vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

581 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #465 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:25 »
Δεν μου αρεσει να ανακατευομαι σε διαπλοκες και αντιπαραθεσεις αλλα εδω μπηκαμε να ανταλλαξουμε αποψεις και στην δικια μου περιπτωση να μαθω κατι παραπανω για το Η.Τ.
Ενα φορουμ οπως το e-kapnisma στηριζεται στην ελευθερια λογου και μονο, και απο αυτο μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε εμεις με τα review τσιγαρων ,γνωμες συνατμιστων κ.τ.λ.
Τον fotis67 δεν τον γνωριζω προσωπικα ουτε και καποιον αλλο απο εδω μεσα αλλα το θεωρω ντροπη να προσβαλουμε καποιον γιατι καλως η κακως με τον δικο του τροπο/ενθουσιασμο εκθειαζει το ICE.Στο κατω κατω της γραφης ολοι ειμαστε σκεφτομενοι ανθρωποι και διαβασαμε και τα reviews για το καθε τσιγαρο και μπορουμε να βγαλουμε μονοι μας αποφαση για το τι θα παρουμε. Το αν ειναι συγγενης/κολλητος/μπατζανακης κ.τ.λ του ιδιοκτητη καποιου καταστηματος ειναι δικαιωμα του αλλα και οι διαχειριστες ενα χρονο και κατι μηνες που ειναι μελος εδω δεν θα το ειχα δει απο το ποσο "σπρωχνει" καποιο μαγαζι?
Τελος αν καποιος θεωρει οτι καποιο μελος του φορουμ δεν ειναι "σωστος" υπαρχουν και οι διαχειριστες που μπορουν να τον αναφερουν και να μην τον προσβαλουν χωρις να εχουν αποδειξεις.
Ζηταω συγνωμη που αναγκαστηκα να το γραψω στο θεμα του ICE αλλα βαρεθηκα να βλεπω να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει σε μια ενοτητα που δεν εχει σχεση το σχολιο του και να ψαχνουμε να διαβασουμε 50 σελιδες για το ICE και 40 να ειναι για την συγγενεια μελους με μαγαζατορα!! :wall:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #466 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:39 »
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Τον τελευταίο καιρό βαρέθηκα να διαβάζω για θεωρίες συνωμοσίας και έμμεσης διαφήμισης. Μόνο η KGB λείπει και η CIA. Έλεος πια, μεγάλα παιδιά είμαστε.
Στο κάτω κάτω αυτοί που τα βγάζουν υποβιβάζουν την νοημοσύνη μας.

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #467 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:40 »
Λοιπόν μία ερωτησούλα...
βρήκα αυτόν τον αντάπτορα:
http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=689&cat_name=%C4%E9%DC%F6%EF%F1%E1

Λέτε οι πιο έμπειροι να κάνει για σύνδεση ICE με μπαταρία Ego..? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #468 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:55 »
να πω και εγω οτι σημερα δοκιμασα και δευτερο ice απο φιλο σηνατμιστι απο το φορουμ με καινουριο ατμοπιοιτι παλι δεν μαρεσε καθολου και το σηνγγριναμε με το ανταγονιστικο του προιον και νομιζω οτι ειναι καλιτερο παντου το αλο . οσο αφορα την επιθεση που βλεπω να δεχετε ο φωτις ενα θα πω ! διαφονω με τιν αποψη σου φωτη αλλα ειμαι απολιτα μαζι σου στο δικεομα σου να τιν εκφραζεις ελευθερα !!!!! ( μονη μου επιφιλαξη οτι δεν το ειχα στα χερια μου το ice να το σκαλισω γιατι και ο καλιτερος ατμοπιοιτις που εχω ατμιση με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο οταν τον πιρα στα χερια μου ΔΕΝ ατμιζοταν) Α και μια που το θημηθηκα καπου διαβασα οτι ειναι καλιτερο του fog!!! εγω δοκιμασα του tzinis  και δεν εχει καμια σχεσει με το ice πουθενα ! ΑΥΤΑ 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 22:03 από atmomixani »

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #469 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:59 »
Δεν μου αρεσει να ανακατευομαι σε διαπλοκες και αντιπαραθεσεις αλλα εδω μπηκαμε να ανταλλαξουμε αποψεις και στην δικια μου περιπτωση να μαθω κατι παραπανω για το Η.Τ.
Ενα φορουμ οπως το e-kapnisma στηριζεται στην ελευθερια λογου και μονο, και απο αυτο μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε εμεις με τα review τσιγαρων ,γνωμες συνατμιστων κ.τ.λ.
Τον fotis67 δεν τον γνωριζω προσωπικα ουτε και καποιον αλλο απο εδω μεσα αλλα το θεωρω ντροπη να προσβαλουμε καποιον γιατι καλως η κακως με τον δικο του τροπο/ενθουσιασμο εκθειαζει το ICE.Στο κατω κατω της γραφης ολοι ειμαστε σκεφτομενοι ανθρωποι και διαβασαμε και τα reviews για το καθε τσιγαρο και μπορουμε να βγαλουμε μονοι μας αποφαση για το τι θα παρουμε. Το αν ειναι συγγενης/κολλητος/μπατζανακης κ.τ.λ του ιδιοκτητη καποιου καταστηματος ειναι δικαιωμα του αλλα και οι διαχειριστες ενα χρονο και κατι μηνες που ειναι μελος εδω δεν θα το ειχα δει απο το ποσο "σπρωχνει" καποιο μαγαζι?
Τελος αν καποιος θεωρει οτι καποιο μελος του φορουμ δεν ειναι "σωστος" υπαρχουν και οι διαχειριστες που μπορουν να τον αναφερουν και να μην τον προσβαλουν χωρις να εχουν αποδειξεις.
Ζηταω συγνωμη που αναγκαστηκα να το γραψω στο θεμα του ICE αλλα βαρεθηκα να βλεπω να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει σε μια ενοτητα που δεν εχει σχεση το σχολιο του και να ψαχνουμε να διαβασουμε 50 σελιδες για το ICE και 40 να ειναι για την συγγενεια μελους με μαγαζατορα!! :wall:
:thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος cobolt

• **
  • 329
« Απάντηση #470 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 22:18 »
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #471 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 00:21 »
Rε παιδιά...... οι περισότεροι ξέρουμε τον fotis67 απο το φόρουμ, και εγώ προσωπικά..
Οπως είναι στο φόρουμ, είναι και στην παρέα...  απλός και έξω καρδιά που λένε..
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #472 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 00:33 »

[spoiler]Στη διαχείρηση αναφέρθηκε και νομίζω μετά τη 'σπόντα μου" πως αυτή ζήτησε διευκρινήσεις.Δεν προσέβαλα κανένα λέγοντας "χαιρετίσματα στον ξάδερφο,κλπ." και δεν έβρησα.2ον είσαι καινούργιος στο φόρουμ και πολλά δε ξέρεις,φίλε μου,όπως δεν ήξερα και εγώ.Έχεις δίκιο που χαλάσαμε έτσι το θέμα εδώ.Αλλά δε θα κάτσω να απολογηθώ για το τί,που κ πως.Άλλοι έπρεπε...
Αν νομίζεις πως σε πρόσβαλα κάπου(φίλε greekn1c) σου ζητώ συγνώμη! :)
Τέλος,αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω είπα πως τα μηνύματα περί του εκτός ICE θέματος να μεταφερθούν αν χρειάζεται εκεί που αρμόζει. :(
Σωστό βρίσκεις κάποιος επί πολλές μέρες να γράφει,ενώ του έχει γίνει σχετική παρατήρηση,απ τις 40σελίδες που λες πόσο "υπερφοβερό" προϊόν είναι κ να βγάζει "ελλατωματικούς" τόσους ανθρώπους που λένε πως δεν είναι?Ή που λέμε να κανονίσουμε συνάντηση κ λέει την επόμενη φορά φέρτε ότι θέλετε και θα φέρω κ γω το ICE να δείτε λες και πάμε κόντρα στα λιμανάκια(πάνω από δυο φορές υπόθηκε....Δε το παίζω σωτήρας κανενός...απλώς δε μ αρέσει αυτό που έγινε κ συνεχίστηκε επί πολλές μέρες να γίνεται.
Τότε ας παρέμβουν οι αρμόδιοι του φόρουμ και αν αυτά που είπα είναι ανυπόστατα να με διαγράψουν...'Οπως και σε αντίθετη περείπτωση τα ανάλογα.
Άλλοι θα συμφωνήσουν και άλλοι όχι.Σεβαστές  όλες οι απόψεις εκατέρωθεν. :thumpup:
Αλλά για μένα έχει σημασία και άλλου είδους βαρύτητα έχει το να γράψει τη γνώμη του ένα άτομο μόνο ως χρήστης η/τ και άλλο ως "φίλος,συγγενείς,κλπ." προμηθευτή-εμπόρου του εκάστοτε προϊόντος!Τουλάχιστον,όπως υπόθηκε,ας το είχε εκφράσει εξ αρχής να ήταν ξεκάθαρος.Όπως,πιστεύω,ότι παίζει ρόλο κ ο τρόπος που θα πει τη γνώμη του...Ήταν μέχρι και σήμερα κάτι πολύ περισσότερο από ενθουσιασμός...Είχε φτάσει,μάλιστα,σε σημείο να κατακρίνει προϊόντα εκθιάζοντας το συγκεκριμένο.
Αν 5-10 άνθρωποι δεν είναι γνώστες του η/τ τότε μπορούν να παρασυρθούν 'οπως και έγινε.Μάλιστα 2-3 το έγραψαν κιόλας.
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και που κούρασα...και αν κάποιος νοιώθει προσβεβλημένος από μένα :( [/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 00:49 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• *
  • 73
« Απάντηση #473 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 00:46 »
να πω και εγω οτι σημερα δοκιμασα και δευτερο ice απο φιλο σηνατμιστι απο το φορουμ με καινουριο ατμοπιοιτι παλι δεν μαρεσε καθολου και το σηνγγριναμε με το ανταγονιστικο του προιον και νομιζω οτι ειναι καλιτερο παντου το αλο . οσο αφορα την επιθεση που βλεπω να δεχετε ο φωτις ενα θα πω ! διαφονω με τιν αποψη σου φωτη αλλα ειμαι απολιτα μαζι σου στο δικεομα σου να τιν εκφραζεις ελευθερα !!!!! ( μονη μου επιφιλαξη οτι δεν το ειχα στα χερια μου το ice να το σκαλισω γιατι και ο καλιτερος ατμοπιοιτις που εχω ατμιση με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο οταν τον πιρα στα χερια μου ΔΕΝ ατμιζοταν) Α και μια που το θημηθηκα καπου διαβασα οτι ειναι καλιτερο του fog!!! εγω δοκιμασα του tzinis  και δεν εχει καμια σχεσει με το ice πουθενα ! ΑΥΤΑ 

:)  στρωμενος ο Fogaros,με πολλα χιλιομετρα.. :fight_shot_bandana:

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #474 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:19 »

+1000000000000
 :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
« Απάντηση #475 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:37 »
[spoiler]Στη διαχείρηση αναφέρθηκε και νομίζω μετά τη 'σπόντα μου" πως αυτή ζήτησε διευκρινήσεις.Δεν προσέβαλα κανένα λέγοντας "χαιρετίσματα στον ξάδερφο,κλπ." και δεν έβρησα.2ον είσαι καινούργιος στο φόρουμ και πολλά δε ξέρεις,φίλε μου,όπως δεν ήξερα και εγώ.Έχεις δίκιο που χαλάσαμε έτσι το θέμα εδώ.Αλλά δε θα κάτσω να απολογηθώ για το τί,που κ πως.Άλλοι έπρεπε...
Αν νομίζεις πως σε πρόσβαλα κάπου(φίλε greekn1c) σου ζητώ συγνώμη! :)
Τέλος,αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω είπα πως τα μηνύματα περί του εκτός ICE θέματος να μεταφερθούν αν χρειάζεται εκεί που αρμόζει. :(
Σωστό βρίσκεις κάποιος επί πολλές μέρες να γράφει,ενώ του έχει γίνει σχετική παρατήρηση,απ τις 40σελίδες που λες πόσο "υπερφοβερό" προϊόν είναι κ να βγάζει "ελλατωματικούς" τόσους ανθρώπους που λένε πως δεν είναι?Ή που λέμε να κανονίσουμε συνάντηση κ λέει την επόμενη φορά φέρτε ότι θέλετε και θα φέρω κ γω το ICE να δείτε λες και πάμε κόντρα στα λιμανάκια(πάνω από δυο φορές υπόθηκε....Δε το παίζω σωτήρας κανενός...απλώς δε μ αρέσει αυτό που έγινε κ συνεχίστηκε επί πολλές μέρες να γίνεται.
Τότε ας παρέμβουν οι αρμόδιοι του φόρουμ και αν αυτά που είπα είναι ανυπόστατα να με διαγράψουν...'Οπως και σε αντίθετη περείπτωση τα ανάλογα.
Άλλοι θα συμφωνήσουν και άλλοι όχι.Σεβαστές  όλες οι απόψεις εκατέρωθεν. :thumpup:
Αλλά για μένα έχει σημασία και άλλου είδους βαρύτητα έχει το να γράψει τη γνώμη του ένα άτομο μόνο ως χρήστης η/τ και άλλο ως "φίλος,συγγενείς,κλπ." προμηθευτή-εμπόρου του εκάστοτε προϊόντος!Τουλάχιστον,όπως υπόθηκε,ας το είχε εκφράσει εξ αρχής να ήταν ξεκάθαρος.Όπως,πιστεύω,ότι παίζει ρόλο κ ο τρόπος που θα πει τη γνώμη του...Ήταν μέχρι και σήμερα κάτι πολύ περισσότερο από ενθουσιασμός...Είχε φτάσει,μάλιστα,σε σημείο να κατακρίνει προϊόντα εκθιάζοντας το συγκεκριμένο.
Αν 5-10 άνθρωποι δεν είναι γνώστες του η/τ τότε μπορούν να παρασυρθούν 'οπως και έγινε.Μάλιστα 2-3 το έγραψαν κιόλας.
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και που κούρασα...και αν κάποιος νοιώθει προσβεβλημένος από μένα :( [/spoiler]

