vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

300 επισκέπτες, 4 χρήστες
vasim, maprix, Buliwyf, Πολυκράτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ατμισμα VS θερμαινομενα.

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
Απ: Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« Απάντηση #30 στις: Οκτ 27, 2018, 21:18 »

Τι θα ζητήσεις;
Τι θα σου προτείνουν;
Εκτος εαν κανω λαθος στην σκεψη μου (πολυ πιθανον), τα ατμομαγαζα προς το παρον, τα συμφερει να σου προτεινουν ατμισμα και ας εχουν βαλει και απο "το αλλο".
Μπορει οι οροι για να μπουν τα θερμαινομενα στα ατμομαγαζα να ειναι ελκυστικοι (σιγουρα θα ειναι), αλλα ο πελατης που θα παρει το θερμαινομενο δεν θα ξαναπατησει, μιας και τα στικακια (σε 3-4 γευσεις) θα μπορει να τα βρει σε οποιοδηποτε περιπτερο, σαν να αγοραζε τσιγαρα.
Δηλαδη θα αγορασει μια φορα απο το μαγαζι το μηχανακι και ενα πακετο στικς και τελος.
Ενω στο ατμισμα, ο πελατης θα ερχεται τακτικα, μια για αντιστασεις, μια για να δοκιμασει η να παρει υγρα (στα περιπτερα δεν μπορει να υπαρχει ουτε ποικιλια μεγαλη, ουτε δοκιμη), μια για να αλλαξει την μπαταρια του η το μοντακι που χαλασε και μιας και οι περισσοτεροι ατμιστες δεν ψωνιζουν απο το ιντερνετ, ο νεος ατμιστης ειναι επαναληπτικος (και αρα επιθυμητος) πελατης.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Φύλο: Άντρας
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #31 στις: Οκτ 27, 2018, 21:26 »
Που είναι αυτά τα στοιχεία Σπύρο; η εικόνα στο εκπτωτικο χωριό και το αττικό ζωολογικό διαφωνεί πάντως.
Το εκπτωτικό χωριό και ο ζωολογικός κήπος ΔΕΝ είναι όλη η Ελλάδα μάνα 'μ!
Μην με κάνεις να σου εξηγώ ακόμα κι ΕΣΕΝΑ τα αυτονόητα.

Θα προσπαθήσω να τα βρω, γιατί δεν θυμάμαι σε ποια από όλες τις πηγές τα βρήκα.
Το 3% του IQOS το έχει δημοσιοποιήσει και η ίδια η Phillip Morris. Θεωρώ πως αν ήταν παραπάνω μάλλον θα την σύμφερε να το δημοσιεύσει.

Αν λάθεις υπόψη Σπύρο ότι το άτμισμα υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια ενώ το iQos μόνο 2 τότε θα έλεγα ότι έχει σαρώσει.
Επίσης μιλάμε για ΜΙΑ συσκευή ΜΙΑΣ εταιρίας σε σχέση με χιλιάδες συσκευές και υγρά από όλο τον κόσμο.
Φυσικά και έχει σαρώσει! Δεν διαφωνούμε καθόλου.
Η γενική διείσδυση στο σύνολο του πληθυσμού είναι αποτελεσματικότερη και υλοποιείται με 10πλάσια ταχύτητα (λογικό, μιας και το έχει αναλάβει ένα από τα καλύτερα τμήματα marketing του πλανήτη). Το μόνο που δεν ξέρουμε -και μάλλον θα αργήσουμε να μάθουμε- είναι το ποσοστό αυτών που παραμένουν στο IQOS μετά από Χ χρονικό διάστημα.

όχι Πρόεδρε ..δικιά μας είναι...
Αν ξαναπείς άλλον πρόεδρο εκτός από μένα θα... κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
« Απάντηση #32 στις: Οκτ 27, 2018, 21:30 »
καλομελετα και ερχεται... ;D
(οχι το σκασιμο ,το προεδριλικι λεμε....)

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #33 στις: Οκτ 27, 2018, 21:31 »
Ναι Σπύρο. Δεν είπα ότι είναι όλη η Ελλάδα. Είπα ότι είναι πολύς κόσμος.

Σε κάθε περίπτωση αν τα στοιχεία σου δεν είναι 1 μηνός, έχει υπάρξει σοβαρότατη επιτυχία της διάδοσης του iqos τον τελευταίο καιρό.

Όσον αφορά το τελευταίο, άσε την ανάσα σου. Μην πάθεις τίποτα, είσαι και σε ηλικία περίεργη.

Α και κάτι άλλο,Σπύρο. Ενήλικος είμαι και τα αυτονόητα τα καταλαβαίνω. Ευχαριστώ πάντως.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 27, 2018, 21:38 από Κώστας Άλεξ »

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #34 στις: Οκτ 27, 2018, 21:46 »
Ναι είναι όπως λένε τα στοιχεία ότι είμαστε σε φάση αναπτυξης γενικότερη...και ως γνωστόν θα λέω και θα κάνω ο,τι θέλω...

Αποσυνδεδεμένος Chris66

• 771
  • ...out of the black and into the blue...
« Απάντηση #35 στις: Οκτ 27, 2018, 21:51 »
Δεν με ενδιαφέρει ποιό απο τα δυο τραβάει περισσότερο κόσμο,είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέξει ελεύθερα οτι θέλει.
Με ενδιαφέρει όμως ολο αυτό το παιχνίδι που παίζεται τελευταία γύρω απο το άτμισμα με στόχο την μεγάλη αύξηση του κόστους χρήσης ή και την εξαφάνιση του ενδεχομένως.

Είχα γράψει στο νήμα του iqos αν θυμάμαι καλά,το θέμα της οσμής που βγάζει ειδικά στην αρχή της διαδικασίας θέρμανσης του που μυρίζει σαν πορδή.Έτσι συνεχίζει να μυρίζει.Κακά θανατηφόρα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος nickgr

• 517
  • Dum Spiro Vapo
« Απάντηση #36 στις: Οκτ 27, 2018, 21:58 »
Mία φορά δοκίμασα IQOS και δεν με κάλυψε από καμία μεριά, ούτε γεύση, ούτε χτύπημα ούτε ξεχαρμάνιασμα.

Νομίζω όμως ότι για κάποιον που θέλει να παραμυθιαστεί ότι πήρε μια σωστή απόφαση για την υγεία του, η μετάβαση στο IQOS είναι ευκολότερη από τη μετάβαση στο άτμισμα.

Το άτμισμα θέλει κάποιο χρόνο  για να το συνηθίσεις, το IQOS έρχεται ποιο  φυσιολογικό σε κάποιον καπνιστή.

Υστέρα είναι και από την μια το μάρκετινγκ των δισεκατομμυρίων από δυο τρεις παγκόσμιους κολοσσούς και από την άλλη χιλιάδες μικρομάγαζα και μικρές μονάδες παραγωγής ατμιστικών προιοντων.

Οσο χαζό και αν μου φαίνεται αυτό που θα πω, πιστεύω πως και εγώ αν ήμουν σήμερα καπνιστής και αποφάσιζα  να κόψω το κάπνισμα, θα περνούσα πρώτα από το IQOS και ενδεχομένως να έμενα εκεί.

Θεωρώ ότι η διάδοση του θερμαινόμενου θα μετριάσει τη διάδοση του ατμίσματος  και στη χώρα μας με τα τελευταία φορολογικά μέτρα που ακούγεται ότι θα μπουν σε εφαρμογή ενδεχομένως να οδηγήσει και σε μείωση του αριθμού των ατμιστών.

Μπορεί να είμαστε 2-3 χιλιάδες ταλιμπαν του ατμίσματος εδώ μέσα και σε παρόμοια στέκια, άλλα ο περισσότερος κόσμος δεν χολοσκάει, κοιτάει πως θα πάρει τη δόση του σε νικοτίνη εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

Ξέρω άτομα που κάνουν ταυτόχρονα χρήση τσιγάρου, IQOS και ατμού, και μάλιστα τα κουβαλάνε και τα τρία στις εξόδους τους

Γιατί? τους ρωτάω.

Τι θα πει γιατί. Γιατί έτσι γουστάρουν. Γιατί έμεινε από μπαταρία το IQOS, γιατί έμειναν από αντίσταση ή από υγρό, γιατί στην έξοδο με το ποτό το τσιγάρο τους κολλάει καλύτερα, για ποικιλία.

Το παιχνίδι ξεκινάει από την εξάρτηση μας από την νικοτίνη.

Οποίος καλύψει αυτή την εξάρτηση με τον καλύτερο ευκολότερο και οικονομικότερο τρόπο, κερδίζει. Και αν εξισωθεί φορολογικά το άτμισμα με το κάπνισμα, ο παράγοντας "οικονομικότερος" βγαίνει από την εξίσωση, και η ζυγαριά γέρνει προς την άλλη μεριά.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #37 στις: Οκτ 27, 2018, 22:00 »
Δε με ενοχλεί να κάνει θραύση το θερμαινόμενο. Με ενοχλεί μόνο αν πολεμήσει με αθέμιτους τρόπους το άτμισμα για να το πετύχει.
Στους χώρους που εγώ κινούμαι οι χρήστες iqos είναι σαφέστατα λιγότεροι. Καφέ, μπαρ, φαγάδικα -στη δουλειά 1-1 το σκορ. Πολύ λιγότεροι. Πρόσφατα στο πλήθος που κινείται μέσα σε  δικαστήρια είδα 1-2 iqos και καμιά δεκαριά ατμιστές. Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το iqos έχει προωθηθεί από "πάνω", με την εντονότερη καμπάνια που έχω δει σε προϊόν εδώ και πολλά χρόνια. Το άτμισμα κυκλοφόρησε από "κάτω", από στόμα σε στόμα ικανοποιημένων ατμιστών.
Για μένα είναι μεγάλο ερώτημα το πόσοι θα μείνουν στο θερμαινόμενο. Όταν στο σπρώχνουν τσάμπα, το δοκιμάζεις (γιατί όχι; ). Το πού θα είσαι έξι μήνες μετά είναι πιο σημαντικό θέμα. Νομίζω πως η απόσταση θερμαινόμενου και τσιγάρου είναι μικρή.

Το θέμα του design και των γυναικών είναι περίεργο -και κρατιέμαι να μη μιλήσω άσχημα. Φαίνεται πως ένα κομψό πραγματάκι στο χέρι αξίζει τον αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο μαστού (ας πούμε). Ε, αν είναι τόσο γλυκούλι... Πάντως υπάρχουν ικανοποιητικές λύσεις στο άτμισμα που μου φαίνονται πιο κομψές και πιο ποπ από το iqos. Μπορεί στο φόρουμ να μην προβάλλονται πολύ, ίσως επειδή είναι αντροκρατούμενο, αλλά σε καταστήματα τις βλέπεις. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό.
Η μυρωδιά είναι δυσάρεστη και σε μένα.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 763
« Απάντηση #38 στις: Οκτ 27, 2018, 22:06 »
Τσουπ!
Ας μείνουμε λίγο σε αυτό.
Προσθέστε πως η διείσδυση του IQOS στις γυναίκες είναι 4πλάσια από ότι στους άντρες.
Ανακατέψτε καλά.
Σκεφτείτε πονηρά.
Έτοιμη η σούπα.  ;)

+100.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν γνωρίζαμε το ακριβές ποσοστό των γυναικών στο σύνολο των ατμιστών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Γιατί από προσωπική εμπειρία, αντιμετώπισα τεράστιες δυσκολίες στο να πείσω γυναίκες φίλες και γνωστές να μεταβούν στο η.τ., και τις ίδιες ακριβώς δυσκολίες με τις γυναίκες στο δικό τους περιβάλλον, μου περιγράφουν όλοι οι φίλοι μου, που ατμίζουν χρόνια τώρα.

Εδώ βρε παιδιά δεν έχω καταφέρει καν να πείσω την γυναίκα μου να μεταβεί στο η.τ., που έχω τα κυριολεκτικά τα πάντα στο σπίτι για να δοκιμάσει,  :)) της έχω πάρει δύο σετάκια Pockex της Aspire και της έχω στήσει υγρά με 3-4 διαφορετικές δυναμοποιήσεις στη νικοτίνη, μέχρι να βρω το υγρό που δεν θα την ενοχλούσε και να την κάνει να βήχει. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ατμίζει αλλά και να καπνίζει ταυτόχρονα τουλάχιστον 5-7 τσιγάρα την ημέρα.

Όσον αφορά τα θερμαινόμενα, δοκίμασα ένα για πλάκα πριν 3-4 μήνες και κόντεψα να κατουρηθώ στο γέλιο. Σίγουρα μου θύμιζε κανονικό τσιγάρο, αλλά ντουμάνι μηδέν και το κυριότερο, πού είναι το χτύπημα, οέο; Τράβηξα τις 12-13 τζούρες που δίνει όλες κι όλες, αλλά δεν ένιωσα τίποτα ιδιαίτερο από χτύπημα και θυμάμαι ότι τράβηξα αμέσως μετά 3-4 δυνατές τζούρες στα 60W και 6mg νικοτίνης από το σετάκι μου για να έρθω στα ίσα μου και να νιώσω τον κορεσμό της νικοτίνης. 

Παρόλα αυτά, έχω την αίσθηση ότι αν έδινα ένα θερμαινόμενο στη γυναίκα μου, θα το υιοθετούσε αμέσως, χωρίς καν δεύτερη σκέψη. Το ίδιο και σε έναν επαγγελματικό χώρο που επισκέπτομαι καθημερινά, με περισσότερους από 100 εργαζόμενους. Γνωρίζω ήδη τρεις γυναίκες που χρησιμοποιούν θερμαινόμενο, αλλά ούτε έναν άντρα...  

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #39 στις: Οκτ 27, 2018, 22:52 »
Εγώ ξέρω και αρκετούς που τον ξεσκονιζουν τον κουραμπιέ και κρατάνε θερμαινόμενο...είναι trendy πλέον ...

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
« Απάντηση #40 στις: Οκτ 27, 2018, 23:01 »
Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι αυτη την εποχη στον τοπο μας το ατμισμα βρισκεται στην μεση μιας τελειας καταιγιδας.
Απο την μια βαρανε οι καπνο, με ολη την ισχυ και την επιρροη τους, και τωρα ειδικα που εχουν "εναλλακτικο" προιον να προτεινουν.
Απο την αλλη το κρατος που θελει να εισπραττει τους φορους που ειχε υπολογισει να εισπραττει, κατι που η πατεντα των s@v και η ιδιοκατασκευη γενικοτερα του το ειχε χαλασει.
Κερασακι στην τουρτα και η απεχθεια και η δυσπιστια του υπ. υγειας σχετικα με την ιδιοκατασκευη.

Εγω ομως θελω να ρωτησω κατι αλλο, μιας και δεκαμελο δεν χω αγορασει ποτε.(Diyας γαρ..)
Αν στην αγορα μεινουν μονο τα δεκαμελα, το κοστος για τον μεσο (και ασχετο με τρυπεs και diy και επισκευασιμους κλπ) ατμιστη που αγοραζει απο το ατμομαγαζο της γειτονιας  θα ειναι οσο του καπνισματος?
Δεν μιλω για extreme καταστασεις ακριβων υγρων η φτηνων προσφορων κλπ, για εναν μεσο ορο κοστους εννοω.(μεσα και οι απαραιτητες ετησιες αντικαταστασεις mod και μπαταριων κλπ)

Αποσυνδεδεμένος ako

• 835
« Απάντηση #41 στις: Οκτ 27, 2018, 23:09 »
Αν υποθέσουμε μια μέση τιμή στα 6€ το 10μελο και με την προϋπόθεση ότι κάποιος θα ατμίζει 5ml την ημέρα, τότε θα του έρχεται λίγο φτηνότερα από ένα πακέτο τσιγάρα. Βέβαια για να ατμίσει κάποιος 5ml την σήμερον ημέρα, θα πρέπει ή να ανέβει σε νικοτίνη σε σχέση με αυτή που έκανε μέχρι τώρα, ή να φτιαχνει αντιστάσεις επιπέδου 1,5 - 2 ohm. Θα πάμε πίσω 3-4 χρόνια δηλαδή..

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #42 στις: Οκτ 27, 2018, 23:21 »
Εξαρταται απο την ποσοτητα που ατμιζεις και την ποσότητα που καπνιζες.

Αν καπνιζες 1 πακετο και ατμιζεις 10ml τη μερα ιδιο κοστος θα εχουν σε ενα τυπικο υγρό με 4 ευρω, αλλα σε ενα "καλο" υγρό των 7-8 ευρω το κοστος σου θα ειναι διπλάσιο.

Αν εχεις συσκευες πνευμονικες με μεγάλα βατ (που βλέπω να εξαφανιζονται απο την αγορα αν μεινουν μονο 10 μλ υγρα) και ατμιζεις πχ 20 ml θα έχεις πολλαπλάσιο κόστος χρήσης.....

Εχω ενα φιλο που ατμιζε συμβατικη συσκευη, για να κοψει το καπνισμα με τελικο στοχο να κοψει και το ατμισμα. Το καταφερε σε 3 μηνες, καπνιζε 2 πακετα τη μερα.

Αυτος γεμιζε το τανκ των 4ml και τα ειχε 3-4 ημερες δηλαδη εβγαζε βδομαδα με το μπουκαλάκι των 10ml. Και μαλιστα ηταν εκπληκτος όταν του ελεγα για τη δικη μου καταναλωση που ξεπερνουσε τα 10 ml την ημερα.

Ενα απλο φθηνο υγρό ατμιζε, το ίδιο σε ολη τη διαρκεια τη προσπαθειας του, αφου δεν εκανε DIY.
Σε τετοιο τυπο ατμιστη η διαφορα στο μηνα θα είναι μαλλον αμελητεα.

Αν ισχυσουν οι αλλαγες, ευνοουνται αυτοι που ατμιζουν μικρο όγκο φτηνων υγρων σε συμβατικες συσκευες με χαμηλη καταναλωση.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3529
« Απάντηση #43 στις: Οκτ 28, 2018, 00:23 »
Νέτα σκέτα. Ο καπνιστής πάει καρφί στο igos. Πανεύκολο. Ίδιο περίπου κόστος (φαντάζομαι ), ίδια γεύση (επίσης φαντάζομαι ), παρόμοια υπόθεση. Ξετυλίγεις κορδέλα ζελατίνας, ανοίγεις πακέτο, τραβάς το ζόρι να βγάλεις το πρώτο. Τώρα απλώς το χώνεις σε μια τρύπα και το καπνίζεις πατώντας το κουμπί που πυρώνει το ματζαφλάρι. Παρόμοια κατάσταση.
Ο ατμιστής (πόσο μάλλον ο χρόνιος ) επ'ουδενί. Με την καμία πιστεύω. Ίσως κάποιοι νέοι καπνικών αποκλειστικά υγρών κι αυτό μόνο αν το κάπνισμα είναι κοντινό παρελθόν και το άτμισμα βγει στο τέλος ακριβότερο.

Όσον αφορά εμένα τώρα. Η γη να έρθει ανάποδα τσιγάρο στο στόμα μου δεν ξαναμπαίνει. Με όποιο τρόπο κι αν φλέγεται/ζεσταίνεται/παλεύει να με πείσει. Έκλεισε το κεφάλαιο. Κι είναι μεγάλη η νίκη να ξέρετε. Κάποτε δεν θα έκοβα το τσιγάρο, η γη κι αν ερχόταν ανάποδα. ;)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #44 στις: Οκτ 28, 2018, 00:31 »
..καμμιά  καλή πρόταση σε "θερμαινόμενο" πάπλωμα, έχετε να μου κάνετε?  :hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19974 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360862 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465190 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905212 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700799 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445705 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto