Νομίζω πώς δεν υπάρχει κατάλληλο νήμα οπότε ας ρωτήσω εδώ μπας και ,αλλά και να ΜΗΝ ,,,,
Οκ θά αυτό τόν αριθμό που ειναι για ολα τά Κυκλοφοριακά δρώμενα το νια ναι ναι τρεις λαλούν και ξανά 2 νια χορεύουν
Τα ΤΡΟΛλευ έχουν συγκεκριμένη ώρα που περνάνε από τήν Πατησίων και Χάμωστέρνα ,που ποτίζουν τα Κατσίκια του Κυρ Μητσσσ του μονόφθαλμου ,η' απλώς ο πεζόδρομος Ερμής δεν ταχυδρόμησε τα περιστέρια του ,να φτάσουν στίς παπαλάμπρενας τα αυτιά ,που δύο ΜΕΝ κουφά ΔΕ ,οπότε φτάνανε δεν φτάναν ,στά αυτάναν ,μας τήν πέσαν οι ευζώνοι ,και την καναμε στο σόι μπλέ ,αλλά πάραυτα ,όχι εξ επιτούτου καλά?
Ας επαναστατήσουμε λέγωωωω.
Κάτω τα πάνω,και πάνω τα κάτω.
Βήχεις ,έχεις κρύωμα και κομμάρες ...Στήν πυρά..
Μας εκθέτεις σαν ατμιστές.
ΔΕΝ έχεις σφάξει τουλάχιστον 2-3 ΣΕΕΗΤ ΑΔΕΣ ( και οχι ΣΕΗΤ ) ,άχρηστε μουχρούμπα μπεμπέκο ,ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ .
Και το χειρότερο ,το τέλος του κόσμου ,η αποφράδα μητέρα τών μάνα μου τί σου καν ,πεσσσμμ...
ΕΙΧΕΣ πεί κακιά κουβέντα πρίν τον πρώτο Πελοποννησιακό πόλεμο ,κατά τών Αθηναίων ,και τώρα έχεις τα μούτρα να ζητάς τήν ειρήνη του Βαγκέλα για να περάσετε βέρες ,που να βεριάσεις ,και να μην μπορείς να κουνήσεις τόν τροχό του Μάους του Μίκη.
Εσύ οχι στήν πυρά ,απο τα αυτιά κρέμασμα ,να σε δώ Τζάμπο ,και βερεσέ ,και να σκούζσσσ σαν τήν Μα'ι'στράλο ,στο παζάρι.
Αιι να μου χαθείτε που μου συγχύζετε τόν κόσμο ,και έναν κοσμάκη με τό όνομα ,και θέλετε να τούς ξεκαναπεδιάσετε, και να σηκωθούν από κρεβάτια πολυθρόνες ,πάρτε πάρτε τελευταία προσφορά ,τούς άθλιους του Βικτώρια Μπέκαμ τής Μουγκής.
Ο μουγκός ειναι αλλος.
Σπαυς δεν σπάυς εγώ θα σάς ακούσω λιέμεεεεε απο το Τρανζιστοράκι που ειχα στον στρατό.
Και μπαταρίες new wave πήρα από τα Plidl ,αλλά έλιωσαν οι ρημάδες ,σαν κεράκια τής λαμπρής μόλις τίς ξεπακετάρησα και ειδαν αέρα.
Θά βάλω τίς παλιές τίς Βαράτα ,10 χρόνια και τζιτζι ειναι.
Πιάνω και Αντζελα σέ λέω.
Αυτά και πάω να φάω παστουρμά ,να μην με πλησιάζει ούτε ο γίδιος ο γρίπης.
Φτου τσατσάρα...
Υ.Γ Ο modivin επισκέπτης, πολύ εξωτερικού γαλαξία.
Ο Spectrum δεν το συζητάμε ,λίγο ποιο δεξιά απο του Mod.
O Spays μπλέ...
Ο Gipsy με κεραίες ΚΛΠ...( δέν λέω για τα 3 μάτια του μην προσβληθεί ...και πόσα ακομα τρία εχει ,,ΟΥΙΙΙΙΙ )..σσσσσσσσσ.....
Ο Big OYYYY OYYYYY ,transormer .
O Terminator από το μέλλον .
Και ολοι οι άλλοι αστα να πάνε στάς ευχάς..
ΣΥΝ 1 τρελός και ένας ήμίτρελος .
Που πάς παλικάριμ ,χωρίς σύνδεση.
Τσάμπα τα μεγαμπα'ι'πάς θά πάνε..
Τσάμπα.. ...
Edit : Και 1-2 σωστά παίζουν..αλλά χάνονται στο αντε γειά .
Edit 2,και μια στάλα..
Αν πρέπει να παραμείνει το νήμα καθαρό για υποψηφιότητες παρακαλώ να το εξαλείψετε το άνωθεν πάραυτα..