Παιδιά καλημέρα,καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα σ'αυτό το forum.Είμαι νέος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο(από πέμπτη 12/01/2012).Συγκεκριμένα μου έχει δώσει αυτές τις μέρες ένας φίλος,ένα alter ego-t με υγρό marlboro 24 νικοτίνη,για να το δοκιμάσω και να δω τι θα κάνω.Αυτές τις μέρες λοιπόν δεν έστριψα ούτε ένα τσιγάρο και ούτε μου έλειψε.(καλά πάω έτσι;)

. Ταυτόχρονα δοκίμασα και σ ένα κατάστημα στο κέντρο, ένα amigo ego-t με τον ίδιο καπνό(τιμή στα 64euro) όλο το πακέτο.(δύο μπαταρίες,φορτιστή,δυο ατμοποιητές ,5 cartridges & δύο χρόνια εγγύηση

.Παρατήρησα όμως ότι το alter του φίλου τραβάει καλύτερα,ενώ το amigo θέλει μια προσπάθεια παραπάνω σαν να χάνει από κάπου.Γιατί συμβαίνει αυτό??Ρωτάω γιατί είμαι παντελώς άσχετος και αυτό που μ'ενδιαφέρει πρωτίστως,είναι να τραβάει γερά.Να το νοιώθω βρε παιδί μου.
Να σημειώσω δε,ότι στο ίδιο κατάστημα ένα άλλο amigo ego-t κούμπωνε το cartrigde(αμπούλα) καλύτερα,με αποτέλεσμα να ρουφάει πιό καλά.

Πως ξέρω ότι όταν αγοράσω μια κάποια μάρκα θα τραβάει καλά?Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτήσεις μου