vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, Milarepa, camber, trabaman, vasim, Buliwyf

SQuape X[dream] RTA by StattQualm

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: SQuape X[dream] RTA by StattQualm
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 14, 2016, 22:51 »
[justify]Αγαπητέ φίλε Varaderum, καλησπέρα.[/justify]
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μία καλή ευκαιρία για να σε ευχαριστήσω για όλα. Από την αρχή μου ως μέλος, σε διαβάζω λέξη λέξη. Κορυφαίες προτάσεις.

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 14, 2016, 23:14 »
joe μας εχεις κανει να παραντουρισουμε με τις παρουσιασεις σου και τους high end ατμο σου!!σωραιος

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 14, 2016, 23:52 »
Εχω τον RS και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά με τις κεραμικές βάσεις. Αυτός ο Χ είναι τόσο καλός, αξίζει να τον αγοράσει κανείς? Τι διαφορές πρός το καλύτερο έχει.?

Αποσυνδεδεμένος Aris08

• *
  • 54
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 19, 2016, 02:04 »
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τα ωμ σε Dani, provari, σε όλα. Η αντίσταση είναι καλοβιδωμενη όπως και ο πόλος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επίσης η γεύση είναι πολύ κατώτερη από τις προσδοκίες μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2016, 02:07 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 19, 2016, 02:37 »
αν ειναι βιδωμενο το πιν που κανει επαφη,αμμεσα στο μαγαζι για αντικατασταση...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οι πολοι...μου κανει εντυπωση γιατι στον δικο μου ατμο τους ζορισα αρκετα με θετικα αποτελεσματα και ακομα τους ζοριζω

για την γευση παιζουν πολλοι παραμετροι...το στησιμο...η συνηθεια σε αλλους ατμο, τα βατ, τα υγρα....ολα αυτα μαζι...σεμενα στο στησιμο που κανω και σε αλλους ατμο(μανιοκαυφουνικος δηλωνω και ακομα με πιανουν στερητικα συνδρομα οταν τον βλεπω και καθεται απραγος) με καλυπτει απολυτα...και βασικα δεν τον αποχωριζομαι τον ατιμο....περι ορεξεως βεβαια... :bye:

Αποσυνδεδεμένος Niemand

• *
  • 35
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 14, 2016, 13:20 »
Τωρα φιλε eckotek, για ν' απαντήσει καποιος στην ερωτηση αυτη, θα πρεπει να εχει να και τους δυο.
Η δικη μου εμπειρια με τον Χ παντως, παρ'οτι νέος στο χωρο, ειναι πολυ καλη.
Μια ιδεα: κανονιστε κανα καφέ οι κάτοχοι του Χ και οι κάτοχοι του RS και πειτε μας τα αποτελέσματα :)

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 20, 2016, 13:39 »

Review και όχι μόνον.

• 2478
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 22, 2016, 00:04 »
[justify]@30SmokingYears, καλησπέρα. Το πέρα απ' το “μόνον” ποιο είναι στο βίδεον; Παρεμπιπτόντως, έχεις δοκιμάσει τη βάση μονής αντίστασης; το λέω αυτό γιατί πιστεύω πως ναι μεν κάνει ό,τι υπόσχεται, όμως με τη βάση που έχει επάνω ο Dream, μπορείς να κάνεις τρελά πράγματα (και με μονή αντίσταση). Ο αέρας μπορεί να στηθεί καταπληκτικά.  [/justify]

• 1731
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 27, 2016, 16:40 »
Έλα, καλησπέρα. Μόλις τώρα είδα το σχόλιό σου.  

Το "όχι μόνον" αφορά στα υπόλοιπα περιεχόμενα του video, εκτός του X dream.

Τώρα, σχετικά με το στήσιμο, τον χρησιμοποιώ μόνο με το SC deck ( δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το standard ) και με είσοδο αέρα μόνο από το τούνελ. Και γενικά, δεν πολυασχολούμαι με τους ατμοποιητές που περνούν από τα χέρια μου. Αν μου κάνουν "κλικ" από το πρώτο τανκ, δημιουργείται ένα καλό starting point.

Ο συγκεκριμένος με καλύπτει για τα καπνικά μου, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Το μυστικό του συγκεκριμένου ατμοποιητή νομίζω ότι είναι το πολύ βαμβάκι. Αλλά πολύ, λέμε...

Αυτα.

διαγραφή άμεσης παράθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2016, 20:42 από spectrum »

• 2478
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 28, 2016, 01:11 »
[justify]@30SmokingYears, καλησπέρα. [/justify]
[justify]Ευχαριστώ για την απάντηση, (για τα επιπλέον τού βίντεο, ρώτησα μπας και δεν είδα κάτι όπου έπρεπε να δω), για το στήσιμο τώρα, πιστεύω πως το αδικείς το standard, ειδικά εάν δεν ασχολήθηκες καθόλου μαζί του. Ο Dream το φωνάζει για διπλές απολαύσεις. Από την άλλη βέβαια, το sc deck κάνει καλή δουλειά για μονή, πιστεύω όμως μόνο για όσους θέλουν άμεσα αποτελέσματα, που και πάλι δεν θα το επιλέξω γιατί μου τα δίνει όλα έτοιμα σε μονή (και το τούνελ είναι απλώς η συνέχεια της εύκολης λύσης χωρίς κάτι παραπάνω). [/justify]

[justify]Στην αρχική βάση πάντως, πρέπει να παραδεχτώ πως με μονή δεν το ευχαριστήθηκα όσο με διπλή αντίσταση, συν πως ακυρώνω τη μία εισαγωγή αέρα, συν το κενό που καλύπτω με βαμβάκι. Η λύση να μπει μονή στο κέντρο της βάσης δεν την επιλέγω (ίσως μόνο με Ni200). Στην ουσία δηλ. πιστεύω πως ο Dream οδηγεί τα χέρια για διπλή, εκεί πήρα φυσικά τα μέγιστα. [/justify]

[justify]Τώρα, για το “μυστικό” του, διαφωνώ. Αν δεις εδώ, είναι ένα απλό στήσιμο που επέλεξα, με 2,5mm πυρήνα, και η ποσότητα στο βαμβάκι ήταν μικρή. Απλά πιστεύω πως οι πρώτες γκρίνιες στησιμάτων ήταν μέχρι να γίνει σωστά, δηλ. να τοποθετείται το βαμβάκι στη βάση χωρίς κενά συν να μην καλύπτει κανένα σημείο στην πάνω περιμετρική επιφάνεια της βάσης, γιατί αντίθετα θα έχω διαρροές από το τίποτα. [/justify]

[justify](παρεμπιπτόντως, μιας και είπαμε για τον αέρα, τούνελ, κ.λπ., αν βρω χρόνο τις επόμενες μέρες, θα ήθελα να βάλω κάποιες εικόνες που μ' εντυπωσίασαν -σε άλλο ατμοποιητή-, μ' έναν τρόπο εισαγωγής τού αέρα, που πραγματικά, πρώτη φορά είδα και ξετρελάθηκα με τη μοναδική λειτουργικότητά του).[/justify]

• 1731
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 28, 2016, 08:44 »
Όλα καλά. Σε αυτόν τον ( αρκετές φορές σουρρεαλιστικό ) ατμιστικό κόσμο όπου πλέουμε - ονειροβατούμε - αυθυποβαλλόμαστε, δεν υπάρχουν θέσφατα. Ό,τι λειτουργεί αποδοτικά για εσένα, μπορεί να μην λειτουργεί για εμένα, ή τούμπαλιν. Προσωπικά, ή ατμιστική μου προσέγγιση έχει να κάνει με το τρίπτυχο "απλότητα - ταχύτητα - απόδοση". Σε αυτά στοχεύω, και με αυτά πορεύομαι, παρά τους συμβιβασμούς που έχω κάνει ή πρόκειται να κάνω.

Ένα θέμα που ελάχιστα έχει συζητηθεί για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι το θέμα της κατανάλωσης. Τι λες για αυτό; Εγώ, πάντως, τρόμαξα... Με μονή...

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 28, 2016, 10:57 »
Οσο ατμιζεις πινει ο καθε ατμοποιητης παντα σε σχεση με τα βατ και το κοιλ...ο καθε ατμοποιητης....
Και το αρχικο ντεκ και το μονης εχουν καλη εφαρμογη...βεβαια το διπλης εχει πολλα παιχνιδια....
Απλα περιμενω το ΚΕΡΑΜΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...γινεται?πιστευω θα ξεφυγει εντελως σε γευση

• 1731
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 28, 2016, 12:42 »
Εκτίμηση ( παρατήρηση ) δική μου. Δεδομένα ίδια ( mod, coil, βαμβάκι, watts, υγρό ). Συχνότητα χρήσης, μάλλον ίδια ( δεν είμαι και ρομπότ ). Σφιχτοτζούρικο άτμισμα, σε γενικές γραμμές, και όσο το επιτρέπει αυτό ο κάθε ένας από τους παρακάτω ατμοποιητές.

Κλίμακα κατανάλωσης από 1 έως 10:

Kayfun Lite plus ..... 4
Phenomenon Lite .... 5
Kayfun mini V3 .... 6
CloudOne .... 7
Kayfun 5 .... 8
SQuape X dream .... 11

( κάτω από το 4: CE 4, CE 5, EVOD, επισκευάσιμοι τύπου carto, και άλλα εργαλεία της Ιουρασικής περιόδου)

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 28, 2016, 14:58 »
κοιτα αν δεν κανω 12 μλ την ημερα με πιανει πανικος...με οποιοδηποτε ατμο ...ομως δεν τα ξεπερνω.
:idiot1:
διαφορα καταναλωσης εχω δει αναλογα με το κοιλ και τα βατ...τωρα μην ξεχναμε οτι ο χdream εχει στο ντεκ βαμβακι που μπορει να αποθηκευσει κοντα στο 1μλ περιπου
ολα ειναι εμπειρικα και φυσικα δεν ειμαστε ρομποτ...αλλες τζουρες θα ειναι κοφτες αλλες μακροσυρτες αλλες μετριες...

συγουρα θα χτυπησω και εναν δευτερο ατμο ιδιο...γιατι μου εχει καθησει η τζουρα και γευση του απολυτα ομως:
ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΝΤΕΚ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ????? :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:

• 2478
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 28, 2016, 22:05 »
[justify]@30SmokingYears, καλησπέρα. Χαχα, ναι, τίποτα δεν είναι πιο σίγουρο απ' την πλάκα που μας κάνει η ζωή. Ωραίο τρίπτυχο πάντως (απλότητα-ταχύτητα-απόδοση). Η μοναδική ένσταση που μπορεί να έχω είναι στο κομμάτι της απόδοσης γεύσης. Εκεί -και μετά από κάποιο επίπεδο και πάνω- όλα είναι απαιτητικά και ξεκάθαρα, (δεν υπάρχει “καλό” ή “σχετικά καλό”, το “πολύ καλό” είναι μόνο η αρχή).[/justify]

[justify]Ναι, στο θέμα “κατανάλωση”, πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ. Ο dream δεν είναι Σκοτσέζος. Βέβαια, δεν είδα υπερβολές κατανάλωσης σε σημείο αγανάκτησης, όμως πρέπει να συμφωνήσω, υπάρχει κατανάλωση και με μονή. [/justify]

[justify]@stavraetos, καλησπέρα. Στο “όσο ατμίζεις, πίνει”, πιστεύω πως ναι, ισχύει ως γενική ιδέα, όμως σχεδιαστικά ο dream πίνει και συμφωνώ με τον φίλο 30SmokingYears. Παρ' όλα αυτά, εγώ δεν θα είχα σε τέτοια κλίμακα τον dream (λίγο άδικη η κλίμακα σε σχέση με τους υπόλοιπους) που έβαλε ο 30SmokingYears, θα τον είχα σε καλύτερη θέση. Όσο για το παράδειγμα που έβαλες με τα 12ml, κάπως έτσι είμαι κι εγώ, κάποια όρια είναι σταθερά και σε μένα, χωρίς να πιέζω καταστάσεις, έρχεται από μόνο του, με όποιον ατμοποιητή κι αν ατμίζω μέσα στη μέρα. Για τα υπόλοιπα (αρχικό ντεκ και sc) συμφωνούμε απόλυτα, πάρα πολλά παιχνίδια το διπλής, όρεξη να υπάρχει και κάθε μέρα νέα πράγματα. Το κεραμικό το ακούω συχνά, θέλω κι εγώ να το δω. Όπως κι αν έχει, πιστεύω πως είναι από τους ατμοποιητές που δεν δίνεις. Ποτέ. [/justify]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359785 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374723 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99906 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F