vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

369 επισκέπτες, 2 χρήστες
zamploutos, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ατμισμα VS θερμαινομενα.

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1792
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« Απάντηση #90 στις: Οκτ 29, 2018, 20:32 »
[member=16304]nikosallos[/member]

Αποσυνδεδεμένος estorial

• **
  • 193
« Απάντηση #91 στις: Οκτ 29, 2018, 21:32 »
Κατά την γνώμη μου πάντα, το θερμαινόμενο έχει κάποιες συγκεκριμένα υπέρ σε σχέση με το ατμισμα για έναν καπνιστή.

1) ευκολία χρήσης
2) παραπλήσια κινησιολογία
3) διατήρηση του χρονικού περιορισμού (ενα τσιγάρο θα κάνω)
4) είναι γνώριμο σαν μέγεθος κίνηση

Το ατμισμα υστερεί σε πολλά αυτά τα σημεία.
Το κοντινότερο που μπορεί να πει κάποιος στο τσιγάρο είναι τα pod systems.
Γέμισε, πότισε την αντίσταση, κάτσε να θυμάσαι πότε την άλλαξες για να την αλλάξεις(το αλλοίωση γεύσης δεν το μετράω). Υπερτροφοδοσία; Τίναγμα κτλ κτλ κτλ. Ψάξε να βρεις ατμομαγαζο που έχει την αντίσταση που θες.

Όσο και να το αγαπάμε, το ατμισμα μπάζει από παντού. Απαιτεί ενασχόληση και διάβασμα. Ακόμα και τα πιο βασικά να χρειαστεί κάποιος να μάθει απλά για να ατμιζει είναι περισσότερα από όσα είναι κάποιος που απλά καπνίζει, διατεθημενος να κάνει και να διαβάσει.

Τώρα για να πω και του στραβού το δίκιο, άμα δεν ήμουν τόσο γκατζετακιας και δεν είχα τόσο σημαντική ενασχόληση με την τεχνολογια, δεν νομίζω να είχα ασχοληθεί με το ατμισμα.

Αποσυνδεδεμένος johny340

• *
  • 86
« Απάντηση #92 στις: Οκτ 30, 2018, 17:15 »
Βλεπω οτι εχει πέσει και εδω πολύ υποστηριξη στο θερμαινόμενο  εδω μέσα .Ν σε ρωτησω κάτι το θερμαινόμενο ειναι λιγοτερο επιβλαβές απο το ηλεκτρονικό?Και σε αυτο που λες για διάβασμα και gadget εξαρτάται  αν είσαι ενας απλος ατμιστής η από μόνο σου θέλεις να εξελιχθείς σε κατι άλλο πολλοι πάνε παίρνουν οτι παόρνουν απο τα μαγαζιά και ατμίζουν χωρίς να ψαχνουν για extremme ,δε λεω αν σου αρεσει εναι λιγο ακριβο σπόρ και χρονοβόρο

διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 30, 2018, 20:21 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #93 στις: Οκτ 30, 2018, 17:20 »
Το θερμαινόμενο είναι πιο επιβλαβές με βάση τις υπάρχουσες ιατρικές έρευνες. 

Από κει και πέρα δεν είδα υποστήριξη προς το θερμαινόμενο από το μήνυμα του estorial παρά μόνο κάποιες παρατηρήσεις ως προς τους λόγους επιλέγεται το θερμαινόμενο από κάποιους που κόβουν το κάπνισμα. 

Πέραν του 2. που το αμφισβητώ, τα άλλα στοιχεία έχουνε βάση.

Αποσυνδεδεμένος johny340

• *
  • 86
« Απάντηση #94 στις: Οκτ 30, 2018, 17:24 »
Έτσι για την κατάθεση...
Πριν λίγα λεπτά, είμαι σε ατμομαγαζο στον Πειραιά για κάποια αρώματα....μπαίνει ένας κύριος περίπου στα 65 ετών...και ρωτάει τον υπάλληλο:
"έχετε αυτή την συσκευή ....πώς λέγεται. ...iquos...; "
Όχι απαντά ο υπάλληλος ...αυτή έχει καπνό μέσα ...είναι τσιγάρο...
" Τι να σου πω παλικάρι μου, εμένα η πνευμονολογος μου αυτό μου είπε να πάρω...ξέρεις που θα βρω; "

.....αυτά....

Tapatalk user
Το δίπλωμα η πνευμονολόγος το έχει ακόμα για άσκηση του επαγγέλματος λέω μπράβο!
Κα ι ο σύλογος των ατμιστών πάνω σε αυτό τι λέει ,καλα οι εμποροι πολλοι θα κλέισουν με τα 1oml.Διοτι αν εχει πει ηπλενυμονολόγος του στον άνθρωπο αυτο για τα iquos μαλλον κακώς έχει την αδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 571
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #95 στις: Οκτ 30, 2018, 20:16 »
Το θερμαινόμενο είναι πιο επιβλαβές με βάση τις υπάρχουσες ιατρικές έρευνες.

Από κει και πέρα δεν είδα υποστήριξη προς το θερμαινόμενο από το μήνυμα του estorial παρά μόνο κάποιες παρατηρήσεις ως προς τους λόγους επιλέγεται το θερμαινόμενο από κάποιους που κόβουν το κάπνισμα.

Πέραν του 2. που το αμφισβητώ, τα άλλα στοιχεία έχουνε βάση.

Aπο ποστ του φαρσαλινου στο ιντερνετ

Στη μελέτη που κάναμε και συγκρίναμε το IQOS με το συμβατικό τσιγάρο και με ένα κοινό ηλεκτρονικό τσιγάρο του εμπορίου (Nautilus Mini), βρήκαμε τα εξής:
IQOS έναντι συμβατικού τσιγάρου: 80-85% ελάττωση τοξικών.
Nautilus έναντι συμβατικού τσιγάρου: 99% ελάττωση τοξικών.
Ηλεκτρονικό τσιγάρο έναντι IQOS: 90% ελάττωση των τοξικών.

διόρθωση παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 30, 2018, 20:24 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος dimspy

• **
  • 189
  • https://secure.avaaz.org/campaign/el/free_ahed
« Απάντηση #96 στις: Οκτ 30, 2018, 21:01 »
Κατά την γνώμη μου πάντα, το θερμαινόμενο έχει κάποιες συγκεκριμένα υπέρ σε σχέση με το ατμισμα για έναν καπνιστή.

1) ευκολία χρήσης
2) παραπλήσια κινησιολογία
3) διατήρηση του χρονικού περιορισμού (ενα τσιγάρο θα κάνω)
4) είναι γνώριμο σαν μέγεθος κίνηση

Το ατμισμα υστερεί σε πολλά αυτά τα σημεία.
Το κοντινότερο που μπορεί να πει κάποιος στο τσιγάρο είναι τα pod systems.
Γέμισε, πότισε την αντίσταση, κάτσε να θυμάσαι πότε την άλλαξες για να την αλλάξεις(το αλλοίωση γεύσης δεν το μετράω). Υπερτροφοδοσία; Τίναγμα κτλ κτλ κτλ. Ψάξε να βρεις ατμομαγαζο που έχει την αντίσταση που θες.

Όσο και να το αγαπάμε, το ατμισμα μπάζει από παντού. Απαιτεί ενασχόληση και διάβασμα. Ακόμα και τα πιο βασικά να χρειαστεί κάποιος να μάθει απλά για να ατμιζει είναι περισσότερα από όσα είναι κάποιος που απλά καπνίζει, διατεθημενος να κάνει και να διαβάσει.

Τώρα για να πω και του στραβού το δίκιο, άμα δεν ήμουν τόσο γκατζετακιας και δεν είχα τόσο σημαντική ενασχόληση με την τεχνολογια, δεν νομίζω να είχα ασχοληθεί με το ατμισμα.
να συμπληρωσω οτι ο καπνιστης μετα  τα 2 πακετα marlboro που κανει  ψαχνει κατι που γευστικα να του θυμιζει τσιγαρο κ οχι φραουλες μπανανες μπισκοτα κ καραμελες.... τα καπνικα που κυκλοφορουν στην πλειοψηφια τους δεν εχουν σχεση με καπνο .... μονο τα νετ σωζουν την κατασταση αλλα δυσκολο πολυ για καποιον να δινει 10 κ 12 ε για δεκαμελα κ ακομα πιο δυσκολο να μαθει οτι υπαρχουν κ αυτα ως ενναλακτικη οντας νεος στο χωρο που δεν προκειτε να ψαχτει ιδιαιτερα οταν τον καλυπτει το iqos του περιπτερα....

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1399
« Απάντηση #97 στις: Οκτ 30, 2018, 21:07 »
[member=18424]johny340[/member]

Με βάση μια δήλωση ενός ανθρώπου, (ενώ δεν γνωρίζεις αν ο άνθρωπος αυτός μετέφερε σωστά αυτό που του είπε ο γιατρός του -άσε που δεν ξέρεις αν πράγματι έτσι του είπε), τραβάς το πιστόλι και πυροβολείς τον γιατρό, αμφισβητώντας του ταυτόχρονα την ικανότητά του να κουράρει έναν ασθενή...
Λίγο πολύ όλοι, έχουμε καταφερθεί εναντίον γιατρών, όχι μόνον όταν εμφανίζονται ως πολέμιοι του ατμίσματος, αλλά και όταν απλώς δεν συντάσσονται υπέρ ημών.
Αλλά να του ζητάς να καταθέσει την άδεια εξασκήσεως, ε, είναι λιγάκι κάπως...
Καθώς δεν τον γνωρίζουμε (τον γιατρό), είναι καλύτερα να του χρεώσουμε ελλιπή πληροφόρηση, παρά να τον αφορίζουμε με αυτόν τον τρόπο.

Σαν παράδειγμα, να καταθέσω δείγμα πληροφορημένου πνευμονολόγου:

1. Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του ατμίσματος.
2. Προς το παρόν, οι μελέτες δείχνουν απουσία των επικινδύνων ουσιών που, σαν πνευμονολόγος, ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα. Εννοώ την πίσσα και τα συναφή της, που είναι εν δυνάμει αιτίες καρκίνου του πνεύμονα. Και, λογικά, όσο αυξάνονται οι ατμιστές εις βάρος των καπνιστών, προβλέπεται μείωση των καρκίνων του πνεύμονα. Συνεπώς, σαν πνευμονολόγος, θα σου πω:
"αφού δεν μπορείς/θέλεις να κόψεις το τσιγάρο, δοκίμασε να γίνεις ατμιστής."
3. Ο καρδιολόγος όμως, λογικά, δεν θα σου πει το ίδιο. Διότι αυτόν τον ενδιαφέρει, κυρίως, η νικοτίνη, η οποία και προκαλεί τα γνωστα καρδιαγγειακά προβλήματα. Αυτός θα σου πει:
"ούτε κανονικό τσιγάρο, ούτε ηλεκτρονικό με νικοτίνη. Κόψε τα μαχαίρι."

Ε, δεν πιστεύω να θέλουμε να πάρουμε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του καρδιολόγου...

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #98 στις: Οκτ 31, 2018, 09:53 »
Απίστευτο, αλλά αρχίσαν ήδη οι ερωτήσεις του τύπου "γιατί ατμίζεις και δεν κάνεις το καινούργιο που βγήκε?" . :angry_orange:

Πρέπει να βρούμε νέες ατάκες τώρα  :eyesplash:

Σας έχω και χειρότερο: επισκέφτηκε ο σύζυγος κατάστημα γνωστής αλυσίδας με το μοντάκι στο χέρι και του πρότειναν θερμαινόμενο. Τσαντίστηκε κι έφυγε για να μην ανοίξει το στόμα του ... 

Αποσυνδεδεμένος theoxen83

• **
  • 359
« Απάντηση #99 στις: Οκτ 31, 2018, 10:13 »
Δεν υπάρχει κάτι το περίεργο και το μεμπτό,μάλλον ο σύζυγος επισκέφτηκε λάθος κατάστημα..

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #100 στις: Οκτ 31, 2018, 11:20 »
"Λάθος" ή "σωστό" κατάστημα θα το επισκεπτούν και καπνιστές...

Μια παρατήρηση έκανα ότι αρχίζουν να το μαθαίνουν το θερμαινόμενο και να το προωθούν με γοργούς ρυθμούς.  :)

Αποσυνδεδεμένος XEPO68

• *
  • 71
« Απάντηση #101 στις: Οκτ 31, 2018, 11:26 »
Με ενοχλούν καποιοι σνομπι , που του παίζουν πολύ έξυπνη συζητώντας τον Μπετόβεν ,χωρίς να έχουν δει ούτε μια από τις εικόνες του

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 466
« Απάντηση #102 στις: Οκτ 31, 2018, 11:38 »
Οριστε??

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 31, 2018, 13:27 από Tem »

« Απάντηση #103 στις: Οκτ 31, 2018, 11:56 »
:laugh1:
Το συγκεκριμένο θέμα το έχουν δηλαδή όλα τα θερμαινόμενα ?
Εγώ ατμίζω 3 χρόνια και από την αρχή η μυρωδιά του τσιγάρου με ενοχλούσε πολύ. Μια φίλη μου έκανε iquos και με ενοχλούσε η μυρωδιά πιο πολύ κι από τα κανονικά τσιγάρα. Τώρα πήρε το glo. To μυρίζω στο χώρο,(έχω πάααρα πολύ ευαίσθητη μύτη η αλήθεια είναι) σίγουρα δεν μου είναι ευχάριστο, αλλά τουλάχιστον δε μου κάθεται στη μύτη για ώρα και δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί.

Αποσυνδεδεμένος theoxen83

• **
  • 359
« Απάντηση #104 στις: Οκτ 31, 2018, 12:04 »
Εγώ είμαι ο σνόμπι;  :dontknow:
Εγώ έχω δεί όλες τις εικόνες του Μπετόβεν αφού..  :laugh1:

[member=12547]ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ[/member] στον καπνιστή δεν το συζητάμε,με το <καλημέρα σας,θα ἠθελα..> θα του το έχουν βάλει ήδη στο στόμα..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878052 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362471 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467181 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909876 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519966 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702012 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