vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

370 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, Milarepa, camber, trabaman, vasim, Buliwyf

SQuape X[dream] RTA by StattQualm

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Φύλο: Άντρας
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Απ: SQuape X[dream] RTA by StattQualm
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 28, 2016, 23:17 »

Παρ' όλα αυτά, εγώ δεν θα είχα σε τέτοια κλίμακα τον dream (λίγο άδικη η κλίμακα σε σχέση με τους υπόλοιπους) που έβαλε ο 30SmokingYears, θα τον είχα σε καλύτερη θέση.

Καλησπέρα. Για πες...

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 28, 2016, 23:26 »

[justify]@[/justify]

[justify]@stavraetos, καλησπέρα. Στο “όσο ατμίζεις, πίνει”, πιστεύω πως ναι, ισχύει ως γενική ιδέα, όμως σχεδιαστικά ο dream πίνει και συμφωνώ με τον φίλο 30SmokingYears. Παρ' όλα αυτά, εγώ δεν θα είχα σε τέτοια κλίμακα τον dream (λίγο άδικη η κλίμακα σε σχέση με τους υπόλοιπους) που έβαλε ο 30SmokingYears, θα τον είχα σε καλύτερη θέση. Όσο για το παράδειγμα που έβαλες με τα 12ml, κάπως έτσι είμαι κι εγώ, κάποια όρια είναι σταθερά και σε μένα, χωρίς να πιέζω καταστάσεις, έρχεται από μόνο του, με όποιον ατμοποιητή κι αν ατμίζω μέσα στη μέρα. Για τα υπόλοιπα (αρχικό ντεκ και sc) συμφωνούμε απόλυτα, πάρα πολλά παιχνίδια το διπλής, όρεξη να υπάρχει και κάθε μέρα νέα πράγματα. Το κεραμικό το ακούω συχνά, θέλω κι εγώ να το δω. Όπως κι αν έχει, πιστεύω πως είναι από τους ατμοποιητές που δεν δίνεις. Ποτέ. [/justify]

[justify]το κεραμικο ειναι κεραμικο....βασικα θεωρω οτι μου δινει καλυτερη αναλυση στα τριμπεκοειδη...ακομα τα δοκιμαζω με σοκολατακι steam machine και ειναι κατα πολυ ανωτερα σαυτο...νομιζω ομως πως το κεραμικο χαλαει τα φρουτενια αρωματα...προσωπικη αποψη...[/justify]

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 31, 2016, 01:23 »
[justify]@30SmokingYears, καλησπέρα. Ναι, εννοούσα πως θα τον είχα σε άλλο συγκριτικό πίνακα. Βέβαια, καλά έκανες και παρουσίασες τη δική σου εκδοχή (που συμφωνώ, είναι σωστή η σειρά και για μένα / ίσως να έβαζα v5 και dream πολύ κοντά). Όμως, σε άλλο πίνακα (π.χ. με Taifun, Hurricane, v5) ίσως να ήταν πιο σωστά, σαν κατηγορία. [/justify]

[justify]@stavraetos, καλησπέρα. Γενικότερα, για το κεραμικό, δυστυχώς, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Όπως κι αν έχει, όταν έρθει η ώρα του στον dream, θέλω να το δω.[/justify]
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2016, 01:53 από JoeBarTeam »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 13:14 »
κάτοχος του κλώνου και συγγνώμη που λερώνω το νήμα αλλα ίσος μπορείτε να με βοηθήσετε
τον έστησα όπως και ο busardo στο review και είχα τρελή διαρροή
πήρα όλο το tank στο χέρι
τι λάθος πιστεύετε πως έχω κάνει? 
κάποιο video με τον σωστό τρόπο στησίματος σε single coil deck?

• 1731
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 13:36 »
Αδελφέ, ο τρόπος που δείχνει ο Busardo είναι μιά χαρά ( έτσι τον δουλεύω - τον γνήσιο, όμως ). Τσέκαρε την στεγανότητα του τανκ σου.

• 2478
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 14:24 »
[justify]@kotsos75, καλησπέρα. Φαντάζομαι πως δεν έχουν διαφορά στο σωστό τρόπο τοποθέτησης βαμβακιού, κι αυτό το λέω γιατί, στην αρχή είχα δει αρκετά παράπονα διαρροών στον γνήσιο. Αν θες τη γνώμη μου, για σένα θα είναι παιχνίδι. Κανένα μυστικό στο στήσιμο, κανένα πρόβλημα, απλώς θέλει απλωμένο βαμβάκι σε όλη την επιφάνεια βάσης, συν να μην υπάρχει βαμβάκι ψηλά-περιμετρικά της βάσης (στο επάνω μέρος με τις μικρές οπές). Αν βρεις χρόνο να γκουγκλάρεις, θα βρεις πολλά στησίματα στο μπαμ (του λεπτού). [/justify]

[justify][Μία μικρή σημείωση. Βρε παιδιά, γιατί επιμένουμε να γράφουμε στο νήμα της προεπισκόπησης, από τη στιγμή που έχει ανοιχτεί νήμα με δοκιμή από μέλος; ακόμα κι αν αυτό το μέλος είναι ο πιο αχρείος, αφιέρωσε κάποιο χρόνο που θα έπρεπε να σεβαστούμε. (προσωπικά, θα παρακαλέσω τη Διαχείριση, το άλλο νήμα που άνοιξα να διαγραφεί)].[/justify]

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 14:40 »
πιστεύω πως δεν εφαπτει σωστά το πάνω κομμάτι (αυτό που μένει πάνω στο tank όταν βγάζεις να ελέγξεις την αντίσταση) με το deck και τα υγρά τρέχουν ανεξέλεγκτα
είναι πολύ καλός σε γεύση και αν και λίγο πιο αεράτος ακόμα και με σχεδόν τέρμα κλειστό το afc έχει ωραία τζούρα

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 14:43 »
@ JoeBarTeam

Συνήθως (πάντα δηλαδή...) ο συντονισμός κλειδώνει την προεπισκόπηση όταν ανοίξει νέο θέμα με παρουσίαση από μέλος που διαθέτει το προϊόν. Δεν έγινε στην δική σου περίπτωση προφανώς εκ παραδρομής. Είμαι σίγουρος πως ειδικά ο kotsos75 σέβεται απολύτως τον χρόνο που αφιέρωσες στην ωραιότατη (όπως πάντα :thumpup:) παρουσίαση σου και είτε δεν γνώριζε την ύπαρξη του άλλου νήματος, είτε δεν ήθελε να "λερώσει" το νήμα του αυθεντικού με ερωτήσεις για τον κλώνο. Μην τα παίρνεις ρε Joe και πάντως μη μας στερήσεις από τις παρουσιάσεις σου τώρα που πας και για δεύτερο ντοκτορά. Κρίμα είναι...
Κ.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 14:53 »
σωστά
δεν ήξερα ότι έχει ανοίξει άλλο νήμα και έψαξα το νήμα του squape και βρήκα πρώτο αυτό
δεν πρόσεξα καν ότι γράφει προεπισκόπηση και δεν έψαξα περαιτέρω
sorry

edit
ok τώρα βλέπω πως είχα δει ότι άνοιξε αλλα το είχα ξεχάσει :eyesplash:

• 2478
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 21:58 »
[justify]@kotsos75, καλησπέρα. Ναι, μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, δεν ξέρω. Παρ' όλα αυτά παραμένω στην άποψή μου, γιατί αυτό ακριβώς άκουγα πριν την αγορά τού dream, δηλ. για ποτάμια διαρροών από τις εισαγωγές αέρα, (την 1η, 2η φορά την έπαθα κι εγώ). Είμαι βέβαιος πως σε ελάχιστο χρόνο θα βρεις την αιτία, σχεδόν αποκλείω κάποιο ελάττωμα. [/justify]

[@cpbaroque, @kotsos75, κανένα πρόβλημα, προς θεού, απλώς ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος για ν' απαντήσω. Η σημείωση δεν ήταν για τον φίλο kotsos75. Κανένα μα κανένα θέμα μεταξύ μας]. 

• 1731
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2016, 08:21 »
Και εγώ εκ παραδρομής ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το νήμα. Νομίζω ότι ο διαχειριστής θα μπορούσε να μεταφέρει όλα τα τελευταία μηνύματα στο άλλο θέμα, και να κλειδώσει αυτό.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2016, 13:03 »
Η μεταφορά έγινε. Ένα νήμα μας ξέφυγε βρε γκρινιάρηδες! :))

Αποσυνδεδεμένος VoltazTsibouk

• *
  • 53
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2016, 21:20 »
κλωνος και συγκεκριμενα αυτος http://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/9376-squape-x-dream-style-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver-316-stainless-steel-22mm-diameter-4ml.html?search_query=9376&results=1#.V9BXhVt97IU   1) οταν βιδωνω απο πανω τη <<μαργαριτα>> αν παω να τερματισω και να σφιξω καλα μου κλοτσαει το o-ring 2) παραθετω το στησημο του τεζα μπαμπακι με διπλη, κλειστα τα υγρα γεμιζω και αρχιζει να δακρυζει. οι φωτο ειναι κλειστος - διαρροη - καθαρισμα - ανοιγμα τα υγρα ξανα μανα διαρροη ... λυσεις? <iframe width="480" height="360" src="http://s1052.photobucket.com/user/mamawaits/embed/slideshow/squape"></iframe>

• 2478
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 02:06 »
[justify]@VoltazTsibouk, καλησπέρα. [/justify]
[justify]Σε καταστάσεις λάθος στησιμάτων, ο Dream είχε ποτάμια διαρροών από τις εισαγωγές αέρα, χωρίς να φταίει ο ατμοποιητής. Όσο μπορώ να σχολιάσω το δικό σου, μια χαρά είναι, αλλά και πέρα από αυτό, εσύ δεν έχεις διαρροή από τις εισαγωγές. Τώρα, στον γνήσιο για παράδειγμα, τα δεσίματα είναι απίστευτα, παρ' όλα αυτά, αν κάτι δεν κλείσεις σωστά, ο Ελβετός τιμωρεί αυστηρά (βλ. διαρροές/δακρύσματα, σαν τα δικά σου). 1 φορά την έπαθα με το TopCap όπου εσωτερικά δεν είχα σφίξει καλά τη “μαργαρίτα”, που λες παραπάνω. Για να μην κουράζω με άλλα άσχετα, η περίπτωση που αντιμετωπίζεις με τα δακρύσματα, δεν είναι από κακό στήσιμο αλλά κάτι δεν έκλεισε σωστά ή κάτι το εμποδίζει για να κλείσει σωστά (π.χ. κακό o-ring).[/justify]

[justify][Σημ. Βλέπω καλά; νέα, χθεσινά;...][/justify]

Αποσυνδεδεμένος VoltazTsibouk

• *
  • 53
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 15:06 »
να βαλω λες μεγαλυτερο ο ρινγκ της βασης το χοντρο λεω κατω απο τα αφτια που η λειτουργεια τους ειναι το κουμπωμα? εγω πιστευω οτι ειναι τα 2 καπακια που δεν κλεινουν ερμητικα λογο του οτι ειναι μαιμου (σκεφτηκα να βαλω μελανοχαρτο να δω αν κουμπωνουνε καλα αλλα δεν ασχοληθηκα).... οσο και να εψαξα μονο τη βαση για μονη αντισταση βρηκα σαν ανταλλακτικο ... θα κοιταξω να αλλαξω και το ορινγκ που κραταει το επανω καπακι (το ανω μισο) και θα επανελθω... θεμα αποκλειστικα για τον κλωνο υπαρχει? να μην τα γραφω εδω ... δεν βρηκα συγνωμη

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359785 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374723 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99906 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F