vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

705 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, sv8swi

Εxvape Expromizer V3

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Εxvape Expromizer V3
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 22, 2018, 18:47 »
Τώρα εγώ γιατί αισθάνομαι deja vu;;;;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1254
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 22, 2018, 18:49 »
Να το κοιτάξεις...

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 27, 2018, 23:29 »
Η ρυθμιση των υγρων για καποιο λογο γυρνα με μεγαλη δυσκολια! Εχει κανεις καμια ιδεα γτ μπορςι να συμβαινει αυτο κ να πει καποιο tip να βοηθησει?

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 06, 2018, 00:41 »
Λοιπόν, παρ΄όλο που είχα μισήσει θανάσιμα τον προκάτοχο του (v2.1), κάποιο κλικ μου έκανε αυτός και είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Αγοράστηκε το πρωί, διαλύθηκε όλος (όλος όμως), πλύθηκε, στήθηκε (με σαρανταράκι κανθαλάκι που είναι η αγάπη μου :-* ) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός. Αν μάλιστα δω ότι δεν θα έχω δάκρυα και παρόμοιες στεναχώριες στην πορεία, θα πω ότι θα είναι πάααρα πολύ καλός. Από φασαρίες και βρασίματα που έχω διαβάσει εδώ, δεν έχω, είναι μια χαρά. Σφυρίγματα του τσοπάνη και λοιπές φασαρίες επίσης που είχε ο προκάτοχος του, δεν έχει. Πολύ καλή τζούρα και υποδειγματική τροφοδοσία στις δύο τρύπες που τον έχω και μάλιστα με αρκετά παχύρευστο υγρό (δεν παίρνει χαμπάρι ούτε σε απανωτές, ούτε πουθενά :thumpup: ). Σαν κατασκευή δεν έχει καμία σχέση με τον προκατόχο του v2.1 ο οποίος κατ εμέ ήταν κατασκευαστικά για τον μούτσο. Ο v3 είναι προσεγμένη και λειτουργική κατασκευή.

Μου άρεσε:
1. Το πιάσιμο των συρμάτων τα οποία στερεώνονται σωστά στο τσακ μπαμ χωρίς μάνα μου-κυρά μου και λοιπές περιστροφές.
2. Ο τρόπος γεμίσματος και η τεράστια  τρύπα εισαγωγής υγρών.
3. Το deck του.
4. Η ρύθμιση υγρών με την καμπάνα αλά tayfun gt3 (μπορεί να είναι "κλεμμένη" η ιδέα αλλά είναι βελτιωμένη και μάλιστα δουλεύει καλύτερα και ποιό στεγανά στο κλείσιμο απ'ότι στον tay.)
5. Η πάρα πολύ καλή τροφοδοσία του.
6. Η τζούρα του.
7. Οι πολλές ρυθμίσεις αέρα.
8. Το extension kit που υπάρχει στη συσκευασία.
9. Ντάξει, μου αρέσει και εμφανισιακά :idiot1:(μια ανωμαλία όλοι την έχουμε λίγο πολύ, τι να κάνουμε τώρα; :)) )

Τι δε μου άρεσε:
1. Το σχετικά σφιχτό δαχτυλίδι του αέρα το οποίο είναι λίγο κάπως να γυρίσει όταν είναι βιδωμένος ο ατμοποιητής στο μόντ παρ'όλο που το έχω λιπάνει (θα το φτιάξω όμως ;)).
2. Η βίδα του πόλου. Όταν έλυσα εσωτερικά τη βάση και είδα το παρόμοιο σύστημα του πόλου με τον προκάτοχο του, δε μου άρεσε και θέλει ρύθμισμα κάθε φορά που λύνουμε-δένουμε τη βάση γιατί χάνει τη μπάλα. Ελπίζω να μη δημιουργήσει προβλήματα επαφών στο μέλον όπως ο προκάτοχος του.
3. Δεν υπάρχει ανταλλακτικό λαστιχάκι για τη βίδα του πόλου στο σακουλάκι με τα oring.

Δεν έκανα κουβέντα για γεύση και τα σχετικά γιατί τον έχω με σκέτη βάση και τον παρακολουθώ για στεγανότητα.

Να κλείσω με κάποιες παρατηρήσεις:
Όταν τον έλυσα είδα τα δύο λαστιχάκια σιλικόνης του τζαμιού να είναι κολλημένα πάνω του (κλασικό φαινόμενο φυσικά με τα σιλικονούχα). Εκ πρώτης όψεως τα είδα καλά ΑΛΛΑ όταν τον έβγαλα από τα μπανάκι υπερήχων που τον "ταρακούνησε",  είδα ότι το ένα ήταν κομμένο, οπότε ρίξτε μια ματιά και στα δικά σας και ειδικά όσοι αναφέρετε διαρροές.
Ρίξτε επίσης μια ματιά με κάποιο μεγενθυτικό φακό στο σωληνάκι του αέρα γιατί βρήκα κάποια μικρά γρέζια (καθαρίστηκαν φυσικά).
Τέλος, απαραίτητα λίπανση τα oring για να δουλεύει γλυκά και σωστά.

Μου αρέσει και αν μου κάνει τη χάρη να παραμείνει στεγνός είναι βέβαιο ότι θα τα πάμε πολύ καλά τα δυό μας  :yes:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2018, 00:51 από truckman »

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 06, 2018, 01:57 »
Η ρυθμιση των υγρων για καποιο λογο γυρνα με μεγαλη δυσκολια! Εχει κανεις καμια ιδεα γτ μπορςι να συμβαινει αυτο κ να πει καποιο tip να βοηθησει?

...ηθελε αλλαγη ιδιοκτητη. :tongue_smilie: (κ ορινγκ ;) )
δουλευει αψογα λεμε, κ παιρνει πολυ παιχνιδι. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 06, 2018, 11:39 »
@drum βρηκε τον ανθρωπο του!

Αποσυνδεδεμένος steft

• *
  • 66
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 06, 2018, 11:51 »
Επειδή τον γλυκοκοιτάζω... με ενδιαφέρει η χρήση του στα 4μλ,... έχει διαφορά στην γεύση ή κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω σε σχέση με τα 2μλ; 

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 06, 2018, 12:48 »
Δεν παίζει κάποια διαφορά σημαντική  Λίγο πιο δροσερή τζούρα. Μόνο αυτό. 
Είναι καλό κομμάτι  ;)

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1254
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 06, 2018, 12:52 »
E βέβαια όταν τα έλεγε το "πρόβατο" ..αλλά μόλις μιλήσει ο drum θα τρέξουμε..κατάλαβες... :tongue_move_02:

Αποσυνδεδεμένος giannisg

• *
  • 57
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 09, 2018, 12:05 »
Πυ-πυ-πυραυλος!!

Λοιπόν τον ατμο το αγόρασα χθες βράδυ. Όλο το βραδακι εκανε το μπανιο του και σήμερα το πρωί τον πήρα στην δουλειά για πρώτο στήσιμο και δοκιμή. Κλασσικά Ν80, 28ga, 6 σπείρες spaced, cotton bacon v2.  Πρώτη εντύπωση, πολύ καλή κατασκευή, δείχνει premium, καλή αποδοση στα φρουτώδη, μέτρια στα καπνικά (σε σύγκριση με τον ARES ο οποίος μου αποδίδει πολύ καλά τα καπνικά αλλά μέτρια τα φρουτώδη). Θέλει ψάξιμο ακομα αλλά δείχνει οτι η συνυπαρξη μαζί του θα παει καλά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2018, 16:03 από giannisg »

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 13, 2018, 20:41 »
Είχα βάλει από εχθές το extension kit. Εκτός από τον πιο δροσερό ατμό που έχει αναφερθεί, έβλεπα και αντιληπτό πέσιμο στην ένταση της τζούρας και του χτυπήματος. Το γύρισα  πάλι στο 2μελο και επανήλθαν όλα ( επανήλθε και το μπουκάλι για γέμισμα στο τσαντάκι φυσικά )

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 14, 2018, 00:32 »
το πιο δροσερος ατμος, ναι ισχυει. κ ειναι λογικο.
η ενταση της τζουρας, κ το χτυπημα?  γιατι να αλλοιωθουν? 

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 14, 2018, 00:38 »
Δε ξέρω αλλά με χάλασε αυτό. Τον έστησα 2-3 φορές μήπως και κάτι δεν είχε πάει καλά, αλλά δεν. Ίσως που μεγαλώνει ο λαιμός της καμπάνας, τί να πω... Τον γύρισα πάλι στο κοντό και πάει τραίνο όπως πριν.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 14, 2018, 00:43 »
πιστευω πως κατι δεν εκατσε καλα...  
τον εχω λιωσει εδω κ μια βδομαδα κ δεν παρατηρησα καποια αλλαγη σε χτυπημα γευση, ειτε τον εχω κοντο, ειτε με το μεγαλο κουστουμι.
πλην της δροσερης τζουρας που μου αρεσει κιολας.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 14, 2018, 00:54 »
Οι διαφορές δεν είναι τρελές, αλλά αντιληπτές. Τον γύρισα στό κοντό χωρίς να πειράξω το deck με το στήσιμο και κατάλαβα αμέσως τη διαφορά. Τέλος πάντων,  κάποια άλλη στιγμή θα του ξανακάνω πάλι μια δοκιμή. Προς το παρόν με το κοντό γιατί μου αρέσει ο μπαγάσας, έχω βρει τη τζούρα μου :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104150 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96243 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321417 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11586 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3096 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609788 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161895 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4350 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17704 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12507 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi