vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

498 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, PsykieG, manoslykos, kon95, Buliwyf, maprix, camber

SQuape X[dream] RTA by StattQualm

Αποσυνδεδεμένος AntonysLa

• *
  • 13
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SQuape X[dream] RTA by StattQualm
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 23:53 »
Εχω τον squapeX και βεβαια είχα τον kfv5 καμία σύγκριση ο ενας με
Τον άλλον θεωρώ κλάσεις ανώτερο το squapeX και οι λόγοι οι εξής : 
Διπλό/μόνο ντεκ κανεις οτι θες
Τρελή απόδοση γεύσης και ντουμάνι που όλοι πιστεύω το θέλουν 
Ειναι αρκετα εύκολος ακόμη και για αρχάριο ήταν ο δεύτερος επισκευασιμος που είχα 
Τέλος η τιμή ειναι τσιμπημένη αλλα τα υλικά υπέρ ανθεκτικά.....

Αποσυνδεδεμένος VoltazTsibouk

• *
  • 53
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 00:21 »
@JoeBarTeam μια που σε διαβασα και μια που τον ξανανοιξα... καλα που ειπες για το αλενακι στην καμιναδα γιατι το ειχα απορρεια, ειχα καταληξει οτι ο κινεζος το εκανε φιξ.Καθαρισμα ολα σφιξημο οσο πρεπει στην αρχη λεω ναμαστε αλλα ξαναμανα. Αρχιζω να τον φυσαω παρατεταμενα φυσαρουφα του ηρθανε τα τσιπουρα καπως σκιαχτηκε αλλα παλι δακριζει. Θα δω τι θα κανω με το ορινγκ της βασης θα παιξω με πιο χοντρο και πιο λεπτο. Μπορει και να του βαλω κολαρο χαρτοπετσετα οπως φερνουνε τα κρασια με φαινεται εχεχεχε

Κατασκευαστικα το θεωρω απαραδεκτο να μην εχει πατουρα η μαργαριτα για το ορινγκ...ισως παω σε πλακε φλαντζα. Δε γινεται στο σφιξημο να εισαι στο περιπου και να πηγαινεις με την αισθηση...

Αποσυνδεδεμένος anvailas

• *
  • 5
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 02:13 »
@VoltazTsibouk προμηθεύσου o-rings 18x1,5 (18mm εσωτερική διάμετρος, 1.5mm πάχος) και αντικατέστησε τα αντίστοιχα πάνω και κάτω απο το τζαμάκι.

Είχα το ίδιο θέμα με τον κλώνο και με την αντικατάσταση λύθηκε. Τα o-rings που εχει ο κλώνος είναι λεπτότερα από αυτά που προβλέπει ο κατασκευαστής (δες κι εδώ: https://www.stattqualm.ch/index.php/en/products/main-products/item/download/136_751dc8db53aecee9184a597420698258 ).

Σφίξιμο όσο πρέπει για να μη σου τα "κλωτσήσει" ή κάνεις ζημιά στο τζαμάκι και λογικά δε θα εχεις διαρροές πλέον.

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!

Αποσυνδεδεμένος anvailas

• *
  • 5
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 09:44 »

Εγω έχω τον 2ο, αυτόν της SJMY, αλλά πιστεύω πως και στον άλλον στο ίδιο σημείο θα δημιουργείται το πρόβλημα.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 12:42 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 10:01 »
Δεν αποκλείεται, αλλά αν δεις το συγκριτικό http://blog.3fvape.com/atomizer/comparison-between-2-squape-x-dream-style-rta-from-3fvape/ , γράφει για τον 9376 οτι έχει πιό χοντρά ορινγκς... Κοιτάζοντας πάντως τις φωτογραφίες, νομίζω οτι μάλλον χρειάζεται λεπτότερο ορινγκ στο πάνω καπάκι, ώστε να σφραγίσει καλά όπως ο SJMY. Τέλος πάντων, μακάρι να λύσει το πρόβλημα ο φίλος μας.

Πιστεύω οτι το κατάστημα, εμμέσως πλην σαφώς, προωθεί τον ακριβό... Στο συγκριτικό φαίνεται να ψάχνει εναγωνίως ελαττώματα στον φθηνότερο... Ο τύπος που έκανε το συγκριτικό λέει οτι δοκίμασε μόνο τον ακριβό. Γιατί? Κανονικά θα έπρεπε να δοκιμάσει και τους 2... Ακόμη και στο shipping δίνει τον ακριβό την επόμενη μέρα, ενώ τον φθηνό 3-7 εργάσιμες... Ο ακριβός βέβαια προέρχεται από εργοστάσιο επώνυμο, ενώ ο φθηνός από ανώνυμο....λες και είναι δυνατόν να υπάρχει επιχείριση χωρίς επωνυμία... Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά λίγο μου βρωμάει η δουλειά. Δεν τον κατακρίνω, έμπορος είναι... Αλλά είναι πολύ πιθανό και ο οικονομικότερος να παίζει μια χαρά...

Δοκίμασες anvailas στον δικό σου το ντεκ για την μονή?... Διαφέρουν οι απόψεις για το αν ταιριάζει... Το κατάστημα λέει οτι προέρχεται από τον ίδιο κατασκευαστή και ταιριάζει, αλλά κάποιοι χρήστες έχουν αντίθετη άποψη...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 10:38 από sensk3 »

Αποσυνδεδεμένος anvailas

• *
  • 5
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 10:58 »

Δεν τους έχω και τους δύο στα χέρια μου για να σου πω τις διάφορες, αλλά ο κλώνος της SJMY είναι πάρα πολύ καλός, αν εξαιρέσεις το θεματάκι με τα o-rings.

Δε νομίζω πως η 3fvape έχει σκοπό να προωθήσει τον επώνυμο. Έτσι κι αλλιώς, είναι συνηθισμένο οι κλώνοι από τους γνωστούς "κλωνοκατασκευαστές" (SXK, SJMY, Infinite κλπ) να παίρνουν καλύτερες κριτικές από τους αντίστοιχους "no-name".

Έχω και το ντεκ για τη μονή από 3fvape και ταιριάζει μια χαρά, αν και είναι όντως στενό όπως αναφέρει. Κανένα λειτουργικό θέμα πάντως. Το μόνο αισθητικό θέμα είναι ότι το ντεκ της μονής είναι μαύρο όπως φαίνεται στις φωτό, όμως ο ατμοποιητής μου ήρθε με τα δύο αλουμινένια κομμάτια (ντεκ διπλής και το καπάκι του) σε λαδί χρώμα όπως του αυθεντικού, σε αντίθεση με τις φωτό του σάιτ.

(Το παρακάναμε με τον κλώνο στο topic του αυθεντικού, ας μεταφέρει κάποιος admin τη συνομιλία σε αντίστοιχο topic για τον κλώνο γιατί θα αρχίζουν να μας κράζουν και με το δίκιο τους ;D )

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 12:43 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 12:45 »
Παιδιά, η Ελβετία ΔΕΝ είναι μέλος - χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( σιγά μην ήταν... ). Ως εκ τούτου, παίζει κανονικά τελωνείο.

Ακριβώς. Η Ελβετία είναι μέλος αυτού που ονομάζεται Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος. Απλά απολαμβάνει κάποια προνόμια για τις συναλλαγές της με χώρες ΕΕ και/ή εντός €, όπως μέχρι πρόσφατα το προνόμιο της "κλειδωμένης ισοτιμίας". Εμπορικά, θεωρείται Τρίτη Χώρα.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2016, 21:36 »
[justify]Μέσα στον Αύγουστο είχαμε ξανακάνει κουβέντα για το SC deck. Ε, μιας κι ακόμα δεν έτυχε κάποιος φίλος να δείξει κάτι για το θέμα, μιας και είναι Κυριακή, είπα να πω εγώ δυο πράγματα. Λοιπόν, είπα πει απ' την αρχή πως προσωπικά βλέπω τον Dream ξεκάθαρα με διπλή αντίσταση. Όσα ήθελα σαν αποτέλεσμα με κάλυπταν απόλυτα οι διπλές και το βασικό/αρχικό deck. Είχα πει μάλιστα πως το SC deck ναι μεν κάνει όσα λέει όμως εγώ δεν το επιλέγω. Με αφορμή κάποια νέα που διάβαζα για την περίπτωση του dream, για το μέλλον της Ελβετικής εταιρείας, για τα περιβόητα 2ml, για νέα κουστουμάκια ss κ.λπ., κάθισα λοιπόν και ασχολήθηκα λίγο με τη βάση μονής. [/justify]

[justify]Δεν θα κουράσω καθόλου. Δουλεύει, και δουλεύει σωστά. Γρήγορη διαδικασία στησίματος, ο αέρας οδηγείται ιδανικά επάνω στην αντίσταση μέσα απ' το τούνελ του SC deck, σαφώς λιγότερο βαμβάκι μέσα στον μικρότερο χώρο βάσης, κι ασφαλώς, υπέροχη γεύση. [/justify]

[justify]Ήθελα να δω επίσης κατά πόσο μπορεί να ισχύει η παραπάνω ένταση στη γεύση, που πολλοί αναφέρουν. Έτσι κι εγώ τον έστησα με κάτι απλό, χωρίς να στοχεύω εκεί ντε και καλά. Kanthal 0.36mm, 5 σπείρες, 3mm πυρήνας, 0,83Ω, υγρό αναπλήρωσης f.p. Brevity. Βγήκαμε βόλτα με τον Dream και έπαιξα με τον αέρα. Λοιπόν. Γεύση, γεύση, γεύση και αυτό που πρέπει να σημειώσω επίσης, καταπληκτικό πυκνότατο ντουμάνι. Το παραδέχομαι, το SC deck δουλεύει, και δουλεύει σωστά. [/justify]

• *
  • 53
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 22:36 »
του κινεζου δε του αρεσε η Ελλαδα πολυ κλαμα. αμα υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη να δοκιμασω με μαμα ντεκ διπλης η μονης να δουμε αν το προβλημα ερχεται απο κει θα χαρω πολυ να συναντηθουμε. Η θα καθησει καπου να τον βλεπω γιατι μ αρεσει οπτικα η θα γινει στοχακι για αεροβολο. Αλλαξα ορινγκ αλλαξα τα παντα το εδωσα στα μαστερ οφ διζαστερ οσον αφορα τους ατμο δε γινεται τιποτα. Αυτο που κραταω απο τα λογια του φιλου ειναι μην αγοραζεις ποτε τον φθηνο κλωνο οταν υπαρχει ακριβοτερος .... Τον ακριβο τον εχει κανενας? προβληματα κλπ κλπ? Ο λογος που δεν τον πηρα ητανε γιατι δε γουσταρω τα θολα τζαμακια...  >:(

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 22:58 »
Έχω τον original πάνω από  3 μήνες συμπέρασμα στείσε τον σωστά κι όλα καλά μέχρι να καρβουνιάσει το βαμβάκι στείσε τον λάθος και θα χάσεις τόσα ml υγρό που θα κλαίς και θα βρίζεις, το μυστικό για original αλλά και για κλώνο είναι το πολύ βαμβάκι... γέμισε το αλουμινένιο ντέκ (λεκάνη) βαμβάκι και φτιάξε φυτίλι με πολύ βαμβάκι όχι τσιγκουνιές, δές στήσιμο Bushardo.
Επίσης τα δύο αλουμινένια κομμάτια που απαρτίζουν το χώρο ατμοποίησης να εφαρμόζουν τέλεια και να μην ξεφεύγουν τούφες ή ίνες βαμβακιού να κάθονται ανάμεσά τους.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 23:03 »
Bono, ακριβώς έτσι! Το είχα γράψει παλιότερα ( ότι κατά την άποψή μου, το μυστικό του ατμοποιητή είναι το πολύ βαμβάκι ), και μόνο κράξιμο που δεν έφαγα...

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 23:12 »
Θανάση δεν ξέρω αν σε έκραξαν ή όχι αυτό που ισχύει κατά την γνώμη μου είναι ότι τέτοιες εταιρίες δεν βγάζουν στην αγορά προϊόν που δε δουλεύει και είναι προβληματικό απλά θέλει τον τρόπο του.
Παρόμοια παράπονα διαρροών υπάρχουν ακόμα και σήμερα για τον άλλο αγαπημένο μου άτμο phenomenon και γι αυτόν ισχύει βρές το σωστό στήσιμο κι απόλαυσε άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 23:21 »
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου - δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Και η παραπομπή σου στο video του Busardo, πολύ σωστή.

• *
  • 53
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 23:34 »
κυριοι εγιναν ολα αυτα και τουφα το μπαμπακι μπηκε και ολα προσεγμενα και στησιμο με διπλωμενα τα μπαμπακια προς τα μεσα να χωρεσουνε και με την τσιμπιδα αλλη φορα να χωθουνε στις αυλακιες στο κατω το ντεκ. εσκασα. τα υγρα μου τα κατεβαζει απο πανω. το ρινγκ για το πανω το ντεκ αλλαξα ιδιες διαστασεις με το μαμα και πιο μεγαλο και πιο μικρο εβαλα τιποτα. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359843 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328133 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F