vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

383 επισκέπτες, 4 χρήστες
Taskaramou, maprix, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ατμισμα VS θερμαινομενα.

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« στις: Οκτ 27, 2018, 18:46 »
 Ανοιγω αυτο το θεμα, με αφορμη την επελαση των καπνοβιομηχανιων με τις συσκευες θερμαινομενου καπνου στην χωρα και μαλιστα με την παραλληλη εισοδο τους σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων  ατμιστικων ειδων.
 Το κυριο θεμα ειναι κατα ποσο αυτο θα επηρεασει την πορεια και την αναπτυξη του ατμισματος και τοπικα, αλλα και παγκοσμια.

Η αποψη μου ειναι οτι τα θερμαινομενα δεν θα χτυπησουν το ατμισμα στην ωριμη μορφη του (αλλωστε για τους περισσοτερους αποκλειστικους ατμιστες η μυρωδια του καπνου και η "τασακιλα" ειναι πλεον αποκρουστικη), αλλα στην αιμοδοτικη του βαση, στους καπνιστες που σκεφτονται να το κοψουν, αντικαθιστωντας το με κατι λιγοτερο βλαβερο.

Σκεφτομαι τον εαυτο μου πριν απο 2 χρονια, οταν διαβηκα το κατωφλι του ατμομαγαζου της γειτονιας, θελοντας να δω τι ειναι αυτο το λεγομενο "ηλεκτρονικο τσιγαρο", για το οποιο ειχα διαβαζει οτι ειναι πολυ ασφαλεστερο του συμβατικου, και βγηκα με το pico μου, μερικες αντιστασουλες, δυο μπουκαλακια υγρα που ειχα δοκιμασει, απο εκει και περα τα πραγματα πηραν τον δρομο τους και εσωσα την υγεια μου.

Αν αποφασιζα να κοψω το τσιγαρο σημερα η σε λιγο καιρο και οχι πριν απο 2 χρονια και εμπαινα στο ιδιο ατμομαγαζο και μου παρουσιαζαν τις επιλογες μου, ατμισμα η θερμαινομενο τσιγαρο και δοκιμαζα και τα δυο, ΠΟΙΑ θα ηταν η επιλογη μου?
 Πολυ φοβαμαι οτι η απαντηση δεν ειναι αυτη που θα ηθελα, σκεπτομενος οτι το θερμαινομενο ειναι πιο κοντα απο το ατμισμα στον καπνιστη, στις αισθησεις του και τα γουστα του.
 Ποια ειναι η γνωμη σας?
 Η εισβολη των θερμαινομενων θα αποτελεσει την εναρξη της συρρικνωσης του ατμισματος, στερωντας του ικανο αριθμο απο τους πιθανους νεοεισερχομενους σε αυτο?
 Η οχι?

Δημητρης.

Αποσυνδεδεμένος stavrious

• **
  • 109
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμισμα VS θερμαινομενα.
« Απάντηση #1 στις: Οκτ 27, 2018, 19:07 »
οποιοσδηποτε αφιερωσει λιγο χρονο να το ψαξει θα δει οτι το ατμισμα ειναι πιο ασφαλες.το προωλημα με το τσιγαρο ετσι και αλιως δεν ειναι η νικοτινη αλλα η καυση η οποια ειναι παρουσα και στα θερμαινομενα τα οποια καθαρα για λογους αποπροσανατολισμου και μαρκετινγκ εχουν ονομαστει ετσι.το οτι θερμαινονται τα αμφιβολου προελευσεως στικ καπνου στους 330 αντι για τους 800 του συμβατικου τσιγαρου δεν αλαζει το γεγονος οτι προκειτε περι καυσης η εστω βραδειας καυσης με οτι αυτο συνεπαγεται.ειδικα τωρα που υπαρχουν τα ποντ και τα νεα αιο πραγματικα ειναι πολυ πιο ευκολο να μπει καποιος στο ατμισμα.
τα θερμαινομενα απευθυνονται σε καπνιστες, προσωπικα αν και δεν ατμιζω πολλα χρονια αλλα δε μπορω να με φανταστω να επιστρεφω εκει ανεξαρτητως βαθμων κελσιου οποτε και δεν θεωρω πως αποτελουν απειλη για το ατμισμα. αργα η γρηγορα θα μαθει ο κοσμος ποσο θερμαινομενο και ποσο τσιγαρο ειναι και θα σβησει

χρονια πολλα για χθες :)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #2 στις: Οκτ 27, 2018, 19:29 »
Ξεκινάω λέγοντας πως το άτμισμα δεν είναι θρησκεία, να με απασχολεί πόσους οπαδούς θα έχει στο μέλλον.
Αν κάποιο άλλο προϊόν έχει περισσότερα ατού στο να τραβήξει τον καπνιστή από το τσιγάρο, ας το κάνει.
Είναι οι σημερινές συσκευές θερμαινόμενου καπνού ένα τέτοιο προϊόν; Για μένα όχι.

Αν έπαιρνα πληροφορίες και για τα δυο και δοκίμαζα και τα δυο, θα πήγαινα στο άτμισμα.

1. Καλύτερο χτύπημα
2. Προτιμότερο για την υγεία
3. Πιο οικονομικό
4. Τεράστια ποικιλία γεύσεων
5. Περισσότερη εκπνοή ατμού, ακόμα και με σφιχτούς mtl.

Το ατού του θερμαινόμενου είναι η γεύση σχεδόν τσιγάρου. Αν δεν είχα δοκιμάσει άτμισμα θα το χρησιμοποιούσα. Στα άλλα.... βρίσκω πως χάνει κατά κράτος.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #3 στις: Οκτ 27, 2018, 19:32 »
Το παιχνίδι είναι σικέ...
Παράγκα...

Τα πράγματα είναι απλά...
Έχεις κάμποσα χρονάκια καπνιστής; Αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να το κόψεις μόνος σου; Ψάχνεις (σιγά μην ψάχνεις) εναλλακτικές λύσεις;
Πολύ ωραία!!!
Είμαστε εδώ για να λύσουμε το πρόβλημά σου.
Ελκυστικές γκομενίτσες, δημοσιογράφες που πήραν δίφραγκο στις πανελλήνιες και βολεύτηκαν κάπου γράφοντας εκ διαταγής αρλούμπες (τι κι αν απαγορεύεται η διαφήμιση), άρθρα για την μεγάλη ανθρωπιστική παρέμβαση τεράστιων κολοσσών του σιγαρέτου, είδαν ξαφνικά, την Παναγιά σε όραμα και αποφάσισαν να δώσουν στον κόσμο πίσω την υγειά του. 
Την ίδια ώρα που, σε παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο, κάποιοι βλέπουν με καλό μάτι την μείωση του μέσου όρου ζωής.

Παίρνεις το θερμαινόμενο, το βάζεις στην πρίζα, περιμένεις και... Βου(β)αλά.

Θέλεις να ατμίσεις;
Μαθαίνεις το νόμο του Ομ, παίρνεις κατσαβίδια, πολύμετρα κλπ, μαθαίνεις χημεία και απλή μέθοδο των τριών, ενημερώνεσαι για ουσίες κλπ, ψάχνεις για μπουκαλάκια κλπ...

Προφανώς και είναι πιο ελκυστικό από το άτμισμα, το...
πρέπει να βρεθεί μια λέξη και γι αυτό, ικανοί είναι να το βάλουν και σαν λέξη της χρονιάς στο λεξικό της Οξφόρδης
... ειδικά στους ήρωες που παίρνουν αποφάσεις, αλλά δεν σηκώνουν το νου τους από τον καναπέ που στηρίζει την τεραστιο-κορμάρα τους.

Για κάποια χρόνια τα θερμαινοτέτοια θα πάρουν την πρωτοβουλία.
Αλλά...

ΑΝ τα υγρά εξακολουθήσουν να αυτοελέγχονται ως προς τα βλαβερά συστατικά...
ΑΝ περάσουν οι πληροφορίες που όλοι αγωνιζόμαστε να δώσουμε για τις βλαβερές ουσίες του καπνού, του άκαφτου έστω...
ΑΝ οι ιατρικές έρευνες (που δεν ευνοούν στην πλειοψηφία τους το άτμισμα, αλλά αυτό συζητείται αλλού) γίνουν αντικειμενικές και ευρύτερα γνωστές

ΝΑΙ, το άτμισμα θα επανέλθει.

Αρκεί...
εμείς να ψάχνουμε για τη βελτίωση του ατμίσματος
εμείς να ελέγχουμε τα υγρά (το κράτος βάζει φόρους, σιγά μην ελέγξει)
εμείς να τα κάνουμε όλα... γενικά.

Τότε ναι, το άτμισμα μπορεί να υπερισχύσει.
Είναι θέμα ποιότητας, έστω κι αν οι παράγκες το εξομοιώσουν οικονομικά με όλους τους άλλους τρόπους πρόληψης νικοτίνης.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #4 στις: Οκτ 27, 2018, 19:39 »
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε:

Θέλεις να ατμίσεις;
Μαθαίνεις το νόμο του Ομ, παίρνεις κατσαβίδια, πολύμετρα κλπ, μαθαίνεις χημεία και απλή μέθοδο των τριών, ενημερώνεσαι για ουσίες κλπ, ψάχνεις για μπουκαλάκια κλπ...
Δεν μαθαίνεις τίποτα και δεν παίρνεις τίποτα. Υπάρχουν εξαιρετικοί ατμοποιητές εργοστασιακοί. Παίρνεις ένα σετάκι και απολαμβάνεις, είναι πολύ εύκολο και απλό. Τίποτε άλλο. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι πελάτες των καταστημάτων. Τα άλλα είναι για τους χομπίστες.  ;)
Ως καπνιστής θα έβρισκα κάτι να με βολεύει με μια σύντομη επίσκεψη σε ατμομάγαζο.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #5 στις: Οκτ 27, 2018, 19:40 »
Η 100% ειλικρινης μου άποψη: Σιγουρα (2010) θα ειχα δοκιμασει και το θερμαινόμενο και αν μου άρσε ισως ειχα μεινει σε αυτό, εστω και για καποιο διάστημα.

Θα είχα όμως δοκιμασει και το άτμισμα, και ισως και να νικαγε αυτο τελικα (κόστος, ασφαλεστερο, πολλες γευσεις, οχι τσιγαρα κτλ)

Αποσυνδεδεμένος haros

• 555
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #6 στις: Οκτ 27, 2018, 19:48 »
Ευχαριστω Σταυρο.
Ναι,μιλαμε παντα για καπνιστες (που σκεπτονται να το κοψουν) και οχι για ατμιστες, στους οποιους  ειναι μαλλον αηδιαστικα.
Ομως αυτοι οι καπνιστες ειναι η πηγη που τροφοδοτει το ατμισμα με "νεο αιμα".
Απο οσο καταλαβαινω, δεν καινε τον καπνο, δεν παραγεται σταχτη, τα κομματακια του καπνου στα στικακια ειναι εμποτισμενα σε PG, και η θερμανση της κεφαλης εξαερωνει την PG, αυτο ρουφαει ο χρηστης, μαζι φυσικα με καμποσες βλαβερες ουσιες απο τα φυλλαρακια του καπνου.
Αν καποιος το ψαξει λιγο ,θα δει οτι εκτος απο τους ισχυρισμους των καπνοβιομηχανιων, υπαρχει μια ερευνα του Φαρσαλινου που δειχνει οτι ναι μεν εχει πολυ περισσοτερες εκλυσεις υποπτων (η βλαβερων) ουσιων απο το ηλεκτρονικο, αλλα λιγοτερες απο το συμβατικο.
Δηλαδη ο ισχυρισμος περι harm reduction δεν ειναι ατοπος, ειναι ομως θεμα νουμερων και εντυπωσεων.(που οι καπνοβιομηχανιες τις δουλευουν μια χαρα).
Δεν ξερω εαν ειναι αρκετο να αποτρεψει ενα καπνιστη που μεχρι εκεινη την ωρα βαζει εκατο καρκινους μεσα του απο το να το προτιμησει.(και να παει στο πολυ ασφαλεστερο η.τ.)

Αποσυνδεδεμένος Tasos Kyriakidis

• *
  • 67
« Απάντηση #7 στις: Οκτ 27, 2018, 19:50 »
Η αληθεια είναι ότι και 'γω αν ημουν ακομη καπνιστης και ηταν σημερα να κοψω το τσιγαρο στο θερμενομενο θα πηγαινα γιατι πολύ απλα είναι πολύ παρομοιο γευστικα στο κανονικο τσιγαρο!

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1399
« Απάντηση #8 στις: Οκτ 27, 2018, 19:53 »
Οι εμπειρίες και τα παραδείγματα που διαθέτω, δεν συνιστούν σε καμιά περίπτωση αξιόπιστη στατιστική. Ακόμα και αν προσθέσω τις εμπειρίες και τα παραδείγματα (τα οποία γνωρίζω καλά) άλλων 4 συναδέλφων στην εργασία μου, που είναι ατμιστές εδώ και χρόνια.
Αυτά τα ολίγα "δείγματα" όμως, δεν μου αφήνουν χώρο για αισιοδοξία, παρ' όλο που την ελπίδα ότι θα αποδειχθώ λάθος, δεν την εγκαταλείπω.

Εν κατακλείδι, στον ένα χρόνο που έχει κυκλοφορήσει το IQOS, έχω δει να το υιοθετεί πολύ μεγαλύτερο ποσοστό καπνιστών από αυτό που έχει υιοθετήσει το άτμισμα εδώ και 6 χρόνια που ατμίζω.
Από τα 80 περίπου άτομα που συναντώ στο ειδικό καθημερινό δρομολόγιο για την εργασία μου, είμαστε μόνον 3 ατμιστές, σε σύνολο 35 περιπου καπνιστών, όλα αυτά τα 6 χρόνια. Από πέρισυ, και σταδιακά, έχουν προστεθεί 15 IQOS χρήστες, οι δέκα γυναίκες! Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στον εργασιακό μου χώρο, σε ένα σύνολο 200 περίπου ατόμων. Οι χρήστες του IQOS έχουν αυξηθεί δραματικά και μάλιστα κάνουν και ισχυρή προπαγάνδα υπέρ του, λόγω της ευκολίας του και ακριβώς λόγω της ομοιότητάς του με το τσιγάρο.
Το ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έρευνες και μελέτες που αποδεικνύουν την υπεροχή του ατμίσματος, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και γι' αυτό δεν τις διαβάζουν, ούτε και δίνουν σημασία σε ό,τι τους λές. Προτιμούν να πιστεύουν τις διάφορες καπνοβιομηχανικές σειρήνες και τους διπλανούς τους χρήστες του IQOS.

Βέβαια, που και που, ξεπετιέται και κάποιος που βάζει το μυαλό του να δουλέψει, αλλά παραμένει "ένας κούκος"...

Με το κυνήγι που τρώει (και μάλλον έπονται χειρότερα) το άτμισμα, θα παραμεριστούμε στο περιθώριο, ενώ οι χρήστες των διαφόρων IQOS θα πολλαπλασιαστούν σαν τα ποντίκια.
Δεν  θέλω καν να φανταστώ το τι θα γίνει, μόλις μπουν στο άτμισμα οι 3-4 μεγάλες καπνοβιομηχανίες...

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #9 στις: Οκτ 27, 2018, 19:54 »
Κι εγώ αν αποφάσιζα σήμερα να κόψω το τσιγάρο μάλλον τα θερμαινόμενα θα πρωτοδοκίμαζα. Επειδή όμως το κλανίδι δεν είναι και η πιο αγαπημένη μου μυρωδιά τελικά στο άτμισμα θα κατέληγα νομίζω... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #10 στις: Οκτ 27, 2018, 19:56 »
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε:
Δεν μαθαίνεις τίποτα και δεν παίρνεις τίποτα. Υπάρχουν εξαιρετικοί ατμοποιητές εργοστασιακοί. Παίρνεις ένα σετάκι και απολαμβάνεις, είναι πολύ εύκολο και απλό. Τίποτε άλλο. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι πελάτες των καταστημάτων. Τα άλλα είναι για τους χομπίστες.  ;)
Ως καπνιστής θα έβρισκα κάτι να με βολεύει με μια σύντομη επίσκεψη σε ατμομάγαζο.
Ξέχασα να γράψω το δεύτερο επεισόδιο  :laugh1:
Ακόμα κι αν δεν θες να γίνεις χομπίστας, επισκέπτεσαι ένα μαγαζί "εναλλακτικών" λύσεων.
Τι θα ζητήσεις;
Τι θα σου προτείνουν;
Εξαρτάται (πέρα από την έρευνα του πελάτη) και από το πώς θα είναι το - πώς το λένε - σε λίγο καιρό. Προσπαθεί να μιμηθεί το άτμισμα, ακόμα και μετά το - πολυδάπανα διαφημιζόμενο - πλασάρισμά του (κάτι διάβασα για υγρά και γεύσεις). 
Περισσότερα, μόλις υπάρξουν νέα δεδομένα.

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 571
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
« Απάντηση #11 στις: Οκτ 27, 2018, 20:10 »
Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει ούτε έναν χρήστη θερμαινόμενου.Ατμιστες αρκετούς αλλά η πλειοψηφία είναι καπνιστές.Εαν επιβεβαιωθούν οι φήμες της τροπολογίας και δεν πέσει σε κάποιο δικαστήριο είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε περιθώριο.

Αποσυνδεδεμένος Tasos Kyriakidis

• *
  • 67
« Απάντηση #12 στις: Οκτ 27, 2018, 20:17 »
Μονο στην ομαδα της κορης μου 3 γονεις είναι με θερμενομενο και ολοι τους ειχαν δοκιμασει ηλεκτρονικο με προτροπή δικια μου και δεν τους εκατσε και  ξαναγυρισαν στο κανονικο τσιγαρο,με το θερμενομενο βρηκαν αυτό που εψαχναν και αυτό που εψαχνα και εγω όταν προτωαρχισα το Η.Τ ,δηλ. γευση ιδια με το κανονικο τσιγαρο πραγμα το οποιο ποτε δεν βρηκα (ουτε και αυτοι!)με το Η.Τ αλλα προφανος αυτοι τωρα βρηκαν με το θερμενομενο !

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #13 στις: Οκτ 27, 2018, 20:23 »
Κι εγώ αν αποφάσιζα σήμερα να κόψω το τσιγάρο μάλλον τα θερμαινόμενα θα πρωτοδοκίμαζα. Επειδή όμως το κλανίδι δεν είναι και η πιο αγαπημένη μου μυρωδιά τελικά στο άτμισμα θα κατέληγα νομίζω... :laugh1:

:laugh1:
Το συγκεκριμένο θέμα το έχουν δηλαδή όλα τα θερμαινόμενα ?

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #14 στις: Οκτ 27, 2018, 20:41 »
Κι εγώ αν ξεκινούσα τώρα την έρευνα για εναλλακτική λύση θα προτιμούσα τα θερμαινόμενα, ιδίως αν δεν υπήρχε οικονομική διαφορά.

Αυτό δεν είναι το παιγνίδι που παίζεται σήμερα?

Θα κατέληγα όμως στον ατμό γιατί και θα ενημερωνόμουν και γιατί δε θα με κάλυπτε το θερμαινόμενο.

Εχω γνωρίσει παλιούς ατμιστές που γύρισαν σε θερμαινόμενο για να επιστρέψουν πάλι στον ατμό. Τα θερμαινόμενα χρησιμοποιούνται με το πακέτο τα τσιγάρα δίπλα ...

Και σαν γυναίκα θα διάλεγα αρχικά το θερμαινόμενο.

Όπως και να το κάνουμε τα μοντάκια που κυκλοφορούν δεν είναι ότι κομψότερο  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 129 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20157 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1010 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877656 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361821 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466120 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907572 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519155 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1564 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375194 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701396 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19932 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos