Και τι ακριβώς είναι η Eleaf πια που της έχετε τέτοια αγάπη και υποστήριξη; Έβγαλε κανένα τρομερό προιόν που να λες "αυτό μάλιστα!
Προσωπικά δεν της έχω καμιά αγάπη αλλά χρησιμοποιώ το 50άρι χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Εσύ γιατί έχεις τέτοιο μένος εναντίον της Eleaf; Καταρχήν έχεις το iStick 50w; Σου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα; Γιατί αυτό θέλουμε να ακούσουμε κι αν μπορούμε να σου το λύσουμε ή να προφυλαχθούμε οι υπόλοιποι από τις
δικές σου εμπειρίες. Από τις δικές σου όμως και όχι από του οποιοδήποτε γράφει ότι θέλει στο reditt
Κοιτάξτε ειδικά αυτήν εδώ την απάντηση:
http://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/34b7my/i_dont_understandhavent_the_istick50s_been_out/cqt6ft4
Το παλικάρι εδώ και μήνες έλεγε ότι το μηχάνημα αυτό είναι ελαττωματικό και όλοι τον βρίζαν και τον λέγανε βαλτό.
Το παλικάρι που αναφέρεις, μεταφέρει αυτό το ποστ όπου βρει νήμα με το istick στο reditt (το πόσταρε και στο δικό σου νήμα που άνοιξες)
Τα video που έχω δει δεν δείχνουν autofire αλλά sticky button. Εκτός από το συγκεκριμένο video που δείχνεις και τραβήχτηκε για να επιστραφεί το mod στη GearBest. Δεν γνωρίζουμε αν πάτησε ο τύπος το κουμπί και μετά άρχισε να τραβάει το βίντεο.
Ποια είναι η διαφορά;
Το autofire σημαίνει ότι το μοντάκι έχει τεχνητή νοημοσύνη, περιμένει πότε θα πας να κοιμηθείς και αρχίζει να βαράει μέχρι να σκάσει η μπαταρία.
Ένα πλήκτρο που κολλάει είναι ένα πλήκτρο που το πατάς και μένει πατημένο.
Παρόμοια σενάρια τρόμου είχαν γραφτεί και για το Cloupor mini αλλά μέχρι στιγμής κανένα μέλος δεν έχασε το σπίτι του εξαιτίας του.
Αφού είπα όλα τα παραπάνω να πω και τις εντυπώσεις μου από τη μέχρι τώρα χρήση του.
Το 50άρι έχει misfires κι αυτό το έχουν αναφέρει αρκετοί εδώ μέσα αλλά το αντιμετώπισα κι εγώ όπως έγραψα στην παρουσίαση. Υποθέτω ότι αυτό είναι συνέπεια του σκληρού κουμπιού που θέλει λίγο περισσότερη δύναμη από άλλα mod.
Όμως αντιμετώπισα την προηγούμενη βδομάδα και το περιβόητο autofire ή κατ' εμέ sticky button. Πατούσα το κουμπί και συνέχιζε να δίνει ρεύμα μέχρι τον κόφτη των 10s ή μέχρι να το πατήσω άλλες 1-2 φορές να ξεκολλήσει. Αυτό δεν γινόταν συνέχεια αλλά σε τυχαίες στιγμές. Τις περισσότερες φορές το κουμπί λειτουργούσε κανονικά αλλά 2-3 φορές την ημέρα κολλούσε. Αφού μου έσπασε τα νεύρα 2 μέρες, αποφάσισα να το καθαρίσω. Δεν το έλυσα. Πήρα μια μπατονέτα, τη βούτηξα σε ισοπροπυλική αλκοόλη και το καθάρισα εξωτερικά σχολαστικά γύρω-γύρω. Εδώ και 8 μέρες το κουμπί δουλεύει σαν καινούργιο.
Υποθέτω το πρόβλημα δημιουργήθηκε από υδρατμούς που έβγαζε η τρύπα αέρα του Kayfun καθώς έπεφτε ακριβώς επάνω από το κουμπί. Βίδωσα λίγο περισσότερο τον kayfun ώστε η τρύπα να πέφτει στο πλάι και είδα ότι κατά τη χρήση νότιζε το καπάκι από τους υδρατμούς.
Προσοχή θέλει κατά τη γνώμη μου και η θύρα USB. Είναι πολύ ψηλά τοποθετημένη και είναι σχετικά εύκολο να χυθούν υγρά μέσα.