vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

296 επισκέπτες, 5 χρήστες
maprix, Duck76, Buliwyf, Πολυκράτης, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ατμισμα VS θερμαινομενα.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Απ: Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« Απάντηση #15 στις: Οκτ 27, 2018, 20:46 »
Ουτως ή άλλως, το κρατος δεν θελει να ατμιζεις, θελει να καπνιζεις.

Ειτε κανονικό ειτε θερμαινόμενο, γιατί νιωθει (και αυτό ισχυει)  ότι το καπνισμα μπορεί να το ελέγξει ευκολα, αφου απαιτεί καπνό που χρονια τωρα εχει συνηθίσει και ξερει να ελέγχει, ενω το άτμισμα μεχρι να το ελέγξει πλήρως και έξυπνα θα περάσει πολύς καιρός, και ως γνωστόν ότι χρειάζεται δουλεια κόπο και εξυπναδα, προκαλει αλλεργία στο Ελληνικό (και όχι μονο) κράτος.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #16 στις: Οκτ 27, 2018, 20:49 »
...Το συγκεκριμένο θέμα το έχουν δηλαδή όλα τα θερμαινόμενα ?...
Δεν ξέρω Θέμη αν το έχουν όλα, το έχουν όμως όλα όσα έχουν βρεθεί κοντά μου. Και να φανταστείς ότι δεν είμαι από τους ατμιστές που τους ενοχλεί να καπνίζουν κοντά τους. Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα. Όταν πετύχω καπνιστή τον πλησιάζω (κοντά μέχρι παρεξηγήσεως...) και τραβάω μερικές τζούρες δεύτερο χέρι. Στο iqos όμως τραβάω την γραμμή γιατί βρωμοκοπάει!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #17 στις: Οκτ 27, 2018, 20:51 »
Ουτως ή άλλως, το κρατος δεν θελει να ατμιζεις, θελει να καπνιζεις.

Ειτε κανονικό ειτε θερμαινόμενο, γιατί νιωθει (και αυτό ισχυει)  ότι το καπνισμα μπορεί να το ελέγξει ευκολα, αφου απαιτεί καπνό που χρονια τωρα εχει συνηθίσει και ξερει να ελέγχει, ενω το άτμισμα μεχρι να το ελέγξει πλήρως και έξυπνα θα περάσει πολύς καιρός, και ως γνωστόν ότι χρειάζεται δουλεια κόπο και εξυπναδα, προκαλει αλλεργία στο Ελληνικό (και όχι μονο) κράτος.

Και το κοινωνικό κράτος?  :hmmm:

Η εμπειρία της Ευρώπης?

Ξέρω, ξέρω "στην Ελλάδα ζεις δεν υπάρχει ελπίς"

Δεν ξέρω Θέμη αν το έχουν όλα, το έχουν όμως όλα όσα έχουν βρεθεί κοντά μου. Και να φανταστείς ότι δεν είμαι από τους ατμιστές που τους ενοχλεί να καπνίζουν κοντά τους. Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα. Όταν πετύχω καπνιστή τον πλησιάζω (κοντά μέχρι παρεξηγήσεως...) και τραβάω μερικές τζούρες δεύτερο χέρι. Στο iqos όμως τραβάω την γραμμή γιατί βρωμοκοπάει!  :yes:

Οι νέες γεύσεις που κυκλοφόρησαν είναι θανατηφόρες!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #18 στις: Οκτ 27, 2018, 20:55 »
Συμφωνώ με τον από πάνω...ιδίως ένα χιτς που είναι το πιο διαδεδομένο βρωμάει και με ενοχλεί κι εμενα αφάνταστα η ποδαροκλανιλα...και για να απαντήσω και στο ερώτημα θα ξεκιναγα ναι με τύπου glos αλλά νομίζω θα κατεληγα πάλι με ατμό...εκτος αν βγάλουν καινούριες γεύσεις...πάντως ότι και να λέμε είναι πιο απλό και πιο εύκολο..και είναι και η καινούρια τάση με όλα τα παρελκόμενα που τα έχουμε αναλύσει...

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #19 στις: Οκτ 27, 2018, 20:56 »
Το θερμαινόμενο κι εγώ το βλέπω να κερδίζει πολύ κόσμο. Αν βγεις σε αγορές, μέρη που μαζεύεται κόσμος είναι εμφανές ότι είναι ήδη περισσότεροι από εμάς.

Πολύ πιθανόν αν ξεκίναγα τώρα να είχα πάει εκεί, όμως επειδή τα υποθετικά ερωτήματα έχουν το μειονέκτημα ότι είναι υποθετικά, δεν μετράει.

Το σίγουρο είναι ότι αυτός που θέλει τώρα να κόψει το τσιγάρο έχει μια επιλογή που θα τη βρει παντού, το θερμαινόμενο. Και μια ακόμα, πιο underground, που θα γίνει και πολύ πιο underground, το ατμισμα.

Όσον αφορά τον σιπι, που είναι όντως ξεχωριστό κεφάλαιο, δεν τον παρεξηγώ όταν με πλησιάζει τόσο κοντά όταν ατμαω τα νετ μου.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #20 στις: Οκτ 27, 2018, 20:59 »
...Οι νέες γεύσεις που κυκλοφόρησαν είναι θανατηφόρες!..

Θανατηφόρες καλά ή θανατηφόρες κακά; Τις δοκίμασες δηλαδή; Κι αν ναι, γιατί τις δοκίμασες; Φοβάσαι μη ξεμείνουμε από υγράκια; Μη φοβού! Έχω pecan και πεπόνι μέχρι να παγώσει ο ήλιος!  :yes:

ΥΓ. Εμένα αποκαλεί "από πάνω" η Αννούλα;  :hmmm:
ΥΓ2. Δεν θα μιλήσω για τα ΝΕΤ γιατί θα με μπανάρουν!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #21 στις: Οκτ 27, 2018, 21:01 »
Και σαν γυναίκα θα διάλεγα αρχικά το θερμαινόμενο.

Όπως και να το κάνουμε τα μοντάκια που κυκλοφορούν δεν είναι ότι κομψότερο  ;)

Τσουπ!
Ας μείνουμε λίγο σε αυτό.
Προσθέστε πως η διείσδυση του IQOS στις γυναίκες είναι 4πλάσια από ότι στους άντρες.
Ανακατέψτε καλά.
Σκεφτείτε πονηρά.
Έτοιμη η σούπα.  ;)

• 2200
« Απάντηση #22 στις: Οκτ 27, 2018, 21:02 »

Θανατηφόρες καλά ή θανατηφόρες κακά; Τις δοκίμασες δηλαδή; Κι αν ναι, γιατί τις δοκίμασες; Φοβάσαι μη ξεμείνουμε από υγράκια; Μη φοβού! Έχω pecan και πεπόνι μέχρι να παγώσει ο ήλιος!  :yes:

ΥΓ. Εμένα αποκαλεί "από πάνω" η Αννούλα;  :hmmm:
ΥΓ2. Δεν θα μιλήσω για τα ΝΕΤ γιατί θα με μπανάρουν!  :laugh1:

Υπάρχει καλό θανατηφόρο?    :hmmm:

Τις μύρισα δεν τις δοκίμασα  :nonono:

Κράτα τα pecan και τα πεπόνια  :love_hearts:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #23 στις: Οκτ 27, 2018, 21:03 »
Αν βγεις σε αγορές, μέρη που μαζεύεται κόσμος είναι εμφανές ότι είναι ήδη περισσότεροι από εμάς.

Αγαπητε συνάδελφε,
Δεν μου αρέσει να σε διαψεύδω (ναι καλά...  :)) ) αλλά τα στοιχεία άλλα λένε (προς το παρόν).
Στο σύνολο των καπνιζόντων εν Ελλάδι:
7,5% ατμίζουν
3% χρησιμοποιούν IQOS

Τα υπόλοιπα θερμαινόμενα δεν έχουν προλάβει να μετρηθούν. Είναι πολύ φρέσκα στην αγορά.

• 3883
« Απάντηση #24 στις: Οκτ 27, 2018, 21:05 »
Που είναι αυτά τα στοιχεία Σπύρο; η εικόνα στο εκπτωτικο χωριό και το αττικό ζωολογικό διαφωνεί πάντως.

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #25 στις: Οκτ 27, 2018, 21:10 »

Θανατηφόρες καλά ή θανατηφόρες κακά; Τις δοκίμασες δηλαδή; Κι αν ναι, γιατί τις δοκίμασες; Φοβάσαι μη ξεμείνουμε από υγράκια; Μη φοβού! Έχω pecan και πεπόνι μέχρι να παγώσει ο ήλιος!  :yes:

ΥΓ. Εμένα αποκαλεί "από πάνω" η Αννούλα;  :hmmm:
ΥΓ2. Δεν θα μιλήσω για τα ΝΕΤ γιατί θα με μπανάρουν!  :laugh1:
Εσένα λέω "από πάνω "ναι.... Κι εγώ θα δοκιμάσω ....πρέπει να είμαστε ενημερωμένες για τις νέες τάσεις...

• 2200
« Απάντηση #26 στις: Οκτ 27, 2018, 21:12 »
Που είναι αυτά τα στοιχεία Σπύρο; η εικόνα στο εκπτωτικο χωριό και το αττικό ζωολογικό διαφωνεί πάντως.

Κώστα ο επισκέπτης του εκπτωτικού χωριού και του Αττικού πάρκου δεν είναι ο μέσος καταναλωτής.
Στοιχεία και πηγές δεν έχω  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #27 στις: Οκτ 27, 2018, 21:14 »
Αν λάθεις υπόψη Σπύρο ότι το άτμισμα υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια ενώ το iQos μόνο 2 τότε θα έλεγα ότι έχει σαρώσει.
Επίσης μιλάμε για ΜΙΑ συσκευή ΜΙΑΣ εταιρίας σε σχέση με χιλιάδες συσκευές και υγρά από όλο τον κόσμο.
Και να συμπληρώσω ότι είναι είναι μια συσκευή που ΔΕΝ έχει φθηνότερο κόστος χρήσης από το κανονικό τσιγάρο όπως το άτμισμα.

• 3883
« Απάντηση #28 στις: Οκτ 27, 2018, 21:16 »
Κώστα ο επισκέπτης του εκπτωτικού χωριού και του Αττικού πάρκου δεν είναι ο μέσος καταναλωτής.
Στοιχεία και πηγές δεν έχω  :dontknow:
Ούτε εγώ. Λέω αυτό που βλέπω σε χώρους που έχουν κόσμο.

Άννα, με έβρισε αυτή; θυμωσω;

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #29 στις: Οκτ 27, 2018, 21:18 »
Κι εγώ τα ίδια βλέπω....ιδίως τους τελευταίους δύο μήνες περίπου....παντού αυτό το τεστ εγκυμοσύνης κρατάνε...όχι Πρόεδρε ..δικιά μας είναι...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19966 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877246 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360860 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465164 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905209 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518387 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374697 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700796 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19832 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445703 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto