Chrisnik κατά κύριο λόγο, 3 βδομάδες τώρα το δοκιμάζω με lemo2. Εκεί που διαβάζει αντίσταση που είχε στη συσκευασία (Νικελίου χρωμίου) εκεί μένει. Για της μαμάς το ego one mega, το ίδιο. Το Νικέλιο κλείδωσε στα 0,20 και εκεί έμεινε για μια βδομάδα και. Το Τιτάνιο στο 0.40 και. Υποτονική τζούρα άρχισε να δίνει το Νικέλιο μετά από μία βδομάδα και την χάλασα να δοκιμάσω να κατασκευάσω χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα λόγω του ότι έχω 0.30 Νικέλιο και δεν χωράνε οι σπείρες. Η δεύτερη που πήρα, δεν ξέρω γιατί μετά από 4 ημέρες... ξεκουράστηκε. Θερμοκρασία δεν ανέβασα πάνω από 220.
Stergis, η μπαταρία εμένα δεν κουνιέται καθόλου. Ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημά σου.
Επίσης, όσο και να το παρακολουθώ, δεν έχω δει να δίνει ποτέ απότομο ρεύμα, ούτε έχω ακούσει κάποιον χαρακτηριστικό ήχο.
Στον lemo2, 3 ημέρες τώρα τον έχω με το σύρμα της συσκευασίας, στα 0,45 ωμ και 15 watts και είναι άψογος. Τρομερή γεύση και άφθονο ντουμάνι. Μόνο που τα υγρά μου ήταν στην 12άρα Νικοτίνη και όσο νάναι το πρωί νοιώθω τρομερό κτύπημα. Τα αραίωσα με δικό μου, πήγε στα 6 και είμαι μια χαρά.