Η
επίστρωση του πόλου, σε συνδιασμό με το σκληρό ελατήριο που έχει τον κάνουν να γρατσουνίζεται ιδιαίτερα εύκολα. Ατμοποιητές με βίδα από κάτω ή γρέζια και μακριούς πόλους θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.
Το TC και τα ρευματα του όσο μπορώ να κρίνω είναι εξαιρετικά. Έχει ένα θέμα που αναφέρω σε προηγούμενο post με την ανάγνωση των αντιστάσεων.
Επίσης ,αν το μοντ και ο ατμο δεν είναι κρυα, στην ίδια θερμοκρασία η ανάγνωση της αντίστασης λογικά και αναγκαστικά βγαίνει off. To αποτέλεσμα είναι το μοντ να παίζει, άλλα να πρέπει να βάλεις τελείως διαφορετική θερμοκρασία για να έχεις το ίδιο ατμιστικο αποτέλεσμα.
Με την χρήση που το έχω κάνει, θεωρώ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ update που να σου επιτρέπει να ορίσεις manually την τιμη της αντίστασης αν θες. Έτσι όπως δουλέυει το σύστημα με το lock και το new coil up αν έχεις δυο ζεστούς ατμοποιητές είναι αδύνατο να τους εναλλάσσεις εκτός και αν έχουν την ίδια ακριβως αντίσταση.
Το έχω δοκιμάσει με Ti1 και Νι200. Μου αρέσει τόσο που νομίζω έγιναν τα εξής πράγματα:
Α) Kanthal τέλος. Φοβάμαι πως μου βγάζει "υποψία καμένου"
B) Με βλέπω να αγοράζω και άλλο Pico καθώς έγινε η μόνη συσκευή που χρησιμοποιώ...