vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

519 επισκέπτες, 4 χρήστες
stauros53, Cloune, manoslykos, Milarepa

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #480 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:21 »
Ατμος
Συμφωνω οτι ειμαι νεος στο φορουμ/υπερμαχος της ελευθερης εκφρασης και δεν ξερω τι εχει προηγηθει,αλλα δεν εκρινα κανενα!!
Δεν θεωρησα σωστο το οτι ο καθενας μας εδω μεσα μπορει να προσβαλει τον αλλο για μια υποψια που εχει και αυτα δεστα απο την πλευρα ενος νεου στο φορουμ που δεν ξερει τι εχει συμβει πριν .Ειπα την γνωμη μου γιατι αυτη ειναι.
Το πιο σημαντικο που εγω εκανα την παρατηρηση μου, και που το εχω πει σε αλλο θεμα ειναι οτι πνιγουμε ενα θεμα με ασχετες απαντησεις και την ουσια την χανουμε σε πολλες σελιδες και αγανακτει καποιος να βρει μια απαντηση.
Δεν ειχα κανενα σκοπο να προσβαλω κανενα και προπαντων του διαχειριστες αυτου του φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #481 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:39 »
[spoiler]Λοιπόν,θα προτείνω κάτι και τέλος...Μετά θα "χαθώ" στις σελίδες του αλά chat και δε θα ξαναγράψω τίποτα και πουθενά στα σχετικά θέματα με συσκευές η/τ,κλπ.
θεωρώ πολύ καλή λύση(και νομίζω πως υπόθηκε) στη κάθε συσκευή η/τ να υπάρχουν αρχικά μόνο reviews είτε εξωτερικού είτε "δικά μας".Να μπει(αν δεν έχει ήδη γίνει) ο όρος προς όλα τα μέλη του φόρουμ να εκφράζονται μεν για την εκάστοτε συσκευή η/τ χωρίς όμως να διαφημίζουν ή δυσφημούν έμμεσα ή άμεσα τα προϊόντα αυτά.Διακριτικότητα,με λίγα λόγια.Και τέλος,όταν κάποιου του αναθέτουν ή πέρνει τη πρωτοβουλία να παρουσιάσει κάτι,καλό και πρέπων θα ήταν να ξεκαθαρίζει εξ αρχής εαν έχει φιλία ή άλλου είδους σχέση με κάποιον έμπορο,αντιπρόσωπο,κλπ(δεν είναι έγκλημα οι φιλίες,αλλά η απόκρυψη τους εμπεριέχει πιθανές σκοπιμότητες και παρεξηγήσεις) ή αν του χαρίστηκε το προϊόν και για πιο σκοπό,προς αποφυγή παρόμοιων παρεξηγήσεων κ.α. παρεμφερών καταστάσεων.
Το e-kapnisma.gr και ο admin που το αντιπροσωπεύει είναι ότι καλύτερο σε φόρουμ έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα(τουλάχιστον στα δικά μου μάτια).Και τον ευχαριστώ όπως κ όλους για τις γνώσεις που προσέφερε/ουν και συνεχίζει/ουν με την ηλ. εγκυκλοπαίδεια αλλά και χρήσιμων link,θεμάτων,κλπ.Και νοιώθω ευχάριστα που προσπαθησα να προσφέρω "κάτι" κ γω,είτε το πέτυχα είτε όχι(θα το κρίνετε εσείς ;) )
 :bye: [/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:47 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #482 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 08:03 »
[spoiler]Λοιπόν παιδιά ...
Αφού ο Φώτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συγγένεια με τον ιδιοκτήτη του Funstore
το θέμα έκλεισε.

Εγώ απλά ρωτάω (σε περίπτωση που είχε) "Ε και??"
Εάν δηλαδή εγώ ήμουνα συγγενής κάποιου εισαγωγέα αυτοκινήτων πχ,
το αγόραζα και έμπαινα σε ένα forum & έγραφα την ικανοποίησή μου από τη χρήση του,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΆΦΩ ΨΕΜΑΤΑ
τι θα σήμαινε αυτό??

Εγώ πάντως έγραψα ότι στην αρχή είχα καμένο & τον τρόπο που το έλυσα.
Κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι τέλειο (κατ' εμέ)

Και δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον ιδιοκτήτη του Funstore.
Απλά προμηθεύομαι από εκεί τις συσκευές & τα αναλώσιμα μου.
Και τον συμβουλεύομαι για την καλύτερη χρήση τους.
Όπως κάνω και με το forum.

Στο θέμα μας τώρα.
[/spoiler]

Ρε συ Φώτη
Την πάτησα, την έσκισα στο πάτημα, αλλά δεν κοκκινίζει η άτιμη.
Μήπως θέλει πλυσιματάκι πριν & καλό φύσημα,
μιας και δεν υπάρχει φόβος βραχυκυκλώματος όπως στα ego-T??

Πάντως και χωρίς να κοκκινίσει βελτιώθηκε αισθητά.
 :thumpup:

Edited κατόπιν (σωστών) οδηγιών διαχειριστή  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 10:53 από hunter »

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #483 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 10:47 »
Hunter πρωτού κάνεις άλλο Dry-Burn, δοκίμασε τον ίδιο ατμο στην 2η μπαταρία...
Αν δείς προηγούμενο post μου, κάπως έτσι την πάτησα...

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #484 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 10:56 »
Για τους νέους στο φόρουμ που βιάζονται να κρίνουν θέλω να πω ότι υπάρχει προϊστορία που δεν την ξέρουν. Δεν άρχισε με το συγκεκριμένο μοντέλο και η διαχείριση δεν συνηθίζει να προβαίνει εύκολα σε τέτοιες ενέργειες και χωρίς λόγο.

Οι προτάσεις προς τη διαχείριση ευπρόσδεκτες εκατέρωθεν. Αλλά:
Οι υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης δεν ξέρουν τι έχει προηγηθεί στο παρελθόν και πόσες φορές έχει προκύψει παρόμοιο θέμα με το ίδιο άτομο. Αρκετά μηνύματα από εκείνα έχουν διαγραφεί για να μην διαταραχτεί η ηρεμία του φόρουμ αλλά από ό,τι φαίνεται με αυτή την τακτική είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα.

Το αν υπάρχουν δεκάδες μηνύματα προς τη διαχείριση "να τον συμμαζέψει" και "όχι πάλι...!!!" "θα τον ανεχόμαστε για πολύ ακόμα;...."  "πάλι γκρίζα διαφήμιση;" "έχει γίνει γραφικός πια"... και άλλα παρόμοια δεν μπορούν βέβαια να τα ξέρουν όσοι εύκολα κατακρίνουν τις ενέργειες του διαχειριστή. Δεν έλειψαν ακόμα και οι νύξεις ότι η διαχείριση κάνει την πάπια για την γκρίζα διαφήμιση.

Επειδή υπήρχαν κάποιες νύξεις για συγγένεια του Φώτη με έμπορο που εμπορεύεται τα προϊόντα με τα οποία είναι ενθουσιώδης έκανα το πιο απλό: Έθεσα ευθέως το ερώτημα. Πιστεύω ότι εφόσον ήταν απλά μια φήμη, θα ήταν και προς όφελός του μία καθαρή απάντηση. Τώρα το αν μερικοί θεωρούν ότι αυτή η πληροφορία δεν χρησιμεύει σε κάτι, είναι μια άποψη. Υπάρχει όμως και η αντίθετη που λέει ότι κάτι τέτοιο θα κάνει τους αναγνώστες των μηνυμάτων του πιο προσεκτικούς στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Η ερώτηση θα μπορούσε να απαντηθεί ευθέως με ένα ναι ή ένα όχι αλλά δεν βλέπω να υπήρχε πρόθεση απάντησης από την αρχή. Τους λόγους δεν τους γνωρίζω. Και εξηγώ:

Αφού απάντησε περί ανέμων και υδάτων το μεσημέρι κατά μετά τις τρεις το απόγευμα χωρίς να δίνει καμία σαφή απάντηση (αυτό φαίνεται κι από την απάντηση του μέλους που έγραψε ακριβώς από κάτω)  εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2951.msg83604.html#msg83604 έρχεται το βράδυ, 5 ώρες αργότερα και με τροποποίηση στο απογευματινό μήνυμα δίνει τη σαφέστατη απάντηση: Ουδεμία σχέση.

Κάποια μηνύματα δεν τροποποιήθηκαν όμως και είναι λίγο μετά την ερώτηση:

Στο πνεύμα της παραπάνω απάντησης ήταν και η απάντηση που τροποποιήθηκε από τον ίδιο 5 ώρες αργότερα:
Μετά από 5 ώρες τροποποιεί το αρχικό του μήνυμα που δεν απαντούσε σε τίποτα από αυτά που ρωτήθηκε και γράφει το παρακάτω:

Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση.  ::)
Προς τι τα τόσα πισωγυρίσματα και οι αλλαγές; Δεν μπορούσε να δοθεί αυτή η απάντηση από την αρχή;  :confused1:

Η απάντησή μου ήταν άμεση. Είμαι χρήστης η.τ. . Ελληνικά καταλαβαίνουμε ... άλλο χρήστης  και άλλο έμπορος.
Η απάντηση δόθηκε άμεσα..., αλλά δεν σου έφτανε.

