Παρέλαβα και εγώ σήμερα απο ecig και πραγματικα μπορω να πω με απόλυτη ειλικρίνεια οτι μου αρέσει πάρα πολύ,, όσο το μέγεθος αλλά όσο η ποιότητα του χρωματος η ακόμα και η λειτουργικότητα του..το δούλεμα του στην ρύθμιση wattage είδα μια πτώση στα ωμ σε σχέση με τις ενδείξεις του vtc που σε σύγκριση με το ώμομέτρο δείχνει να συμφωνεί το pico με μία παρά πολύ μικρή απόκλιση του 0.01 ωμ .... σε temperature ss στην ρύθμιση τις εταιρίας όλα άψογα, σε ρύθμιση temperature m1 με σύρμα SS316L με θερμικό συντελεστή 100 απο zivipf βάζοντας και στο pico και στο vtc 200℃ και 13 watt το ατμισμα στο pico ηταν ποιο υποτονικό έναντι στο vtc που για να έχω το ίδιο ανέβασα έως 220℃ για να έχω επιτυχώς το ίδιο ατμίστικό αποτέλεσμα, φυσικά αυτό οφείλεται οτι διαβάζει χαμηλότερα τα ωμ και όχι ποιο ψηλά όπως στο vtc ..
Σε γενικές γραμμές δεν δυσκολευτηκα καθόλου στις λειτουργίες στο μενού και υπο μενού όσο μου φάνηκε αρχικά κάπως δύσχρηστα το + - στο κάτω μέρος αλλά είναι θέμα εξοικειώσεις ..Όσο τώρα αφορα την εναλλαγή σε ωμ μου το έκανε αρχικά και εκεί που είχα 10 βατ κατέβηκε στα 9.9 βατ προσπαθώντας όμως να δω που οφείλεται αυτό δεν μου κατέβαζε ωμ οσες φορές και αν αλαξα ατμό η ακόμα και στων ίδιο ουτε σε ρύθμιση wattage αλλά ουτε και σε tc mod ..είναι λιγες η ώρες που είμαι μαζί του και ελπίζω να βρω και αλλες λεπτομέριες όσο αφορα την λειτουργικότητα του σε οτι σύρματα έχω ..πάντως αξίζει σαν μοντ για την τιμή που έχει όπως βλέπω θα πάρω και ένα δεύτερο την κυριακή απο φαστεκ να έχει συντροφιά αυτά τα ολίγα για σήμερα ακολουθεί σχετικό φωτο ρεπορτάζ...
Αρχίζοντας με κάτι μικρο kayfun Five Pawns

Tilemahos V2 plus

Phenomeno Lite

Cloud One

Calix V2

Και επειδή ο καλός φιλος και συνατμιστης giorgoss ζητησε φωτο με βαρκουλες και κάστρα και δεν μπόρεσα του ανεβάζο αυτή
Στην πράσινη κουκίδα που έβαλα εκεί θα με βρεις Κύριε Σκραφνακη
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk