Φίλοι...
Συνονόματε παίζει όντως κι αυτό που λες αν και προσωπικά δεν είμαι σε θέση να το "θάψω" ακόμα το συγκεκριμένο, κατ'αρχήν δεν θα μπορούσα ακόμα να μιλήσω για "προβλήματα" στο evic vt. Πιθανότατα πρόκειται για περίπτωση λειτουργικότητας που ακόμα δεν μάθαμε ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά γι'αυτήν. Να την κατανοήσουμε ξεκάθαρα για να το πω διαφορετικά. Ήχοι, οκ έτσι κάνει όμως στο τέλος αποδεικνύεται ας πούμε ότι δουλεύει σωστά σταθερά και με απίστευτη αξιοπιστία. Με tc άνω των 30watts, επίσης οκ αν κι αυτό αποδειχτεί σωστό στο τέλος. Αφήνουμε ανοιχτές "πόρτες" λοιπόν μέχρι να βρεθεί κάτι να τις κλείσει, αν βέβαια βρεθεί στο τέλος.
Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν πράγματα που θα μας τη χαλάσουν λίγο, για παράδειγμα εμένα μου τη χάλασε που έχει τρεις 1500άρες μπαταρίες ενώ παντού αναφέρεται ότι έχει 5000mah, κάπου αισθάνομαι ότι με δουλεύει ο κινέζος όμως στο τέλος μπορεί αυτές οι μπαταρίες να αποδειχτούν μαύρα σκυλιά, είναι και το ότι δεν γνωρίζω και πολλά για το θέμα όμως.
Τέλος πάντων το τι είναι τελικά το evic vt θα φανεί σύντομα πιστεύω, για την ώρα εγώ παρακολουθώ με μανία κι ελπίζω τελικά να είναι όντως τόσο καλό όσο μου έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και να το πάρω επιτέλους με απόλυτη σιγουριά ότι έκανα μια πετυχημένη αγορά..