vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

287 επισκέπτες, 6 χρήστες
vasim, Duck76, maprix, Buliwyf, Πολυκράτης, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ατμισμα VS θερμαινομενα.

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• Γιώργος
  • 1284
  • Φύλο: Άντρας
  • Urge to P|U|R|G|E|
Απ: Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« Απάντηση #165 στις: Νοε 22, 2018, 23:14 »
Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #166 στις: Νοε 22, 2018, 23:23 »
Δείτε το και απο την άλλη μεριά.
Δεν φαντάζεστε τι ακούω κάθε μέρα απο τον κόσμο όταν με βλέπουν με τα ατμιστήρια μου στο αυτοκίνητο (ταξι).
Το πέταξε το και μου πε μένα ο γιατρός (οτι είναι χειρότερα από το ΚΤ) είναι κλισέ πια.
Φυσικά δεν ατμιζω πότε με πελάτη. Εαν μου ζητήσει να καπνίσει τότε θα ακολουθήσω με το ατμιστηρι μου.
Εννοείτε πως εκείνος είναι που ξέρει περισσότερα απ όλους ότι είναι χειρότερο και προκαλεί υγρό στο πνεύμονα.

ps. εγώ είμαι ο ταξιτζής όχι ο πελάτης
Βάλε τους να διαβάσουν αυτό.
Κατόπιν, πες το νικ νέιμ σου. 

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1792
« Απάντηση #167 στις: Νοε 23, 2018, 06:58 »
Η πίσσα δημιουργείται και από φυτικές αποξηραμένες ύλες πχ ξύλο χωρίς καύση στους 400οC με απλή θέρμανση του χώρου γύρω από αυτά. Δεν ξέρω αν η θερμοκρασία που αναφέρει το iQuos αφορά το μέταλλο ή όλο τον όγκο του καπνού. Πάντως αφού δημιουργηθεί η πίσσα μπορεί να αποσταχθεί σε διάφορα κλάσματα (για διάφορες χρήσεις) και το πρώτο βγαίνει με θέρμανση μόλις στους 160οC. Με αυτά τα δεδομένα πιστεύω ότι βγάζει κάποια ποσότητα πίσσας, σίγουρα όχι όπως της καύσης αλλά επίσης σίγουρα όχι μηδενική. Επιπλέον περιέχει όλα τα βλαβερά συστατικά της πίσσας που είναι κυρίως αρωματικοί υδρογονάνθρακες (πχ βενζόλιο και τολουόλιο). Τώρα αν αλλοιώνει και την σύνθεση του πλαστικού υλικού που περιέχει το φίλτρο ίσως προστίθενται και αναθυμιάσεις από αυτή τη διαδικασία.

« Απάντηση #168 στις: Νοε 23, 2018, 23:13 »
Αν δεν ηταν το iqos δεν θα μπορουσα να εφευγα απο το ΚΤ
Το θερμαιμενομενο ειναι ο δουρειος ιππος για να ξεκολλησω προσωπικα εγω

Mε το που εφυγα απο το ΚΤ δεν ετιθετο θεμα να ξαναγυρισω
Δηλαδη υπηρξε απεξαρτηση απο το ενα και εξαρτηση απο το αλλο

Τωρα θεωρω οτι το θερμαινομενο μακροπροθεσμα θα βαλει τον κοσμο σε μεγαλη κλιμακα και πιο ευκολα να φυγει απο το ΚΤ
Απαξ και φυγει απο το ΚΤ και παει σε εναλλακτικες τοτε ειναι θεμα χρονου να παει η να δοκιμασει και ατμισμα
Το θεμα με το ατμισμα ειναι οτι εχει πολλες οδους που μπορεις να ακολουθησεις και θα χρειαστει για να επιβιωσεις να εχεις ενα tutor
Ακουω απο κοσμο να λεει τα ιδια κλισε που ελεγα και εγω πριν ( πχ δεν βαζεις στο στομα φιλτρο δε μπορω αλλαγες ανστιστασεων κλπ )
Επειδη το ολο αθλημα ειναι κυριως ψυχολογικης εξαρτησης σημαντικο ρολο εχει το κινητρο σου
Κινητρα θα ειναι 2
ειτε υγειας
ειτε οικονομικο

Τεσπα θεωρω οτι καλως να ερθουν οσα πιο πολλα γινεται θερμαινομενα
Αν φευγει κοσμος απο το ΚΤ και παει αλλου ειναι θεμα χρονου να ψαχτει ενα σημαντικο ποσοστο για ατμο
Και στο φιναλε αν καποιοι αρκετοι μεινουν στο θερμαινομενο με γεια τους και χαρα τους
Θα εχουν κανει ενα σημαντικο βημα και ας μην εχουν καταφερει το μεγαλυτερο βημα δηλαδη το ατμισμα
Εξαλλου μην ξεχναμε οτι υπαρχει και το μεγαλυτερο βημα ( κοψιμο τα παντα ολα ) που δεν εχουμε πολλοι την δυναμη και την ορεξη να το κανουμε

Για τα παιδια ομως ( και λογω εργασιας μου ) βλεπω οτι το αμτισμα επειδη ειναι πιο "απενοχοποιημενο" ειναι πιο ευκολο και πρακτικο αλλα και θελτικο λογω γευσεων κλπ να το ξεκινησουν ( ενω μαλλον δεν θα ξεκιναγαν ΚΤ η θερμαινομενο )

Αποσυνδεδεμένος Νάνσυ

• *
  • 10
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #169 στις: Δεκ 01, 2018, 22:15 »
Ευχαριστώ [member=10148]Λοξίας[/member]. Συμπεραίνω από αυτό ότι το θερμαινόμενο αντιμετωπίζεται όπως το συμβατικό ενώ το άτμισμα όχι. Καλό νέο

[member=22454]Νάνσυ[/member]

Υπάρχουν δυο σχολές:

α) Το βολεύει ως Steping Stone, ενδιάμεσο στάδιο ένα πράμα

β) Δεν το βολεύει και είναι εχθρός καθώς πιθανότερο είναι ένας καπνιστής να πάει σε θερμαινόμενο και να σταματήσει να είναι δυνητικός ατμιστής. Θα δείξει η ιστορία.

Εννοω πως τι μας νοιαζει οσους ατμιζουμε αν ο αλλος ατμιζει,καπνιζει,ρουφαει αερα κοπανιστο βρε αδερφε??? θα βλαψει πχ στο οτι θα κλεισουν μαγαζια με ατμιστικα ειδη?στο οτι θα ελλατωθουν οι ερευνες για νεα προιοντα?Καταλαβες τι εννοω?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #170 στις: Δεκ 02, 2018, 02:35 »
Μια χαρά κατάλαβα, απλά προσωπικά δεν με εκφράζει αυτή η οπτική. Εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι, είχαμε τη θέληση και την τύχη να μην έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ ατμίσματος και θερμαινομενου όταν κάναμε τη μετάβαση.

Οι σημερινοί δυνητικοί ατμιστές δεν έχουν την ίδια τύχη.

Ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι θέλει, δεν θα μπω εγώ νταβατζής στα πνευμόνια του. Όταν όμως βομβαρδίζεται από παντού χωρίς να έχει σφαιρική άποψη, είναι λίγο one man show, δεν νομίζεις?

Από κινητό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19973 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877248 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360861 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465178 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905211 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445703 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto