Φιλε μου τα σωστα μαγαζια και οχι οι πλανωδιοι,η τα παζαρια πουλανε σφραγισμενα....οπως και εγω,τωρα αν θελω να παιθανει καποιος κ οκ,να ειναι καλα η τσεπη μου,μαλλον κανεις λαθος κανω Η.Τ εδω κ 11 μηνες και ορισμενοι εδω μεσα παραπανω....μια χαρα ειμαστε....γιατι δεν γινοταν ο ντορος πριν ανοιξουν τα μαγαζια και το πουλαει ο καθενας δεν καταλαβαινω....μαλλον τωρα το κωλοκρατος οπως παντα τους ετσουξε...μια ζωη να μας αρμεγουν και να μας ριχνουν στο πιατο αναμασημενη τρωφη (Μ.Μ.Ε),και εμεις τα χαιβανια να τα τρωμε....
Στο εξωτερικο,ειναι καθυστερημενοι νοητικα και εμεις ειμαστε,οι εξυπνοι,μια ζωη αυτο γινοταν για αυτο φτασαμε εδω...να πουλησουμε την χωρα μας διοτι 30+ χρονια,οτι μας εδιναν μασαγαμε....
Καλε μου φιλε δεν σε γνωριζω καν. Αρα ασφαλως δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα. Μιλαω γενικοτερα για πραγματα που συμβαινουν στον χωρο και τα οποια τα γνωριζεις κι εσυ ο ιδιος. Θα περιμενα λοιπον εσεις που βγαζετε ψωμι απο αυτο τον χωρο να τον προστατευσετε. Πώς μπορειτε να το κανετε? ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να γινονται αυστηροι ελεγχοι. Ωστε να ξεχωριζει το ποιοτικο απο το επικινδυνο. Αλλιως ολα θα ειναι ιδια.
Επισης, ριξε μια ματια σε αλλο τοπικ εδω στο φορουμ να δεις αν "ειμαστε ολοι μια χαρα".
Υπαρχουν μελη που εγραψαν οτι επαθαν διαφορα πραγματα σε σχεση με το αναπνευστικο και οταν πηγαν στον γιατρο τους ειπε να κοψουν για λιγες μερες το η.τ. Καποια απο αυτα τα μελη βεβαια ερχονται τωρα σε αυτο εδω το τοπικ να γραψουν ποσο αθωο ειναι το η.τ. (!!!!!!!!!!!!).
Καποιοι αλλοι σε αλλα τοπικ γραφουν για υγρα που ατμισαν και ειχαν προβληματα με τσουξιματα με τα ματια τους κλπ κλπ κλπ.
Πώς ξερεις λοιπον οτι ειναι ακινδυνο οταν δεν γινεται ελεγχος? Πώς ξερεις οτι το υγρο που αγορασαν απο ενα μαγαζι δεν περιειχε μεσα λαδι μηχανης??? Αφου δεν το ελεγχει κανεις ετσι κι αλλιως...
Και επειδη οι ιδιες οι εταιριες δεν φροντισαν να προστατευτουν ερχεται τωρα το υπουργειο να πατησει πανω σε εναν νομο που εγινε το 2008 (και εξακολουθει να ισχυει γιατι δεν υπηρξε τιποτα νεωτερο) και θελει να απαγορευσει τα παντα.
Ζητηστε λοιπον να γινουν ελεγχοι. Δειξτε σε εμας τους καταναλωτες οτι εσεις ειστε οι καλοι εμποροι και οχι οι ασυνειδητοι που μας ποτιζουν οτι να'ναι για να κονομησουν.
Γιατι δεν μας τα λετε καλα. Υπαρχουν λαμογια στην Ελλαδα και ειναι ολα μεσα στο Υπουργειο?
Ενω οι εμποροι ειναι ολοι αγιοι ανθρωποι με το σταυρο στο χερι που θελουν μονο το καλο μας???