Για τους νέους στο φόρουμ που βιάζονται να κρίνουν θέλω να πω ότι υπάρχει
προϊστορία που δεν την ξέρουν. Δεν άρχισε με το συγκεκριμένο μοντέλο και η διαχείριση δεν συνηθίζει να προβαίνει εύκολα σε τέτοιες ενέργειες και χωρίς λόγο.
Οι προτάσεις προς τη διαχείριση ευπρόσδεκτες εκατέρωθεν. Αλλά:
Οι υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης δεν ξέρουν τι έχει προηγηθεί στο παρελθόν και πόσες φορές έχει προκύψει
παρόμοιο θέμα με το
ίδιο άτομο. Αρκετά μηνύματα από εκείνα έχουν διαγραφεί για να μην διαταραχτεί η ηρεμία του φόρουμ αλλά από ό,τι φαίνεται με αυτή την τακτική είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα.
Το αν υπάρχουν δεκάδες
μηνύματα προς τη διαχείριση "να τον συμμαζέψει" και "όχι πάλι...!!!" "θα τον ανεχόμαστε για πολύ ακόμα;...." "πάλι γκρίζα διαφήμιση;" "έχει γίνει γραφικός πια"... και άλλα παρόμοια δεν μπορούν βέβαια να τα ξέρουν όσοι εύκολα κατακρίνουν τις ενέργειες του διαχειριστή. Δεν έλειψαν ακόμα και οι
νύξεις ότι η διαχείριση κάνει την πάπια για την γκρίζα διαφήμιση.
Επειδή υπήρχαν κάποιες νύξεις για συγγένεια του Φώτη με έμπορο που εμπορεύεται τα προϊόντα με τα οποία είναι ενθουσιώδης έκανα το πιο απλό: Έθεσα
ευθέως το ερώτημα. Πιστεύω ότι εφόσον ήταν απλά μια φήμη, θα ήταν
και προς όφελός του μία καθαρή απάντηση. Τώρα το αν μερικοί θεωρούν ότι αυτή η πληροφορία δεν χρησιμεύει σε κάτι, είναι μια άποψη. Υπάρχει όμως και η αντίθετη που λέει ότι κάτι τέτοιο θα κάνει τους αναγνώστες των μηνυμάτων του πιο προσεκτικούς στην εξαγωγή συμπερασμάτων.
Η ερώτηση θα μπορούσε να απαντηθεί ευθέως με ένα ναι ή ένα όχι αλλά
δεν βλέπω να υπήρχε πρόθεση απάντησης από την αρχή. Τους λόγους δεν τους γνωρίζω. Και εξηγώ:
Αφού απάντησε περί ανέμων και υδάτων το μεσημέρι κατά μετά τις
τρεις το απόγευμα χωρίς να δίνει καμία σαφή απάντηση (αυτό φαίνεται κι από την απάντηση του μέλους που έγραψε ακριβώς από κάτω) εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2951.msg83604.html#msg83604 έρχεται το βράδυ,
5 ώρες αργότερα και
με τροποποίηση στο απογευματινό μήνυμα δίνει τη σαφέστατη απάντηση: Ουδεμία σχέση.
Κάποια μηνύματα δεν τροποποιήθηκαν όμως και είναι λίγο μετά την ερώτηση:
Σε αυτή την ερώτηση καλό είναι να απαντήσουν όσοι θέλουν για τον εαυτό τους
Αν και έδωσα την απάντησή μου.
Εγώ δηλώνω σήμερα ότι είμαι χρήστης του η.τ.
Ας απαντήσουν για τον εαυτό τους, αυτοί που έχουν την μεγάλη σκασίλα για το ICE....
Στο πνεύμα της παραπάνω απάντησης ήταν και η απάντηση που τροποποιήθηκε από τον ίδιο 5 ώρες αργότερα:
Μετά από 5 ώρες τροποποιεί το αρχικό του μήνυμα που δεν απαντούσε σε τίποτα από αυτά που ρωτήθηκε και γράφει το παρακάτω:
Αν και λίγο Χωροφυλακίστικη/Ασφαλίστικη η ερώτηση....
Εγώ με τον κ. Περικλή δεν έχω καμία συγγένεια, από ότι γνωρίζω δεν είναι Αριστερός.... και από ότι γνωρίζω δεν έχει φάκελο στην ΓΑΔΑ, ούτε αυτός ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του.
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι έμπορας, αλλά απλός χρήστης του η.τ. για πάνω από 2,5 χρόνια.
Σήμερα και εδώ και 25 χρόνια κάνω την ίδια δουλειά.
Τώρα... αν σε 6 μήνες, 1 χρόνο, ή 2 χρόνια από σήμερα ασχοληθώ με το εμπόριο του η.τ. ή ανοίξω κανένα τυροπιτάδικο ή κανένα πατσατζίδικο.... αυτό είναι δικό μου θέμα και της οικογένειάς μου.-
Δεν θα το αφήσω κρυφό.
-Τελείωσε η ανάκριση.... σβήστε την λάμπα.
Ο επόμενος που θα πει καλά λόγια για το ICE......
Ντροπή....
Αλήθεια φίλε Steamboy ξέρεις κάτι που αφορά εμένα και δεν το ξέρω εγώ???
Ξέρεις τους συγγενείς μου.....??
Επί 25 συναπτά έτη κάνω την ίδια εργασία..... λές πριν από 25 χρόνια να υπήρχαν η.τ....?
Γνωστούς & φίλους μπορεί να έχει ο καθένας μας, άσχετα με τι επαγγέλλονται.
Εγώ δεν κατανοώ την τόση σκασίλα που έχουν μερικά μέλη, με την θετική γνώμη άλλων μελών για ένα προιόν.
Επί του θέματος
Εγώ εξακολουθώ να λέω ότι το ICE είναι ένα καταπληκτικό η.τ.
Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση.
Προς τι τα τόσα πισωγυρίσματα και οι αλλαγές; Δεν μπορούσε να δοθεί αυτή η απάντηση από την αρχή;