Κι εγω με τη σειρα μου θα συμφωνησω 100% με οσα εγραψε ο συμφορουμιτης Stepeha στο τελευταιο post του.
Εγω παιδια για να πω τη γνωμη μου μιας και εχω τον e-Grip μερικες μερες, τη πρωτη μερα που μου ηρθε κυριολεκτικα τον πεθανα, οταν λεμε τον πεθανα ακομη και ο καλυτερος επισκευασιμος του πλανητη θα τα ειχε φτυσει που λεει ο λογος, οχι απο στερηση νικοτινης, μηδενικο υγρο ειχα απλως ηθελα να του κανω ενα crash test με αρωματικο υγρο 100% vg και ας θυσιαζα την πρωτη αντισταση, ε λοιπον την ιδια αντισταση δουλευω ακομα και μετα απο 12-13ml περιπου (με τα πρωτα 5 ml υπερβολικη και εντονη χρηση τυπου πιπιλα) και πανω απο 5 φορες γεμισματος μπορω να πω πως αποδιδει αψογα, καταπληκτικο το εργαλειο παιδια τοσο πολυς ατμος που επιασα τον εαυτο μου να πνιγετε και να βηχει σε μακροσυρτες απλες τζουρες λογω της τοσης ποσοτητας ατμου που δεν συνιθιζε να μου προσφερει ο προηγουμενος ego-cc που ειχα, οι κεφαλες αποδιδουν τελεια.
Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι πως οταν ανεβασεις λιγο watt ισως υπαρξουν φορες που θα παρεις λιγο καμενο αλλα οχι παντα, στα 8 watt για μενα ειναι κορυφη, τωρα πως καποιοι ατμιζουν στα 15+ και δε περνουν καμενο ενας θεος ξερει, ισως φταιει και το υγρο μου (natura φραουλα)
Επισης σε εντονες απανωτες τζουρες εκει που αρχιζει να ζεστενει λιγο περισοτερο ο ατμος φαινετε να υπαρχει κατι οχι καμενο αλλα σαν μικρη αλλιωση προς το καμενο αλλα ελαχιστα αισθητο ομως μη ξεχναμε πως ατμοποιητες σαν τον e-Grip που παραγουν τοσο ζεστο ατμο ειναι απολυτα λογικο να μη δινουν το 100% της γευσης του υγρου
Υπερτροφοδοσια μου ετυχε μια φορα ισως λογο της σκληρης χρησης που σας ειπα πως εκανα στην αρχη αλλα η λυση στα χερια μου, ειχα καποιες μπουρμπουλιθρες οταν ρουφουσα, μεγαλωσα τη τρυπουλα, ανεβαζα τα watt, πηρα 5-10 καλες τζουρες, εκαψε το ''λαδακι'' και ολα καλα
Για 'μενα τη τελεια εμπειρια ατμισματος με το συγκεκριμενο μοντακι τι κανεις ως εξης, ας πουμε εγω εχω βρει τη χρυση τομη για το υγρο που εχω τωρα (100% VG):
-Μικρη τρυπα ροης αερα(σφιχτη τζουρα)
-8watt
-Χαλαρες και μακροσυρτες τζουρες
Και το ''μηχανακι'' δινει ρεστα και το σημαντικοτερο μακροσυρτες και χαλαρες τζουρες για να εχετε οσο το δυνατον καλυτερη γευση, αποδοση και τα σχετικα, αφηστε τα του τυπου πιπιλα, μανια να ρουφαμε σαν στερημενοι κτλπ εκει ειναι λογικο να εχουμε και καμμενα και υπερτροφοδοσιες και υποτροφοδοσιες και δε ξερω εγω τι αλλο, το ητ οπως του φερθουμε ετσι θα μας φερθει.
Κατι αλλο για το φιλο που μιλησε με καπως αρνητικο τροπο γενικα για ολους τους εργοστασιακους ατμοποιητες δεν το θεωρω σωστο για το λογο οτι δεν μπορουμε να τα βαζουμε ολα σε ενα σακι, καθε προιον ειναι μοναδικο και ξεχωριστο οποτε θα ηταν καλυτερο να το δοκιμασουμε πρωτα και μετα να πουμε τη γνωμη μας οπως εγω τωρα.
Και τελως κατι για το φιλο που λεει πως εχει ολο προβληματα, γευση καμμενου και δε ξερω εγω τι αλλο, προφανως φιλε Κikas κανεις κατι λαθος και εχεις αυτα τα προβληματα, δεν εχω τη καταλληλη εμπειρια για να σου πω τι θα κανεις αλλα απο οσα εχω διαβασει στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο θα σου πω μονο πως αναλογα με το τι υγρο χρισιμοποιεις θα κανεις και την αναλογη ρυθμιση στο μοντακι σου, αν το υγρο σου εχει μεγαλη περιεκτικοτητα σε VG να εχεις τη τριπουλα ροης αερα οσο πιο μικρη γινετε, αν το υγρο σου τωρα εχει περιεκτικοτητα μεγαλυτερη σε pg ανοιξε αρκετα τη τρυπουλα σου, χαλαρες και μακροσυρτες τζουρες και στις δυο περιπτωσεις και οχι πιπιλα, το αφηνουμε και κανα 10λεπτο-20λεπτο να κρυωσει και τελως δεν υπαρχει κανενας λογος να ανεβεις πανω απο 8watt, εγω προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα ισα ισα πανω απο 8watt πηρα καμενο, τωρα πως καποιοι λενε πως οσο ανεβαζεις τοσο το καλυτερο δεν θα το κατανοησω ποτε αυτο αλλα ειπα ισως φταιει και το υγρο που χρησιμοποιω.
Αυτα απο 'μενα.