vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

376 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, maprix, Buliwyf, dvelev, Doubt, tapantari, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ατμισμα VS θερμαινομενα.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« Απάντηση #60 στις: Οκτ 28, 2018, 13:21 »
κ εγώ.. Μόλις γύρισα από την παρέλαση, κ πεινάω σα λύκος  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #61 στις: Οκτ 28, 2018, 13:30 »
 Το αφηγημα των "προιοντων μειωμενου κινδυνου" που τσουβαλιαζει βολικα ατμισμα, θερμαινομενα, μασωμενο καπνο η οτι αλλο βγει στο μελλον βολευει πολυ τις καπνοβιομηχανιες (γιαυτο και προσπαθουν να το υποβαλλουν εντεχνως στην συνειδηση του κοσμου) καθως και οσους απο τους επαγγελματιες του ατμισματος αποφασισαν να βαλουν και αυτα τα προιοντα στον παγκο τους.
 Την σουπα αυτη ομως χαλαει η πραγματικοτητα, οπως την ξερουμε μεχρι τωρα.
 Το ατμισμα αποτελει την ασφαλεστερη και αποτελεσματικοτερη  μεθοδο διακοπης του καπνισματος απο τα υπολοιπα.
  Καθε νεος χρηστης θερμαινομενου ειναι ενας καπνιστης που ναι μεν μειωνει καπως τους κινδυνους για την υγεια του, αλλα θα μπορουσε να το κανει στο μεγιστο βαθμο, αν υιοθετουσε το ατμισμα.
 Υπο αυτη την λογικη, τα θερμαινομενα δεν ειναι συμμαχοι του ατμισματος, αλλα "εχθροι" του.
 Τωρα θα μου πεις "και τι μας νοιαζει εμας τι κανει ο καθενας?"
 Σωστο και αυτο, αλλα εαν ως ατμιστες εχουμε χασει τελειως το κεφι μας και το ενδιαφερον μας για την διαδοση και την υπερασπιση μιας συνηθειας που μας εσωσε την υγεια, ειδικα στον περιγυρο μας, τοτε παω πασο, οποιαδηποτε συζητηση δεν εχει νοημα, παρα μονο για να γεμιζουμε γραμμες.

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• 507
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #62 στις: Οκτ 28, 2018, 14:05 »
Η πραγματικότητα όπως την βλέπω εγώ.
Οι καπνοβιομηχανίες προβλέπουν μεσο-μακροπρόθεσμα δυσκολίες και από τον συνεχώς μειούμενο αριθμό των καπνιστών (κυρίως των νέων) παγκοσμίως  και επιπρόσθετα από τη μη απόλυτα ευνοική αντιμετώπιση του καπνίσματος από τις κυβερνήσεις.
Επένδυσαν λοιπόν στην λέξη λιγότερο.
1. Το τσιγάρο είναι βλαβερό, καρκινογόνο κλπ αλλά συγχρόνως εύκολο, πρακτικό, ευχάριστο και διαχρονικά  "must".
2. Το θερμαινόμενο τσιγάρο το πλασάρουν σαν λιγότερο βλαβερό (είναι ?? ) και καρκινογόνο και παραμένει σχετικά εύκολο και πρακτικό , και μπορεί να το καθιερώσουν εύκολα σαν "must"
3. Το άτμισμα , εμείς θεωρούμε ότι είναι πολύ λιγότερο βλαβερό, καθόλου καρκινογόνο ΑΛΛΑ
καθόλου εύκολο και πρακτικό , πολύ ευχάριστο και καθόλου "must"

Ο πολίτης, θα αποφασίσει ποιο από τα παραπάνω  του ταιριάζει και η επιλογή του θα εξαρτηθεί  από την ένταση και το μέγεθος της διαφήμισης και προβολής ενός εκάστου των παραπάνω. Θα παίξει ρόλο και η αντιμετώπιση εκ μέρους των κρατών των παραπάνω προιόντων.
Εμείς οι ατμιστές, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε το "διδάσκειν δια του παραδείγματος " στον περίγυρό μας και να είμαστε στοιχειωδώς οργανωμένοι σε συλλόγους κλπ, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Αποσυνδεδεμένος Tasos Kyriakidis

• *
  • 67
« Απάντηση #63 στις: Οκτ 28, 2018, 14:09 »
Γιατί συγγνώμη εμείς δεν είμαστε πρεζάκια;Γιατί έχουμε γίνει τόσο επιθετικοί απέναντι σε όσους κάνουν χρήση θερμαινόμενου;Το ότι ατμίζουμε και άρα κάνουμε κάτι λιγότερο επικίνδυνο από το τσιγάρο μας κάνει τιμητές των πάντων;Αν είμαστε τόσο μάγκες ας κόψουμε το άτμισμα,ας απεξαρτηθούμε από την νικοτίνη και τότε ας πούμε ότι θέλουμε(κακώς βέβαια και σε αυτή την περίπτωση διότι από τη στιγμή που έχουμε υπάρξει καπνιστές πρέπει να νιώθουμε τον καπνιστή και τη δυσκολία του να το κόψει)

Και μεις πρεζακια ημαστε φιλε οσο  ειμαστε ακομη με νικοτινη αλλα το ατμισμα και η ληψη νικοτίνης μεσο αυτου καμια σχεση με το καπνισμα!
Επιθετικος δεν γινομαι απέναντι στους χρηστες θερμενομενου αλλα απέναντι στις καπνοβιομηχανιες που θελουν να κρατανε υους εξαρτημενους με πολύ μα παρα πολύ κοντινο πραγμα στο πραγματικο τσιγαρο με αποτέλεσμα και να τους τα παιρνουν και να υπαρχει η πολύ μεγαλη πιθανοτητα να ξαναγυρισουν στο κανονικα!
Με λιγα λογια τους εχουν hooked για τα καλα και ότι και να γινρι είναι win win η κατασταση για τις βιομηχανιες!

συγχώνευση συνεχόμενων

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 28, 2018, 15:38 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #64 στις: Οκτ 28, 2018, 15:27 »
@redortho

Θέτεις κάποια ενδιαφέροντα ερωτήματα. Θα απαντήσω πρόχειρα μερικά:

Οι ασχολούμενοι ενεργά με το άτμισμα είναι πολύ μικρό ποσοστό όσων ατμίζουν.
Δεν χρειάζεται να μας χρήσει κανείς ο,τιδήποτε για να έχουμε άποψη για κάτι που μας αφορά.
Στην Ελλάδα ταυτόχρονη χρήση κάνουν περίπου το 36%. Στο εξωτερικό περισσότεροι.
Λίγοι ασχολούνται με τα ΝΕΤ.
Όταν στο άτμισμα λέμε καπνό και καπνικά, μιλάμε για γεύσεις που στην πράξη δεν αποδίδουν τον καμμένο καπνό, όπως το ξέραμε στο τσιγάρο. Κανένα υγρό δεν αποδίδει το τσιγάρο. Μιλάμε για μια αρωματική πικρίλα. Πάντως δεν διάβασα κάποιος εδώ να λέει πως τον αηδιάζει η γεύση του καπνού. Η τασακίλα ενοχλεί αρκετούς.
Κακώς θεωρούμε πως η δική μας στάση είναι μέτρο για κάθε ατμιστή.
Οι εναλλακτικοί τρόποι πρόσληψης νικοτίνης είναι μια χαρά. Η πολιτική που ενδεχομένως αναπτύσσεται γύρω από αυτούς μπορεί να μην είναι μια χαρά.

Οι καπνοβιομηχανίες έχουν πολεμήσει το ΗΤ συγκεκριμένα. Η λειτουργία τους βασίζεται στο μονοπώλιο. Επένδυσαν και στο ΗΤ αλλά είναι αγορά στην οποία δεν μπορούν να γίνουν ρυθμιστές. Δημιούργούν άλλη, με το δικό τους προϊόν. Το ΗΤ ανταγωνίζεται το προϊόν τους. Έχουν διαρεύσει εδώ και χρόνια επιστολές προς κυβερνήσεις με αίτημα τον περιορισμό του ΗΤ, με αφορμές την "επικινδυνότητά' του, αυτό δεν είναι συνομωσιολογία. Προηγούμενος Επίτροπος Υγείας της ΕΕ έφυγε νύχτα από το πόστο του -θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως αυτό είχε να κάνει με ύποπτες σχέσεις με καπνοβιομηχανίες. Τα οικονομικά μέσα προώθησης που διαθέτουν είναι 100πλάσια των επιχειρηματιών ΗΤ. Δεν ηθικολογούμε για τα όμορφα μοντέλα, παρατηρούμε έναν εμπορικό πόλεμο που μας αφορά άμεσα.