Το λάθος είναι αποκλειστικά δικό σου Atmos, και επέτρεψες να γραφούν τόσες σελίδες για μπούρδες...
Είπε ο Steamboy μια μαγκακία περι συγγένειας, και εσύ αντί να τον κόψεις από την αρχή, λέγοντας του <<Steamboy αν ξέρεις κάτι πες το...., αλλιώς μην βάζεις φυτιλιές....>> εσύ τσίμπησες,... και πρόσθεσες και άλλα περί εμπορίου.
Atmos μάλλον η λέξεις σωστή διαχείριση, δικαιοσύνη, ελευθερία έκφρασις δεν τις ξέρεις.

Εγώ πήρα το ICE, το ατμίζω συνέχεια και λέω την αποψή μου.
Του Steamboy δεν του αρέσει να λέμε καλά λόγια για το ICE. Αλήθεια το έχεις πάρει, το έχεις ατμίσει για να μας πεις την γνώμη σου??
Ενοχλήθηκε ο Steamboy ακόμα περισσότερο, που είπα ότι θα το φέρω στην συνάντηση να κάνουμε σύγκριση και ατμοπαιχνίδια  με άλλα μοντέλα.
Τον έπιασε πανικός. Τολμά ο fotis67 να φέρει στην συνάντηση το ICE, τώρα πως θα τον κατηγορώ για παραπλάνηση...
Θα τους παραπλανούσα, δείχνοντάς το ζωντανά??
Δεν ξέρω τι έχει ο Steamboy... και δεν με νοιάζει.... αλλά για τέτοιες συμπεριφορές... ένα πράγμα λέμε στο χωριό μου στην Άρτα:
Της κοντής ψωλής τις φταίνε οι τρίχες :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #485 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 12:38 »

Αποσυνδεδεμένος Kikis

• **
  • 102
  • Ατμίζω από 11/12/2009
« Απάντηση #486 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 12:42 »
Παιδιά να μιλήσω κι εγώ που νομίζω πρώτος έγραψα για το καμένο του ICE και είμαι και από Κύπρο, οπότε ούτε κανέναν έμπορο ξέρω ούτε κανέναν γνωστό έχω εκεί? Λοιπόν, είμαι από τους πρώτους που αγοράζω ό,τι κυκλοφορήσει (αφού εμάς εδώ η κρίση τώρα άρχισε να μας κτυπά, οπότε τόσον καιρό είχα την ευχέρεια να πετώ κάποια χρήματα). Αγόρασα λοιπόν και το ΙCE μόλις κυκλοφόρησε. Είναι γεγονός ότι το καμένο του δεν παλεύεται. Επίσης οι μπαταρίες του είναι πάντα αφόρτιστες. Τις βάζω για φόρτιση (3 μπαταρίες και οι 3 το ίδιο), σε κανένα εικοσάλεπτο δείχνουν φορτισμένες αλλά μετά από μερικές τζούρες ανάβει αμέσως το πορτοκαλί. Δοκίμασα και τον δεύτερο ατμοποιητή αλλά δεν είχα κανένα καλό αποτέλεσμα. Μετά από κάποιες τζούρες, το καμένο επανέρχεται σε όλο του το μεγαλείο. Δοκίμασα όλα τα γνωστά κόλπα που δοκιμάζουμε οι παλιοί χρήστες (ήμουν και χρήστης του FOG, επομένως έχω κάποια πείρα στο σύστημα αυτό), αλλά η λύση είναι μόνο προσωρινή και κρατάει ελάχιστα. Μετά από λίγο, πάλι καμένο.
Μετά από 20 μήνες συνεχούς χρήσης η.τ. (Black Line, White Line, Prestige, E-go όλοι οι τύποι, Fog, ICE, Hybrid) εμένα με ικανοποιεί πιο πολύ απ' όλα το Hybrid. Έχει μεγάλη αυτονομία, ποτέ δεν βγάζει καμένο κι έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία του. Τα μείον του είναι ο μεγάλος χρόνος που χρειάζεται να φορτιστεί η μπαταρία και το σφίξιμο της τζούρας της μπαταρίας μετά από αρκετή χρήση (ναι της μπαταρίας, όχι του ατμοποιητή, αφού ο ίδιος ατμοποιητής σε μια μπαταρία έχει ελαφριά τζούρα και σε άλλην σφιχτή τζούρα). Δεν ξέρω αν το Ego-W αποδειχτεί καλύτερο (το εύχομαι και το ελπίζω).
Ελπίζω με όλα όσα έγραψα να μην έριξα λάδι στη φωτιά, αλλά είναι απλά οι απόψεις μου και οι εμπειρίες μου ως φανατικού ατμιστή.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #487 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 12:53 »
Και γώ, νέος χρήστης και με καθόλου τεχνικές γνώσεις για συσκευές και παρελκόμενα, αλλά σαν πρώην βαρύς καπνιστής που εδώ και δυό μήνες παλεύει να το κόψει, έχω εκφράσει πολλές φορές την γνώμη μου για το ICE και εννοώ την φτηνιάρικη κατασκευή του και τα προβλήματα του καμμένου, που με ανάγκασαν μετά από μιά βδομάδα χρήσης να το χαρίσω γιατί δεν μπορούσα ούτε να το βλέπω. Και δεν είμαι κανένας λεφτάς που αλλάζει τις συσκευές σαν τα σώβρακα, μάλιστα άνεργος τώρα, αλλά πραγματικά παλεύω να μην ξαναβάλω τσιγάρο στο στόμα μου και ξοδεύω μέχρι να βρώ κάτι που να με καλυπτει πραγματικά, πολλές φορές μάλιστα σε βάρος άλλων προτεραιοτήτων!

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
« Απάντηση #488 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 13:00 »
οπα ρε παιδια γιατι τοσος ντορος για το ice δεν ξερω αν ο φωτης εχει συγγενεια η οχι εμενα δεν με εκανε ο φωτης να το αγορασω παντος. ναι οντος εχει καποια ελατοματα το ice πχ η μπαταρια που ειναι παντα πορτοκαλι καμια φορα καμμενο τουλαχιστον σε εμενα αλλα ειναι ανεπεστιτο και διορθονετε αμεσος παρολαφτα και εγω πιστεβω οτι το ice ειναι ποιο καλο σε γευση και ατμο απο αλλα ητ που εχω δοκιμασει που δεν θελω να ονοματισω για να μην γινουν παρεξιγισεις
δεν ειναι το τελιο αλλα οκ ισως να ειχε περισοτερο ενθουσιασμο απο οτι επρεπε ο φωτης και τον παρεξυγησαμε ετσι θελω να πιστεβω παντος δεν ειναι καλο να τσακονομαστε ολοι το ιδιο θελουμε να απολαμβανουμε την συνιθεια που εχουμε πιστευω πως ειναι ανουσιο να γεμιζουμε σελιδες και να ξεφεβγουν λογια εγω δεν γνοριζω κανεναν απο τα παιδια σε προσοπικο επιπεδο αλλα τα λεω ολα αφτα γιατι δεν μου αρεσει αφτο που γυνετε sorry αν καπου ξεφυγα ολα ηταν με τισ καλητερες προθεσεις :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 13:35 από sakis1709 »

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #489 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 14:46 »
Πάντως κι εγω με την σειρά μου να συμπληρώσω ότι ήταν η πιο αποτυχημένη αγορά που έχω κάνει την τελευταία 10ετία.. Έτσι αισθάνομαι...
Ο 1ος ατμο μου έβγαλε καμένο από την 1η τζούρα (η καλή μέρα λένε απτο πρωί φαίνεται...) και δεν έλεγε να φτιάξει με κανένα τρόπο...
Ο 2ος ατμο η αλήθεια είναι ότι με ξεγέλασε λίγο στην αρχή αλλά μόνο την 1η μέρα...Μετά όποτε ήθελε έβγαζε καμένο...
Αφού δοκίμασα κάθε πιθανή αλλά και απίθανη λυση και μετά από πλήρη αδιαφορία του funstore (email χωρίς ανταπόκριση, τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα..) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πολύ απλά ΠΕΤΑΞΑ 85 ευρώ.. >:(

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #490 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:07 »
Ο ατμός του ICE είναι θερμός ?

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
« Απάντηση #491 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:13 »
εγω που το εχω δοκιμασει με lataki torque56 και perique εχω μονο την δροσια θα ελεγα της γευσεις δεν εχω παρατιρησει κατι αλλο τωρα το πως το ενωει κιωλας το θερμο κανεις ειναι υποκιμενικο πχ για εμενα ειναι θερμος οταν στο fog αρχιζει να τα παιζει ο ατμο η δεν εχει υγρο
ελπιζω να βοηθαει
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:18 από sakis1709 »

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #492 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:15 »

Απλά εγώ δεν των νιώθω....(όπως σε hybrid με kr808d-1)...Απλά τραβάς , και βγάζεις ατμό...αφού κάποιες φορές νομίζεις οτι δεν ταβάς...

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #493 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:22 »
Επομένως συμπεραίνω ότι ο παραγόμενος ατμός είναι ψυχρός, όπως και του eGo-T.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #494 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 15:25 »
Επομένως συμπεραίνω ότι ο παραγόμενος ατμός είναι ψυχρός, όπως και του eGo-T.

Ακριβώς, σαν ego-t  (που το δοκιμάζω από φίλο όταν τεστάρουμε γευσης). Ζεστό χτύπημα ένιωσα μόνο με 808d-1 σε hybrid.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360253 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450631 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110852 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375221 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328462 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99974 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F