vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

573 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #420 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:06 »
Παιδια δοκιμαστε να πλυνετε τους ατμοποιητες, με δικια σας ευθυνη παντα ;D !! Εμενα κανα 2 μερες τωρα δε τους εβλεπα και πολυ ζωηρους, αλλα χτες τους επλυνα και τους 2 με σκετο νερακι μετα φυσημα, και τους αφησα να στεγνωσουν και σημερα τους βλεπω πολυ καλυτερα! Το μονο πραγματικα σημαντικο πλεονεκτημα που βλεπω στο ICE ειναι πως δεν παρουσιαζει διαρροες και αυτο συμβαινει λογο της σχεδιασης του.

Ειναι αρκετα εξυπνη κατασκευη απο αποψη σχεδιασης, ομως η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αρκετα χαμηλη.Θα ηταν προτιμοτερο να ηταν καλυτερο ποιοτικα, και ο ατμοποιητης του αλλα και ολο το συνολο, και ας πωλουταν πιο ακριβα. Με περισσοτερη προσοχη σε 2-3 πραγματακια πιστευω πως θα ηταν πολυ καλυτερο. Ειναι μεν αρκετα καλυτερο απο ενα ego-T, αλλα θα μπορουσε να ειναι παρα πολυ καλυτερο αν δεν υστερουσε στην ποιοτητα κατασκευης του.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #421 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:15 »
Από το ξεκίνημα του ice (πριν μια βδομάδα) και μέχρι σήμερα (το πρώτο μου η.τ.) δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα. Για μία μέρα είχα λίγη γεύση καμένου αλλά αυτό διορθώθηκε. Σε σχέση με το E-go T που είχα δοκιμάσει από συνάδελφο καμία επαφή. Με το ice καλύτερη γεύση, περισσότερο ατμό, καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και το βασικότερο!!! καμία διαρροή.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #422 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:25 »
 :bye: παίδες έχω τρία ΗΤ ego-t ,w ,Hybrid το καθένα με τα προβλήματά του καμένο δεν είχα με κανένα.. πόσο μάλλον όταν ήταν καινούρια ... διαβάζω μέρες τώρα και σχημάτισα τη γνώμη μου (μάπα το καρπούζι)  :thumpdown: ευχαριστώ για τη βοήθεια  :respect:που γλίτωσα από μια λάθος αγορά (ατός δεν είναι και ένας από τούς σκοπούς του φόρουμ αλώστε ) λείπαμε ειλικρινά για όσους ταλαιπωρήθηκαν με αυτή την αγορά  :(

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #423 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:33 »
Δούλεψε άψογα :o :confused1: Αφού λες πως ο ατμοποιητής κράτησε 1βδομάδα και η μπαταρία σε άφησε κ αυτή.Άμα κρατήσω και  αυτά με την υπογράμμηση μόνο ικανοποιημένος δε μου φαίνεσαι... :hmmm: Αυτές οι γραμμές είναι λιιιίγο αντιφατικές δε νομίζεις?!

Steam απλά προσπάθησα να είμαι αντικειμενικος..
Απόλυτα ικανοποιημένοε ΔΕΝ ειμαι σχεδόν με τίποτα μεχρι τώρα..
Ειδικα με το EGO-T είχα φάει γερή φόλα, ατμο καθε 3 μέρες ή φυτίλι. Επισης δεν είχε σταθερη απόδοση.
Τουλάχιστον το ice ΟΣΟ δουλεψε, δούλεψε άψογα!
Τωρα το οτι ειναι φτηνιαρικο το έχω πει απ' την αρχη! Κινεζικη παραγωγη ειναι αυτη...

Δυστυχώς το τέλειο δεν υπάρχει (τουλαχιστον σε αυτό το badget)...
Πλάκα πλάκα αν είχα αφήσει το ego-t κ το ice, τώρα θα είχα το provari που λέγαμε.... :wall:

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #424 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:18 »
Κάτι για την ποιότητα κατασκευής και τους κινέζους:
Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει άμεση σχέση με την τιμή καταναλωτή. Όταν κάτι βγει σε μαζική παραγωγή, το κόστος του είναι μηδαμινό. Είτε έχει δώδεκα εξαρτήματα, είτε δεκαπέντε, πάλι μηδαμινό θα είναι. Το μόνο που τον νοιάζει τον κινέζο εργοστασιάρχη είναι να πουλήσει πολλά κομμάτια ώστε να κάνει απόσβεση της επένδυσης και μετά να βγάλει κέρδος.

Αν πουλήσει καλά το ego 808 και στο εξωτερικό, θα βγει το επόμενο μοντέλο που θα αντιμετωπίζει τα βασικότερα προβλήματα - κατά τη γνώμη μου τον ψεύτικο ρυθμιστή, που ίσως να έπρεπε να είναι ενσωματωμένος στην μπαταρία με πέντε θέσεις με 'κλικ'.
Η όλη σχεδίασή του όμως είναι αρκετά νεωτεριστική για μαζικής παραγωγής η.τ. Πέρα από το λειτουργικό τμήμα, έχουν κάνει προσπάθεια και για μείωση του βάρους με πλαστική θήκη μπαταρίας, και παρόλο το τανκ το βάρος ξεπερνάει του ego μόνο για 2 γραμμάρια, ενώ έχει πολύ καλύτερη κατανομή, σε σημείο που να το νοιώθεις ελαφρύτερο.

Επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει το τέλειο η.τ.
Μιλώντας για την κορυφή των μαζικής παραγωγής η.τ, τα egoειδή - ego, ego-T, ego-808 και τώρα ego-W:
(κορυφή γι' αυτούς που τους νοιάζει να κόψουν και να μείνουν μακριά από το κ.τ. Για τους modders είναι φυσικό να έχουν άλλες προτιμήσεις).
Δεν υπάρχει κάποιο απόλυτα και σε όλους τους τομείς καλύτερο από κάποιο άλλο.

Επίσης: το να προτιμάς ένα κατάστημα από ένα άλλο δεν είναι έγκλημα, και αν το υποστηρίζεις, δεν σημαίνει πως σου κόβουνε και μισθό.

Και γω - όπως άλλοι πολλοί - όπως φαίνεται και από την υπογραφή, έχω δώσει λεφτά σε πράγματα που δεν μου έκαναν ή που ξεπεράστηκαν ή σε διάφορα για να δοκιμάσω. Έχω δώσει αυτούς τους τέσσερις μήνες αρκετά παραπάνω στο η.τ από όσα θα έδινα για τσιγάρα. Θα έπρεπε να το μετανοιώσω;
Προσπάθησα να τραβήξω και κάποιους άλλους ανθρώπους στο η.τ. Είδα πως αν δεν έχει κάποιος όρεξη να ασχοληθεί με άλλα μοντέλα, γεύσεις, μπαταρίες κλπ., να ασχοληθεί γενικά, δύσκολα θα το κόψει το τσιγάρο.
Χαλάλι λοιπόν τα λεφτά. Αγόρασα (και χρησιμοποιώ) ποδήλατο και τα καλούδια του, αυτό ήταν επιπλέον αρκετά λεφτά. Η βελτίωση της υγείας όμως είναι απλά ανεκτίμητη. Καλή συνέχεια λοιπόν με τα νέα η.τ, μέχρι να τα βαρεθούμε όλα και να αφήσουμε το η.τ στην άκρη και να αναπνέουμε πλέον καθαρό αέρα.

Αλήθεια, δεν υπάρχει κανένας που να έκοψε και το η.τ; Κανένας που να προσπάθησε;

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #425 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 09:31 »
Καλημέρα σε όλους.

Μετά από 13 ημέρες συνεχούς χρήσης του ICE με τον ίδιο ατμοποιητή, και ατμίζοντας μόνο VG, διαπίστωσα μία μικρή απώλεια στην σπιρτάδα του.
Άμεσα αφαίρεσα την κασέτα-θήκη υγρού, και άφησα μόνο τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία. Πάτησα 2-3 φορές την μπαταρία μέχρι να κοκκινίσει η αντίσταση, ενώ ταυτόχρονα τοn φυσούσα.
Αυτό ήταν, ο ατμοποιητής και πάλι καινούργιος και πάλι τζαμάτος, με πολύ καλή ατμιστική απόδοση. Ο ατμοποιητής αυτοκαθαρίστηκε.
*Να μην το παρακάνουμε και καεί ο ατμό.

Για μένα εξακουλουθώ να λέω ότι το ICE είναι το κορυφαίο έτοιμο(πακέτο) η.τ. που έχω δοκιμάσει.
Πλούσια γεύση, δυνατό χτύπημα, απλό στην χρήση, καμία διαρροή. 

Στην επόμενη συνάντηση , όποτε γίνει στην Αθήνα θα το φέρω (για όσους δεν το έχουν δει από κοντά), και επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να το συγκρίνουμε και ατμο-παίξουμε με όσα άλλα ατμιστικά καλούδια(έτοιμο πακέτο) φέρετε.

Τέλος, στην παραλία που πήγα χθές, δύο άτομα την πάτησαν: ο πρώτος μου ζήτησε ευγενικά να του δώσω τον στυλό μου...... και ο δεύτερος (με τα ντουμάνια που έβγαζα) με πλησίασε και μου ζήτησε αναπτήρα :)

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #426 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:33 »
Κατ' αρχήν θέλω να πώ πως δεν είμαι ουτε modder, ούτε ειδήμων!
Είμαι ένας άνθρωπος 28 χρονών που προσπαθεί να κόψει το Κ.Τ.
Επίσης δεν είμαι υποστηριχτής "κάποιου" συγκεκριμένου καταστήματος....
Είμαι υποστηριχτής της οικονομικής μου κατάστασης..!

Το ζητούμενο τώρα είναι, το ότι όταν σε μία τέτοια περίεργη οικονομική περίοδο,
ξοδέυεις 80+ ευρώ για ένα προϊόν, πρέπει τουλάχιστον να σε καλύπτει και να αξίζει
τα χρήματα αυτά!
Ο λόγος που έγραψα στην κριτική μου Ο,ΤΙ έγραψα, ήταν καθαρά για να δώσω στους
υποψήφιους αγοραστές την γενική εικόνα, όπως θα ήθελα να γνωρίζω και εγώ για κάποιο άλλο προϊόν!
ΝΑΙ έχει ντουμάνια, ΝΑΙ έχει χτύπημα, ΝΑΙ έχει σταθερή απόδοση αλλά για μία εβδομάδα...!
Πράγμα που σημαίνει οτι θέλεις 10+ ευρώ για ατμο κάθε εβδομάδα, χώρια το θέμα τις μπαταρίας
που με 4 φορτίσεις πέθανε... (η δικία μου τουλάχιστον)
Ο "ρυθμιστής" είναι καθαρά για διακοσμητικούς λόγους...
Επίσης αρχίζω να πιστέυω πως η μπαταρία ευθύνεται για το κάψιμο του άτμο, καθώς δεν τροφοδοτούσε
με ρέυμα σωστά (αργούσε να "πάρει" και μετα την απελευθέρωση του διακόπτη συνέχιζε) και προφανώς
ζόρισε τον άτμο και έκαψε το φυτίλι.

Όπως είπα είναι ένα Η.Τ που όσο δούλεψε, ήταν καλύτερο απ΄ότι έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα!
Ίσως με ένα αντάπτορα για ego μπαταρίες να έχει καλύτερη τύχη!

Όσον αφορά το θέμα value for money...
Τελικά μήπως είναι καλύτερη η αγορά ενός VV και ενός άτμο της αρεσκίας του καθενός
και να καθαρίζει παρά να ψαχνόμαστε με "μοντελάκια" μαζικής παραγωγής στο βωμό του υπερκαταναλωτισμού?

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #427 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:35 »
Όσον αφορά το θέ
Παράθεση
μα value for money...
Τελικά μήπως είναι καλύτερη η αγορά ενός VV και ενός άτμο της αρεσκίας του καθενός
και να καθαρίζει παρά να ψαχνόμαστε με "μοντελάκια" μαζικής παραγωγής στο βωμό του υπερκαταναλωτισμού?

:) :) :)

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
« Απάντηση #428 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:44 »

Όσον αφορά το θέμα value for money...

:thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #429 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:54 »
Θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα. Αφού παράτησα το ICE και ξαναγύρισα στο eGo-T, έβαλα σήμερα έναν καινούργιο ατμοποιητή, κυλινδρικό τύπου Β και κατέβηκα κέντρο για δουλειές. Κάθισα να πιώ έναν καφέ και άρχισα να πλημμυρίζω από τα υγρά. Μέσα σε μισή ώρα το καινούργιο φιλτράκι των 2ml είχε τελειώσει, είχα καταπιεί και κάμποσο υγρό και είχα σαλτάρει. Ήμουν στο τσακ να πάω περίπτερο και να αγοράσω τσιγάρα αλλά ευτυχώς κρατήθηκα. Άντεξα μέχρι που επέστρεψα σπίτι, αλλά όλα αυτά τα προβλήματα κάποια στιγμή σε κουράζουν και σε συνδιασμό με τα χρήματα που έχεις ξοδέψει, προβληματίζεσαι.

« Απάντηση #430 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:58 »
Πραγματικά αν κάποιος δεν είναι κολλημένος με την "οψη τσιγάρου" (έστω πουράκι), τότε σίγουρα η καλύτερη λύση ΕΙΝΑΙ mod + repairable atty τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και τιμής (σε βάθος χρόνου). Η απόσβεση έρχεται αρκετά γρήγορα αν αναλογιστεί κανείς ότι και τα έξοδα μπαταρίας μειώνονται (οι καλύτερες AW και REDILAST ειναι στις τιμές των φτηνότερων ego) και για ατμοποιητή το κόστος μηδενίζεται (2€ το μέτρο φιτίλι + σύρμα = ~0,2€ ο ατμοποιητής). Έτσι με μια τέτοια αγορά το μόνο κόστος που ακολουθεί ειναι τα υγρά στην ουσία.

Πάντως για κάποιον που θέλει μια απρόσκοπτη και οσο το δυνατό πιο ευκολη εισαγωγή στο Η.Τ. (να δει αν του ταιριάζει στην τελική το όλο άθλημα) τα έτοιμα πακέτα ego (σε όλες τις μορφές από το απλό μέχρι το ICE) αποτελούν την ιδανική λύση προς το παρόν. Σίγουρα πάντως δεν είναι "το καλύτερο Η.Τ. ever"  ::)

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #431 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:06 »
Θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα. Αφού παράτησα το ICE και ξαναγύρισα στο eGo-T, έβαλα σήμερα έναν καινούργιο ατμοποιητή, κυλινδρικό τύπου Β και κατέβηκα κέντρο για δουλειές. Κάθισα να πιώ έναν καφέ και άρχισα να πλημμυρίζω από τα υγρά. Μέσα σε μισή ώρα το καινούργιο φιλτράκι των 2ml είχε τελειώσει, είχα καταπιεί και κάμποσο υγρό και είχα σαλτάρει. Ήμουν στο τσακ να πάω περίπτερο και να αγοράσω τσιγάρα αλλά ευτυχώς κρατήθηκα. Άντεξα μέχρι που επέστρεψα σπίτι, αλλά όλα αυτά τα προβλήματα κάποια στιγμή σε κουράζουν και σε συνδιασμό με τα χρήματα που έχεις ξοδέψει, προβληματίζεσαι.

Σε βλέπω να μετανιώνεις τελικά που πούλησες το hybrid, που στην τελική να μην έχει ΤΑ ντουμάνια, αλλά τουλάχιστον δεν έιχες χαρτοπετσέτες μαζί σου.....!!!

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #432 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:17 »
Η μέρα συνεχίζει και πάει στραβά. Είμαι στο σπίτι και αφού συνεχίστηκαν και δώ οι διαρροές, άλλαξα και έβαλα ένα απλό ατμοποιητή. Δεν ξέρω τι φταίει, πάντως σήμερα είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω αυτά τα προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #433 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:18 »

Αν και είμαστε Off Topic, πλημμύρα σε EGO-T, μπορεί να συμβεί μόνο από κακή προσαρμογή της αμπούλας. Ατμίζω EGO-T τουλάχιστον 6 μήνες και όσες φορές μου έτυχε, οφειλόταν σε αυτό. Είτε δεν είχα κουμπώσει σωστά την αμπούλα (δεν είχε πατήσει τέρμα), είτε επειδή η αμπούλα που είχα, από τη χρήση είχε χαλαρώσει.
Σαφέστατα και έχουν άλλα προβλήματα, αλλά για τέτοιας έκτασης πλημμύρα που περιγράφεις, κάτι από τα παραπάνω συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #434 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:24 »
Δούλεψε άψογα :o :confused1: Αφού λες πως ο ατμοποιητής κράτησε 1βδομάδα και η μπαταρία σε άφησε κ αυτή.Άμα κρατήσω και  αυτά με την υπογράμμηση μόνο ικανοποιημένος δε μου φαίνεσαι... :hmmm: Αυτές οι γραμμές είναι λιιιίγο αντιφατικές δε νομίζεις?!
Εχω μπερδευτει τρομερα!!! ειλικρινα τρομερα! ειδα το review που εκανες για το ego-w κ ενθουσιαστηκα κ ειπα αυτο να παρω, τωρα διαβαζω για το ICE  κ ειπα...ααααα να το καλο ητ!! αντε να παρω αυτο????? Τελικα με βλεπω ακομα με το ατμοπλοιο μου για πολυ ακομα  ??? ??? ??? ειλικρινα δεν ξερω! Ειναι το παλιο το ego που μου ζηταει το καημενο να του αλλαζω το φιλτρο κ που κ που κανεναν ατμοποιητη μετα απο δυο η τρεις μηνες (ξερουν πολλοι εδω οτι ειχα ατμοποιητη για περισσοτερο απο 5 μηνες!!!) Δεν λεω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενη μα εχω ακομα καλο ατμο κ καλη γευση οταν εχω καλα υγρα φυσικα ναι? ομως θελω να αλλαξω κ να παω σε κατι αλλο κ σιγουρα καλλιτερο αλλα δεν βλεπω φως ........Ειδικα εδω που εγω ζω στο εξωτερικο κ δεν εχω τροπο να τρεχω να βρω ατμοποιητες κ υγρα!!!! Μονο απο Ελλαδα μπορω να παραγγειλω κ οταν ημουν στην Ελλαδα? ειχα κανει ηδη την βλακεια να παραγγειλω απο το ξενο site (e-cig.com) κ τωρα αναρωτιεμαι ποιον τυπο ητ να παραγγειλω που θα ειναι καλλιτερο απο το παλιο ego???  :o

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110897 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375272 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328475 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99980 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F