vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

672 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #270 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:51 »
μπορεί να αντιμετωπισες στον εψιλον όχι μια αστοχία υλικού, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό που κάποιος πιο εμπειρος από σενα θα το εβρισκε. Ή μπορεί όντως να ήταν αστοχια υλικου. Η νομπάκο μαλλον αλλαξε προμηθευτη και τα νεα εψιλον είναι υποδεεστερα των παλιών κατά τη γνώμη μου.λ
Τώρα οι θεωρίες περί εταιρικής ευθύνης είναι πολύ ωραίες και δεν αμφισβητώ την υπευθυνότητα της νομπάκο σε πολλά, αλλά εσύ θελεις να ατμίσεις.
αν λοιπον δεν σου εκανε ο εψιλον, καλό είναι να βρεις κάτι που σου κάνει, ακόμη κι αν είναι από μικρότερη εταιρία εμπορίας.
Για τους ελέγχους σου εξήγησαν πιο πάνω

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #271 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:55 »
Και γιατι να μην κανεις παραπονα ? και που αλλου θα τα εβαζες αν οχι στο νημα "Απογοητευση" ?  :o

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #272 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:56 »
Και το πιο άμεσο ζήτημα είναι, έχεις κάτι άλλο να ατμίσεις για την ώρα εκτός των νυχιών σου;;;
Και μια  συμβουλή για το μέλλον... ποτέ να μην έχεις μόνο 1 άτμο. 2 και πάνω με ανταλλακτικές κεφαλές και για τους 2. Για ώρα ανάγκης σαν αυτή, που κάτι δε θα καθίσει καλά.....
(εγώ πάντως με τον έψιλον....  :_love_heart: :love_hearts:  )

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #273 στις: Ιουνίου 06, 2013, 00:59 »
μπορεί να αντιμετωπισες στον εψιλον όχι μια αστοχία υλικού, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό που κάποιος πιο εμπειρος από σενα θα το εβρισκε. Ή μπορεί όντως να ήταν αστοχια υλικου. Η νομπάκο μαλλον αλλαξε προμηθευτη και τα νεα εψιλον είναι υποδεεστερα των παλιών κατά τη γνώμη μου.λ
Τώρα οι θεωρίες περί εταιρικής ευθύνης είναι πολύ ωραίες και δεν αμφισβητώ την υπευθυνότητα της νομπάκο σε πολλά, αλλά εσύ θελεις να ατμίσεις.
αν λοιπον δεν σου εκανε ο εψιλον, καλό είναι να βρεις κάτι που σου κάνει, ακόμη κι αν είναι από μικρότερη εταιρία εμπορίας.
Για τους ελέγχους σου εξήγησαν πιο πάνω
να το θεσω πιο απλα.οταν πληρωνεις κατι εχεις και την απαιτηση να λειτουργει.αν εσυ παρεις αυριο ενα ψυγειο και δεν σου δουλευει δεν νομιζω να κατσεις να πεις οτι θα μαθω πως δουλευει ενα ψυγειο για ενας πιο εμπειρος στον τομεα αυτο μπορει να το κανε να δουλεψει.ετοιμος ατμοποιητης ειναι ο εναν δεν δινει καν ο αλλος αλλιωνει την γευση.απλα πραγματα νομιζω.δεν εχει να κανει με κολλημα με την εταιρια μεχρι σημερα ημουν πληρως ικανοποιημενος.εχει περισσοτερο να κανει με το ξενερομα που εφαγα και δεν μπορω σημερα να ατμισω.

Και γιατι να μην κανεις παραπονα ? και που αλλου θα τα εβαζες αν οχι στο νημα "Απογοητευση" ?  :o 
παραπονα εδω μεσα δεν νομιζω γιατι ειστε ατομα σαν και μενα γιατι να παραπονεθω εδω? αν μιλαγα με καποιον απο το καταστημα της εταιριας θα εκανα.τωρα στο αλλο κωμματι σου δεν ξερω να σου απαντησω και γω  :confused1:

Και το πιο άμεσο ζήτημα είναι, έχεις κάτι άλλο να ατμίσεις για την ώρα εκτός των νυχιών σου;;;
Και μια  συμβουλή για το μέλλον... ποτέ να μην έχεις μόνο 1 άτμο. 2 και πάνω με ανταλλακτικές κεφαλές και για τους 2. Για ώρα ανάγκης σαν αυτή, που κάτι δε θα καθίσει καλά.....
(εγώ πάντως με τον έψιλον....  :_love_heart: :love_hearts:  )

οχι δεν εχω φιλε μου  :-\ .σκεψου πηρα και για τον αδελφο μου εναν καινουριο ατμοποιητη.ο δικος μου δεν δινει καν ατμο και ο αλλος κανει την γευση χαλια..πηρα και 3 ανταλλακτικες κεφαλες αλλα να σου πω την αληθεια δεν θελω να τις ανοιξω γιατι το 2 στα 2 μου κατσε ασχημα και δεν θελω να ξενερωσω κι αλλο

συγχώνευση συνεχόμενων ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 09:46 από Mulder »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #274 στις: Ιουνίου 06, 2013, 01:07 »
ok, θα σου πω τοτε κάτι για τη νομπάκο. Πριν δυο χρόνια που ξεκίνησα το άτμισμα έπεσα σε κάτι ατμοποιητές από τη νομπάκο που ο εψιλον είναι παράδεισος διπλα τους. Το σουξέ της χρονιάς εκείνης!  :wall:
Να σου πω τι γινόταν; Οπως τους έπαιρνα, τους επέστρεφα. Αναγκαστικά έπαιρνα κουτάκια των 5 επειδή υπήρχαν και κομμάτια που κρατούσαν μονο μια μέρα και ξέμενα. Η ίδια δουλειά συνέχεια. Ευγενέστατοι, μου τους άλλαζαν, αλλά 2 στους 3 είχαν προβλημα. Από το εργοστάσιο. Να αλλάξω τους ατμοποιητές αντικατάστασης; Ισως να το δεχόταν κι αυτό. Ατμιζα όμως; Δεν άτμιζα. Δίκιο είχα, αλλά δεν άτμιζα. Οπότε, βρήκα κάτι άλλο κι απλά έπαψα να είμαι πελάτισσα. Στην πορεία έγινα πελάτισσα άλλων καταστημάτων που τα προιόντα τους με ικανοποιούσαν και μου επέτρεπαν να ατμίζω απολαυστικά.
Ουσιαστικά δεν παραιτήθηκα των καταναλωτικών μου δικαιωμάτων. Απλά τα άσκησα με άλλο τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #275 στις: Ιουνίου 06, 2013, 01:08 »
Μετα απο αυτο λοιπον το επομενο βημα ειναι να πας καπου αλλου και να παρεις εναν evod εναν thor ενα vivi vova ....μια πενταδα καρτο και να αρχισεις να δοκιμαζεις.
Το καλο τωρα ειναι οτι υπαρχει μεγαλη ποικιλία σε μαγαζια οπως και σε προιοντα :yes:
Με λιγο διαβασμα και με προσεκτικες κινησεις θα βρεις τον δρομο σου χωρις να το καταλαβεις
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2013, 11:18 από SEB »

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #276 στις: Ιουνίου 06, 2013, 01:11 »
..οπως στο λενε τα παιδια παραπανω φιλαρακι...
κ αν καπου χαθεις, εδω ειμαστε να βοηθησουμε. ;)

