vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

167 επισκέπτες, 2 χρήστες
lounik, bloodlessz

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #255 στις: Ιουνίου 05, 2013, 23:59 »

θεωρεις οτι ειναι απο κατασκευη δηλαδη το ελλατωμα.στον εναν που δεν ρουφαει καν το καταλαβανω στον αλλο ομως με την αλλαγη της γευσης δεν ξερω.οταν λες επισκευασιμο θα μπορουσες να μου δειξεις καποιο ποστ εδω μεσα να αρχισω να μπαινω στο νοημα τους?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 00:43 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #256 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:03 »
συγνώμη δηλαδη, το μελος ειναι νεο στο ατμισμα, δεν ξερει ακομη πώς να κοντρολαρει την αστοχια (ή μη αστοχία) υλικού σε ένα εμπορικότατο μοντέλο κι εσείς του λέτε για επισκευάσιμο;
Ετσι πως το βλέπω εγώ, μέχρι να ξεπεράσει τα προβλήματα εκμάθησης ενός επισκευάσιμου, θα τρέχει στο περίπτερο και θα δανείζεται και τα χέρια των διπλανων του για να καπνίσει.

το θέμα είναι ίσως λίγο πιο απλό. Για τον χ ή ψ λόγο δεν του ταιριάζει ο εψιλον. Το έπαθα με τον πρώτο μου ατμοποιητή. Αλοιμονο αν επεμενα σ΄αυτον ή είχα τρέξει για επισκευάσιμο - δεν πιάνουν τα χέρια μου.
Αλλαξα μοντέλο. Και πλέον το ίδιο έκανα κάθε που δεν μπορούσα να ατμισω κάποιον.

Αν ως φιλοσοφία σου αρέσει ο εψιλον, πάρε το καλύτερης ποιότητας αδελφάκι του, τον thor
από fabvape.gr ή vapeclub.gr ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα τον βρεις κοντά σου.
Σταθερή αξία.
Αν δε σου κάνει ούτε αυτός, δοκίμασε vivinova. Οταν καταλήξεις κάπου, θα σταματήσεις να πετάς αναλώσιμα. Στο ενδιάμεσο, και πάντα όσο έχεις κάτι να ατμίζεις ικανοποιητικά, μπορείς να πειραματιστείς με επισκευάσιμο, κάτι που θα σου πάρει κάποιο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #257 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:04 »
Δες σχετικά:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,11176.0.html
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3438.0.html

Θα διαβάσεις πολλά, μπορεί και να χαθείς λίγο, προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Eternity/Omikron ή με Α7, όλοι αυτοί είναι dripping, και σετάρονται σχετικά εύκολα ενώ δεν έχουν θέμα τροφοδοσίας λόγω του σταξίματος. Με αυτούς όμως θα μπείς στη λογική του στησίματος, στη συνέχεια αν θες προχωράς σε κάτι καλύτερο.

@petra
Κάτω από άλλες συνθήκες και ενδεχομένως πριν από ένα χρόνο θα έλεγα όχι επισκευάσιμο σε αρχάριους, όμως οι τελευταίοι dripping που έχουν βγεί είναι πανεύκολοι στο στήσιμο, δεν έχουν "μυστικά" τροφοδοσίας, συγχωρούν λάθη και τελικά υπάρχουν και έτοιμες αντιστάσεις για τοποθέτηση. Γιατί πρέπει κάποιος να χτικιάσει με την ασυνέπεια των εργοστασιακών και μετά να κάνει την κίνηση του ?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #258 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:12 »
μηπως επειδη το dripping δεν είναι για όλες τις ωρες; Κι ας μη γενικεύουμε. Με εργοστασιακούς είμαι και τον thor μου δεν τον αλλαζω με κανέναν επισκευάσιμο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σιγά μην κάθομαι να παιδευομαι να βρω το καλο φυτιλι, το καλο συρμα, το τελειο σετάρισμα και βέβαια το καλό μοντ. Οχι ότι με ενοχλεί να το κάνουν άλλοι, δικαίωμά τους, αλλά μ΄αυτό θελω να σου πω ότι γενικεύσεις δεν υπάρχουν. Μόνο προσωπικά γούστα, που καλό είναι να τα αναφέρουμε στον άλλο ως τέτοια και όχι ως γενικό κανόνα.

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #259 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:15 »
πανω στην ασυνεπεια εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μια απλη κατασκευη(γιατι δεν θεωρω δυσκολη την κατασκευη ενως ατμοποιητη) μπορει να εχει τοσες αστοχιες και σε μια εταιρια οπως η nobacco που ειναι απο τις πιο διαδεδομενες στην χωρα μας.σαφως θα κοιταξω για τους επισκευασιμους αλλα παρολα αυτα μου κανει μεγαλη εντυπωση το να βγαινουν τετοια ελλατωματα απο τις εταιριες

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #260 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:21 »
Η nobacco δεν είναι κατασκευάστρια εταιρία αλλά εμπορική. Προμηθεύεται προϊόντα που πράγματι είναι σε ένα βαθμό αξιόπιστα, φυσικά ο κάθε δικός μας συνδυασμός από υγρά ατμοποιητές μπαταρίες μπορεί να μην είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ακόμα κι αυτό το επιθυμητό αλλάζει από τον καθένα. Απ'ότι διάβασα είσαι νέος ατμιστής, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη δεν έχει βγει ακόμα απροβλημάτιστος ατμοποιητής, είναι ίσως το λιγότερο "ανεπτυγμένο" κομμάτι του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #261 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:24 »
Για την ώρα, για να σου βγάζει καμένο, δε γίνεται καλή τροφοδοσία προφανώς.
Φαντάζομαι τον δουλεύεις με ego μπαταρία, ναι; Είναι μήπως vv η μπαταρία; Μήπως έχει γυρίσει σε πολλά volt;
Αν όχι, για δοκίμασε να σηκώσεις, ή και να βγάλεις και να ξαναβάλεις το σιλικονάκι που καλύπτει τα φιτίλια. Να δεις μήπως και στρώσει και κάνει καλύτερη τροφοδοσία.....
Δες αν είναι σωστά βιδωμένη η κεφαλή στη βάση.....
Ψάξε το λίγο, μήπως για τώρα το καταφέρεις και δουλέψει.....
Γιατί έχω χρησιμοποιήσει πολλές κεφαλές εργοστασιακές έψιλον. Δε μου έχει τύχει ποτέ. Καταλαβαίνω να τύχει 1. Αλλά 2 απανωτές ; ; ; ; ;

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #262 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:25 »
καλησπερα και απο μενα.ειμαι ενας νεος ατμιστης περιπου 3 μηνες.σημερα εχω μια απογοητευση και γω και εκανα 2 Κ.Τ. δεν μου αρεσαν για να μαι ειλικρινης.θελω να κανω ερωτησεις σε σας τους εμπειρους και να ζητησω την βοηθεια σας.πηρα σημερα 4 ανταλλακτικα για τον epsilon της nobacco.βαζω πανω το πρωτο και μου ρθε μια γευση σαν καμμενη βαζελινη.επειδη αυτο το χα παθει κ χτες το βραδυ πιστεψα οτι εφταιγε το φιτιλι.βαζοντα το καινουργιο ομως παλι τα ιδια.πηγα λοιπον ξανα στο μαγαζι και ζητησα 2 καινουργιους ατμοποιητες.απο απερισκεψια πια τους epsilon με αντισταση 2.4. δοκιμαζω τον πρωτο δεν ρουφαγε καν.βαζω τον δευτερο ρουφαει αλλα η γευση ητανε τελιως αλλη και παρεμεινε ιδια μετα απο πολλες τσουρες.απογοητευτηκα και εστριψα 2 τσιγαρα.το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω στο Κ.Τ με τιποτα με χαλασε πολυ.αλλα μαλλον ειμαι ανιδεος στο θεμα του Η.Τ και σε περιπτωσεις σαν και αυτες ζοριζομαι.τι μου προτεινετε να καν?

Προσαξαύνω και εγώ σε αυτά που σου απάντησε η petra πιο πάνω... και εγώ βρέθηκα πριν από καιρό στην ίδια θέση με σένα, και αφού διάβασα στο φόρουμ, πήρα thor από fabvape (αρχικά) και mini tanko (σε δεύτερη φάση) επίσης από fabvape....Αυτοί οι δυο παίρνουν και τις ίδιες ακριβώς κεφαλές. Πολύ καλή επιλογή επίσης ο mini vivi nova από fabvape... Kαι από την μέχρι στγμής εμπειρία μου από το Fabvape, μόνο μια στις 15 κεφαλές (πολύ χονδρικά αυτό) βγαίνει σκάρτη, και αν...

Μην απογοητεύεσαι! Τo η.τ δεν έχει την ευκολία του τσιγάρου, αλλά με μια μικρή προσπάθεια και συνέπεια είναι απέιρως καλύτερο από όλες τις απόψεις...

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #263 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:28 »
Η nobacco δεν είναι κατασκευάστρια εταιρία αλλά εμπορική. Προμηθεύεται προϊόντα που πράγματι είναι σε ένα βαθμό αξιόπιστα, φυσικά ο κάθε δικός μας συνδυασμός από υγρά ατμοποιητές μπαταρίες μπορεί να μην είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ακόμα κι αυτό το επιθυμητό αλλάζει από τον καθένα. Απ'ότι διάβασα είσαι νέος ατμιστής, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη δεν έχει βγει ακόμα απροβλημάτιστος ατμοποιητής, είναι ίσως το λιγότερο "ανεπτυγμένο" κομμάτι του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
συμφωνω οτι ειναι εμπορικη αλλα εφοσον βαζει πανω στο προιον της το brand name της θα επρεπε τα προιντα της να περνανε και απο καποιον τακτικο ελενχο.αν σκεφτεις οτι εγω σημερα απο τους 2 ατμοποιητες που πηρα δεν λειτουργει σωστα κανενας(και το σωστα επειδη δεν εχω την εμπειρια το λεω σε συγκριση με τους προηγουμενους ιδιους ατμοποιητες που ειχα απο την ιδια εδω και κατι μηνες) θα ελεγα οτι η παρτιδα αυτη που πετυχα ητανε σκαρτη.διαβαζοντας ομως εδω βλεπω οτι δεν ειναι λιγα αυτα τα φαινομενα

Για την ώρα, για να σου βγάζει καμένο, δε γίνεται καλή τροφοδοσία προφανώς.Φαντάζομαι τον δουλεύεις με ego μπαταρία, ναι; Είναι μήπως vv η μπαταρία; Μήπως έχει γυρίσει σε πολλά volt;Αν όχι, για δοκίμασε να σηκώσεις, ή και να βγάλεις και να ξαναβάλεις το σιλικονάκι που καλύπτει τα φιτίλια. Να δεις μήπως και στρώσει και κάνει καλύτερη τροφοδοσία.....Δες αν είναι σωστά βιδωμένη η κεφαλή στη βάση.....Ψάξε το λίγο, μήπως για τώρα το καταφέρεις και δουλέψει.....Γιατί έχω χρησιμοποιήσει πολλές κεφαλές εργοστασιακές έψιλον. Δε μου έχει τύχει ποτέ. Καταλαβαίνω να τύχει 1. Αλλά 2 απανωτές ; ; ; ; ;
οχι δεν εχω vv.εχω 3.οι 2 ειναι want 650ρες και η αλλη ειναι 1000ρα i want. εκανα αρκετες φορες και το βιδωμα και το τεστ με το σιλικονακι τιποτα..

Προσαξαύνω και εγώ σε αυτά που σου απάντησε η petra πιο πάνω... και εγώ βρέθηκα πριν από καιρό στην ίδια θέση με σένα, και αφού διάβασα στο φόρουμ, πήρα thor από fabvape (αρχικά) και mini tanko (σε δεύτερη φάση) επίσης από fabvape....Αυτοί οι δυο παίρνουν και τις ίδιες ακριβώς κεφαλές. Πολύ καλή επιλογή επίσης ο mini vivi nova από fabvape... Kαι από την μέχρι στγμής εμπειρία μου από το Fabvape, μόνο μια στις 15 κεφαλές (πολύ χονδρικά αυτό) βγαίνει σκάρτη, και αν...

Μην απογοητεύεσαι! Τo η.τ δεν έχει την ευκολία του τσιγάρου, αλλά με μια μικρή προσπάθεια και συνέπεια είναι απέιρως καλύτερο από όλες τις απόψεις...

οταν λες στην ιδια θεση μιλαμε για τον epsilon και συ?

Συγχωνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 00:40 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #264 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:33 »
Μια απλή ερώτηση για τους πολλούς, ωστόσο την έπαθα πριν μια βδομάδα...
Περίμενες κανένα πεντάλεπτο, ώστε να βραχεί το φιτίλι;

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #265 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:35 »

ναι 10 λεπτα το αφηνω παντα οταν ειτε καινουργιος ειτε παλιος

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 00:38 από Vrs5 »

« Απάντηση #266 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:37 »
Εγώ θα πρότεινα στο φίλο μας να διαβάσει λίγο το φόρουμ, πριν "σηκώσει" πόστ 18 μηνών
και αρχίσει τα παράπονα που εν μέρη δικαιολογούν την αγωνία του, αλλά την άγνοια
θα την κάνει Γνώση, βοηθούμενος από τα μέλη

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #267 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:39 »
Σκάρτου ατμοποιητή φαινόμενα; Όχι, πράγματι δεν είναι λίγα, με δεδομένο ακόμα κι αυτό που λες σε σχέση με τους ίδιους που έχεις δοκιμάσει. Να τους ελέγχει δυστυχώς δεν είναι εφικτό, όχι μόνο σε άποψη χρόνου αλλά γιατί πιστεύω πως όταν βάλεις το υγρό μέσα είναι που συμβαίνουν τα σκάρτα. Αν η kanger ή η smoktech δεν της στείλουν ποιοτικό προϊόν ότι και να κάνει περισσεύει. Για να κάνω την αντιπαράθεση που βλέπω ότι πολλοί κάνουν, ότνα βγήκαν τα καινούργια camel πριν μια δεκαριά χρόνια, πράγματι ήταν άθλια, και γεύτηκα κόλλα όπως δεν έχω γευτεί ξανά. Αλλά φυσικά δεν υπέθεσα ποτέ πως φταίει ο περιπτεράς, ούτε σε μαγαζί με είδη καπνού θα έβλεπα διαφορά. Θα έφταιγε αν στο έδινε σπασμένο, δεν προστατεύω τα καταστήματα, ούτε κράζω τους κατασκευαστές, θυμίζω ότι σκάρτα υπάρχουν παντού. ΟΚ, και ταινίες είδα μάπα, αλλά κινηματογράφο πηγαίνω ακόμα, και στον ίδιο κινηματογράφο, και από τους ίδιους συντελεστές.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #268 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:41 »
οταν λες στην ιδια θεση μιλαμε για τον epsilon και συ?

ναι, με epsilon...

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #269 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:45 »
Εγώ θα πρότεινα στο φίλο μας να διαβάσει λίγο το φόρουμ, πριν "σηκώσει" πόστ 18 μηνών
και αρχίσει τα παράπονα που εν μέρη δικαιολογούν την αγωνία του, αλλά την άγνοια
θα την κάνει Γνώση, βοηθούμενος από τα μέλη
παραπονα δεν κανω.αν εκανα παραπονα θα τα εκανα στην εταιρια και οχι εδω μεσα.επισης το"σηκωσει ποστ 18 μηνων"για να μαι ειλικρινης δεν το καταλαβα.προφανως το forum θα το διαβασω αλλα καταλαβαινεις οτι αυτο απαιτει καποιο χρονο για να γινει και μεχρι αυριο δεν νομιζω να τα καταφερω.και λεω αυριο γιατι οταν θα περασω απο το καταστημα της εταιριας θελώ να ξερω τι μπορω να πω και τι οχι

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351431 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96335 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321504 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602323 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11619 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3113 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155003 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162012 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4376 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17748 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias