vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

SQuape X[dream] RTA by StattQualm

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: SQuape X[dream] RTA by StattQualm
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 17:21 »
[justify]@VoltazTsibouk, καλησπέρα, και συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα. Θα μιλήσω με βεβαιότητα γιατί έτυχε να το δω και στον γνήσιο. Αν κάτι δεν κλείσει σωστά, θα έχουμε δάκρυσμα στα κάτω δεσίματα του dream. Τα σπειρώματα με o-ring είναι οι πρώτοι ύποπτοι (π.χ. η μαργαρίτα). Μην αλλάξεις θέση στα o-rings γιατί έχουν μεγάλη διαφορά πάχους και απλώς θα μετατοπίσεις το πρόβλημα, όπως επίσης πιστεύω πως -συνήθως- η κάθε πατέντα καταλήγει σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Εγώ θα κοίταζα να κλείσω καλά όλα τα μέρη, τα o-rings να μην είναι φαγωμένα και δεν θα έκανα πατέντες. Αν και πάλι είχα διαρροές, πρώτα θα συμβουλευόμουν από κοντά κάποιο φίλο ατμιστή και κατόπιν πάλι εδώ για γνώμες από επόμενους χρήστες. (για το θέμα “κλώνος-γνήσιος”, προς θεού, ατμιστές είμαστε και ανταλλάσσουμε πληροφορίες, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανάλογο νήμα, πολύ καλά έκανες).[/justify]

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • Φύλο: Άντρας
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 18:34 »
Προσοχή στα ορινκ πάνω και κάτω από το τζαμάκι. Στο σχέδιο του γνήσιου τα ορίζει 18χ1,5 ενώ στο δικό μου τον κλώνο ήταν 18χ1.  Μόλις τα άλλαξα σταμάτησε το δάκρυσμα από τις τρύπες του αέρα. Τα υπόλοιπα είναι σωστά.
Ο κλώνος είναι ο SJMY από 3Fvape με βάση και για μονή αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 18:48 »
Αν το τανκ παιρνει αερα...δεν σφραγιζει καλα απο οποιοδηποτε σημειο υπαρχει συγουρα διαροη....κοιταξτε και το εσωτερικο ορινκ που σφραγιζει το δαχτυλιδι το πανω...να πατωνει που λεμε στην οροφη της καμιναδας

Αποσυνδεδεμένος VoltazTsibouk

• *
  • 53
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2016, 00:04 »
ο ατμοποιητης δεν ξαπλωσε καθολου μονο σε ορθια σταση ειναι και τα κανει ολα αυτα... απο πανω που λεω οτι κλωτσαει και να μην εχει κλεισει δεν παιζει ρολο αφου απο κατω το τζαμακι με την πιεση στεγανωνει ... το προβλημα ειναι οτι και περιμετρικα απο την βαση για τις αντιστασεις ειναι μουσκεμα. αν ειναι το ο ρινγκ που συγκρατει το πανω μερους του κλουβιου των αντιστασεων ια επρεπε να εχω δακρυα διαρροη και απο τις εισαγωγες αερα... απο κει δεν εχω ουτε σταγονα.... μου βγαζει τα υγρα στο κατω ορινγκ... στη βαση. αρα μαλλον δεν κλεινει καλα το κλουβι... υποθεσεις κανω αλλα οπως το βλεπω η συνεχεια της ροης εκει με παει

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 02:38 »
[justify]@VoltazTsibouk, καλησπέρα. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε ή όχι; Για το παραπάνω που αναφέρεις, μην σου κάνει και μεγάλη εντύπωση, τη φορά που είχα κι εγώ τέτοια διαρροή/δάκρυσμα, το πρόβλημα ήταν από πάνω (μαργαρίτα όχι καλά σφιγμένη / κι αυτό γιατί, αργότερα είδα με το αλενόκλειδο πως ήθελε ελάχιστο κλικ και η καμπάνα), όλο αυτό έφερε δάκρυσμα από κάτω, στη βάση, (κι όχι από τις εισαγωγές αέρα), και να πω την αμαρτία μου, δεν κάθισα να σκεφτώ παραπάνω για το "πώς". Τα πάντα εφαρμόζουν τέλεια, όμως και ο χρήστης πρέπει να προσέξει όλα τα βήματα, την έπαθα στην αρχή του και το λέω με επιπλέον σιγουριά. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Inhale the future... exhale the past!
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 11:05 »
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που αγόρασε τον Squape X απευθείας από τη "μαμά" εταιρεία στην Ελβετία.

Η αγορά απευθείας από εκεί (μαζί με το έξτρα deck) έρχεται αρκετά φθηνότερα, αλλά θέλω να ξέρω τι παίζει με τελωνείο, καθώς η Ελβετία δεν είναι στην ΕΕ (τυπικά τουλάχιστον). :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 11:10 »
Κανένα θέμα δε θα έχεις με τελωνείο.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• **
  • 404
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 11:19 »
Ευχαριστώ φίλε μου
Αν αγοράσες απευθείας απο το site τους, θυμάσαι αν σου ήρθε με Swiss Post ή Fedex?  Επειδή τη δεύτερη τη φοβάμαι λίγο.. 8)

• 1047
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 20:24 »
Δεν έχω αγοράσει αδερφέ οππότε δε ξέρω. Το καλό ειναι πώς λογικά απο εκεί δε θα αργήσει καθόλου να έρθει..!!

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 20:34 »
@interisti

Επειδή κι εγώ την φοβάμαι (μήπως το περάσει από τελωνείο εννοώ), μήπως είναι πιό σίγουρο να επιλέξεις το ταχυδρομείο?... :hmmm:

• 1047
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 20:50 »
Παιδιά ΔΕΝ θα περάσει τελωνείο. Οτιδήποτε απο Ευρωπαική χώρα ΔΕΝ περνάει τελωνείο..!!!!

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 21:20 »
έβαλα σήμερα μια παραγγελία απο αυτους αλλα επειδή το ποσό ειναι μικρο (38 ευρω) 99 τοις εκατό θα περάσει χωρίς τελωνείο. :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 21:22 »
@Georgechalkida

....μα η Ελβετία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά όχι στην νομισματική ένωση.... :dontknow: Τέλος πάντων, μπορεί να κάνω λάθος...

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 21:30 »
Παιδιά, η Ελβετία ΔΕΝ είναι μέλος - χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( σιγά μην ήταν... ). Ως εκ τούτου, παίζει κανονικά τελωνείο.

• **
  • 404
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 23:23 »
Τους εστειλα email και μου απαντησαν αμεσα

Dear Spyros

Thank you very much for your interest.

As Switzerland is not a member of the EU you won't pay Swiss VAT, but it is likely that you will have to pay VAT of your country.
We recommend to choose Swiss Post for Greece. There seems to be a higher chance to receive the goods without paying additional VAT or customs fees. And if you have to pay it is mostly less customs fees than with FedEx. That's why we recommend Greece customers to order with Swiss Post.

Best regards,
Chris

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359884 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114240 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374792 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F