενός είδους πρόβλημα διαρροής, υπερτροφοδοσιας, υποτροφοδοσιας με τις 0,3 0,5 κ τις 1,8 του Triton..
Θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι συμβατό το rba του lemo 2 με πολύ μικρό κόστος αλλά προσωπικά δεν είναι της προτίμησης μου όπως Κ οι 0,3-0,5 λόγω των πολλών watts κ της πολύ αέρατης τζουρας..