vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

353 επισκέπτες, 2 χρήστες
Buliwyf, I.P

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Φύλο: Άντρας
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #240 στις: Απρ 17, 2013, 01:47 »
Ότι γράφει ο κάθε ένας απο εμάς είναι σε κοινή θέα και όσοι το διαβάζουν σχηματίζουν άποψη, κρίνουν και όχι,δεν ειναι κακό να κριτικάρουν!  8)
Κακό; Δεν είναι κακό.
Ή μπορεί και να είναι αν κριτικάρεις κάποιον που μόλις ξεκίνησε να το παλεύει και είναι σε δύσκολη φάση. Ή δεν είναι, γιατί δεν έχουμε εμείς ευθύνη της ζωής του αλλά αυτός ο ίδιος, και τα άλλα είναι δικαιολογίες. Ή είναι, γιατί όταν κάποιος ζητάει βοήθεια και λέει "ζορίζομαι" είναι σκληρότητα να του πεις "αυτά είναι δικαιολογίες". Αλλά δεν είναι, γιατί κι αυτός μιλάει σε αγνώστους και αν πάει γυρεύοντας να θιχτεί δεν του φταίει κανείς.
Εννοώ πως δεν είναι άσπρο-μαύρο, ούτε ισχύουν τα ίδια σε κάθε περίπτωση. Όλα είναι σε κοινή θέα και κρίνονται αλλά καμιά φορά δεν παίζει ρόλο τι θα πει το "δικαστήριο" της κοινής γνώμης. Έχει τύχει στο ίντερνετ να γράψω πράγματα και να με επαινέσουν οι άλλοι αλλά εγώ να νιώσω καθίκι. Και να ξέρω ακριβώς πώς και γιατί φέρθηκα σαν καθίκι, άσχετα από τα μπράβο. Υπάρχουν φορές που μπορούμε να φέρουμε κάποιον στα πρόθυρα εγκεφαλικού χωρίς να πούμε τίποτα που θα κόψουν οι συντονιστές.

Αποσυνδεδεμένος crond

• *
  • 46
« Απάντηση #241 στις: Απρ 17, 2013, 01:52 »
ειμαι ανθρωπος της τεχνολογιας. ειδα το η.τ. καθαρα σαν gadget. δεν πιεστηκα να κοψω τιποτα απλα μου αρεσε πιο πολυ το η.τ. δεν μπορω να ξαναγυρισω στην βρομα τελος!

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
« Απάντηση #242 στις: Απρ 17, 2013, 01:58 »
Εγώ είμαι της άποψης πως η όποια απογοήτευση (και εκτός του  ΗΤ) περνάει σήμερα ο κάθε Έλληνας σε όλους τους τομείς της καθημερινής τριβής του, επιβαρύνεται από το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση και γενικότερα η κρίση αξιών. Είναι μια κατάσταση που σε επηρεάζει θες δεν θες. Αλλους λιγότερο άλλους περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #243 στις: Απρ 17, 2013, 02:05 »
Σχεδόν το ίδιο πράγμα λέμε Bigsur  :yes:
Σε μια τελική αν καποιος λαμβανει τόσο σοβαρα υπ'οψιν το πώς θα τον χαρακτηρίσει κάποιος άγνωστος σε ενα φορουμ στο ιντερνετ και το παρει προσωπικα ε, τι να πω?
Ομοίως, αν κάποιος γράψει κάτι σκόπιμα για να προσβάλλει ή να απογοητεύσει έναν άγνωστο στο ιντερνετ.....

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #244 στις: Απρ 17, 2013, 02:16 »
Ε, να, καμιά φορά ξεχνάμε πως ο άγνωστος πίσω από την οθόνη είναι άνθρωπος.  :)

• 2683
« Απάντηση #245 στις: Απρ 17, 2013, 02:59 »
Πρεπει να θυμομαστε ασφαλως οτι ειναι ανθρωπος αλλα πρεπει και να μην ξεχναμε οτι ειναι "ενας αγνωστος"...  :tongue_smilie:

;)

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• Φωτεινός παντογνώστης !
  • **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #246 στις: Απρ 17, 2013, 09:02 »
Με αυτόν τον "άγνωστο άνθρωπο" έχουμε κοινή πορεία και συνεπώς αντιμετωπίζουμε
ή μάλλον μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα ψυχολογικά και τεχνικά. Οι παλαιότεροι
έχουν περάσει επιτυχώς κάποια εμπόδια και προσπαθούν να μοιραστούν αυτή την
εμπειρία με άγνωστους "ανθρώπους" χρησιμοποιώντας τον γραπτό λόγο και μόνο.
Σίγουρα δεν είναι εύκολο και πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να προσπαθούμε να διαβάζουμε
τα γραπτά μπαίνοντας στα παπούτσια του άγνωστου αναγνώστη πριν τα δημοσιεύσουμε.
Είναι πολύ εύκολο να είσαι ένα ψηφιακό καθίκι ή ένας ψηφιακός άγγελος το δύσκολο
είναι να είσαι ένας ψηφιακός αδελφός στην ατμιστική κοινότητα μας.  :)   

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #247 στις: Απρ 17, 2013, 22:55 »

:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:
γενικότερα η κριτική δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα ποτέ. τα αντίθετα φέρνει πάντα. αλλά και η υπερβολική ευθιξία δεν αρμόζει σε ενήλικες, αν δε σου κάνει η κριτική κάποιου απλώς την προσπερνάς. (αν και στην περίπτωση που 'εξετάστηκε΄ τις προηγούμενες μέρες δεν διέκρινα, προσωπικά, κριτική από κανέναν).
παρόλα αυτά καλό είναι να μην συνδέουμε το ατμιστικό φόρουμ με ομάδα των ΑΑ. ας μην το αντιμετωπίζουμε έτσι. το ότι κάποιοι έχουμε κόψει το κάπνισμα δε σημαίνει πως κατακτήσαμε και τον κόσμο! ούτε πιστεύω, προσωπικά πάντα, πως θέλει τόοοοση δύναμη ψυχής για να πετύχει κανείς κάτι τέτοιο. ας ξεκαβαλήσουμε λίγο το καλάμι...στο κάτω κάτω το αντικαταστήσαμε, δεν το κόψαμε.  8)

• 2683
« Απάντηση #248 στις: Απρ 17, 2013, 23:46 »
lemy τα ειπες ολα!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #249 στις: Απρ 18, 2013, 01:05 »
Μπράβο λοιπόν σε όλους μας. Μπράβο, και όχι "χαίρε πανμέγιστε ω ατμιστή που έπραξες τον 11ο άθλο του Ηρακλέους, να αντικαταστήσεις τον καπνό με ατμό".

Όντως, δεν κατακτήσαμε και τον κόσμο. Όμως είναι σημαντικό το βήμα που έχουμε κάνει, όσο μεγάλο και όσο μικρό. Για μένα το ίδιο μπράβο αξίζει κάποιος που από 2 πακέτα Gitanes σκέτο τη μέρα τώρα ατμίζει 3μλ μηδενικό, και το ίδιο κάποιος που από 2 πακέτα τη μέρα, τώρα καπνίζει 30 τσιγάρα και 8 μλ 20ρα.

Δύναμη ψυχής δεν χρειάζεται, πιστεύω πως ο συνδυασμός ανθρώπινου σώματος με ανθρώπινο νου, μπορεί να πετύχει απίστευτα πράγματα. Χρειάζεται όμως θέληση, απόφαση και πάνω από όλα δύναμη να επιστρέψεις από την παρασπονδία.
Irene, και από μένα, παρότι ίσως από τους νεότερους στο φόρουμ, έχεις επιβεβαίωση πως ότι ειπώθηκε δεν είχε με τίποτα σκοπό να σε πικάρει ή κάτι παρεμφερές. Αν παρακολουθήσεις τα μηνύματα όσων σε εισαγωγικά σε κριτίκαραν, θα καταλάβεις ότι όλα κινούνται στο ίδιο μοτίβο. Πως εγώ πχ προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πάντα με λίγο χιούμορ, πολλές φορές και άστοχο?
Το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής ιδεών και συζήτησης, δεν είναι ομάδα του στυλ "είμαι ο Cruiser, 157.256 μέρες άκαπνος και είμαι καλά". Ακούμε, διαβάζουμε, ερευνούμε, και όσοι νομίζουμε ότι μπορούμε, στηρίζουμε, προτείνουμε, βοηθάμε. Ψάξ'το λίγο ακόμα το θέμα!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #250 στις: Απρ 18, 2013, 01:34 »
Και συνέχιζε να ατμίζεις, όπου κι αν είσαι.
Κρίμα που ένα κάρο ατμιστές που βλέπω τυχαία δεν κάνουν μια βόλτα από εδώ...
Είμαστε αυτοί που είμαστε, με τα συν μας και με τα πλην μας, αλλά βοηθάμε...

1) ανθρώπους να ξεφύγουν από τον εφιάλτη του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων

2) την αίσθηση του βάρους στην τσέπη μας, με τις συνταγούλες μας και τους επισκευάσιμούς μας.

Αποσυνδεδεμένος divemaster77

• *
  • 13
« Απάντηση #251 στις: Απρ 25, 2013, 16:48 »

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 163
  • Live to Vape, Vape to Live
« Απάντηση #252 στις: Μαΐ 09, 2013, 12:01 »
Για μένα προσωπικά, το άτμισμα είναι μια υγιής διέξοδος στην ενστικτώδης, σε διάφορες φάσεις, θέληση και κίνηση να καπνίσω. Το άχρηστο και επικίνδυνο δηλητήριο που λέγεται νικοτίνη, φρόντισα να το αποβάλλω από τον οργανισμό μου ΠΡΙΝ μάθω για το Η.Τ. και ξεκινήσω να ατμίζω.

Αναγκάστηκα να ατμίσω για να ξεγελάσω τον, συνηθισμένο εδώ και 17 χρόνια στη διαδικασία του καπνίσματος, εαυτό μου και όχι για να βάλω τη νικοτίνη μέσα μου (υγρά με 0% νικοτίνη). Βασανίστηκα μια βδομάδα μέχρι να μου περάσει η σωματική επίδραση της νικοτίνης αλλά τα κατάφερα γιατί το πήρα απόφαση ότι η νικοτίνη δεν ξαναμπαίνει στο σώμα μου.

Δεν απογοητεύτηκα που αντικατέστησα το κάπνισμα με το άπνισμα, δεν απογοητεύτηκα που η αίσθηση που μου δίνει το Η.Τ. ως τζούρα και ως γεύση είναι πιο "light" από το Κ.Τ., δεν απογοητεύομαι που δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει για να ξεπεράσω την ψυχολογική επίδραση της χρόνιας συνήθειας του καπνίσματος και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι λόγοι αυτοί για να ξαναγυρίσω στο κάπνισμα γιατί επιτέλους συνειδητοποίησα ότι, πολύ απλά, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αρχίσω ξανά το κάπνισμα.

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #253 στις: Ιουν 05, 2013, 23:42 »
δυστυχώς δεν έχουν όλοι το ίδιο μεράκι υπομονή και θέληση γιατί κακά τα ψέμματα κανένα η.τ κανένας ατμοποιητής δεν προσφέρει την απλότητα την ευελιξία και την ευκολία της διαδικασίας του κανονικού τσιγάρου (περίπτερο-αναπτήρας). :(
Τελικά ίσως το μυστικό της επιτυχίας είναι στο αποκλειστικό άτμισμα ώστε να αποκοπείς όσο γίνεται πιο πολύ απο το κ.τ. και να αναδειχθούν σε σένα τα αρνητικά του (μυρωδιά βήχας κ.τ.λ.)
καλησπερα και απο μενα.ειμαι ενας νεος ατμιστης περιπου 3 μηνες.σημερα εχω μια απογοητευση και γω και εκανα 2 Κ.Τ. δεν μου αρεσαν για να μαι ειλικρινης.θελω να κανω ερωτησεις σε σας τους εμπειρους και να ζητησω την βοηθεια σας.πηρα σημερα 4 ανταλλακτικα για τον epsilon της nobacco.βαζω πανω το πρωτο και μου ρθε μια γευση σαν καμμενη βαζελινη.επειδη αυτο το χα παθει κ χτες το βραδυ πιστεψα οτι εφταιγε το φιτιλι.βαζοντα το καινουργιο ομως παλι τα ιδια.πηγα λοιπον ξανα στο μαγαζι και ζητησα 2 καινουργιους ατμοποιητες.απο απερισκεψια πια τους epsilon με αντισταση 2.4. δοκιμαζω τον πρωτο δεν ρουφαγε καν.βαζω τον δευτερο ρουφαει αλλα η γευση ητανε τελιως αλλη και παρεμεινε ιδια μετα απο πολλες τσουρες.απογοητευτηκα και εστριψα 2 τσιγαρα.το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω στο Κ.Τ με τιποτα με χαλασε πολυ.αλλα μαλλον ειμαι ανιδεος στο θεμα του Η.Τ και σε περιπτωσεις σαν και αυτες ζοριζομαι.τι μου προτεινετε να καν?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #254 στις: Ιουν 05, 2013, 23:51 »
Φίλε πάρε έναν επισκευάσιμο, δεν είναι ανάγκη να δώσεις πολλά χρήματα, πάρε έναν φθηνό (αν και με τον ρυθμό που αγοράζεις τους Epsilon και ένας ακριβός πάλι φθηνός θα σου βγεί), επιλογές υπάρχουν πολλές, αφιέρωσε λίγο χρόνο και θα λύσεις μια για πάντα το πρόβλημα ατμοποιητής. Δεν είναι και τόσο δύσκολο το σετάρισμα μιας αντίστασης, το φόρουμ θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα σου. Δυστυχώς το πρόβλημα της μη σταθερής ποιότητας είναι κοινό στους εργοστασιακούς ατμοποιητές.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 95 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20267 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877966 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362231 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467101 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909640 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519822 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375739 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701887 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