vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

266 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος noob

• *
  • 52
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #225 στις: Απριλίου 16, 2013, 13:13 »
Sorry που επεμβαινω αλλα μου μυριζει κατι σαν τρολ εδω? η κανω λαθος IreneV?

(αν πεφτω εξω, απλα αγνοησε με. ειμαι noob ακομα οπως λεει στα αριστερα.. αλλα ειμαι "παλιος" σε fora γενικοτερα και διακρινω μια τρελη τρολια εδω)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #226 στις: Απριλίου 16, 2013, 13:14 »
IreneV δεν υπηρξαν προσβολες στην συζητηση, απο καμια πλευρα (μολις την διαβασα κιολας απο την αρχη).

Εμενα μου αρεσει να διαβαζω την διαφορετικη αποψη σε μια συζητηση (αυτην που εκφραζεις οπως μας ανεφερες), αλλα εχε στο μυαλο σου πως αλλοι θα εκφρασουν μια διαφορετικη απο εσενα αποψη. Δεν ειναι θεμα επιθεσης, ή χτυπηματων του διαφορετικου..ή ακομη ακομη ειρωνιας... ειναι η εκφραση του πιστευω του καθενος.

Μην αφηνεις εναν μικρο διαλογο να χαλασει την διαθεση σου για την ολη παρεα της κοινοτητας, την ολη παρεα που, ακομη και αν δεν το καταλαβαινεις αυτη την στιγμη, ειναι στην συζητηση με σκοπο να σε βοηθησει. Δεν υπαρχουν αλλοι απωτεροι σκοποι ουτε απο την Αγγελικη, ουτε απο την petra ή τον spectrum ή οποιον αλλον μιλησε (ή απο εμενα ;) ). Ασε τους τονους να πεσουν και θα δεις οτι θα δεις και θα γνωρισεις... ακομη και θα απολαυσεις πολλα πραγματα εδω μεσα.

Συζητησεις που ακουγονται προσωπικες τοποθετησεις του καθενος διαφορετικου χαρακτηρα, θα δεις πολλες... αλλα ειναι απο τα καλα στοιχεια του φορουμ, μην το λαμβανεις ως επιθετικη σταση.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #227 στις: Απριλίου 16, 2013, 13:31 »

Με αυτή τη λογική λοιπόν, και η κριτική των άλλων που κρίνουν τους ατμιστές, καλό κάνει.  Γιατί να στραφεί κανείς στο η.τ. εφόσον αυτό είναι αδυναμία στο να κόψει το τσιγάρο...Με αυτά που λες, τότε θα πρέπει να πούμε ότι είναι αδύναμοι και δεν έχουν θέληση αυτοί που δεν το κόβουν μαχαίρι και στρέφονται στο η.τ.  Με την ίδια λογική και αυτοί που κάνουν η.τ. κάνουν κακό στον εαυτό τους, ακόμα και αν είναι μικρότερο από το κακό του κ.τ.  Και πάλι κακό είναι.

Φυσικά και σε μεγάλο βαθμό είναι όπως τα λες. Για όσους απο μας ήθελαν να το κόψουν και όχι απλά να το αντικαταστήσουν. Δεν θα πω αδύναμοι και χωρίς θέληση, αλλά θα πω ότι σίγουρα η φίλη μου που έδωσε μεγάλο αγώνα να κόψει το κ.τ. μόνο με τη θέλησή της και τις τσίχλες (και τα κατάφερε) είναι πιο δυνατή από μένα σ΄αυτό το θέμα και είχε μεγαλύτερη θέληση. Θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου αν έλεγα ότι ο εθισμός μου απο τη νικοτίνη και την παρέα του ... νέφους είναι δύναμη. Σαφέστατα και θα έχει δίκιο όποιος πει ότι αυτός που το έκοψε μαχαίρι χωρίς υποκατάστατο έχει πιο πολλή δύναμη. Θα το δεχτώ και δεν θα τον κατηγορήσω ότι με προσβάλλει ή με ειρωνεύεται, όταν το μόνο που μου λεει είναι η αλήθεια.
Ακριβώς λοιπον επειδή ξεγελάσαμε τον οργανισμό μας και το κόψαμε (τις περισσότερες βλαβερές συνέπειές του) χωρίς να το κόψουμε (παραμένει η απολαυση) γι΄αυτό και συνηθίζουμε να κάνουμε χιούμορ με τα όσα πάνε στραβά με τα η.τ. μας. Διότι γνωρίζουμε (οσοι θέλαμε να το κόψουμε) ότι η εναλλακτική για να μην πάμε περίπτερο είναι πολύ πιο δύσκολη στην εφαρμογή της (χάπια, βελονισμός, τσίχλες, θέληση κλπ κλπ)

Ως νέα στο φόρουμ, θα περίμενα να είσαι πιο διαλλακτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι και σχολιάζεις τις αντιδράσεις των μελών που είναι καιρό ενεργά, γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας. Να θυμάσαι πάντα ότι τα μέλη αυτά έσκυψαν πάνω από πολλά νέα μέλη για να τους δώσουν λύσεις σε προβλήματα σχετικά με το άτμισμα, αφιερώνοντας χρόνο και έγνοια. Αν διαβάσεις ξανα με περισσότερη προσοχή, ειδικά τα λόγια της dark angel που είναι ο άγγελος του φόρουμ μας, μάλλον θα αναθεωρήσεις.

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #228 στις: Απριλίου 16, 2013, 13:53 »
Ίσως να φταίει η κρίση των αξιών που μας έχει κατακλύσει ολοκληρωτικά αλλά το έλλειμμα εμπιστοσύνης στους γύρω μας μεγαλώνει συνεχώς. Αντί να είμαστε πιο εγκάρδιοι και πιο διαλλακτικοί γινόμαστε ολοένα και ποιο κλειστοί και επιφυλακτικοί και δυστυχώς ενίοτε και αγενείς. Φυσικά δεν εκλείπει σε καμία μας εκδήλωση το ότι θεωρούμε τον εαυτό μας και το κέντρο του κόσμου άρα μόνο οι δικές μας αποφάσεις είναι σωστές και αιτιολογημένες έστω και αν δεν έχουν επιχειρήματα. Και φυσικά αφορά και όλο τον κόσμο το τι μας αρέσει τι μας εκνευρίζει και κάθε παραξενιά ή ιδιοτροπία μπορούμε να έχουμε.
Τα λέω όλα αυτά χωρίς πραγματικά συγκεκριμένο λόγο μια απλή αυτοκριτική κάνω γιατί πέρα από τις χρήσιμες πληροφορίες που παρέχει αυτό το forum ενίοτε μου χρησιμεύει και σαν ψυχοθεραπευτικό μέσο αλλά και σαν σάκος εκτόνωσης..Την επόμενη φορά που θα δω λοιπόν κάποιο hotspot ή θα πάρω κανα ελαττωματικό εξάρτημα θα ανακοινώσω ότι αποχωρώ από το ητ ή ότι σκέφτομαι να το κάνω και να πάω στο περιπτεράκι να πάρω κτ όπου όλα λειτουργούν ρολόι θα σας παρακαλούσα θερμά να με στηρίξετε. Όπως άλλωστε το κάνετε σε όλους που ακροβατούν ανάμεσα σε κάτι που σε τελική αφορά μόνο τους ίδιους και κανένα άλλο. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους. Μόνο μια χάρη θέλω μία μόνο. Ας προσπαθήσουμε ειδικά όσοι δεν ξέρουμε πως μπορεί να λειτουργούν κάποια πράγματα ή κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν ανταλλάξει και κάποιες κουβέντες μεταξύ τους. Ας είμαστε ευγενείς δεν κοστίζει τίποτα

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• **
  • 152
« Απάντηση #229 στις: Απριλίου 16, 2013, 13:55 »
Δυστυχως ο γραπτος λογος ειναι ψυχρος οποτε γινονται παραξηγησεις
αυτο που θελει να πει η irene αν εχω καταλαβει σωστα ειναι οτι ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικη περιπτωση (εχει διαφορετικα βιωματα διαφορετικες θεσεις κλπ) οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις αν ειναι πιο αδυναμος απο καποιον αλλο η εχει ισχυροτερη θεληση
με απλα λογια ο ταδε εκοψε το κτ μαχαιρι εγω οχι αλλα αυτο δεν αποδεικνυει τπτ αν ειχαμε τα ιδια βιωματα και τον ιδιο τροπο σκεψεις(ως προς το προβλημα του κτ) θα το κοβα κι εγω μαχαιρι
εγω εκοψα τα γλυκα (λεμε τωρα  :tongue_smilie: ) ο αλλος οχι αρα εχω ισχυροτερη θεληση   :hmmm: :hmmm:
η θεληση καθοριζεται απο τον στοχο παιδες και απο πολλες αλλες συνιστοσες (σαν τον συριζα ενα πραγμα  :laugh1: )
δεν μπορεις να πεις σε καποιον οτι ειναι αδυναμος οταν κανει παρασπονδιες (επειδη αυτος εχει στο μυαλο του το κτ σαν κατι κακο αλλα και σαν απολαυση που θελει να εχει στη ζωη του)
και να λες οτι εσυ εχεις θεληση επειδη το κοψες (και εχεις το κτ στο μυαλο σου σαν τον χειροτερο εχρο σου σαν κατι που θα σου χαλασει ολη σου τη ζωη θα σε σκοτωσει θα σε βασανησει και το πιστευεις πραγματικα)

αποψη μου ο μονος με ισχυρη θεληση ειναι ο batman τελος  :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #230 στις: Απριλίου 16, 2013, 14:11 »
Εγώ θάλεγα και ο papoys. :fight_hammered2: :fight_hammered2:

Αλλά πάλι σκέφτομαι μήπως είμαι οφ τόπιτς. :dontknow: :dontknow:

Eίσαι και τα δυο, αλλά τι να κάνουμε... σεβασμός στην τρίτη ηλικία!  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2013, 14:14 από petra »

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• 533
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
« Απάντηση #231 στις: Απριλίου 16, 2013, 15:14 »
Αυτό το νήμα, όπως και άλλα, περιέχει κυρίως σκέψεις και απόψεις των μελών σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως ατμιστές/πρώην ή σε προσπάθεια απεξάρτησης καπνιστές. Μοιραία ορισμένοι θα το δούμε πιο προσωπικά, ιδίως όσοι τώρα περνάνε αυτή τη διαδικασία, που φυσικά δεν είναι εύκολη. Λίγο-πολύ τα νέα μέλη γράφουν και περιμένουν να διαβάσουν τις εμπειρίες των παλιότερων, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια - γιατί γι'αυτό πρόκειται, για προσπάθεια.

Αυτό έγινε και τώρα. Δεν είδα ούτε επίθεση, ούτε ειρωνία. Πιθανόν οι απαντήσεις να μην ήταν αυτό που περίμενε η ireneV ως ανταπόκριση στη μήνυμα της, αλλά όσοι έχουν παρακολουθήσει το φόρουμ για κάποιο διάστημα, ξέρουν ότι τόσο η petra όσο και η dark angel έχουν υποστηρίξει με συνέπεια τις απόψεις που κατέθεσαν κι εδώ, χωρίς διάθεση να κρίνουν, να επικρίνουν ή να "αποπάρουν" οποιοδήποτε μέλος παραπονεθεί για τις δυσκολίες και φυσικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο υποστήριξαν: είναι ζήτημα απόφασης και θέλησης. Ο σκοπός τους, όπως και όλων μας είναι η αλληλοβοήθεια ώστε να δυναμώνουμε την απόφαση μας να κόψουμε το τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 373
« Απάντηση #232 στις: Απριλίου 16, 2013, 15:36 »
Φιλη IreneV,
ενα θα σου πω μονο.
Κανω ητ  απο τον Δεκεμβριο του 11.
Ταυτοχρονα καθε ημερα κανω γυρω στα 5-6 κτ.
Ετσι.Γιατι το θελω και το κτ καποιες στιγμες.
Μπορει να υποθει με πολλους τροπους.
Ειναι αδυναμια;Ειναι συνηθεια;Ειναι γιατι ετσι το θελω;Δεν με απασχολει.
Θεωρω τον εαυτο μου νικητη αν λαβω υποψιν οτι πριν εκανα 45-50 κτ.
Οποτε μεινε στο φορουμ και σιγουρα θα βγεις νικητρια ή κοψεις το κτ ή το ελλατωσεις.
Δεν βαδιζουμε με γνωμονα τους αλλους παρα με τα δικα μας κριτηρια.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #233 στις: Απριλίου 16, 2013, 15:39 »
IreneV, πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση να σε θίξει κάποιος.
Η Αγγελική και η Petra είναι από τα χρυσά κορίτσια του φόρουμ. Και κάτι μου λέει ότι αν μείνεις εδώ προορίζεσαι για εκεί.
Αν θυμηθώ πώς "γνωρίστηκα" και με τις δυο, σκάω στα γέλια  :laugh1:
Ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος κριτής. Με τη βοήθειά του γνωρίζεις τον άλλο σε βάθος και μαθαίνεις να συμπαθείς το ύφος του, αλλά και να αγαπάς την καρδιά του, την αλήθεια που δεν φαίνεται στα γραπτά.

Αποσυνδεδεμένος Στέλιος Κ.

• *
  • 26
  • http://edomilamemixanokinita.blogspot.gr
    • https://www.facebook.com/stelios.kandilas
« Απάντηση #234 στις: Απριλίου 16, 2013, 15:50 »
Καλησπέρα ατμίζω από τον Νοέμβριο του 2012, παρακίνησα πολλούς γνωστούς, φίλους και συνεργάτες να στραφούν στο η.τ κάποιοι με ευγνωμονούν κάποιοι άλλοι ξανα γύρισαν στο κ.τ ή κάνουν και τα 2. Εγώ προσωπικά το θεωρώ ντροπή να ξαναγυρίσει κάποιος στο κ.τ πρέπει να έχεις και λίγο πείσμα μέσα σου και στην τελική αν σου έρχεται να κανείς κ.τ δοκίμασε ένα δυνατό καπνικό υγρό στο η.τ καλό στον εαυτό σου θα κάνεις ενώ με το κ.τ μόνο κακό κάνεις σε εσένα και τους γύρο σου.   

« Απάντηση #235 στις: Απριλίου 16, 2013, 16:18 »

Με την άδεια των διαχειριστών του φόρουμ ξαναποστάρω το σχόλιο του μέλους Kimmi γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πολύ βαθυστόχαστο και περνάει σημαντικά μηνύματα, κυρίως στους  νέους ατμιστές που έχουν αναστολές, ερωτηματικά και βρίσκονται σε αναζήτηση συμπερασμάτων για το ΗΤ και τη χρήση του στους εαυτούς τους...

To "πάντα" και το "ποτέ" δύσκολα ταιριάζουν με την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση
και καλό θα ήταν να τα αποφεύγουμε.
Ας μην φοβόμαστε όμως να αντικρίσουμε στον καθρέφτη της ψυχής μας  τις μικρές ή μεγαλύτερες αδυναμίες μας.
Αν μιλάμε για επιλογές, ίσως η αυτογνωσία θα αποτελούσε την πρώτη και σημαντικότερη
προκειμένου να αναγνωρίσουμε και να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας αλλά και να κατανοήσουμε καλύτερα τους άλλους.
Κάνουμε έναν κοινό αγώνα εδώ μέσα και η αλληλοβοήθεια αποτελεί το πρώτο όπλο μας.
Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για "σκληρό ντέρμπι" αφού το νεοσύστατο η.τ με τις όποιες αδυναμίες του,
πρέπει να αντιπαλέψει με το παγιωμένο,με το πέρας των χρόνων και κοινά αποδεκτό κ.τ.
Σε αυτό τον αγώνα κανείς μας δεν περισσεύει.

:yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #236 στις: Απριλίου 16, 2013, 23:39 »
Δεν υπήρχε ειρωνία και είναι κρίμα μια προσπάθεια βοήθειας να θεωρηθεί ειρωνία.
Όμως, με όση αγάπη και καλή θέληση να εκφραστεί, υπήρχε κριτική.
Όταν είμαστε στο δύσκολο σημείο της προσπάθειας να απεγκλωβιστούμε από το τσιγάρο αυτό δεν βοηθάει, εύκολα το νιώθουμε σαν επίθεση. Ίσως δεν είναι ακριβώς επίθεση αλλά είναι κάποιου είδους επέμβαση.

[Αυτό είναι και το μόνο σημείο που παλαιότερα έχω διαφωνήσει με την Αγγελική -την οποία εκτιμώ πολύ και το λέω γιατί πολλά παρεξηγούνται. Δεν υπάρχει μονόδρομος, ούτε μία άποψη, ούτε ένας σωστός τρόπος να γίνονται τα πράγματα (ειδικά τόσο προσωπικά πράγματα).]

Κάνω εδώ και ένα χρόνο DIY υγρά 10άρια και έτοιμα 12άρια. Προσπάθησα από χτες να ρίξω τη νικοτίνη στα 5mg. Δεν τα κατάφερα. Μόλις γέμισα με 7,5 με την ελπίδα να κερδίσω τουλάχιστον αυτό. Δεν ξέρω πώς θα πάει. Αυτή τη στιγμή νιώθω λίγο απογοήτευση.  :(

Όποιος μου εξηγήσει πως αυτά είναι στο μυαλό μου και δεν υπάρχει καμία διαφορά, θα μεταφέρει καλόπιστα την δική του εμπειρία. Αλλά θα του εξηγήσω κι εγώ πως λέει ανοησίες γιατί η δική του εμπειρία είναι για μένα ένας άγνωστος πλανήτης, ένα παράλληλο σύμπαν που δεν μετράει στο δικό μου σύμπαν. Θα του πω πως κι αυτός -όπως όλοι-  θεωρεί τον εαυτό του μέτρο των πάντων. Αλλά αυτό είναι μια ψευδαίσθηση που οφείλουμε να αφήνουμε κάποτε πίσω μας. Θα χαρώ αν μου προσφέρει συμπαράσταση, όχι κήρυγμα.

Ας το θυμόμαστε:
Δεν ξέρουμε σε ποιόν μιλάμε, ποιός είναι ο δρόμος που τον έφερε ως εδώ, τι περνάει, ποιές ψυχολογικές ή σωματικές δυνάμεις και αδυναμίες έχει.

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #237 στις: Απριλίου 17, 2013, 00:19 »
Όλοι μας εδώ έχουμε ένα πράγμα κοινό. Ή μάλλον δύο..

Είμαστε εξαρτημένοι.

Και μάλιστα σε μια ουσία που αποδεδειγμένα προκαλεί μεγαλύτερη εξάρτηση από άλλα ναρκωτικά. Στην νικοτίνη. Η μεγάλη πλειοψηφία ήμασταν (και κάποιοι είναι ακόμα) πάρα πολλά χρόνια μανιώδης καπνιστές. Αργοπεθαίναμε και το ξέραμε. Για όσους έχουν δει (εύχομαι από την ψυχή μου για όσους δεν έχουν δει να μην το δουν ποτέ) άνθρωπο με καρκίνο του πνεύμονα να αγωνίζεται μία μία την ανάσα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Και οι εξαρτήσεις είναι μεγάλη ιστορία. Και δεν είναι μόνο χημεία ή βιολογία. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν θα σας πρότεινα να ψάξετε video της Κας Κατερίνας Μάτσα. Τέλος πάντων δεν θέλω να το προχωρήσω περαιτέρω νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμαστε αυτό.

Έχουμε όμως και κάτι άλλο κοινό. Προσπαθούμε με έναν έξυπνο τρόπο όχι μόνο να "ξεγελάσουμε" την εξάρτηση μας αλλά να την κάνουμε ποιο αποδεκτή από εμάς τους ίδιους. Όχι μόνο ανάγοντας το σε hobby και μάλιστα δημιουργικό αλλά και προσπαθώντας να μάθουμε και ακόμα να το "σπρώξουμε" και σαν υλικά και σαν απόλαυση.

Εν ολίγοις ναι παραμένουμε εξαρτημένοι απλά προσπαθούμε να απαλλαγούμε από όλα τα υπόλοιπα "κακά" ή έστω να ελαχιστοποιήσουμε την επίδραση τους. Αν είχαμε τη δύναμη να το κόψουμε απλά θα το είχαμε κάνει.

Εδώ ίσως στενοχωρήσω όμως μερικούς. Το ητ δεν είναι και πιθανά να μην καταφέρει ποτέ να γίνει μόδα. Ούτε καν των εν δυνάμει υγιεινιστών. Ακόμα και αν κάποιοι παρασύρονται (δεν ξέρω πως μη με ρωτάτε θα έχετε σίγουρα δει πολλούς τέτοιους κατά καιρούς ακόμα και εδώ μέσα) και ξεκινάνε ητ χωρίς να ξέρουν ακριβώς το γιατί ή το βλέπουν σαν εργαλείο διακοπής της εξάρτησης (που σαφώς δεν είναι) ή απλά δεν είναι ψυχολογικά έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον αναπτήρα τους μετά από κάθε ταραχή, καλό γεύμα, καφέ ή δεν ξέρω που αλλού απλά δεν θα τα καταφέρουν. Και κανένας άγγελος όσο καλός και να είναι και όσο καλές προθέσεις και να έχει δεν θα μπορέσει να τους πείσει να το κάνουν. Η μάχη είναι με τον εαυτό μας και με κανέναν άλλο. Και δυστυχώς ακόμα και για αυτόν χρειαζόμαστε δικαιολογίες (βρώμαγαν τα δύο πρώτα υγρά, δεν κράταγε η μπαταρία και έσταζε ο ατμο).

Δεν αντιμετωπίζονται έτσι οι εξαρτήσεις. Η αποτυχία είναι βασικός παράγοντας. Θέλει επιμονή, θέλει κατανόηση αλλά θέλει και πίστη από όσους προσπαθούν. Και κυρίως ευγένεια  :)
Μην το ξεχνάμε δεν κοστίζει τίποτα  ;)

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #238 στις: Απριλίου 17, 2013, 00:46 »
BigSur:
Πριν 22 μήνες ήμουν στα 12 mg και τώρα παλεύω γύρω στα 20mg. Με μοντ, αυτή τη φορά. Αλλάζουμε κι εμείς, αλλάζει και ο κόσμος γύρω μας, πιο γρήγορα από εμάς...
Η συμπαράσταση, βέβαια, πρέπει να είναι θετική, όχι του στυλ "κρίση έχουμε, φτωχαίνει ο διπλανός - σαν κι εμάς - άρα πάμε νορμάλ.
Είμαι σίγουρος ότι το εννοείς, απλά το αναφέρω για όσους δεν το κατάλαβαν.
Δεν μπορώ να αναλύσω το δικό μου μυαλό, πόσο μάλλον του κάθε συμφορουμίτη.

alexgr:
Συμφωνώ 100%.
Δεν ξέρω αν τις εξαρτήσεις τις ήθελε ο κ...ς μας ή μας επιβλήθηκαν άνωθεν.
Το "άνωθεν" δεν είναι κάποια στοχευμένα πρόσωπα, αλλά το υπόβαθρο που ξεπηδά από τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ μας.
Αυτό είναι το σύστημα.
Και, επειδή, προφανώς, μας επιβλήθηκαν λόγω του νεαρού (τότε) της ηλικίας, προσπαθούμε τώρα, που η ζωή μας έκανε να κατακτήσουμε τη δική μας συνείδηση-φωνή, να αντιδράσουμε.
Η ζωή... εμείς προσπαθήσαμε αναγκαστικά.

Γι αυτό, Ειρήνη, αν σε λένε έτσι, μη φύγεις...
Σκέψου ότι, αύριο, θα βοηθήσεις μια ντουζίνα ανθρώπους, τουλάχιστον.
Όχι να φύγουν απο την εξάρτηση (μακάρι να γινόταν)...
αλλά από την αρρώστεια  :yes:
Σε χρειάζεται ο κάθε ανώνυμος γείτονας.

Όλα τα άλλα είναι ανθρώπινα.
Αυτό, όμως, είναι πανανθρώπινο.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #239 στις: Απριλίου 17, 2013, 00:48 »
Τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ είναι απλά:
Αν κάποιος αναζητάει βοήθεια για να αντικαταστήσει το κάπνισμα με το η.τ. και επιθυμεί γνώση,συμβουλες και στήριξη σε αυτή του την πολύ δύσκολη προσπάθεια το φόρουμ είναι ιδανικό.
Απο εκεί και πέρα όπως σε κάθε δημόσια συζήτηση ενδέχεται να υπάρξουν και μπηχτες και χιούμορ και κράξιμο.
Το άν αυτά θα προσληφθούν ως προσβολή απο κάποιον έχει να κάνει -ασφαλώς- με την πρόθεση αυτού που είπε την μπηχτή αλλά και με την προδιάθεση αυτού που την εξέλαβε...
Με άλλα λόγια δεν τρέχει και τίποτα, και ένα παλιό μέλος να γράψει κάτι που φαντάζει περίεργο θα ακούσει κράξιμο από τους υπόλοιπους και καλά θα κάνει!  ;D
Αλλωστε τώρα πια οι συζητήσεις δεν παρεκτρέπονται -σχεδον-ποτέ...
Φροντίζουν γιάυτο οι συντονιστές που δεν διστάζουν να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους... (αυτο τώρα είναι μπηχτή για τους διαχειριστές π.χ αλλα οκ, δεν τρεχει και τίποτα, δεν πρόσβαλλα κανέναν,μια γνώμη διατύπωσα και -γιατί όχι- άσκησα κριτική αλλά δεν είναι αιτία για τσακωμό με κάποιον απο τους διαχειριστες)
Ότι γράφει ο κάθε ένας απο εμάς είναι σε κοινή θέα και όσοι το διαβάζουν σχηματίζουν άποψη, κρίνουν και όχι,δεν ειναι κακό να κριτικάρουν!  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2013, 01:21 από Pastafarai »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351414 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104257 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96317 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602316 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609853 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162009 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias