Δε θέλω να γίνω μάντης κακών
αλλά πολύ φοβάμαι πως όλο αυτό το "hype" που έχει δημιουργηθεί
γύρω από αυτό το μοντάκι θα ξεφουσκώσει πολύ σύντομα...
Εδω θα διαφωνησω. Θα πρεπει να διαχωρησουμε λιγο το hype απο την πραγματικη καινοτομια. Δημιουργειται hype για προϊοντα που δεν το αξιζουν και οφειλεται αποκλειστικα στο προμοτιον, το ονομα και αλλους παραγοντες που δεν εχουν να κανουν με αυτη καθεαυτη τη συσκευη και τα χαρακτηριστικα της. Ναι σε αυτες τις περιπτωσεις γρηγορα αυτο ξεφουσκωνει γιατι δεν υπαρχει στερεο εδαφος απο πισω που να υποστηριζει τις αναλογες προσδοκιες. Ομως η περιπτωση του pico δεν ειναι τετοια. Το μεγαλο ατου του ειναι φυσικα το μεγεθος σε συνδυασμο με την αποσπωμενη μπαταρια που διαθετει. Δεν ειναι επανασταση, αλλα ειναι μια καινοτομια, κατι διαφορετικο, πως να το κανουμε τωρα. Αυτο δεν μπορει να διαψευστει, ουτε να ξεφουσκωσει. Αυτος ειναι ο σχεδιασμος του, τερμα και τελειωσε, δεν αλλαζει. Αντιθετα προβλεπω παρομοια αποδοχη με το θρυλικο πλεον 20αρι στικακι που χωρις να εχω στοιχεια στα χερια μου, θεωρω οτι αποτελει το μοντ με τις περισσοτερες πωλησεις και αντιγραφες ever και εφερε τα box mods στο προσκηνιο και τις σωληνες στο παρασκηνιο. Και ολα αυτα με τα γνωστα κατασκευαστικα του προβληματα (ρευματα, πολος). Γιατι; Λογω μεγεθους, αυτονομιας, ευκολιας. Ετσι και το pico. Το hype του δεν αφορα το ονομα, ουτε καποια περιεργη νεα τεχνολογια που κρυβεται μεσα του, ουτε την ποιοτητα των ρευματων ή της κατασκευης. Αφορα πραγματα (μεγεθος, μπαταρια, τιμη) που τα βλεπεις εξαρχης πριν καν το αγορασεις, οποτε δεν προκειται να απογοητευτεις οταν το παρεις στα χερια σου.
Τωρα οσο αφορα τη καθυστερηση στη διαθεση, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Μπορει να απογοητευσει καποιους, αλλα αργα ή γρηγορα θα ειναι διαθεσιμο σε ικανες ποσοτητες για ολους. Υπομονη λοιπον, η ζητηση ειναι τεραστια και ειναι λογικο να συμβαινει κατι τετοιο τωρα.