vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

364 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, PsykieG, chkontog, manoslykos, maprix, camber, trollga

SQuape X[dream] RTA by StattQualm

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SQuape X[dream] RTA by StattQualm
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 23:40 »
Γέμισες τη λεκάνη (κάτω αλουμινένιο ντέκ) με βαμβάκι;;
Το από πάνω που λές με προβληματίζει κι εννοώ ότι δεν το καταλαβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος VoltazTsibouk

• *
  • 53
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 23:59 »
τεζα. και εστησα και με ταμποναρισμα τα ιδια... Αρχικα νομιζα οτι μου τα βγαζει κατω απο τη βαση στο κατω το χοντρο το ορινγκ λογο του οτι γεμιζε η λεκανη με υγρο και δεν εφαρμοζαν οι πολοι σωστα και τα εστελνε κατω... αλλα δεν. Κατι δεν εκανε ο σχιστοματης σωστα και ολα απο πανω μεχρι κατω ειναι μουσκεμα. αναμεσα απο το ανω μισω ντεκ και τα τοιχωματα . απο εισαγωγες αερα δε μου βγαζει τιποτα. απλα τα στελνει κατω κοιτα και τις φωτο που ανεβασα πριν καιρο ... και κλειστο οταν τον εχω χανει.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 12:27 »
Αυτόν εδώ έχεις; http://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/9038-sjmy-sqx-squape-x-dream-style-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver-316-stainless-steel-22mm-diameter-4ml.html#idTab5
Γιατί ψήνομαι για αγορά του να τον δοκιμάσω και αν δω ότι μου κάνει θα πάω για τον γνήσιο.

• *
  • 53
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 13:58 »
οχι φιλε τον φθηνο πηρα. λογικα αυτος δεν κανει τα σαλτανατια του φθηνου. αλλα καλυτερα να το πει καποιος που τον εχει

Αποσυνδεδεμένος Jimairon

• *
  • 39
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 11:22 »
Βρε παιδιά μία ερώτηση νουμπά : η τροφοδοσία σε αυτόν γίνεται από τις πλαϊνές τρύπες στο deck που βλέπω από τις φωτό; Αν ναι, το υγρό τρέχει διαρκώς; Δε θα πλημμυρίσει κάποια στιγμή η λεκάνη; 

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 12:40 »
αν το βαμβακι σου ειναι μπολικο και τοποθετημενο σωστα δεν θα τρεξει.αμα βαλεις λιγο την πατησες.εκει ειναι η μοναδικη δυσκολια ισως του ατμο...να μαθεις ποσο πρεπει να βαλεις

• *
  • 53
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 12:41 »
εχει αυλακιά που την ταμποναρεις με μπαμπακι και το σταματαει εκει κατω απο την τρυπα ..αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που θα πει αμα τρεχει η οχι με το συγκεκριμενο στησιμο εχεχεχεχεχ 

Αποσυνδεδεμένος Jimairon

• *
  • 39
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 16:45 »
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ψάχνω για κάποιον επισκευάσιμο της προκοπής και με αυτά που  γράφετε για τον squape x λέω να τον χτυπήσω :)

Αποσυνδεδεμένος anvailas

• *
  • 5
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 17, 2016, 00:13 »
Φίλε Jimairon, όσο μπορώ να κρίνω από τον κλώνο (SJMY) και με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τους επισκευάσιμους θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάπου αλλού. Πολύ κακό για το τίποτα ο συγκεκριμένος.

Ας μιλήσουν βέβαια και οι κάτοχοι του αυθεντικού, αλλά εχω την εντύπωση πως ένα Rose 3 για παράδειγμα θα τον ευχαριστηθείς περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος BonecrusheR

• **
  • 121
  • Less..is More.
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 27, 2016, 18:20 »
καλησπερα παιδια,ποια υγρα πιστευετ οτι ταιριαζουν καλυτερα σε αυτο τον ατμο..εκτος απο Five pawns..δοκιμασα τα odin σε αυτον κ ενω αρχικα εδιναν την εντυπωση οτι ειναι οκ μετεπειτα παρακουραστηκε το θεμα...εβγαλε τοσο αναλυση που ηταν σαν να κανω κολωνια..σε μεγαλα βατ επισης.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 14, 2016, 13:57 »
Eπειδη δεν υπαρχει αντιστοιχο νημα για τον κλωνο,οσοι τον επιθυμουν καλυτερα να κοιταξουν για κατι αλλο.Ο ατμο ειναι αποτυχια οχι σαν κατασκευη και σαν ιδεα η οποια ειναι εξυπνη και στιβαρη,αλλα σαν λειτουργια ανοιγματος κλεισιματος υγρων οπου οποιος το επιχειρησει με δυναμη γιατι αλλιως δεν γινεται απλα τραυματιζεται.

« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 02, 2017, 18:39 »
εδώ και κανά μήνα χρησιμοποιώ ένα αυθεντικό ενός φίλου. Έχω να πω ότι σαν απόδοση ποιότητας ατμού είναι από τους καλύτερους για τα γούστα μου , γεύση πολύ καλή και το στήσιμο και τα βαμβάκια μαθαίνονται γρήγορα. Δεν έχω ξαναατμίσει ακριβό αυθεντικό , αλλά αυτός τα αξίζει τα λεφτά του. Χρησιμοποιώ το μονό ντεκ , το άλλο το έχει χάσει ο φίλος. 

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 22, 2017, 22:23 »
Τον εχω και εγω εδω και δυο μερες. Σε γεύση είναι παρα πολύ καλός αλλα και σε ποιότητα κατασκευής, το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι οτι με ένα χέρι είναι δύσκολο να ανοίξεις και να κλείσεις τα υγρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 17:26 »
Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν λύνει το ντεκ βγάζοντας την βίδα του πόλου;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 23, 2017, 17:37 »
Όχι, φίλος.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359845 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450046 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374756 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99919 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F