vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

486 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος taxtherapy

• *
  • 23
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #450 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:47 »
καλησπερα εγω παντως που ειμαι νεος στο ητ λεω οτι το προιον πρεπει να ειναι ελατωματικο και εαν η εταιρεια που το φερνει εχει αντιθετη αποψη απο  ολο τον κοσμο που λεει στο forum οτι εχει γευση καμενου τοτε θα πρεπει να μας τι κανουμε λαθος και να μας το αποδειξη. εγω εχω στην διαθεση της εταιρειας  το τσιγαρο και οποιο κοστος χρειαστει ωστε να μου πει αποδειξη το αντιθετο.

Αποσυνδεδεμένος saxo_29

• **
  • 239
  • GGTS #937 & Iatty, GG Stealth #568, GGTB...
« Απάντηση #451 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:49 »
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε, φίλε Steamboy;  :confused1:

@ fotis67:
Υπάρχει κάποια συγγενική σχέση ανάμεσα σ' εσένα και τον έμπορο που εμπορεύεται το προϊόν;
Γενικά, Φώτη, έχεις κάποια σχέση με το εμπόριο ηλεκτρονικών τσιγάρων;

Περιμένω μια απάντηση πάνω σ' αυτό.

Κυριοι καλησπερα

Εαν και δεν εχω ασχοληθει με το ICE και ουτε προτηθομαι να ασχοληθω μιας και προσοπικα πιστευω οτι ατμο ειναι Ιαττυ & Α2 και δεν θα ηθελα να ξαναμπλεζω με καποιον αλλων. ( Συγγνωμη για το  offtopic εδω)

Θα ηθελα ομως να δω απαντηση στην ερωτηση του Λευτερη.

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #452 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:59 »
Κυριοι καλησπερα

Εαν και δεν εχω ασχοληθει με το ICE και ουτε προτηθομαι να ασχοληθω μιας και προσοπικα πιστευω οτι ατμο ειναι Ιαττυ & Α2 και δεν θα ηθελα να ξαναμπλεζω με καποιον αλλων. ( Συγγνωμη για το  offtopic εδω)

Θα ηθελα ομως να δω απαντηση στην ερωτηση του Λευτερη.
Σε αυτή την ερώτηση καλό είναι να απαντήσουν όσοι θέλουν για τον εαυτό τους :)

Αν και έδωσα την απάντησή μου.
Εγώ δηλώνω σήμερα ότι είμαι χρήστης του η.τ.

Ας απαντήσουν για τον εαυτό τους, αυτοί που έχουν την μεγάλη σκασίλα για το ICE....

Αποσυνδεδεμένος saxo_29

• **
  • 239
  • GGTS #937 & Iatty, GG Stealth #568, GGTB...
« Απάντηση #453 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 16:22 »
Φωτη καλησπερα

Εγω προσωπικα δεν εχω απολυτως καμμια σκασιλα για το ICE, αλλα οταν αφηνονται υπονοιες για καποια πραγματα, καταλαβαινεις οτι ενας νεος χρηστης πλεον δεν ξερει εαν θα επρεπε να πιστεψει μια παρουσιαση ή οχι και ποσο αντικειμενικη ειναι αυτη η παρουσιαση.

Οταν εκανα την πρωτη παρουσιαση του ιαττυ, βγηκα αμεσως εξ'αρχης και δηλωσα οτι με τον εκπροσωπο ειμαι φιλος και γι'αυτο ειχα την τυχη να το δοκιμασω πρωτος.

Παντα Φιλικα
Κωστας

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #454 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 16:27 »
Το έχω πει,θα το φωνάζω,θα χτυπιέμαι και θα τσαντίζομαι όσο βλέπω ανθρώπους να παραπλανούν το κόσμο να αγοράσει κάτι "ντε και καλά".Έχουμε ακούσει απ το συγκεκριμένο άτομο 100 φορές την ίδια απάντηση κ άποψη...οκ το εμπεδώσαμε!Αλλά αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος ή έχει προβλήματα με το προϊόν γιατί πρέπει να είναι υπερβολικός,κακός,χαζός,τρελός?!?(Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα φυσικά καθώς και για όλους όσους προσπαθούν να πράξουν ανάλογα...Απλώς εδώ είναι πιο εμφανές και "χτυπητό".)Γιατί προς τα εκεί πάει 10άτομα λένε βγάζει καμμένο και πως ο "ελενκτής τζούρας" είναι για φιγούρα και ο άλλος το "χαλβά" του...
Να μας απαντήσει,ο Φώτης,καύτερα αλλά με "το χέρι στη καρδιά" αληθινά και αντρίκια και μετά συνεχίζουμε αυτή τη κουβέντα και γενικότερα...
Εγώ λέω απλά την γνώμη μου για το ICE. Καλή κακή αυτή είναι η γνώμη μου για το ICE, και απευθύνομε στο φόρουμ.

Με το, που με κατηγορείς ότι παραπλανώ τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ, μάλλον εσύ υποβαθμίζεις τα μέλη και τους επισκέπτες, λες και είναι τίποτα άβουλα όντα και εσύ είσαι ο σωτήρας τους.

Παραπλανώ το φόρουμ για τα καλά λόγια που έχω γράψει για το FOG, GGTS&AVS του imeo, το DIVIDED του craven.gr.
Τέλος για σένα όποιο μέλος γράψει ή έχει γράψει καλά λόγια για κάποιο καλούδι , παραπλανά τον κόσμο. :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #455 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 16:44 »
Τέτοιες συμπεριφορές (ηθελημένες ή όχι) πάντοτε στο τέλος κάνουν κακό. Σε όλους τους εμπλεκόμενους. Συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του forum δυστυχώς. Κ καλό είναι αφενός να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και αφετέρου να λήγουν άμεσα. Το forum δεν είναι blog που ο ιδιοκτήτης του γράφει ότι θέλει, αλλά μέσω ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων και ειδικά το συγκεκριμένο forum που πλέον έχει αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα στους κύκλους του η.τ οφείλει να ''προστατεύει'' αφενός το ίδιο, αφετέρου τα μέλη. Βεβαίως ο καθένας θα πρέπει να αυτοπροστατεύεται, αυτό είναι αυτονόητο. Όπως επίσης αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει να σέβεται και τα υπόλοιπα μέλη. Το forum δεν είναι υποχρεωμένο να παίρνει ρόλο ανακριτή για να προστατέψει υποτίθεται τα μέλη του. Μπορεί όμως να κάνει πιο απλά πράγματα όπως να ζητάει δείγματα για review τα οποία θα δίνονται στα κατάλληλα άτομα. Απλά και εύκολα. Όποια επιχείρηση αρνείται επίσης απλά και εύκολα το forum θα βγάζει μια ανακοίνωση για την άρνηση αυτή. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του εδώ μέσα, σεβόμενος εννοείται κάποιους κανόνες. Όλοι οι υπόλοιποι διαβάζουν και κρίνουν. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι αυτά που λέει είναι ''εγγύηση''.
saxo_29 νομίζω ήταν το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις. Ωραίος ;)

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #456 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 16:48 »
Θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα. Αφού παράτησα το ICE και ξαναγύρισα στο eGo-T, έβαλα σήμερα έναν καινούργιο ατμοποιητή, κυλινδρικό τύπου Β και κατέβηκα κέντρο για δουλειές. Κάθισα να πιώ έναν καφέ και άρχισα να πλημμυρίζω από τα υγρά. Μέσα σε μισή ώρα το καινούργιο φιλτράκι των 2ml είχε τελειώσει, είχα καταπιεί και κάμποσο υγρό και είχα σαλτάρει. Ήμουν στο τσακ να πάω περίπτερο και να αγοράσω τσιγάρα αλλά ευτυχώς κρατήθηκα. Άντεξα μέχρι που επέστρεψα σπίτι, αλλά όλα αυτά τα προβλήματα κάποια στιγμή σε κουράζουν και σε συνδιασμό με τα χρήματα που έχεις ξοδέψει, προβληματίζεσαι.
αυτο το τσακ να αποφιγεις φιλε μου !!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτος ειναι και ο λογος που χριαζετε κατι απλο που λιτουργει καλα αλλα υπαρχει καιτι στιν αγορα που σου κανει και με 17 ευρο εισαι οκ  ! εντονες διαροες μιπος εχεις 650 αρες μπαταριες ?

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #457 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 18:44 »
[spoiler]Μήπως επειδή το νήμα έγινε να μην πω...μπιπ μπιπ μήπως να μεταφέρουμε τα offtopic στα "εν οίκω..."? :hmmm: [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #458 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 19:41 »
Με το χέρι στην καρδιά και αντρίκια: :)
Παρήγγειλα το Funstore ICE στις 25 Αυγούστου 2011 και το παρέλαβα στις 26 Αυγούστου 2011.
Το χρησιμοποιώ έκτοτε συνέχεια (10η ημέρα σήμερα).
Ο πρώτος ατμοποιητής την τρίτη μέρα έβγαλε γεύση καμμένο και την τέταρτη τον άλλαξα με τον δεύτερο, ο οποίος δεν έβγαλε τέτοια συμπτώματα.
Αυτά τα αποδίδω στο γεγονός πως έπαιζα με τον ρυθμιστή γύρω γύρω :-[ . Με τον δεύτερο δεν το κάνω. Πάντως δεν είχα ξανά προβλήματα.

Το Funstore ICE αποδείχτηκε:
Πολύ καλό στην παραγωγή ατμού :thumpup:  - συγκρίσιμου με το FOG.
Πολύ καλό στο χτύπημα :thumpup:  - καλύτερο από το FOG με 901 και θα έλεγα ισοδύναμο με το ego και 510, ενώ υποδεέστερο του ego με 510LR.
Καλύτερη γεύση από ego με 510 ή 510 LR :thumpup: , αλλά υποδεέστερο του FOG με 901.
Πεντακάθαρο :thumpup: :thumpup: :thumpup: . Διαρροές απλά μηδέν. Για κάποιο λόγο, μάλλον επειδή το ξαναγεμίζω πριν το αδειάσει, 'δακρύζει' εκεί που συναντάει η δεξαμενή στον άτμο όταν την βιδώνω μετά το γέμισμα :dontknow: . Κατά τα άλλα, δεν χρειάστηκε ποτέ ούτε μία χαρτοπετσέτα.
Αυτονομία: 10 ώρες άτμισμα για να φτάσει στο κόκκινο :thumpup: :thumpup: :thumpup: . (ενάμισι, ίσως δύο ml, χοντρική εκτίμηση).
Φόρτιση μπαταρίας: σε μιάμιση ώρα από άδεια :thumpup: :thumpup: :thumpup: .
Εμφάνιση: απλά σκίζει :thumpup: :thumpup: :thumpup: . Και με το καπάκι ακόμα καλύτερη.
Γέμισμα: πανεύκολο, καθαρό :thumpup: :thumpup: :thumpup: .
Ποτέ δεν ήρθε υγρό στο στόμα :thumpup: :thumpup: :thumpup:  (από τότε που έβγαλα το σφουγγαράκι :-[ ).
Χτες έβγαλα τους ρυθμιστές και τους ξαναέβαλα. Κούμπωσαν καλά και δεν επηρρεάστηκε η λειτουργία τους.
Χρησιμοποιώ υγρά από 0 έως 50% περίπου VG.

Μείον: θέλει προσοχή να μην σφίγγεται υπερβολικά η δεξαμενή στον άτμο, γιατί μετά μερικές φορές είναι δύσκολο να ξεβιδωθεί :thumpdown: .
Το ICE έχει πλαστική θήκη μπαταρίας, γεγονός που μειώνει το βάρος και το κατανέμει καλύτερα, ενώ δεν λαδώνει από τα υγρά η επιφάνεια (και βέβαια δεν ξεφτίζει η μαύρη μπογιά). Πιθανόν όμως να είναι πιο ευαίσθητο να σπάσει.
Η δεξαμενή είναι πλαστική. Αυτό την κάνει ευαίσθητη να σπάσει, βασικά όταν είναι υπερβολικά σφιγμένη και στην προσπάθεια να την ξεβιδώσουμε την σφίγγουν τα δάκτυλα. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο άκαμπτη.

