vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

391 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, maprix, tony1976, Vasvas, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

vaping.gr

Καλώς ήρθατε στη δημόσια συζήτηση (φόρουμ) για το άτμισμα

Είσοδος forum

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο δικτυακός αυτός τόπος δεν αποτελεί μέσο προώθησης των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Το site μας απευθύνεται σε ήδη ατμιστές ή καπνιστές που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για έναν εναλλακτικό τρόπο πρόσληψης της νικοτίνης στην οποία είναι ήδη εθισμένοι.
Είναι μια συζήτηση αλληλοβοήθειας για απεξάρτηση από το κάπνισμα και ένα μέσο ενημέρωσης για ό,τι αφορά στο άτμισμα, στη σωστή επιλογή και χρήση των συσκευών και υγρών άτμισης ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε μακριά από το τσιγάρο. Το άτμισμα δεν είναι τόσο απλό όπως το κάπνισμα. Ο νέος χρήστης χρειάζεται βοήθεια για την επιλογή και σωστή χρήση των συσκευών, την επιλογή υγρών άτμισης, την αντιμετώπιση προβλημάτων κ.ά. Αλλά και ο έμπειρος χρήστης αναζητεί την ενημέρωση για νέα προϊόντα που θα μπορέσουν ακόμα καλύτερα να τον βοηθήσουν να παραμείνει μακριά από το τσιγάρο. Οι συσκευές άτμισης και όλα τα προϊόντα γύρω από το άτμισμα βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη, γι' αυτό και η ενημέρωση αποτελεί αναγκαιότητα.

Το φόρουμ μας απευθύνεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Μόνο εγγεγραμμένα μέλη που θέλουν να ενημερώνονται για θέματα γύρω από το άτμισμα μπορούν να συμμετέχουν.
Αν θέλετε να εισέλθετε στη συζήτησή μας, θα πρέπει να εγγραφείτε. Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι είστε ήδη εθισμένοι στη νικοτίνη και συμφωνείτε ότι θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν το άτμισμα.

Αν το άτμισμα δεν σας αφορά, μείνετε μακριά από τη συζήτησή μας.
Συστήνουμε σε άτομα που δεν έχουν εθιστεί στη νικοτίνη να παραμείνουν μακριά της και μακριά από το φόρουμ μας και να μη δοκιμάσουν ποτέ οτιδήποτε εισπνεόμενο νικοτινούχο μπορεί να τους προκαλέσει εξάρτηση.

Παρακαλώ προσέξτε και τις ημερομηνίες στα μηνύματα.

Προτεινόμενα θέματα για αρχή    

Αυτά για αρχή. Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με το θέμα. Τα μέλη, οι διαχειριστές και οι συντονιστές του φόρουμ είναι πολύ φιλικοί και σε περίπτωση που αυτό που ρωτάτε έχει ήδη συζητηθεί, θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος που θα σας παραπέμπει εκεί ή θα σας υποδειχτεί πού μπορείτε να ψάξετε. Μην ξεχνάτε ότι το φόρουμ δεν είναι chat, οι ερωτήσεις μερικές φορές μπορεί να απαντηθούν και μετά από μέρες (λίγο σπάνιο αυτό) ή και να μην απαντηθούν ποτέ αν κανένας δε γνωρίζει την απάντηση. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στο θέμα που του ταιριάζει, μην κάνετε ερωτήσεις με Προσωπικά Μηνύματα γιατί έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να απαντηθούν.

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση

Στην αριστερή στήλη της σελίδας υπάρχουν δύο πεδία όπου μπορείτε να γράψετε αυτό που αναζητάτε. Χρησιμοποιήστε τα. Το φόρουμ έχει πολλές δυνατότητες αναζήτησης. Περισσότερα εδώ

Διαβάστε τους όρους χρήσης

Πριν αρχίσετε το διάβασμα ή δημοσιεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα, ρίξτε μια ματιά στους Κανονισμούς του φόρουμ και στους όρους χρήσης του φόρουμ. Υποθέτουμε ότι πριν πατήσετε το ΟΚ κατά την εγγραφή σας, έχετε διαβάσει τους βασικούς κανονισμούς που διέπουν σχεδόν όλα τα φόρουμ.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση των φόρουμ, μπορείτε να παραλείψετε αυτήν την παράγραφο:

Πριν αρχίσετε αμέσως τις ερωτήσεις, αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να κατατοπιστείτε στα βασικά θέματα της συζήτησης. Το φόρουμ έχει χωρισμένο το περιεχόμενό του σε κατηγορίες και κάθε κατηγορία έχει αρκετούς πίνακες όπου οι χρήστες δημοσιεύουν διάφορα θέματα στα οποία απαντάνε άλλοι με μηνύματα και γίνεται η συζήτηση. Για να μπορείτε να δημοσιεύσετε μήνυμα (π.χ. να ρωτήσετε κάτι) θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν. Πατήστε "Εγγραφή", στην κορυφή της σελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Για να διαβάσετε το φόρουμ μας ή να εγγραφείτε σ' αυτό, θα πρέπει να είστε ενήλικας. Περισσότερα εδώ.

Καλή περιήγηση στους χώρους του δικτυακού μας τόπου και καλές συζητήσεις.

Υγρά αναπλήρωσης Halcyon Haze

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά αναπλήρωσης Halcyon Haze
« Απάντηση #180 στις: Σεπ 16, 2015, 02:46 »
σας διαβαζω πιπιλιαζοντας την Μπιαφρα...τι υγραρα που ειναι...αλλα οχι για ολες της ωρες.
το gins addiction ειναι σουπερ κι αυτο και εχω παρατηρήσει ο σου καθαρίζει πνευμονία και σου μουδιάζει το στωμα ο γλυκάνισος.

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #181 στις: Σεπ 20, 2015, 12:53 »
παιδια γνωριζετε εαν το Gins Addiction δημιουργει θεμα με τα τανκακια συγκεκριμενα με bell cap φαινομενου?ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 20, 2015, 16:15 από teo77 »

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #182 στις: Σεπ 20, 2015, 17:34 »
οχι κανενα απολυτος προβλημα..το εχω δοκιμάσει. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #183 στις: Σεπ 20, 2015, 19:19 »
ωραιος malossi!!

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• **
  • 107
« Απάντηση #184 στις: Σεπ 23, 2015, 12:39 »
Το surgeant vapour το εχει παρει κανενα ματι Ελλαδα?!!

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #185 στις: Σεπ 25, 2015, 14:15 »
Έχω πάθει πλάκα με το Yellow Biafra, μου τελειώνει το πρώτο μπουκαλάκι και ήθελα να πάρω το επόμενο... Έλα όμως που πλέον κολλάω να πάρω κάτι χωρίς να υπάρχουν κάποιες έστω τυπικές αναλύσεις.

Το έψαξα από εδώ, το έψαξα από εκεί, τίποτα. Τελικά μετά από ένα 24ωρο μου ήρθε η "φαεινή" ιδέα να ψάξω στο google για "Halcyon Haze tests". Και ορίστε τι βρήκα στην σελίδα της εταιρείας που τα παράγει: http://www.cutsice.com/test-reports/

...Έφυγα να πάω να πάρω την Μπιάφρα μου...  ;)

ΥΓ: αν δείτε τα αποτελέσματα, η Yellow Biafra είναι το μόνο υγρό στο οποίο αναφέρει ότι δεν ανιχνεύθηκαν "όλες" οι γνωστές ουσίες, στα υπόλοιπα υγρά δεν αναφέρει καθόλου "acetoin" και "Acetyl propionyl". Αυτό ίσως επειδή τα τεστς για την Biafra έχουν μεταγενέστερη ημερομηνία από τα άλλα υγρά; Αυτά.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Το surgeant vapour το εχει παρει κανενα ματι Ελλαδα?!!

Μόλις ρώτησα σε κατάστημα με Halcyon Haze και μου απάντησαν "μόλις έρθει Ελλάδα, θα είμαστε από τους πρώτους που θα το έχουμε". Άρα δεν θα έχει έρθει ακόμα Ελλάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 25, 2015, 14:42 από asterw »

« Απάντηση #186 στις: Σεπ 26, 2015, 11:26 »
Ρε παιδιά, τι μου συμβαίνει? Διαβάζοντας τις καλές κριτικές αποφάσισα να δοκιμάσω το yellow biafra στον Ναυτίλο. Μου φάνηκε απλά σαν ένα άτονο σιρόπι για το βήχα. Μήπως φταίει ότι δεν το άφησα να ωριμάσει? Μπας και φταίει ο Ναυτίλος? Να πάω να κοιταχτώ σε κανένα γιατρό?
Επίσης μου συνέβη και το εξής περίεργο. Μόλις ήρθε η συσκευασία, άνοιξα το μπουκαλάκι να το μυρίσω και κλείνοντας το έσπασε το μπουκαλάκι σύριζα στο λαιμό. (Και για να σας προλάβω, έχω ανοιγοκλείσει χιλιάδες μπουκαλάκια)

« Απάντηση #187 στις: Σεπ 26, 2015, 11:32 »
Το εβαλες σε φρεσκια κεφαλη επα ω;

Mobile klaz speaking...

« Απάντηση #188 στις: Σεπ 26, 2015, 12:00 »
Nαι, αλλά ίσως να βιάστηκα λίγο να το ατμίσω. Θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και εύχομαι να αλλάξω άποψη.

Αποσυνδεδεμένος QS-Plan

• Το χαρωπό Καγκουρώ...
  • 513
« Απάντηση #189 στις: Σεπ 26, 2015, 12:35 »
...
Μόλις ρώτησα σε κατάστημα με Halcyon Haze και μου απάντησαν "μόλις έρθει Ελλάδα, θα είμαστε από τους πρώτους που θα το έχουμε". Άρα δεν θα έχει έρθει ακόμα Ελλάδα.

http://www.antismoke.gr/el/halcyon-haze/1917-yellow-biafra-.html

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
« Απάντηση #190 στις: Σεπ 26, 2015, 13:14 »
Ευχαριστώ QS-Plan, για το Sergeant Vapour απαντούσα σε ερώτηση παραπάνω... την Yellow Biafra την έχω στα χέρια μου  ;)

http://www.halcyonhaze.co.uk/shop/sergeant-vapour/

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 26, 2015, 13:35 από asterw »

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• **
  • 107
« Απάντηση #191 στις: Σεπ 28, 2015, 02:41 »
Σε ποιο μαγαζί ρώτησες αν επιτρέπεται ??

Αποσυνδεδεμένος asterw

• aka Νατάσα
  • *
  • 71
« Απάντηση #192 στις: Σεπ 28, 2015, 07:54 »
Στο Vapor Solutions στο Παγκράτι

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 28, 2015, 11:39 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #193 στις: Σεπ 29, 2015, 11:02 »
Θα ξαναζήσω την θητεία μου;  Ελπίζω πως όχι  :)) :)) :))

Λοιπόν, πρώτη εντύπωση μέτρια.  Βασικά είναι ένα γλυκό-πικρο υγρό.  Στην αρχή έρχεται το βατόμουρο με το μπισκότο και λες ώπα εδώ είμαστε, πριν προλάβεις όμως να το ευχαριστηθείς έρχεται το ραβέντι και σου βγάζει την πικρίλα που στο χαλάει.

Βανίλια ακόμα δεν έχω καταλάβει (εντάξει δεν έχω κάνει ούτε ml ακόμα) αλλά σε γενικές γραμμές μέτριο.  Δεν ξέρω αν θα το ξαναέπαιρνα.  Σίγουρα αν δεν είχε το ραβέντι θα ήταν πολύ νόστιμο υγρό, κάτι μεταξύ φρουτένιου και γλυκού (πιο πολύ στο γλυκό) αλλά η πικρίλα που βγάζει το ραβέντι μου χαλάει όλη την εικόνα.

Το καλό είναι ότι και το καινούργιο των Five Pawns έχει ραβέντι όποτε γλίτωσα χρήματα.

Παραγωγή ατμού πάρα πολύ καλή (70% VG) και χτύπημα καλό.

Η δοκιμή έγινε σε Apollo, mesh #325, ribbon 0.7, 1Ω.

Θα επανέλθω όταν κάνω κάποια ml  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 29, 2015, 11:23 από achatzi »

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • 952
« Απάντηση #194 στις: Σεπ 29, 2015, 16:54 »
όταν λες πικρίλα είναι ας πούμε σαν τη στιφάδα που αφήνει το samba sun από artist collection;Εάν το έχεις δοκιμάσει φυσικά η ερώτηση.

Δοκίμασα σήμερα σε κλίαρο την κίτρινη μπιάφρα και μου άρεσε πολύ.Έσκασε η μπανάνα στη μούρη μου, ανυπομονώ να το βάλω σε επισκευάσιμο!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 169 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20357 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1135 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878474 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362979 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467897 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912361 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521317 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376553 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702855 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