vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

387 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, maprix, tony1976, Vasvas, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

vaping.gr

Καλώς ήρθατε στη δημόσια συζήτηση (φόρουμ) για το άτμισμα

Είσοδος forum

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο δικτυακός αυτός τόπος δεν αποτελεί μέσο προώθησης των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Το site μας απευθύνεται σε ήδη ατμιστές ή καπνιστές που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για έναν εναλλακτικό τρόπο πρόσληψης της νικοτίνης στην οποία είναι ήδη εθισμένοι.
Είναι μια συζήτηση αλληλοβοήθειας για απεξάρτηση από το κάπνισμα και ένα μέσο ενημέρωσης για ό,τι αφορά στο άτμισμα, στη σωστή επιλογή και χρήση των συσκευών και υγρών άτμισης ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε μακριά από το τσιγάρο. Το άτμισμα δεν είναι τόσο απλό όπως το κάπνισμα. Ο νέος χρήστης χρειάζεται βοήθεια για την επιλογή και σωστή χρήση των συσκευών, την επιλογή υγρών άτμισης, την αντιμετώπιση προβλημάτων κ.ά. Αλλά και ο έμπειρος χρήστης αναζητεί την ενημέρωση για νέα προϊόντα που θα μπορέσουν ακόμα καλύτερα να τον βοηθήσουν να παραμείνει μακριά από το τσιγάρο. Οι συσκευές άτμισης και όλα τα προϊόντα γύρω από το άτμισμα βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη, γι' αυτό και η ενημέρωση αποτελεί αναγκαιότητα.

Το φόρουμ μας απευθύνεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Μόνο εγγεγραμμένα μέλη που θέλουν να ενημερώνονται για θέματα γύρω από το άτμισμα μπορούν να συμμετέχουν.
Αν θέλετε να εισέλθετε στη συζήτησή μας, θα πρέπει να εγγραφείτε. Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι είστε ήδη εθισμένοι στη νικοτίνη και συμφωνείτε ότι θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν το άτμισμα.

Αν το άτμισμα δεν σας αφορά, μείνετε μακριά από τη συζήτησή μας.
Συστήνουμε σε άτομα που δεν έχουν εθιστεί στη νικοτίνη να παραμείνουν μακριά της και μακριά από το φόρουμ μας και να μη δοκιμάσουν ποτέ οτιδήποτε εισπνεόμενο νικοτινούχο μπορεί να τους προκαλέσει εξάρτηση.

Παρακαλώ προσέξτε και τις ημερομηνίες στα μηνύματα.

Προτεινόμενα θέματα για αρχή    

Αυτά για αρχή. Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με το θέμα. Τα μέλη, οι διαχειριστές και οι συντονιστές του φόρουμ είναι πολύ φιλικοί και σε περίπτωση που αυτό που ρωτάτε έχει ήδη συζητηθεί, θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος που θα σας παραπέμπει εκεί ή θα σας υποδειχτεί πού μπορείτε να ψάξετε. Μην ξεχνάτε ότι το φόρουμ δεν είναι chat, οι ερωτήσεις μερικές φορές μπορεί να απαντηθούν και μετά από μέρες (λίγο σπάνιο αυτό) ή και να μην απαντηθούν ποτέ αν κανένας δε γνωρίζει την απάντηση. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στο θέμα που του ταιριάζει, μην κάνετε ερωτήσεις με Προσωπικά Μηνύματα γιατί έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να απαντηθούν.

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση

Στην αριστερή στήλη της σελίδας υπάρχουν δύο πεδία όπου μπορείτε να γράψετε αυτό που αναζητάτε. Χρησιμοποιήστε τα. Το φόρουμ έχει πολλές δυνατότητες αναζήτησης. Περισσότερα εδώ

Διαβάστε τους όρους χρήσης

Πριν αρχίσετε το διάβασμα ή δημοσιεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα, ρίξτε μια ματιά στους Κανονισμούς του φόρουμ και στους όρους χρήσης του φόρουμ. Υποθέτουμε ότι πριν πατήσετε το ΟΚ κατά την εγγραφή σας, έχετε διαβάσει τους βασικούς κανονισμούς που διέπουν σχεδόν όλα τα φόρουμ.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση των φόρουμ, μπορείτε να παραλείψετε αυτήν την παράγραφο:

Πριν αρχίσετε αμέσως τις ερωτήσεις, αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να κατατοπιστείτε στα βασικά θέματα της συζήτησης. Το φόρουμ έχει χωρισμένο το περιεχόμενό του σε κατηγορίες και κάθε κατηγορία έχει αρκετούς πίνακες όπου οι χρήστες δημοσιεύουν διάφορα θέματα στα οποία απαντάνε άλλοι με μηνύματα και γίνεται η συζήτηση. Για να μπορείτε να δημοσιεύσετε μήνυμα (π.χ. να ρωτήσετε κάτι) θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν. Πατήστε "Εγγραφή", στην κορυφή της σελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Για να διαβάσετε το φόρουμ μας ή να εγγραφείτε σ' αυτό, θα πρέπει να είστε ενήλικας. Περισσότερα εδώ.

Καλή περιήγηση στους χώρους του δικτυακού μας τόπου και καλές συζητήσεις.

Εxvape Expromizer V3

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 466
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εxvape Expromizer V3
« Απάντηση #165 στις: Ιουλ 27, 2018, 05:54 »
Φιλη μου αυτο ειναι το μικρο η το μεγαλο κουστουμι?

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #166 στις: Ιουλ 27, 2018, 08:09 »
Το μικρό είναι...3.8 ml.. λέει...

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 466
« Απάντηση #167 στις: Ιουλ 27, 2018, 10:31 »
Καταλαβα, ευχαριστω

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Galileo

• **
  • 179
« Απάντηση #168 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:15 »
Τελική αυτός ο v3 αποδείχτηκε πολύ καλό μηχανάκι.  Απορώ που δεν έχει κίνηση το νήμα του.
Μάλλον δεν έχει ενθουσιάσει και όχι μόνο σ' αυτό το νήμα. Αν εξαιρέσουμε τους Ιταλούς που του έχουν κάνει καμιά τριανταριά παρουσιάσεις και δεν ξέρω τι λένε, οι υπόλοιπες παρουσιάσεις παγκοσμίως -αν δεν κάνω λάθος - είναι 3 γερμανικές, 2 ρώσικες, 2 γαλλικές, 2 κινέζικες, 2 ελληνικές και 1 αμερικάνικη. Μπορεί να μην είχε την ανάλογη υποστήριξη. Έχει τα θεματάκια του (άλλα λύνονται και άλλα όχι) αλλά σε καμία περίπτωση - κατά τη γνώμη μου -δεν είναι για το συρτάρι.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #169 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:17 »
Τι θεματάκια έχει;

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #170 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:18 »
Καταλαβα, ευχαριστω

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
....εγω δεν καταλαβα... :idiot1:
να μας το κσαναπει η [member=17286]annastas[/member] .
8)

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #171 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:28 »
Το χειρότερο που έχει για μένα είναι ότι "τρώει "τα οριγκ...άσε που άμα έχεις τα διάφανα δεν παιρνεις χαμπάρι ότι φεύγουν πάνε για καφέ ...και παίρνεις τα υγρά στο χέρι...drum το κατάλαβες ή να το ζωγραφίσω;

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #172 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:33 »
 :confused1: φτιαχνει κ καφε δλδ? καλα κατάλαβα ή @@?

για κσεκινα σιγα σιγα. :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #173 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:37 »
Το χειρότερο που έχει για μένα είναι ότι "τρώει "τα οριγκ...άσε που άμα έχεις τα διάφανα δεν παιρνεις χαμπάρι ότι φεύγουν πάνε για καφέ ...και παίρνεις τα υγρά στο χέρι...drum το κατάλαβες ή να το ζωγραφίσω;
Μόνα τους φεύγουν τα διάφανα;;

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #174 στις: Ιουλ 27, 2018, 12:40 »
...τα δικα μου φευγουν με προαστιακο. :tongue_smilie:
συνηθως στο πλυσιμο την κοπανανε. ;)

Αποσυνδεδεμένος Galileo

• **
  • 179
« Απάντηση #175 στις: Ιουλ 27, 2018, 13:22 »
Τι θεματάκια έχει;

Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα (που μακάρι να οφείλεται σε μένα) είναι το εξής: Μπορείς να ρυθμίσεις με 9 συνδυασμούς το Airflow αλλά στους 6 από αυτούς μου  «γουργουρίζει». Όπως λέει και ο Stepeha «Είναι σα να ρουφάς με καλαμάκι σε φρεσκοτελειωμένο κουτάκι κολακόκα». Στον έναν από τους παραπάνω 3 συνδυασμούς που δεν γουργουρίζει  (1+2 μικρότερες τρύπες), κάνεις μάγουλα. Άρα μου περισσεύουν 2 συνδυασμοί (2+1 μικρές) ή μία μεγάλη. Διάβασα οτι χρειάζομαι μπόλικο βαμβάκι (κοντό, αφρατεμένο, prime, να κάθεται μόνο του κάτω κλπ), άρα χρειάζομαι 3,0 πυρήνα. Μια φορά που δοκίμασα 2,5 πυρήνα το μοντάκι μου τα είδε όλα. Αλλά, με 3,0 πυρήνα ο ατμοποιητής (ή  η ατζαμοσύνη μου) φωνάζει οτι θέλει περισσότερο αέρα. Άρα πρέπει να πάω στις «κακές τρύπες». Αδιέξοδο. Τι κάνω; Τον ακούω!  Όλα μια συνήθεια είναι. Έχω και άλλα «παραπονάκια» ευτελή μπροστά στο προηγούμενο, αλλά και πάρα πολλά καλά. Συρτάρι δεν τον βάζω.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #176 στις: Ιουλ 27, 2018, 14:48 »
Έλα να τα πάμε από την αρχή γιατί είναι ένας πολύ καλός ατμο, απροβλημάτιστος και τσάμπα για τα λεφτά του.  Στον δικό μου γουργουρίσματα και τέτοια δεν έχω.  Τον δουλεύω μεταξύ 3+3 μεγάλες, 2+2 μεγάλες,  2 μεγάλες +3 μικρες και γενικά ανάλογα την όρεξη και όπως του 'ρθει του τρελοστεφανή Ούτε σε αυτούς τους συνδυασμούς έχω φασαρίες  και γουργουρίσματα αλλά ούτε και σε άλλους με περισσότερες ανοικτές τρύπες.  Εγώ δεν είδα να μου ζητάει διαφορετικό αέρα μεταξύ 2,5 και 3mm πυρήνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τριάρι coil το βαμβάκι κάθεται ταμαμ. Στο στήσιμο σου μήπως δε πατάει το βαμβάκι στις τρύπες των υγρών όπως πρέπει; Μήπως κάθεται λίγο πιο ψηλά; Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα σου βγάλει θόρυβο.
Για τα λαστιχάκια τώρα που ανέφερε πριν η @annastas ότι τα τρώει: να υποθέσω ότι αναφέρεται σε αυτά του airflow τα οποία όντως κόβονται στο βάλε βγάλε του δαχτυλιδιού. Εδώ, όσοι δεν έχετε,  αγοράζετε με ένα δίευρο ένα σετακι γνήσια oring από taifun gt3, βάζετε τις αντίστοιχες διαστάσεις και εκτός του ότι το δαχτυλίδι θα γυρίζει πλέον τέλεια,  δε θα ξανασχοληθείτε με αυτό (το σετακι αυτό είναι must have για πάρα πολλούς ατμο,  είναι ελβετικος σουγιάς). Άλλα λαστιχάκια δεν έχω δει στον δικό μου να βγάζουν θέμα.

Υ.Γ
@annastas κάθε φορά που θέλεις να λύσεις τον v3 πάρε ένα χαρτί και γράψε: "μην ξεχάσω να βάλω τα λαστιχάκια στο τζαμάκι".

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #177 στις: Ιουλ 27, 2018, 15:03 »
Είναι πολύ καλός όντως. Αλλά για εμάς που αντιλαμβανόμαστε αυτο το γουργούρισμα στη τζούρα του, άχρηστος. Και δε φταίει το πως τον έστηνα.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #178 στις: Ιουλ 27, 2018, 15:06 »
Να ξαναπώ ότι ο δικός μου ΔΕΝ έχει γουργουρίσματα και δεν τίθεται θέμα του ότι δεν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο. Εξάλλου έχουν αναφέρει και άλλοι ότι ΔΕΝ έχουν γουργούρισμα.

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1260
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #179 στις: Ιουλ 27, 2018, 15:10 »
Εμένα κάποιες φορές έχει ένα ελάχιστο..πρέπει να είμαι συγκεντρωμενη δλδ για να το καταλάβω..πράγμα δύσκολο βεβαια.. Για τα αόρατα και φευγατα οριγκ τώρα..με το firetank έβαλα μόνο στο ντεκ, ένα μαύρο, για να το βλέπω όταν πάει να φύγει..προς το παρόν τα πάμε καλά..θα δείξει στη συνέχεια...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 169 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20357 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1135 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878472 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362979 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467896 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912360 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521316 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376552 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702855 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