vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

401 επισκέπτες, 3 χρήστες
Taskaramou, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές

Απ: Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές
« Απάντηση #765 στις: Φεβ 28, 2013, 23:32 »
Αυτοί που θέλουν να ειρωνευτούν εύκολα το κάνουν και εύκολα τους φεύγει το σαρκαστικό χαμόγελο όταν δουν τι μπορείς να κάνεις με το η.τ. και όταν αντιληφθούν το ντουμάνι που βγάζει σε σχέση με την τσιγαρούκλα τους  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• "Seamos realistas pidamos lo imposible"
  • **
  • 300
  • Φύλο: Άντρας
  • 생활은 아름답습니다
« Απάντηση #766 στις: Φεβ 28, 2013, 23:40 »
...όταν το αντιληφθούν Γιάννη, όταν....

« Απάντηση #767 στις: Φεβ 28, 2013, 23:43 »
Θα το αντιληφθούν ... θα το αντιληφθούν !!! μετά αλλάζουν θέμα ή σταματάνε να καπνίζουν :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• **
  • 176
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
« Απάντηση #768 στις: Φεβ 28, 2013, 23:48 »
Ειναι αρκετοι και αυτοι που ενω θα περιμενες διαφορετικη αντιδραση δειχνουν ενδιαφερον.Και μιλαω για μεγαλες ηλικιες.Αλλα ειναι και τα Ευρω στη μεση ε? ::)

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #769 στις: Φεβ 28, 2013, 23:54 »
Πράγματι, οι μεγάλες ηλικίες δείχνουν περισσότερο καλοπροαίρετο ενδιαφέρον.
Μάλλον γιατί τα κλασικά θεριακλο-επιχειρήματα δεν τους παίρνουν πια, άρα πρόθυμοι να απότάξουν την πισσο-"αλήθεια".

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #770 στις: Μαρ 01, 2013, 00:08 »
Παλιά είμασταν πολλοί. Τάρα λίγοι με αποτέλεσμα να μας ψιλικοιτάζοθν κάπως

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #771 στις: Μαρ 01, 2013, 16:23 »
Συχνά πυκνά γράφω εδώ ανάλογα με διαφορετικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζω.

Χτες βράδυ λοιπόν, σε ωραιότατο ελληνάδικο, αραχτός στη γωνιά μου ντουμανιάζω τον τόπο, μιλάμε για πολύ ντουμάνι.
Συμπαθητικότατον πιπινάκιο από το δίπλα τραπέζι, ζητάει αναπτήρα με το τσιγάρο στο στόμα.
Με ατμούς ακόμα να βγαίνουν από τα ρουθούνια μου, απαντάω ότι δεν καπνίζω.
Το βλέμμα της (μωρό που μόλις του έχουν πάρει την πιπίλα): priceless.
Η αντιμετώπισή της: ντιβέ, του στυλ "άμα δε γουστάρεις να δώσεις φωτιά να πας στο διάολο!"
Το νουμεράκι της: στο κινητό μου, μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις!!!~~~!!!!

« Απάντηση #772 στις: Μαρ 01, 2013, 16:33 »
Και μετά και μετά .... το μετά .........

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #773 στις: Μαρ 01, 2013, 16:35 »
Γιάννη, σεμνά!!
Οχι τώρα που περάσαμε τα 5000 ποστ να εκτροχιαστούμε!

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• 40 χρόνια αυπνίες και μικρά πράσινα ανθρωπάκια!
  • **
  • 226
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #774 στις: Μαρ 01, 2013, 17:51 »
Άσχετο με το... νουμεράκι της κοπελιάς στην περίπτωση του Cruiser79, εγώ την μόνη θετική αντιμετώπιση που βλέπω για το Η.Τ. είναι στα μαγαζιά όπου ψωνίζω αναλώσιμα! Οπουδήποτε αλλού, με κοιτάζουν με απορία είτε για το "πράγμα" που κουβαλάω μαζί μου και βγάζει καπνούς είτε για το γεγονός ότι δεν το έχω παρατήσει ακόμη!

Δεν με χαλάει πλέον, το έχω συνηθίσει, αλλά εεξακολουθεί να είναι κουραστικό....
 :angel:
Όπου βλέπω ενδιαφέρον πιάνω κουβέντα και εξηγώ και αναλύω, αλλά όπου διακρίνω "τοίχους" απαντώ ότι πολύ καλά κάνουν και συνεχίζουν να καπνίζουν, γιατί το Η.Τ. δεν είναι για όλους! "Ε, αϊ σιχτίρ, κι εσύ και το ειρωνικό σου ύφος", λέω από μέσα μου.
 :angry_orange:
Είμαι πολύ κακός ώρες ώρες....

Αποσυνδεδεμένος doli

• *
  • 95
« Απάντηση #775 στις: Μαρ 01, 2013, 17:56 »
χθες το απόγευμα με επισκέφτηκε ένας φίλος που είχαμε να βρεθούμε χρόνια , ε πάνω στο μπλα μπλα κάνει ένα κ.τ και
να σου κ εγώ με το η.τ. όταν το είδε σαν να γούρλωσε τα ματιά λες κ είδε τίποτα περίεργο.
Όσο άτμιζα τον έβλεπα με κοιτούσε περίεργα λες κ ήθελε να μου πει κάτι γιαυτο.(οχι καλό)
Στην τελική βέβαια δεν μου είπε αλλά αυτό το βλέμμα ρε παιδάκι μου σκοτώνει  :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος d3mon

• *
  • 77
« Απάντηση #776 στις: Μαρ 01, 2013, 20:06 »
Παιδιά εγώ μετά τις πρώτες αντιδράσεις πάντα περιμένω την ατάκα: «ξέρεις ότι με αυτό θα μαζέψεις υγρό στους πνεύμονες;»         

αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 01, 2013, 20:46 από petra »

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #777 στις: Μαρ 01, 2013, 21:19 »
Σήμερα ....

Φίλος πολλά χρόνια περαστικός από το ΗΤ και φανατικός καπνιστής .
Δέν λέω , έξυπνος άνθρωπος μαζί είχαμε βρεθεί και στο Πανεπιστήμιο με 2 χρονιές μικρότερος .

Αντρέας :
Βρε Κώστα δεν ξέρουμε τι είναι και τι προκαλεί και αυτό , μετά από 10 - 20 χρόνια θα το βγάλουν επικίνδυνο .

Κώστας :
Τα στοιχεία από της μέχρι τώρα έρευνες της ξέρεις ?

Αντρέας :
Ναί

Κώστας :
Και μετά από 10 - 20 χρόνια πού λές πώς θα είσαι εσύ με το τσιγάρο καί πώς εγώ ?

Αντρέας :
ΕΕΕ θα το έχω κόψει .

Κώστας :
Εγώ το έχω κόψει ήδη !!!

Είπαμε μερικά ακόμα και αυτή τη στιγμή που σας γράφω ψάχνει μεταχειρισμένο γνωστό επισκευάσιμο .

Καλησπέρα Ανδρέα !!!

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• **
  • 176
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
« Απάντηση #778 στις: Μαρ 01, 2013, 21:31 »
Παιδιά εγώ μετά τις πρώτες αντιδράσεις πάντα περιμένω την ατάκα: «ξέρεις ότι με αυτό θα μαζέψεις υγρό στους πνεύμονες;»         

αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
χα χα .Το ακουσα αυτο απο φιλο που εχει κοψει (μπραβο του )το κτ , οταν με ειδε με ητ.Τι να πω ξερω'γω?Δεν εχω κανει και γιατρος ,πως να εξηγηθω? :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 75
« Απάντηση #779 στις: Μαρ 01, 2013, 23:56 »
Εντάξει αυτός ο διάλογος δεν υπάρχει:

-Ρε αυτό είναι βιολογικό όπλο. Οι Κινέζοι έχουν σκοπό να κυριαρχήσουν στο κόσμο και με αυτά τα υγρά αποβλακώνουν τον εγκέφαλο.
-Τα υγρά εγώ τα φτιάχνω με πρώτες ύλες από Έλληνα (atmos).
-Τον έχεις δει ποτέ; Κινέζος είναι, πράκτορας.

Κα-τα-στρά-φη-κα ακούγοντάς το. Παιδιά...το πίστευε, δεν σας κάνω πλάκα.

Θα παρακαλέσω τον καλλιτέχνη να βάλει μία φωτογραφία για να βεβαιωθούμε όλοι ότι δεν είναι Κινέζος πράκτορας.
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 117 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20148 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877589 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361709 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465923 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907465 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375101 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701331 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos