Σε βλέπω ενεργό, οπότε μπορείς να έχεις άποψη από μόνος σου.
Προσωπικά δεν με καλύπτει κανείς. Δεν ξέρουν να μιλανε.. Λένε ότι να ναι...Θα... Θα.... Θα... Θα... Βγαίνει ένας χοντρός και λέει εγώ αυτό που θα κάνω είναι η εγγύηση να γινει διετής.... Χαχαχαχα
Βρίζανε αυτούς που το καλοκαίρι πήγαν να το παίξουν καμποσοι.... Και αν δεν ήταν ο φαρσαλινος, θα είχαν ξεψτυλιστει τελείως..... Και τώρα συμφωνούν μαζί τους. Εναντιωνόταν σε διάφορα γκρουπ στο Facebook και τώρα μπαίνουν και γλύφουν.
Και πολλά άλλα, που αν ψάξετε σε Facebook groups και YouTube θα τα δείτε και μόνοι σας.
Και πολλά άλλα ευτράπελα
Όπως και να έχει εγώ προσωπικά σαν χομπιστας ατμιστης ξέρω πολύ καλά τα συμφέροντα μου και δεν χρειάζομαι εκπροσώπηση από κανενα σύλλογο. Χεστηκα αν τα υγρα γίνανε 10μελα 5μελα....
Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Ο μάγκας για εμένα είναι ένας... Ο atmoslab.
Το "κόνσεπτ" του Συλλόγου ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Ξεχνάμε τα παλιά (επιμένεις να μην το κάνεις ) και συνεχίζουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ (αν σου λέει κάτι αυτό ) για το κοινό μας καλό. Ότι καταφέρουμε να επιτύχουμε τέλος πάντως (ξεπερνώντας ακόμα και τους "βραχνάδες" σαν τα γραφόμενά σου ).

-Δεν σου αρέσουν τα λεγόμενα; Τράβα μπροστάρης και μίλησε όπως τους κουστουμαρισμένους χαρτογιακάδες που μας γέμισαν "προκοπή" τόσα χρόνια. Κάνε το αφού μπορείς αλλά μάλλον χέστηκες και γι'αυτό.
-Μίλησες για τον "χοντρό" που άλλα έλεγε και άλλα κάνει. Ενώ απλούστατα ο άνθρωπος (χωρίς τα όμορφα κοσμητικά σου ) απλώς σεβάστηκε και ακολούθησε στην προσπάθεια, θέλησε να αφήσει το λιθαράκι του και ότι βγει. Σου αρέσει; Ψήφισέ τον. Διαφορετικά κατέθεσε την διαφορετική επιλογή σου ή απλώς κάτσε ήσυχος στον καναπέ σου και περίμενε να εξαφανίσουν και το ηλεκτρονικό τσιγάρο απ'τον χάρτη. Χέστηκες και για το τότε να υποθέσω αφού δεν χρειάζεσαι κανέναν για να ζήσεις τη ζωή σου "όπως εσύ" επιθυμείς κι όχι όπως "στην επιβάλλουν" άλλοι. Πάντως τα γραπτά σου με κάνουν να πιστεύω ότι αισθάνθηκες "προδωμένος" απ'τον "χοντρό" (δικαίωμά μου να το πιστεύω εξάλλου )
-Εκπροσώπηση δεν χρειάζεται κανείς μας ιδιαίτερα, στα παρόντα όμως θέματα χρειαζόμαστε μια δυνατή φωνή που μόνο αν μαζευτούμε αρκετοί θα δυναμώσει. Αν είναι τόσο δυσνόητο για κάποιους δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανό. Σεβαστή η κάθε άποψη βέβαια αλλά οι αφορισμοί -και μάλιστα από κάποιους που επέλεξαν ΤΩΡΑ να ακουστούν- εεε, καταλαβαίνεις.
-Για το αν αλλάξει κάτι θα το δείξει ο χρόνος, όχι εσύ.
-Κι ο Μαργαρίτης μάγκας είναι αλλά δεν χωράει στην παρούσα φάση.