Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

378 επισκέπτες, 7 χρήστες
panos207, Αποστολης, johnath, Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Επίσημη κατάθεση υποψηφιοτήτων για τη Διοίκηση του Συλλόγου  (Αναγνώστηκε 30478 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
Επειδή βλέπω στο τέλος η ελεγκτική να ελέγχεται μεταξύ της , την έριξα την υποψηφιότητα για το ΔΣ.. Το κρίμα μισό δικό μου, μισό δικό σας..

Υ.Γ. Προεκλογικές καμπάνιες και κεράσματα , δεν έχει..
Υ.Γ2 Αμα θέλετε να με καλοπιάσετε (έτσι από συνήθεια), θέλω τον tfv12 (με τις δυο επισκευάσιμες φυσικά)..

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Τελικά πώς ονομάζεται ο νέος υποψήφιος, Γιώργος ή Γιάννης? :hmmm: :laugh1: :laugh1:
Γιώργος. Διορθώθηκε.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Και εδώ η ακόμα πιο πρόσφατη υποψηφιότητα: Τσιγαρίδας Φραγκίσκος

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
Ανέβηκε στο site του συλλόγου και η νέα υποψηφιότητα για την Ελεγκτική Επιτροπή του Χρήστου Δημήτριου Νικηφόρου.
Νομίζω ότι αρκετά περιμέναμε :)) καιρός να ανακοινώσεις και την δικιά σου υποψηφιότητα. :thumpup: ;)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
Ώπα ώπα παιδιά φρένο. Μη μαζετούνε πολλοί και δεν ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε στο τέλος εεε;; :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
Ώπα ώπα παιδιά φρένο. Μη μαζετούνε πολλοί και δεν ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε στο τέλος εεε;; :laugh1:
Μάκη μου εσύ τι περιμένεις..... :laugh1: :laugh1: ;)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
Μια καλή μετάθεση για την Αθήνα αρχικά.. :D

Πλάκα κάνω, δεν παίζει τέτοιο σενάριο προς το παρόν Μπιλ. Άσε που δεν το έχω και με τα "διευθυντικά" γενικότερα, φανταστείτε με σαν τον Atoner ένα πράγμα. Ίδια περίπου πάστα.
Φανταστείτε επίσης ότι πρόσφατα απέρριψα μια πρόταση στη δουλειά μου που θα με "ανέβαζε" αρκετά, αρνήθηκα όμως για αρκετους λόγους που εκτός των τεράστιων ευθυνών και του τρελού πλέον ωραρίου, το "πακέτο" θα περιελάμβανε και αλλαγή της συμπεριφοράς μου προς ανθρώπους που συνεργάζομαι άψογα μαζί τους χρόνια τώρα. Ε αυτό το τελευταίο ήταν που δεν το ήθελα με τίποτα κι έτσι τους παρέπεμψα "στον επόμενο".

Να κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ παιδιά, αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Τα "της μέρας" τα παλεύω ότι κι αν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Μια υποψηφιότητα σε κάτι τόσο σημαντικό για πολλούς απλώς δεν είναι για μένα, όση θέληση για βοήθεια κι αν έχω μέσα μου.

Θα υπάρξουν αρκετά αξιόλογα άτομα πιστεύω με το σημαντικότερο αγαθό για κάτι τέτοιο. Γερά νεύρα. Τέτοιους χρειαζόμαστε. :)

Εγώ είμαι ταραμάς :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Και εδώ η ακόμα πιο πρόσφατη υποψηφιότητα: Τσιγαρίδας Φραγκίσκος
Όνομα που του έλαχε του ατμιστή  :laugh1:
Να δείτε που οι καπνοβιομηχανίες θα ψάξουν το γενεαλογικό του δέντρο και θα πουν ότι είμαστε πιόνια  των... καπνοβιομηχανιών 

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 150.000 mg
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: neverland
  • What can change the nature of a man?

Καλή δύναμη σε όλους!!! 
Άντε γιατί είχε πέσει μια ξενέρα όλες τις μέρες που δεν έβλεπα κανένα από του πρωτεργάτες :)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
Καλή επιτυχία Ανδρέα (psitgr), Φραγκίσκο (flavorslut), Γιώργο και Χρήστο (δεν είναι στο φόρουμ).
Αντε να γίνουμε πολλοί και διαφορετικοί για να υπάρχουν επιλογές για τους ψηφοφόρους.

Αποσυνδεδεμένος flavorslut

• e-medium ατμιστής
  • **
Όνομα που του έλαχε του ατμιστή  :laugh1:
Να δείτε που οι καπνοβιομηχανίες θα ψάξουν το γενεαλογικό του δέντρο και θα πουν ότι είμαστε πιόνια  των... καπνοβιομηχανιών
ωχ δεν το είχα σκεφτεί αυτό , πως την πάτησα έτσι  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Πανορατμίξ
Νομίζω ότι αρκετά περιμέναμε :)) καιρός να ανακοινώσεις και την δικιά σου υποψηφιότητα. :thumpup: ;)
Η θέση του εκπροσώπου τύπου δεν βγαίνει με εκλογή :P  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος flavorslut

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλή επιτυχία και σε σένα Γιάννη  :thumpup:

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Πανορατμίξ
Η επιτυχία όλων μας θα είναι να βγει μια δυνατή ομάδα που θα στελεχώσει το σύλλογο.
Εγώ ήδη είμαι ικανοποιημένος που έστω και προς το τέλος της "προεκλογικής περιόδου" αρχίζει να υπάρχει δυνατή συμμετοχή από υποψήφιους.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• e-high ατμιστής
  • Χρήστος.....χάρηκα...
Χμμμμ... Βλέπω ότι ο Έλεγχος εξιτάρει περισσότερο από την Διοίκηση.... :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258975 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718585 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374210 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389378 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263184 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680632 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.