Πήγα χτες το απόγευμα στο ecig στο Αιγάλεω και το δοκίμασα με την ησυχία μου. Πολύ όμορφο και καλή κατασκευή.Κάθεται πολύ καλά στο χέρι μου,όχι τόσο όσο το ιστικ 50 αλλά το νιωθά μια χαρά.Το δοκίμασα και με τον δικό μου ατμοποιητή (gsairM) και ήταν μια χαρά.καμένω δεν πήρα μετά τα 3λεπτα,λίγο πιο ζεστό αλλα σχεδόν καμία διαφορά,αλλά όπως μου είπε και ο υπεύθυνος στο κατάστημα (με τα ονόματα έχω θέμα) θα κουράζει λίγο παραπάνω την αντίσταση και θα μειώνεται η ζωή της.Με έλεγχο της θερμοκρασία που το δοκίμασα ήταν πολύ καλό,αρκετή διαφορά με ότι κάνω μέχρι τώρα.Το μοντάκι είναι πολύ καλό αλλά είναι για να χρησιμοποιείται σε TC mode,εκεί αξίζει.Αν και είμουν έτοιμος να το πάρω μου πρότεινε τα ιστικ 40 και 100 που προπαραγγελία βγαίνουν 36 € οπότε κατέληξα στον 40w το οποίο το σκεφτόμουν αλλά ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία και σχήμα σαν του 50/εβικ αλλά αυτό θα το χρησιμοποιώ στην απλή χρήση με λίγα βαττ που θέλω και απλά βάζω την αντίσταση απο νικέλιο και μπορώ να δοκιμάσω και τον έλεγχο θερμοκρασίας.Για τα λεφτά που είναι οι προπαραγγελίες είναι κομπλέ για αυτά που θέλω τώρα.Θα δοκιμάσω τον έλεγχο θερμοκρασίας και ίσως στο μέλλον να έρθει και το κιτρινόμαυρο εργαλείο.
Επίσης έχω να πω τα καλύτερα για το παιδι στο κατάστημα που με βοήθησε πολύ με ότι απορίες είχα και μου πρότεινε τι είναι καλύτερα γι ααυτό που θέλω και το πώς πρεπει να δουλέψει το καθένα και δεν προσπάθησε απλά να μου πουλήσει κάτι.