Steamboy εμενα δεν με προσβαλες ,και ουτε κατι τετοιο ηθελα να περασω !
Απλα θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα (αγνωστοι μεν, παρεα δε) και εδω μπαινουμε για να μαθουμε για το Η.Τ και οπως ειπες πολυ σωστα ειμαι καινουριος και εγω οπως και εσυ και πολλα δεν ξερω σιγουρα, αλλα οσον αφορα το Η.Τ. και αυτο με ενδιαφερει να μαθω.
Εγω μπαινω εδω να χαλαρωσω να μαθω 5 πραγματα για αυτο που με ενδιαφερει και λιγο με καει ποιος ειναι κουμπαρος ποιανου και "σπρωχνει " τι!!
Μυαλο εχουμε ολοι, να διαβαζουμε ξερουμε, κριση εχουμε ,οποτε οσο και να σπρωχνει καποιος κατι αμα οι 10 εχουν πει οτι ειναι πατατα πως θα πιστεψουμε εναν που λεει οτι ειναι διαμαντι! 
Προσωπικα με εσενα, η με καποιον εδω δεν εχω κανενα προβλημα, απλα βαρεθηκα να βλεπω θεματα με ασχετες απαντησεις ,καλη ωρα οπως αυτο που κανω εγω τωρα σε ενα θεμα που δεν επρεπε να γραφουμε τετοια σχολια.
Επι τι ευκαιρια δεν ξερω πως βαζουμε το κουμπακι που λεει "εκτος θεματος"!!!!  :-[ :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #476 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:41 »
Steamboy εμενα δεν με προσβαλες ,και ουτε κατι τετοιο ηθελα να περασω !
Απλα θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα (αγνωστοι μεν, παρεα δε) και εδω μπαινουμε για να μαθουμε για το Η.Τ και οπως ειπες πολυ σωστα ειμαι καινουριος και εγω οπως και εσυ και πολλα δεν ξερω σιγουρα, αλλα οσον αφορα το Η.Τ. και αυτο με ενδιαφερει να μαθω.
Εγω μπαινω εδω να χαλαρωσω να μαθω 5 πραγματα για αυτο που με ενδιαφερει και λιγο με καει ποιος ειναι κουμπαρος ποιανου και "σπρωχνει " τι!!
Μυαλο εχουμε ολοι, να διαβαζουμε ξερουμε, κριση εχουμε ,οποτε οσο και να σπρωχνει καποιος κατι αμα οι 10 εχουν πει οτι ειναι πατατα πως θα πιστεψουμε εναν που λεει οτι ειναι διαμαντι! 
Προσωπικα με εσενα, η με καποιον εδω δεν εχω κανενα προβλημα, απλα βαρεθηκα να βλεπω θεματα με ασχετες απαντησεις ,καλη ωρα οπως αυτο που κανω εγω τωρα σε ενα θεμα που δεν επρεπε να γραφουμε τετοια σχολια.
Επι τι ευκαιρια δεν ξερω πως βαζουμε το κουμπακι που λεει "εκτος θεματος"!!!!  :-[ :hmmm:

Μόλις πατήσεις παράθεση η απάντηση για να γράψεις...σε βάζει στην επόμενη σελίδα με το πλαίσιο. Στην 2η σειρά επάνω..(ξεκινάει με το youtube σχεδιακι, έχει ενα σχέδιο με κίτρινο-μαύρο σαν προσοχή ραδιενέργεια μου μοιάζει  :)) :eyesplash:) στρογγυλό. Το πατάς και γράφεις ...... 8)

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
« Απάντηση #477 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:43 »
Μόλις πατήσεις παράθεση η απάντηση για να γράψεις...σε βάζει στην επόμενη σελίδα με το πλαίσιο. Στην 2η σειρά επάνω..(ξεκινάει με το youtube σχεδιακι, έχει ενα σχέδιο με κίτρινο-μαύρο σαν προσοχή ραδιενέργεια μου μοιάζει  :)) :eyesplash:) στρογγυλό. Το πατάς και γράφεις ...... 8)

[spoiler]thank you !!! [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #478 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:58 »
Για τους νέους στο φόρουμ που βιάζονται να κρίνουν θέλω να πω ότι υπάρχει προϊστορία που δεν την ξέρουν. Δεν άρχισε με το συγκεκριμένο μοντέλο και η διαχείριση δεν συνηθίζει να προβαίνει εύκολα σε τέτοιες ενέργειες και χωρίς λόγο.

Οι προτάσεις προς τη διαχείριση ευπρόσδεκτες εκατέρωθεν. Αλλά:
Οι υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης δεν ξέρουν τι έχει προηγηθεί στο παρελθόν και πόσες φορές έχει προκύψει παρόμοιο θέμα με το ίδιο άτομο. Αρκετά μηνύματα από εκείνα έχουν διαγραφεί για να μην διαταραχτεί η ηρεμία του φόρουμ αλλά από ό,τι φαίνεται με αυτή την τακτική είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα.

Το αν υπάρχουν δεκάδες μηνύματα προς τη διαχείριση "να τον συμμαζέψει" και "όχι πάλι...!!!" "θα τον ανεχόμαστε για πολύ ακόμα;...."  "πάλι γκρίζα διαφήμιση;" "έχει γίνει γραφικός πια"... και άλλα παρόμοια δεν μπορούν βέβαια να τα ξέρουν όσοι εύκολα κατακρίνουν τις ενέργειες του διαχειριστή. Δεν έλειψαν ακόμα και οι νύξεις ότι η διαχείριση κάνει την πάπια για την γκρίζα διαφήμιση.

Επειδή υπήρχαν κάποιες νύξεις για συγγένεια του Φώτη με έμπορο που εμπορεύεται τα προϊόντα με τα οποία είναι ενθουσιώδης έκανα το πιο απλό: Έθεσα ευθέως το ερώτημα. Πιστεύω ότι εφόσον ήταν απλά μια φήμη, θα ήταν και προς όφελός του μία καθαρή απάντηση. Τώρα το αν μερικοί θεωρούν ότι αυτή η πληροφορία δεν χρησιμεύει σε κάτι, είναι μια άποψη. Υπάρχει όμως και η αντίθετη που λέει ότι κάτι τέτοιο θα κάνει τους αναγνώστες των μηνυμάτων του πιο προσεκτικούς στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Η ερώτηση θα μπορούσε να απαντηθεί ευθέως με ένα ναι ή ένα όχι αλλά δεν βλέπω να υπήρχε πρόθεση απάντησης από την αρχή. Τους λόγους δεν τους γνωρίζω. Και εξηγώ:

Αφού απάντησε περί ανέμων και υδάτων το μεσημέρι κατά μετά τις τρεις το απόγευμα χωρίς να δίνει καμία σαφή απάντηση (αυτό φαίνεται κι από την απάντηση του μέλους που έγραψε ακριβώς από κάτω)  εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2951.msg83604.html#msg83604 έρχεται το βράδυ, 5 ώρες αργότερα και με τροποποίηση στο απογευματινό μήνυμα δίνει τη σαφέστατη απάντηση: Ουδεμία σχέση.

Κάποια μηνύματα δεν τροποποιήθηκαν όμως και είναι λίγο μετά την ερώτηση:

Σε αυτή την ερώτηση καλό είναι να απαντήσουν όσοι θέλουν για τον εαυτό τους :)

Αν και έδωσα την απάντησή μου.
Εγώ δηλώνω σήμερα ότι είμαι χρήστης του η.τ.

Ας απαντήσουν για τον εαυτό τους, αυτοί που έχουν την μεγάλη σκασίλα για το ICE....

Στο πνεύμα της παραπάνω απάντησης ήταν και η απάντηση που τροποποιήθηκε από τον ίδιο 5 ώρες αργότερα:
Μετά από 5 ώρες τροποποιεί το αρχικό του μήνυμα που δεν απαντούσε σε τίποτα από αυτά που ρωτήθηκε και γράφει το παρακάτω:

Αν και λίγο Χωροφυλακίστικη/Ασφαλίστικη  η ερώτηση....

Εγώ με τον κ. Περικλή δεν έχω καμία συγγένεια, από ότι γνωρίζω δεν είναι Αριστερός.... και από ότι γνωρίζω δεν έχει φάκελο στην ΓΑΔΑ, ούτε αυτός ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του.
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι έμπορας, αλλά απλός χρήστης του η.τ. για πάνω από 2,5 χρόνια.
Σήμερα και εδώ και 25 χρόνια κάνω την ίδια δουλειά.
Τώρα... αν σε 6 μήνες, 1 χρόνο, ή 2 χρόνια από σήμερα ασχοληθώ με το εμπόριο του η.τ. ή ανοίξω κανένα τυροπιτάδικο ή κανένα πατσατζίδικο.... αυτό είναι δικό μου θέμα και της οικογένειάς μου.-
Δεν θα το αφήσω κρυφό.
-Τελείωσε η ανάκριση.... σβήστε την λάμπα.
Ο επόμενος που θα πει καλά λόγια για το ICE......
Ντροπή....
:thumpdown: :thumpdown:

Αλήθεια φίλε Steamboy ξέρεις κάτι που αφορά εμένα και δεν το ξέρω εγώ??????
Ξέρεις τους συγγενείς μου.....?????

Επί 25 συναπτά έτη κάνω την ίδια εργασία..... λές πριν από 25 χρόνια να υπήρχαν η.τ....???? :laugh1: :laugh1:

Γνωστούς & φίλους μπορεί να έχει ο καθένας μας, άσχετα με τι επαγγέλλονται.
Εγώ δεν κατανοώ την τόση σκασίλα που έχουν μερικά μέλη, με την θετική γνώμη άλλων μελών για ένα προιόν. :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Επί του θέματος
Εγώ εξακολουθώ να λέω ότι το ICE είναι ένα καταπληκτικό η.τ. :thumpup:

Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση.  ::)
Προς τι τα τόσα πισωγυρίσματα και οι αλλαγές; Δεν μπορούσε να δοθεί αυτή η απάντηση από την αρχή;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #479 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:10 »
Καλημέρα σε όλους.

Μετά από 13 ημέρες συνεχούς χρήσης του ICE με τον ίδιο ατμοποιητή, και ατμίζοντας μόνο VG, διαπίστωσα μία μικρή απώλεια στην σπιρτάδα του.
Άμεσα αφαίρεσα την κασέτα-θήκη υγρού, και άφησα μόνο τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία. Πάτησα 2-3 φορές την μπαταρία μέχρι να κοκκινίσει η αντίσταση, ενώ ταυτόχρονα τοn φυσούσα.
Αυτό ήταν, ο ατμοποιητής και πάλι καινούργιος και πάλι τζαμάτος, με πολύ καλή ατμιστική απόδοση. Ο ατμοποιητής αυτοκαθαρίστηκε.
*Να μην το παρακάνουμε και καεί ο ατμό.

Μετά από 6 μέρες παρατηρώ και εγώ μια "πτώση" του ενός ατμό. Επειδή το έκανα αυτό που είπες (αλλά φοβάμαι μην τον κάψω κιόλας) , μπορείς να μου πεις ας πούμε πόσα sec τον πατάς?? Γιατί κοκκίνισμα δεν βλέπω , απλά καίει το υπάρχον υγρό....

Υ.Γ. παρεμπίπτοντος μου δουλεύει σωστά με πάρα πολύ καλό ντουμάνι το ice....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360298 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450686 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110897 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375258 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328475 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99980 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F