Καλημερα!
Μ' ολο το σεβασμο, κι επειδη βλεπω πως, πολλοι παραπονιεστε για μικροπραγματα (κατα την αποψη μου): εχω το συγκεκριμενο mod, 10 μερες περιπου στα χερια μου. Δεν εχω παρατηρησει, ουτε "πυροβολημα", ουτε κατα παρομοιο. Το χρησιμοποιω σε VW mode, με kanthal, σε διαφορους ατμοποιητες, και μπορω να πω πως, το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο. Τοσο, που αγορασα και δευτερο. Δε χρησιμοποιω τον Ego One Mega, δε με ικανοποιει, για την ωρα τουλαχιστον.
Σημειωτεον, στα χερια μου εχω, εδω και 2 μηνες περιπου, κι ενα SX mini. Πιο ομαλα τα ρευματα του evic vt, τουλαχιστον οπως τα αντιλαμβανεται ο οργανισμος μου. Μεγαλο foul του evic vt, το οτι δε μπορεις να ρυθμισεις κατω απο 30 Watt σε TC, οπως επισης και το μη αναβαθμισιμο του mod. Αλλα, μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα!!! Καθε φορα που βγαινει κατι καινουριο, ειτε αυτο λεγεται Cloupor mini, ειτε Yihi SX mini, ειτε evic vt, θα βρισκονται καποιοι παρατρεχαμενοι, να κανουν παραπονα, μια για καμενες πλακετες, μια για ξεβαμα του mod κ.λ.π..
Η εγω ειμαι τοσο τυχερος, η ακουω λογια του αερα, προσωπικα, δε μου εχει τυχει κατι απο αυτα, και στα 3 (ενδεικτικα) προαναφερομενα mod.