Πιστεύω πως σε όποιον έτυχε η μπαταρία ή οι ατμοποιητές να χαλάσουν αμέσως, να πέτυχαν ελαττωματικά κομμάτια και πως μάλλον πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπο για να τους τα αλλάξει.

Από το ego είναι κλάσεις ανώτερο σε όλα. Θα προτιμούσα το fog λόγω γεύσης, αλλά αυτό είναι μεγάλο, βαρύ (επιρρεπές και ευαίσθητο στα πεσίματα) και βέβαια δεν γίνεται να αλλάζεις γεύση κάθε λίγο (όπως μου αρέσει εμένα).

Ξαναδοκιμάζω τώρα τον πρώτο ατμοποιητή - όντως κάθε τόσο βγάζει γεύση καμμένου, αλλά η προσεκτική μανούβρα με τον ρυθμιστή (όπως είπαν από το μαγαζί σε έναν φίλο που το ανέφερε εδώ) την εξαφανίζει. Πάντως, ένας ατμοποιητής να κρατήσει μόνο τέσσερις μέρες μου έχει τύχει με: 510, 901, 401.

Δεν έχω δοκιμάσει ego-T , ούτε το hybrid. Το ICE όμως είναι ένα μεγάλο βήμα εμπρός σε σχέση με το EGO.

Δεν είναι ελαττωματικό προϊόν.

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #459 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 20:03 »
Καλημέρα σε όλους.

Μετά από 13 ημέρες συνεχούς χρήσης του ICE με τον ίδιο ατμοποιητή, και ατμίζοντας μόνο VG, διαπίστωσα μία μικρή απώλεια στην σπιρτάδα του.
Άμεσα αφαίρεσα την κασέτα-θήκη υγρού, και άφησα μόνο τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία. Πάτησα 2-3 φορές την μπαταρία μέχρι να κοκκινίσει η αντίσταση, ενώ ταυτόχρονα τοn φυσούσα.
Αυτό ήταν, ο ατμοποιητής και πάλι καινούργιος και πάλι τζαμάτος, με πολύ καλή ατμιστική απόδοση. Ο ατμοποιητής αυτοκαθαρίστηκε.
*Να μην το παρακάνουμε και καεί ο ατμό.

Για μένα εξακουλουθώ να λέω ότι το ICE είναι το κορυφαίο έτοιμο(πακέτο) η.τ. που έχω δοκιμάσει.
Πλούσια γεύση, δυνατό χτύπημα, απλό στην χρήση, καμία διαρροή. 

Στην επόμενη συνάντηση , όποτε γίνει στην Αθήνα θα το φέρω (για όσους δεν το έχουν δει από κοντά), και επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να το συγκρίνουμε και ατμο-παίξουμε με όσα άλλα ατμιστικά καλούδια(έτοιμο πακέτο) φέρετε.

Τέλος, στην παραλία που πήγα χθές, δύο άτομα την πάτησαν: ο πρώτος μου ζήτησε ευγενικά να του δώσω τον στυλό μου...... και ο δεύτερος (με τα ντουμάνια που έβγαζα) με πλησίασε και μου ζήτησε αναπτήρα :)
   Οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω για την πολυτιμη συμβουλη σου! εμενα μου το παρουσιασε σημερα (10 ημερες χρησης) και με το"κολπακι" που μοιραστηκες μαζι μας ο ατμοποιητης ξαναβρηκε τις παλιες του δοξες!! και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την συμβουλη σου! :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #460 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 20:05 »
Φωτη καλησπερα

Εγω προσωπικα δεν εχω απολυτως καμμια σκασιλα για το ICE, αλλα οταν αφηνονται υπονοιες για καποια πραγματα, καταλαβαινεις οτι ενας νεος χρηστης πλεον δεν ξερει εαν θα επρεπε να πιστεψει μια παρουσιαση ή οχι και ποσο αντικειμενικη ειναι αυτη η παρουσιαση.

Οταν εκανα την πρωτη παρουσιαση του ιαττυ, βγηκα αμεσως εξ'αρχης και δηλωσα οτι με τον εκπροσωπο ειμαι φιλος και γι'αυτο ειχα την τυχη να το δοκιμασω πρωτος.

Παντα Φιλικα
Κωστας

Αυτό είναι και το σωστό!!  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #461 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 20:14 »
θα συμφωνήσω με τον συνατμιστή από πάνω.
Δεν είναι ελαττωματικό προϊόν, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες ως προς τον ρυθμιστή και την γεύση καμένου αλλά με λίγη δουλειά και υπομονή διορθώνεται.

Όσο για τα υπόλοιπα, το σωστό θα ήταν να μιλάμε σταράτα, γιατί φοράμε παντελόνια (δεν ζητάω συγνώμη από τις κυρίες συνατμίστριες γιατί πλέον και αυτές παντελόνια φοράνε, και μάλιστα ορισμένες πολύ πιο αντρικά από πολλούς από εμάς).
Επειδή λοιπόν όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, μεγάλα παιδιά είμαστε και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, εάν ξέρουμε να διαβάζουμε, δεν το συνεχίζω άλλο.
Άλλωστε περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. :respect:

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #462 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 20:26 »
Εγώ με τον κ. Περικλή δεν έχω καμία συγγένεια, από ότι γνωρίζω δεν είναι Αριστερός.... και από ότι γνωρίζω δεν έχει φάκελο στην ΓΑΔΑ, ούτε αυτός ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του.
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι έμπορας, αλλά απλός χρήστης του η.τ. για πάνω από 2,5 χρόνια.
Σήμερα και εδώ και 25 χρόνια κάνω την ίδια δουλειά.
Τώρα... αν σε 6 μήνες, 1 χρόνο, ή 2 χρόνια από σήμερα ασχοληθώ με το εμπόριο του η.τ. ή ανοίξω κανένα τυροπιτάδικο ή κανένα πατσατζίδικο.... αυτό είναι δικό μου θέμα και της οικογένειάς μου.-
Δεν θα το αφήσω κρυφό.
-Τελείωσε η ανάκριση.... σβήστε την λάμπα.
Ο επόμενος που θα πει καλά λόγια για το ICE......
Ντροπή....
:thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:

Ντροπή να επιτρέπονται τέτοιες χωροφυλακίστικες ερωτήσεις.....
και πάλι ντροπή
:thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #463 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:22 »
και γιατι μας το λες με "κοκκινα"?

Αποσυνδεδεμένος billishere

• *
  • 12
« Απάντηση #464 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 21:23 »
Η γνωμη μου για το ICE ...

Εχω το ICE  εδω και 8 μερες
 Ειναι πιστευω καλυτερο του EGO
 / δεν υπαρχουν διαρροες/ υπαρχει καλυτερος ελεγχος στην καταναλωση υγρου/ ο ατμοποιητης του κραταει πολυ περισσοτερο απο τους   EGO (8 μερες με τον ιδιο ατμο για μενα ειναι προσωπικο ρεκορ) / εχει καλη παραγωγη ατμου σε σχεση με οτι η.τ. εχω δοκιμασει στα 3,7 βολτ. Υστερει βεβαια σε σχεση με τα η.τ που δουλευουν σε μεγαλυτερες τασεις σε ατμο και χτυπημα αλλα αυτο ειναι λογικο./ Εχει πολυ καλη εμφανιση/.
Αρνητικο του βεβαια το διαφορετικο βιδωμα στην μπαταρια σε σχεση με τις EGO μπαταριες αλλα πιστευω γρηγορα να φτιαχτει ανταπτορας

Υπευθυνη δηλωση (προς τους "κ.κ. χωροφυλακες" :)))
Εγω ο billishere δηλωνω υπευθυνα οτι δεν ειμαι φιλος ουτε γνωστος του ιδιοκτητου του funstore και δεν του κανω διαφημηση
Δηλωνω επισης οτι δεν γνωριζω ουτε τον fotis67  παροτι α) τυγχανω κι εγω Αριστερος και β) αν το 67 δηλωνει ετος γεννησης τοτε εχουμε το ιδιο

Υ.Γ.Σε 3 μερες συμπληρωνω ενα χρονο χρηστης ατμιστικης συσκευης (ποτε περασε μαμοτο...)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110897 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375273 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328475 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99980 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F