Εξακολουθώ να θεωρώ χρήσιμα τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού. Τα έχω συστήσει σε ανθρώπους που δεν σήκωσαν το άτμισμα. Πάντως δεν είναι η καλύτερη λύση. Για μένα δεν είναι ούτε η απολαυστικότερη. Αν για άλλους είναι, ας ζυγίσουν τα ρίσκα και ας τα προτιμήσουν. Αλλά αυτό απαιτεί να μην έχει εξαφανιστεί το άτμισμα, ώστε να μπορεί να γίνει η σύγκριση.

Αποσυνδεδεμένος nickstam

• **
  • 235
  • Μην καθυστερείτε άλλο . . αναβάλλετε ΤΩΡΑ !
« Απάντηση #65 στις: Οκτ 28, 2018, 15:47 »

Παντως, αν αυριο σταματουσαν ολοι οι καπνιστες στην Ελλαδα να καπνιζουν κ το "γυρναγαν" στο "θερμαινομενο", καλο θα ηταν για την χωρα κ για τον κοσμο. Οχι το καλλιστο, αλλα πολυ καλο.

Αποσυνδεδεμένος haytek

• **
  • 107
  • Si vis amari, ama
« Απάντηση #66 στις: Οκτ 28, 2018, 17:09 »
Ήμουν ατμιστης 3 έτη , έχοντας ρίξει απειρα λεφτα για mods, υγρα, βασεις,εργαλεια,συρματα,και λοιπα παρελκομενα χωρις να κανω Κ.Τ.
Ξενυχτησα με απειρα βιντεο και review/tutorial. Φανατικα ατμιστης .
Το προβλημα μου ηταν 10% οικονομικο και 90% να κανω αυτη κακη συνηθεια λιγο πιο αβλαβη απο οτι με το Κ.Τ.
Κάπου οταν αρχισε να μπαινει στη ζωη μας το TPD , αρχισα να "ψιλοξενερωνω" με ολα αυτα που γινοντουσαν, ποσο μαλλον εδώ στην Ελλαδα, που καθε μερα που ξημερωνει στο υπουργειο Υγειας κανουν οτι τους καπνισει .
Και λεω καπου θα την βρουμε την ακρη μας. Και συνεχιζω.
Συνεχιζουν ομως να κανουν τα δικα τους και με τις νομοθεσιες, να εμφανιζονται SnV αγνωστης ποιοτητας και πολλα αλλα πραγματα τα οποια με κουρασαν με το Η.Τ !
Καπου εκει πετυχαινω συγγενη με iQos , με δικια μου πρωτοβουλια του λεω φερε να δοκιμασω. Ενιωσα πραγματικα πρωτη φορα την πραγματικη γευση του καπνου (σε σχεση με το Κ.Τ). Το κανω για 15 μερες, καπου εκει μου λειπει η λεμονοταρτα και τα ωραια της 3ετης συνηθειας.
Το παρασκηνιο με νομοθεσιες/νομοσχεδια/υπομνημα συνεχιζεται και η αβεβαιοτητα που επικρατει με οδηγει στο να πουλησω τα παντα απο τον εξοπλισμο μου.
Σιγουρα ο λογος δεν ειναι ο προαναφερθεν , ούτε 2 πραγματα. ήταν ολο το πακετο που με οδηγησε στο να σταματησω το ατμισμα, που εν γνωσει μου σε σχεση με το Κ.Τ είναι πιο ακινδυνο, όμως παντα και στα 3 ετη, η ερωτηση "τι συνεπειες θα εχω μακροπροθεσμα απο αυτο το πραγμα? τι εχουν μεσα ολα αυτα τα υγρα που κανω ; Χημικος δεν ειμαι, οσο κι αν διαβασα, κανεις δεν μπορει να μου δωσει τις πραγματικες απαντησεις γιατι χωρις στοιχεια και πιστοποιητικα , δεν ειναι απαντησεις.
Δεν ειμαι ουτε διαφημιστης του θερμαινομενου που κατεκλυσε την κοινωνια, ουτε θα γινω τοσο φανατικος οσο ημουν με το Η.Τ.
Ξερω οτι αυτο που κανω με βλαπτει, αλλα δεν αντεξα αλλο το στριψε αντισταση, κοψε σωστα το βαμβακι, κοιτα τα hotspots , φτιαξε υγρο, βρες εκεινο , βρες το αλλο .
Βρήκα την ησυχια μου πανω σε αυτο, αλλα το 4 ευρω το σταζω καθε μερα στον περιπτερα. Ολα αυτα εν γνωση μου ομως !
Η παραπανω ειναι προσωπικη μου εμπειρια και ειπα να την καταθεσω στο σχετικο νημα μιας και εσεις (το φορουμ) ηταν αυτο που με βοηθησε σε ολη μου την πορεια στο Η.Τ και ήταν κατι απο πολύ παραπανω απο το απλα εξυπηρετική. Ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #67 στις: Οκτ 28, 2018, 17:09 »
Διαβάζω και μονολογω...γυναίκα που ατμιζει ΝΕΤ...μη σου τύχει λέμε...

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #68 στις: Οκτ 28, 2018, 17:26 »
αλλα δεν αντεξα αλλο το στριψε αντισταση, κοψε σωστα το βαμβακι, κοιτα τα hotspots , φτιαξε υγρο, βρες εκεινο , βρες το αλλο .
Αυτα που περιγραφεις ειναι τα "βαθια" νερα του χομπυ, τα οποια δεν ταιριαζουν σε ολους.
Δεν εναι αναγκαστικο να βουτηξει καποιος σε αυτα, δεν αποτελουν την αναγκαστικη-τελικη  εξελιξη της συνηθειας του ατμισματος.
Προσωπικα, δεν τα βρηκα ποτε με τους επισκευασιμους γιατι δεν μπορω και δεν θελω να αφιερωνω πολυ απο τον χρονο μου στην συνηθεια μου.
Με εργοστασιακο ειμαι, μια αντιστασουλα ετοιμη αλλαζω μια φορα την εβδομαδα και αφιερωνω μια ωρα τον μηνα να φτιαξω τα υγρα μου. (κατι που μου αρεσει κιολας)
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αν καταπιεζα τον εαυτο μου να κανει ολα αυτα που αναφερεις, και εγω θα βαριομουν καποια στιγμη.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #69 στις: Οκτ 28, 2018, 19:57 »
Στην παρελαση παντως σημερα πηρε το ματι μου αρκετους ατμιστες, δεν πρόσεξα καποιον με θερμαινόμενο.

Δεν λεω δεν υπήρχαν, εγω δεν τους πρόσεξα. Και γενικά αν βλέπω καθε μερα 10 ατμιστες, θα δω και 1 με θερμαινόμενο.

Μήπως πολλοι με το θερμαινόμενο, που πηγαν σε αυτο απο το τσιγάρο,  καπνιζουν στους ανοικτους χώρους και χρησιμοποιουν το θερμαινόμενο κυριως στους κλειστους?

Επισης ενα απο αυτα που με κρατησαν στο "χομπι" ηταν η ποκιλια και η ασχολία. Αν ήταν "Μια Συσκευη, Ενας Ατμοποιητης, Ενα Υγρό" μάλλον θα είχα βαρεθεί πολύ νωρίς. Αντιθετα η συνεχης και αλματώδης εξέλιξη υγρων και συσκευών ήταν απο τα μεγάλα συν.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

• **
  • 239
« Απάντηση #70 στις: Οκτ 28, 2018, 20:23 »
μέρος 1

2 πακέτα τσιγάρα έκανα . κάποια στιγμή άρχισαν να σκάνε η φλέβες στα πόδια μου το δεξί μου πόδι πήγαινε για κόψιμο γιατί δεν σταματούσε η αιμορραγία , σχεδόν το αχρήστεψα . το βράδυ που κοιμόμουνα είχα άνθρωπο να κοιτάζει το πόδι μην κάνει αιμορραγία .
μου έλεγαν η γιατροί καλά έχεις τέτοιο πρόβλημα και καπνίζεις ? το τσιγάρο καταστρέφει τα αγγεία ιδιαίτερα στο πόδι . κάπως έτσι άρχισα να ψάχνομε με τον ατμό και ευτυχώς μπήκε στην ζωή μου και τα πράγματα πήγανε καλύτερα , σταμάτησαν η αιμορραγίες και κατάφερα να κρατήσω το πόδι .

μερος 2
ήμουνα είδη χρόνια στο ηλεκτρονικό τσιγάρο , έκανα προσπάθειες να πείσω την γυναίκα μου να κόψη το κανονικό τσιγάρο και να ακολουθήσει εμένα , δυστυχώς δεν κατάφερνα να την πείσω .
κάποια στιγμή άρχισε να έχει ταχυκαρδίες , όλοι μέρα καθε μερα γύρο στους 100 παλμούς όσο για το βηχά άστε καλύτερα . άρχισε να πιέζετε γιατροί εξετάσεις όλα καλά αλλά η παλμοί ταβάνι .
ένα απόγευμα μου λέει δεν πας να μου πάρεις ένα σετάκι . από τότε πέρασαν 2 χρόνια που είναι ατμοιστρια η παλμοί μεσα σε 1 μηνα επεσαν 75 πάνω κάτω , βήχας τέλος .

τα παραπάνω είναι προσωπική εμπειρία , και άρα δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καλάθι το ηλεκτρονικό με το θερμαινόμενο η το κανονικό τσιγάρο .
ακόμα και σήμερα πληρώνω την κακία συνήθεια του κανονικού τσιγάρου , βρίσκομε σε αναπηρική και το δεξί πόδι υπολειτουργεί . τα γράφω για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει μόνο ο καρκίνος του πνεύμονα , το κανονικό η θερμαινόμενο κάνει ζημιά παντού  :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #71 στις: Οκτ 28, 2018, 20:31 »
ρε μαγκες η μποχα που βγαζει το θερμαινομενο,δεν σας ενοχλει?χειροτερα βρωμαει και απο κ.τ

Αποσυνδεδεμένος johny340

• *
  • 86
« Απάντηση #72 στις: Οκτ 28, 2018, 20:34 »
Τα θερμαινόμενα θα ατμιζατε επειδή τα προωθούν σα νέο  έχω δοκιμάσει με την καμία.Οπόλεμος που δεχονται οι ατμιστες ειναι ανιέρος τελικα,ζητω οι καπνοβιομηχανιές !!!! με καθε ειρωνεια το αναφέρω

Αποσυνδεδεμένος ako

• 835
« Απάντηση #73 στις: Οκτ 28, 2018, 20:35 »
Κι εγώ αν αποφάσιζα σήμερα να κόψω το τσιγάρο μάλλον τα θερμαινόμενα θα πρωτοδοκίμαζα. Επειδή όμως το κλανίδι δεν είναι και η πιο αγαπημένη μου μυρωδιά τελικά στο άτμισμα θα κατέληγα νομίζω... :laugh1:

[member=9120]vag21[/member]

Υπάρχει ετυμηγορία...

Αποσυνδεδεμένος johny340

• *
  • 86
« Απάντηση #74 στις: Οκτ 28, 2018, 20:43 »
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι ο αριθμός των ατμιστών εχει μειωθει κάπως ,καποιοι  ξαναγύρισαν στο τσιγάρο επηρεασμένοι απο τον πόλεμο στο ηλεκτρονικό,πιο λιγοι στο θερμαινόμενο.Περιμένοουν οι καπνοβιομηχανίες να αποτελιώσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο ειδικά αν πάμε στα 10 μελα και στην απαγορευση τωνμη νικοτινούχων υγρών.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 132 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1013 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361852 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466178 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907601 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519167 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1565 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375206 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701413 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos