vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

397 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, treloneritis, camber, thanos1071

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος snakeyes

• **
  • 202
  • Φύλο: Άντρας
  • Μία νέα αρχή χωρίς τσιγάρο.
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354570200_2.5_20_EUR_4_dark.png[/img][/url]
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #195 στις: Μαρτίου 28, 2013, 22:09 »
Επειδή σε όλους μπορεί να συμβεί το παραπάνω συμβάν, δηλαδή να μην λειτουργεί τίποτα σωστά, και επειδή μου έχει τύχει.... κάνω το εξής: Έχω πάντα διαθέσιμο έναν CE4+ , λειτουργικό και δοκιμασμένο ότι έχει τέλεια γεύση, ντουμάνι κτλ κτλ κτλ , ο οποίος είναι καθαρισμένος και άδειος, και έτοιμος απλά να δεχτεί υγρό και να ατμιστεί! Με έχει σώσει κανα δυο φορές ως τώρα..... Ο καθένας βέβαια μπορεί να έχει διαθέσιμο έναν εργοστασιακό ή επισκευάσιμο της αρεσκείας του, δοκιμασμένο πάντα (μην πέσει σε καινούριο φυτίλι μάπα), και να πράττει αναλόγως...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2013, 16:06 από snakeyes »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #196 στις: Μαρτίου 29, 2013, 09:03 »
Σωστος..!  :thumpup: :thumpup:

Ετσι και εγω εχω μονιμα στην τσεπη εναν μινι βιβι νοβα, με την διαφορα οτι τον εχω μονιμα γεμισμενο με το αγαπημενο μου υγρο, στρωμενη καλη κεφαλη και ετοιμο για βιδωμα-ατμισμα..  :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• **
  • 317
  • There is always the other side
« Απάντηση #197 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:24 »
Η απογοήτευση και μερικά συμπεράσματα ακόμα ...
Μετά λοιπόν από 1,5 χρόνο αποκλειστικού ατμίσματος πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με σας έχω δει να συμβαίνουν.
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα για μένα είναι ο αδερφός μου. Ένας τύπος που κάπνιζε 3 πακέτα την ημέρα, και κάποια στιγμή που είχα αρκετό καιρό να τον συναντήσω, τον βλέπω μ' ένα elips στο στόμα. Με χαρά μου ανακοινώνει ότι έχει 3 μήνες να καπνίσει. Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Όταν τον συνάντησα την επόμενη φορά, είχε περάσει 5μηνο. Και πάλι με το elips στο στόμα. Τότε αυτό για μένα ήταν η αφορμή που αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου Η.Τ. Δεν μπορεί είπα. Αφού μπόρεσε ο ....... μπορώ κι εγώ !!!!!!!! Για να μην μακρυγορώ στους επόμενους 2 μήνες τον είδα με κανονικό τσιγάρο .... Απογοήτευση. Οι δικαιολογίες οι γνωστές. Επίσης και στη δουλειά το ίδιο. Ένας συνάδελφος το χρησιμοποίησε μόλις και με τα βίας για μια εβδομάδα κι ένας άλλος για 2 μήνες. Είναι πολλές παράμετροι που παίζουν ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι όταν ένας άνθρωπος δεν έχει θέληση ή δεν το έχει αποφασίσει πρώτα και δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του, ξανακυλάει στο Κ.Τ. Έπειτα υπάρχουν ακόμα πολλά "θεματάκια" με τα Η.Τ. Βρισκόμαστε ακόμα στην "παιδική ηλικία" Δηλαδή σίγουρα θα συναντήσεις τεχνικές δυσκολίες. Θες το υγρό που μπορεί να μην σου αρέσει; Θες το "καμένο" που δεν θα αποφύγεις με τίποτα; Θες τον ατμοποιητή που κάποια στιγμή θα σταματήσει να δουλεύει γιατί ασπούμε δεν κάνει καλή επαφή; Είναι πάρα πολλά. Όταν όμως έχεις πάρει την απόφασή σου και είσαι άνθρωπος που δεν το βάζεις εύκολα κάτω, άνθρωπος με υπομονή, Θα ξαναπροσπαθήσεις, θα ρωτήσεις, θα σπάσεις, θα μάθεις, θα αλλάξεις συσκευή, θα αλλάξεις υγρό, θα έχουν περάσει ωστόσο μερικοί μήνες και νάτο το θαύμα !!!
Σίγουρα όμως η μεγαλύτερη βοήθεια για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο χώρο του ατμίσματος είναι το φόρουμ  :thumpup:
Εγώ σε όσους έχω μιλήσει, επειδή συνεχώς με ρωτάνε διάφορα, τους λέω να μπούνε πρώτα εδώ να ενημερωθούν.
Τελικά ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου και η σωστή ενημέρωση είναι τα πιο βασικά.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #198 στις: Μαρτίου 29, 2013, 11:19 »
Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι μόνο θέμα χαρακτήρα και ενημέρωσης.
Άτομα που έχουν κόψει το κτ χρόνια τώρα (5 / 7 χρόνια πχ), μου έχουν εξομολογηθεί ότι σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους, το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό είναι το κτ. Βέβαια, μπορεί μετά τόσα χρόνια να συνειδητοποιούν τη χαζομάρα της στιγμής και να μην το ανάβουν. Αλλά τους κάνει εντύπωση πως τόσα χρόνια μετά τους έρχεται στο μυαλό! Το κτ είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού και δε φεύγει από εκεί. Ένας πρώην καπνιστής, είναι πάντα πρώην καπνιστής, που  ποτέ δε θα είναι άκαπνος απ' τη στιγμή που άρχισε το κτ.
Αν κάποιος θέλει να ανάψει κτ, έστω ένα, κι έστω ότι το ανάβει. Αμ, δε τελειώνει εκεί η ιστορία. Άντε και το έκανε το ένα, μετά λίγη ώρα θα θέλει κι άλλο, κι άντε το κάνει και το δεύτερο. Μετά πάλι και πάλι... Μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ! Το θέμα είναι πως αν θέλει κάποιος να το κόψει, πρέπει να συνειδητοποιήσει πως αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Συνεπώς πρέπει κάποια στιγμή να σπάσει αυτήν την αλυσίδα. Συνειδητά κάποια στιγμή να πει στοπ!
Τώρα εμείς εδώ, έχουμε τη βοήθεια του ητ. Μεγάλη υπόθεση κατ' εμένα! Το ότι έχουμε αυτό ως βοήθημα όμως, δε σημαίνει ότι αναιρούνται όλα τα παραπάνω. Είναι σαν να έχεις να σκαρφαλώσεις ένα γκρεμό. Μπορεί να έχεις σχοινί, παπούτσια ορειβασίας, και όλα τα εξαρτήματα αναρρίχησης  αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι εύκολο και μπορεί ο καθένας να ανέβει δίχως δυσκολία και καθοδήγηση, ή δίχως να χτυπήσει κάποιες φορές...
Ελπίζω να μη βγήκα οφ topic... papoys, το προσπαθώ δε μπορείς να πεις  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος stelakis1

• **
  • 357
  • Βάρκιζα τέλος...
« Απάντηση #199 στις: Μαρτίου 29, 2013, 12:19 »
Σενια μου γιατι δεν το λες με το πραγματικο του ονομα.

Ενα πρεζακι ειναι στην καλυτερη περιπτωση ενα πρωην πρεζακι. Απλα με το τσιγαρο οι εξαρτησιογονες ουσιες ειναι νομιμες και με σχετικα ηπιοτερο βαθμο εξαρτησης απο τα σκληροτερα ναρκωτικα, οσον αφορα το στερητικο συνδρομο τουλαχιστον.

Τωρα γενικοτερα, οσον αφορα το κοψιμο, τη μειωση ή whatever ενα εχω να πω.

Οσα τσιγαρα αποφυγει κανεις τοσο καλυτερα. Ενα τσιγαρο μειον ειναι καλυτερα απο κανενα τσιγαρο μειον.
Γιαυτο να μην παιρνει απο κατω καποιον που θελει και κανενα τσιγαρακι.
Ευχης εργον ειναι να μην κανεις κανενα, αλλα ακομα και να το περιορισεις στα "απαραιτητα" παλι κερδος ειναι.

Ποιος δεν θυμαται την εποχη που καπνιζε την ατακα "αν μπορουσα να κανω 5 τσιγαρα την ημερα δεν θα το εκοβα ποτε"...

Αποσυνδεδεμένος onpc

• **
  • 149
  • Κέντρο Επισκευής Υπολογιστών & Ανάκτησης Δεδομένων
    • Onpc
« Απάντηση #200 στις: Μαρτίου 29, 2013, 12:56 »
Συμφωνώ απόλυτα με του προ-λαλήσαντες. Εγώ έχω πάρει 2 απογοητεύσεις μία με τον εαυτό μου και μία με την αδερφή μου, εγώ ατμιζα για ενάμιση χρόνο μέχρι που πέρσι το καλοκαίρι (δεν ξέρω τι με έπιασε...) άναψα τσιγάρο. Η μπόχα ήταν φρίκη αλλά το κάπνισα, μέχρι που μετά από κάποιο διάστημα τα πήρα στο κρανίο και λέω τι μ...ες κάνω...? και το πέταξα. Τώρα είμαι 3 μήνες πάλι με ηλεκτρονικό, σαφώς καλύτερο "εξοπλισμό" και το καλύτερο είναι πώς τώρα δεν ζηλεύω όταν βλέπω άλλους να καπνίζουνε  αντιθέτως τους λυπάμαι κιόλας + ότι έχω γίνει και κήρυκας υπέρ του ηλεκτρονικού τσιγάρου... η αδερφή μου από την άλλη, τι της έχω πει για το τσιγάρο, τι της έχω πει τα χημικά που έχει μέσα... τίποτα όμως... τουλάχιστον μέσα στο σπίτι κάνει ηλεκτρονικό και έξω κανονικό... :wall:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #201 στις: Μαρτίου 31, 2013, 15:55 »
Κάτι βασικό που ξεχνάμε.....Απογοήτευση θα νιώσουμε όταν ξεκινάμε έναν αγώνα δίχως τα κατάλληλα όπλα...
Καμία ελατωματική συσκευή δεν ήταν ικανή να με αποτρέψει από την απόφαση μου!

Ποια ήταν η απόφαση μου? Να σταματήσω το κ.τ.! Ξεκίνησα με κάτι που ίσως οι σημερινοί ατμιστές όταν το δουν να
τρελαθούν από τα γέλια!! Ξεκίνησα όμως κ με κάτι άλλο τόσο δυνατό που δεν άφησε στιγμή να γεννηθεί η απογοήτευση!

Αυτό ήταν η δύναμη της θέλησης μου να απαλλαγώ μια φορά κ για πάντα από το κ.τ.!!!
Εκεί μέσα δεν χώρεσε καμία απογοήτευση!!

Θα απογοητευτείς μόνο όταν εσύ κ ο εαυτός σου δεν κάνετε ειλικρινή συμφωνία......
Τα όπλα σου δεν είναι το η.τ. αλλά η θέληση σου να αφήσεις με οποιοδήποτε τρόπο πίσω ότι σου κάνει τόσο καιρό κακό.

Αποσυνδεδεμένος Bensoz

• **
  • 128
  • It's kinf of FUN to do the impossible
« Απάντηση #202 στις: Μαρτίου 31, 2013, 16:17 »

Dark Angel έχεις απόλυτο δίκιο η θέληση είναι πιο δυνατό από το καλύτερο mod και τον καλύτερο ατμό!
Η συνήθεια είναι μεγάλο πράμα όμως και όλη όσοι είμαστε εδώ είμαστε επειδή η διαδικασία του καπνίσματος μας κρατάει ακόμα πίσω απλά παραλλαγμένη συνήθεια από συνήθεια του καπνίσματος στο atmizma.
Κάτι το οποιο είναι σίγουρα πολύ καλύτερο και πιο υγιεινό από το κάπνισμα.
Ότι απογοήτευση και να υπάρχει σε θέμα συσκευών λαδιών κλπ μπορεί να διορθωθεί το μονο που μπορεί να σε περιορίσει είναι το οικονομικό κάτι το οποιο δεν είναι δικαιολογία για πρώην καπνιστές.
Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλα μας το κόστος του τσιγάρου θα είναι πάντα μεγαλύτερο από την αγορά του καλύτερου mod τις αγοράς ακόμα και με αλλαγή atmopiiti κάθε 5 μέρες επειδή έχεις την αίσθηση πως έπεσε η απόδοση του άρα απογοητεύεσαι και καλά για να πεις ας κάνω ένα τσιγαράκι να το ευχαριστηθώ!
E όχι μην κανεις ένα τσιγαράκι δώσε το 5euro να πάρεις έναν καλύτερο ατμό ρότα στο forum να μάθεις πληροφορίες για το τι λάθος κανεις η τι δεν σου ταιριάζει βρες μια λύση
Μην δηλητηριάζεις άλλο το ΣΩΜΑ ΣΟΥ!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2013, 16:24 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος gtm

• **
  • 307
« Απάντηση #203 στις: Μαρτίου 31, 2013, 23:59 »
απογοητευση εγω την ενιωσα απο την αγνοια μου.
πηρα το iwant και νομιζα πριν 1 χρονο οτι το η.τ ειναι πρωταθλημα για τα μαγουλα
μετα σαν βλακας πηρα egow και το καμενο συννεφο
αλλα δεν τα παρατησα
βλεποντας οτι υπαρχουν ατμιστες 1 και χρονων με επιασε το πεισμα
ετσι εμαθα driping vv και τωρα mesh
ναι χαλασα χρηματα αλλα βρηκα πιο μου ταιριαζει
η απογοητευση για μενα ειναι στο εξης
στο τσιγαρο οτι μαρκα και να παρεις το ιδιο ζαλαδα στο πρωτο και μετα απλη συνηθεια
ενω στο η.τ το καθε ειδος και διαφορετικο
driping carto mesh φυτιλι ολα σου δινουν κατι αλλο
και τωρα που υπαρχουν επιλογες οικονομικες δοκιμαζεις και οτι σου ταιριαξει
δεν υπαρχει απογοητευση αλλα αγνοια και μη θεληση να το κοψεις το ρημαδι

Αποσυνδεδεμένος Manos009

• *
  • 62
  • Η μουσική μου!!! facebook.com/atzem.kiourdi
« Απάντηση #204 στις: Απριλίου 01, 2013, 11:51 »
Τι να σας πω βρε παιδιά; γενικότερα εγω εχω μια άλλη φιλοσοφία σαν άνθρωπος...
Ενα ρητό που χρησιμοποιώ συνήθως είναι το κυρίαρχος του κόσμου είναι αυτός που μπορεί να κυριαρχεί τον εαυτό του!!!
Οπότε για μένα δεν υπάρχει δεν μπορώ μόνο δε θέλω! έτσι λοιπόν κ με το τσιγάρο δεν είναι οτι δεν μπορούσα να το κόψω, είναι οτι δεν ήθελα γιατί μ' άρεσε το άρωμα του καπνού... κάποια στιγμή λοιπόν έπρεπε να το κόψω γιατι δεν έβγαζα τις προπονήσεις κ λαχάνιαζα και επίσης δεν ήθελα να καταστρέψω τη φωνή μου μιας κ είμαι μουσικός...
Οπότε επέλεξα το Η.Τ. ακόμα κ χθες που είχα ξεμείνει απο υγρά κ ήταν κυριακή κ ήμουν ολη μέρα στους δρόμους πήρα ενα   
πακέτο απο πούρα που κάπνιζα παλιά (λεω θα κανω κανα 2 σήμερα κ αύριο παω να παρω υγρα...) κ έτσι κ έγινε! εκανα μερικά πουράκια -ειλικρινά με το ζόρι- μιας κ δεν τη παλευα με τη βρωμα αλλα ηθελα αυτο το αρωμα του καπνου με τον καφε, τους μεζεδες κ τις μπυρες που επινα με φιλους αλλα περιμενα πως κ πως την σημερινη μερα για να παρω υγρα για την "μπαστεκα" μου!!!! Απλα δεν αντεχω πλεον το τσιγαρο ή το πουρο! Ναι οκ τα εκανα παλια αλλα οτι αφήνουμε πίσω μας πρέπει να μένει πίσω μας!!! Κοινως δεν είναι θέμα θέλησης να κόψει κανείς το τσιγάρο πχ είναι θέμα επιλογών του εαυτού μας με ο,τι αυτό συνεπάγεται στο κάπνισμα αλλα κ σε ολοκληρη τη ζωή μας!
Αυτά απο μένα... σας αφήνω γιατι με περιμένει ενα midnight apple να του πιω το αίμα εεεε τη προπυλενική γλυκόλη ήθελα να πω!!! χιχιχι

« Απάντηση #205 στις: Απριλίου 01, 2013, 12:09 »

Αποσυνδεδεμένος metallian

• *
  • 58
« Απάντηση #206 στις: Απριλίου 01, 2013, 13:53 »
εγω μια απογοητευση την εφαγα με την πρωτη επαφη που ειχα με koss...δεν το ηξερα το μοντ....και πρωτη τζουρα..επαθα μια μικρη φρικη..ενα καμμενο ....αλα τωρα το εμαθα και ειναι απ τα βασικα μου μοντ

Αποσυνδεδεμένος Manos009

• *
  • 62
  • Η μουσική μου!!! facebook.com/atzem.kiourdi
« Απάντηση #207 στις: Απριλίου 01, 2013, 14:46 »
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,822.0.html
 ;)

Φίλε μου 1000000000 ευχαριστώ αν κ ήξερα για την γραμμή sos αλλα χθές εφυγα στις 6μιση το πρωι κ γύρισα στις 1 το βράδυ δεν μπορούσα να υποχρεώσω κάποιον να ρθει να με βρεί γιατί μου ήταν αδύνατον να μετακινηθώ να παω κάπου αλλού! ωστόσο σήμερα είμαι πανευτυχής γιατι δοκίμασα το midnight apple της halo το οποίο δεν εχει βέβαια καμία σχέση με μήλο αλλα η γεύση απλά δε παίζεται κανένα τσιγάρο/πούρο/πίπα δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του... με βλέπω να είναι το μόνιμο κ το tribeca σπάνιο....

ΕΝD OF OFF TOPIC!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Iren

• *
  • 6
« Απάντηση #208 στις: Απριλίου 15, 2013, 23:42 »
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω διαβάσει πάρα πολλά μηνύματα στο φόρουμ, σε διάφορες θεματικές ενότητες.  Με κάποια εντυπωσιάστηκα, με κάποια διασκέδασα, με κάποια συγκινήθηκα.  :)

Όμως αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όπως σε πολλούς δεν αρέσει η κριτική που δέχονται για τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, έτσι αντίστοιχα δεν θα έπρεπε να κρίνουμε (όποιοι το κάνουν) εκείνους που γυρνούν στο κανονικό τσιγάρο για όποιο λόγο.  Ενήλικες είναι, εμβολιασμένοι (ίσως  ;) ), και είναι δική τους απόφαση.

Η επιλογή είναι του καθενός και ο καθένας γνωρίζει τι γίνεται στην προσωπική ζωή του, το οποίο μπορεί κανείς άλλος να μην το γνωρίζει, ούτε οι πιο κοντινοί του άνθρωποι.  Το τι επιλέγουμε ο καθένας μας είναι δική μας δουλειά και κανενός άλλου.  Ούτε και είναι θέμα δύναμης θέλησης ή όχι.  Είναι θέμα επιλογής. 

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #209 στις: Απριλίου 15, 2013, 23:49 »
Ακριβώς όπως το λες είναι. Θέμα επιλογής.
Και όχι κακού εξοπλισμού ή άνοστων υγρών.
Τον εξοπλισμό αν έχεις θέληση και το η.τ. είναι η επιλογή σου, θα τον καταφέρεις. Γι΄αυτό ειμαστε εδώ. Υγρό θα βρεις...
αν όμως χρησιμοποιείς την αστάθεια του εξοπλισμού ως προφάσεις εν αμαρτίαις, διότι η επιλογή σου είναι να επιστρέψεις στο κ.τ. τότε, ναι, κάποια σχόλια θα γίνουν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351383 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104196 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321457 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602296 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11600 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609830 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161970 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4360 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias