Μάλιστα....
Ο ΕΟΦ μπορεί να μην έχει ακόμα "ασχοληθεί" με το θέμα, το νομικό πλαίσιο μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, η όποια "απαγόρευση" μπορεί να μην ισχύει επίσημα, αλλά αυτό δεν έχει να λέει!
Το κράτος έβαλε τα "σκυλάκια" του στα ΜΜΕ να γαβγίσουν και το θαύμα έγινε! Η κάθε κυρα-Μαρίκα και ο κάθε μπάρμπα-Μήτσος είναι πια 1000% πεπεισμένοι πως το ΗΤ είναι ο..... προάγγελος του Αντίχριστου!!!!

Χθες συνάδελφος στο γραφείο που είχε ακούσει τα μαντάτα, προσπαθούσε να με πείσει (με έγκυρες πηγές από την.... Wikipedia!) για το πόσο "επικίνδυνο" είναι το ΗΤ και πόσο.... βλαβερή η νικοτίνη
έχοντας το συμβατικό τσιγάρο στο χέρι του! 
Και εγώ να μην λέω κουβέντα. Όχι φυσικά επειδή δεν έχω τι να του πω, αλλά επειδή δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο ίδιος αυτός άνθρωπος που χορεύει στον ρυθμό που θα του βαρέσει ο κάθε δημοσιογράφος θα πάει μετα μαζί μου να ψηφίσει και να βγάλει κυβέρνηση για να "σώσει" την χώρα!

Το θέμα είναι απλούστατο. Στην ΕΕ το ΗΤ δεν απαγορεύεται επειδή δεν μπορεί να απαγορευτεί! Και οι φωστήρες των Ελληνικών υπηρεσιών το ξέρουν πολύ καλά αυτό, όπως ξέρουν πως σε μια συντονισμένη αντίδραση ατμιστών και εταιριών θα φάνε τα μούτρα τους και θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν με την ουρά στα σκέλια.
Οπότε σου λέει, γιατι να προσπαθήσουμε; Αφού στην τριτοκοσμική μπανανία που ζούμε
το τι θα βγει στο γυαλί της τηλεόρασης έχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ισχύ από τον νόμο που θα ψηφιστεί στην βουλή, βγάλε 2-3 κορώνες, κάνε και κανένα λεονταρισμό και άσε την μαγεία των ΜΜΕ να κάνει την δουλειά της!
Πούλα φόβο, πούλα ανασφάλεια και μην ανησυχείς. Για κάθε ένα επίσημο ελεγκτικό μηχανισμό θα υπάρχουν και άλλοι 1000 αυτόκλητοι "καουμπόηδες" της δημόσιας υγείας που θα κάνουν την δουλειά για πάρτη μας, και μάλιστα τσάμπα!
Και επειδή το μυαλό μου δεν το έχω κάψει ακόμα και μπορώ να καταλάβω πως αυτό το "κυνήγι" αποτελει
άλλο ένα εισπρακτικό μέτρο και τίποτε άλλο, δηλώνω πως το ΗΤ δεν το κόβω!
Θα αγοράζω τα υγρά μου παράνομα; Ναι! Θα κάνω στοκ για 5 χρόνια; ΝΑΙ! Στην τελική θα τα φτιάχνω μόνος μου σε εργαστήριο που θα στήσω στο υπόγειο!!!
Αλλά στα γιουσουφάκια των φαρμακοβιομηχάνων και των καπνοβιομηχανιών δεν θα ξαναδώσω ούτε σεντ!