Αποσυνδεδεμένος noto7

• *
  • 8
« Απάντηση #277 στις: Ιουνίου 06, 2013, 01:12 »
ok, θα σου πω τοτε κάτι για τη νομπάκο. Πριν δυο χρόνια που ξεκίνησα το άτμισμα έπεσα σε κάτι ατμοποιητές από τη νομπάκο που ο εψιλον είναι παράδεισος διπλα τους. Το σουξέ της χρονιάς εκείνης!  :wall:
Να σου πω τι γινόταν; Οπως τους έπαιρνα, τους επέστρεφα. Αναγκαστικά έπαιρνα κουτάκια των 5 επειδή υπήρχαν και κομμάτια που κρατούσαν μονο μια μέρα και ξέμενα. Η ίδια δουλειά συνέχεια. Ευγενέστατοι, μου τους άλλαζαν, αλλά 2 στους 3 είχαν προβλημα. Από το εργοστάσιο. Να αλλάξω τους ατμοποιητές αντικατάστασης; Ισως να το δεχόταν κι αυτό. Ατμιζα όμως; Δεν άτμιζα. Δίκιο είχα, αλλά δεν άτμιζα. Οπότε, βρήκα κάτι άλλο κι απλά έπαψα να είμαι πελάτισσα. Στην πορεία έγινα πελάτισσα άλλων καταστημάτων που τα προιόντα τους με ικανοποιούσαν και μου επέτρεπαν να ατμίζω απολαυστικά.
Ουσιαστικά δεν παραιτήθηκα των καταναλωτικών μου δικαιωμάτων. Απλά τα άσκησα με άλλο τρόπο.
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο. θα κανω μια προσπαθεια και αυριο γιατι μπορει να πεσα στην περιπτωση των περιπτωσεων.νομιζω μια δευτερη ευκαιρια πρεπει να δινεται παντα.αν δεν πετυχει θα ακολουθησω τον δρομο σου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης Κ.

• *
  • 59
« Απάντηση #278 στις: Ιουνίου 06, 2013, 05:06 »
Πριν από μερικές μέρες άλλαξα την 1η μου κεφαλή ever σε ένα medicre black mamba και η γεύση ήταν απαίσια. Σαν λάδι μηχανής. Άνοιξα έναν 2ο που είχα καινούριο και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα τον 1ο μου vision vivi novα stv και πάλι τα ίδια. Οι δοκιμές γίναν και σε διαφορετικές ego c και σε vamo.

Αρκετοί το έχουνε το συγκεκριμένο θέμα απότι κατάλαβα και μάλλον κάτι βάζουν από το εργοστάσιο για συντήρηση.Σε μια μέρα περίπου η γεύση καλυτερεύει πάντως.

Θα μπορούσε η "καμμένη βαζελίνη" γεύση που έχει ο φίλος noto7 να είναι αυτό;

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #279 στις: Ιουνίου 06, 2013, 07:55 »
η μόνη απογοητευση που έχω πλέον  απο το Η.Τ.
είναι οτι δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό για να το κόψω και αυτό

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #280 στις: Ιουνίου 06, 2013, 11:10 »
Φίλε noto καλημέρα.

Ένα από τα χειρότερα θέματα που αφορούν το ητ, είναι το ότι αν δεν είσαι προετοιμασμένος, μπορεί να σε "κρεμάσει" τη χειρότερη στιγμή.
Όντως πλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θέμα ατμοποιητών, αλλά δυστυχώς όσα μοντέλα και παραλλαγές και αν κυκλοφορούν, υπάρχει πάντα αυτό που λέμε σκάρτη παρτίδα. Με Nobacco δεν έχω εμπειρία, οι περισότερροι όμως την έχουν σε εκτίμηση, και φαντάζομαι κάτι θα ξέρουν. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα τελικά να μην σου ταιριάζει ο epsilon, δεν έγινε και κάτι, θα δοκιμάσεις και τελικά θα βρεις το εργαλείο ατμοποίησης που σου ταιριάζει και σε καλύπτει. Από ego-c στην αρχή, πήγα σε καρτοτανκ, μετά σε CE4+, πάλι καρτοτανκ, μετά Τ3 και καρτοτάνκ εναλλάξ και αυτό τον καιρό Τ3. Και όλο και κάτι άλλο θα βγει που θα με κερδίσει.

Όσον αφορά τους επισκευάσιμους, οι εμπειρίες μου περιορίζονται σε μερικές τζούρες από δυο τρεις καλούς επισκευάσιμους. Δεν με βλέπω να ασχολούμαι με το σπορ στο εγγύς μέλλον. Αν θες να ασχοληθείς και έχεις όρεξη να στρίβεις φυτίλια, αντιστάσεις κλπ, by all means καν'το. Απλά διαφωνώ με το να λαμβάνεις συμβουλή ως νέο μέλος περί επισκευάσιμων. Καθαρά προσωπική άποψη.

Ψάξου, κάνε υπομονή και εδώ είμαστε!

Αποσυνδεδεμένος fanis-leros

• *
  • 59
  • Χωρίς καπνό,χωρίς ατμό........και μια χαρά.
« Απάντηση #281 στις: Ιουνίου 06, 2013, 12:10 »
Αφου ολο το νημα μιλα για την  "Απογοήτευση" δεν παραθετω κατι συγκεκριμενο, νομιζω οτι ολοι,παλιοι και νεοι ατμιστες με κατι εχουμε απογοητευτει καποια στιγμη, αλλοι με μικρο κοστος και αλλοι με μεγαλο. Αστοχια υλικου μπορει να συμβει σε οτι παραγεται νομιζω, απο καρφιτσα μεχρι αυτοκινητο, στην περιπτωση μας ομως και λογο χαμηλου κοστους δεν θα γινει ανακληση προιοντος ακομα και αν εχουν γνωση του τι συμβαινει, νομιζω (τουλαχιστον για κεφαλες ατμο)!!!! 
(και λιγο off topic, sorry  :-[ )[size=78%]Για οσους εχουν αποφασισει οτι το κ.τ δεν υπαρχει πλεον , και το πιστευουν, επειδη υπαρχει και ο πειρασμος ,καλο θα ειναι αντι του πακετου ή του καπνου να εχουν καβατζα 2 ατμο απλους εργοστασιακους που δεν αλλαζουν κεφαλη, π.χ ce4, για την δυσκολη εκεινη ωρα και μια ego 650 αθικτη, (που ειναι και προφορτισμενη και 5 ml υγρο!!! [/size]

Αποσυνδεδεμένος Pigeonaras

• **
  • 109
« Απάντηση #282 στις: Ιουνίου 06, 2013, 12:34 »
Μονο 2 ατμο καβατζα?
Βαλε 5-6 εκει να αισθανεσαι ψυχολογικα ετοιμος για ολα...   :)   :)

Sent from my phone using my hands

« Απάντηση #283 στις: Ιουνίου 06, 2013, 12:42 »
Ας πούμε ένα παράδειγμα λίγο υποθετικό, αλλά ίσως αν όχι σε μας το έχουμε ακούσει από άλλους.
Αγοράζει ένα αρχικό πακέτο με eGo μπαταρίες και ce4+ φορτιστή και υγρό σαν το Marlboro ή σαν
το winston  ;D , πηγαίνοντας σπίτι του βάζει υγρό στον ατμοποιητή τον βιδώνει πάνω στη μπαταρία
-όπως του είπε το κατάστημα- και ξεκινάει γεμάτος χαρά να ατμίζει.
Πρώτη τζούρα καμένο, δεύτερη δεν βγάζει ατμό και από τα πολλά πατήματα στην μπαταρία του την κλειδώνει κιόλας!!
Σκέφτεται  :hmmm: το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μπαρούφα τελικά!
Σκέφτεται  :hmmm: τι χαζός ήμουν που πέταξα 50 + και δεν έπαιρνα 1 1/2 κούτα τσιγάρα να τη βγάλω ως τη Κυριακή του Θωμά.
Σκέφτεται  :hmmm: καλά μου είπαν ότι είναι ψεύτικο και δεν βγάζει καπνό

Περνώντας κάποιες ώρες και ενώ πήρε το πακέτο πάλι με τα κ.τ. στο χέρι να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία. Τι κάνει ?

Γυρίζει στο μαγαζί και παίρνει ένα άλλο υγρό γιατί το προηγούμενο βγάλει λίγο ώς ελάχιστο ατμό
και η γεύση του δεν τον ικανοποιεί, άλλα 10-15 € ξοδεύοντας.
Η συνέχεια είναι χειρότερη! δεν τον ικανοποιεί ούτε αυτό και το καμένο, η πλαστικίλα, η οσμή
είναι πλέον αποκρουστική και ίσως αποτρεπτική για 3η προσπάθεια.

Τι έπρεπε ή έπρεπε να κάνει ?

Έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί για τις ανάγκες του, έπρεπε πρώτα να ενδιαφερθεί να μάθει πως είναι
και δουλεύει το η.τ. έπρεπε πρώτα να αναζητήσει υγρό να του ταιριάζει δοκιμάζοντας σε κατάστημα επίπεδα νικοτίνης και γεύσεις και να μην ψάχνει οσμή από τασάκι.
Έπρεπε εφόσον αποφάσισε να πάρει το η.τ. του παραπάνω πακέτου, να του εξηγήσουν πως ακριβώς δουλεύει και ποια χρήση έχει και επί πλέον πως να θεραπεύσει τυχόν αστοχίες υλικού ή να ελιχθεί να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα.
Το κατάστημα όσο και να θέλει, αν ο ίδιος δεν δείξει θέληση για μάθηση, δεν μπορεί να του το
βάλει με το ζόρι στο στόμα και να τον παίρνει τηλέφωνο πως πάει με το η.τ.

Πήρες λοιπόν το πακέτο, έμαθες πως πρέπει να μην γεμίζεις τον ατμοποιητή ως επάνω?
Έμαθες πως πρέπει όπως όλα τα clearomizers να τα περιστρέφεις για να βρέχονται τα φιτίλια τους ? αλλιώς γίνεσαι σαν τον Akim Lelequa ?
Έμαθες πως πρέπει να καθαρίζεις συχνά το drip για να μην έχεις υγροποιημένους ατμούς κάθε τόσο στο στόμα ?
Έμαθες πως δεν κάνουμε απότομες τζούρες, αλλά μακρόσυρτες ? αλλιώς όχι μόνο ατμό δεν βγάζει αλλά ακούς λάκτισμα από διαιτητή !!!
Ξέρεις πως οι μπαταρίες όταν είναι φρεσκοφορτισμένες δίνουν καλή ποσότητα ατμού ενώ όσο
περνάει η ώρα και ξεψυχούν ?

Όλα αυτά αν δεν δείξεις ενδιαφέρον είναι μια μεγάλη απογοήτευση

Απογοήτευση επειδή κάπου άκουσες πως κάποιοι έκοψαν το ριμάδι και το αναπλήρωσαν με το η.τ., απογοήτευση επειδή πίστεψες πως γλύτωσες το 4 €/ κάθε μέρα από το περίπτερο ενώ μαζεμένα χάλασες 50-100 € και είναι για πέταμα!!

Τι πρέπει να προσέξει κανείς :

Δεν μπορεί τόσοι χρήστες σε όλο το κόσμο να είναι γοητευμένοι με το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο
και εσύ να αποτελείς εξαίρεση !!! Κάπου πρέπει να αναρωτηθείς !!
<< Κάνω λάθος και που ρε παιδιά? Τι φταίει ? τι δεν μου είπαν και τι δεν ρώτησα ? >>

Και να ξέρεις "Το κρυμμένο ελάττωμα δεν παραμένει ποτέ κρυμμένο"

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #284 στις: Ιουνίου 06, 2013, 14:02 »
Κι εγω ειμαι λιγο επιρρεπης στην ''απογοητευση" ... Ευτυχως εχω μηνες να τη νιωσω.  Ειμαι
πλεον βεβαιος οτι το e-kapnisma εχει συμβαλλει πολυ σ αυτο. Δεν ειναι υποχρεωτικο
ομως να διαβαζει κανεις για να ατμιζει. Απλα ισως χρειαστει λιγο περισσοτερο πεισμα κι υπομονη απο αυτον που το κανει...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351374 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104190 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96272 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321453 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602293 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11599 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3103 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609828 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17724 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias