giorgosmc δεν κατηγόρησα το egrip απλά δεν έχω πάρει καμένο από άλλο ατμοποιητή με τα συγκεκριμένα υγρά και ρωτάω μήπως κάνω κάτι λάθος. Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά ούτε και αρχάριος. Έχω δοκιμάσει πολλούς ατμοποιητές, υγρά, μοντάκια, μπαταρίες κτλ και έχω καλή εικόνα περί ατμίσματος. Ίσως να θέλει να ρύθμιση ο αέρας κτλ, γι αυτό ρωτάω ώστε να ακούσω τις απόψεις σας.
Σε υγρό 50-50 λοιπόν πώς πρέπει να είναι ρυθμισμένο? Να επαναλάβω ότι ατμίζω στα 8watt με RY69 της atmos lab που είναι 50-50 PG/VG.
Δεν ενοουσα εσενα φιλε, για τον αλλο φιλο ηθελα να πω τον APOSTOLO KAL
Λοιπον Kikas αρχικα μιας και χρησιμοποιεις 50-50 PG/VG δοκιμασε να ρυθμησεις τη τρυπουλα να μην ειναι ουτε πολυ κλειστη ουτε πολυ ανοιχτη μεσαια θα ελεγα, μεινε στα 8watt μιας και μου ειπες πως πηρες καμενα για να εκμηδενισουμε τις πιθανοτητες, και οι τζουρες που θα περνεις να μην ειναι μεγαλες, σε μεγαλες και εμενα μου ερχετε καμενο και ειναι λογικο, μακροσυρτες μεν αλλα με μικρη διαρκεια δε διοτι το συγκεκριμενο mod-ατμοποιητης καιει πολυ περισοτερο ακομα και στα 8watt σε σχεση με παλιους ατμο ego κτλπ με αποτελεσμα με μια μικρη τζουρα να βγαζουμε πολυ ντουμανι γι αυτο αν τη συνεχισουμε τη τζουρα θα μας δωσει καμενο και ειναι λογικο, αυτα απο μενα δοκιμασε να κανεις οτι σου ειπα και αν εχεια ακομα προβλημα δοκιμασε και μονος σου παιξε με τις ρυθμησεις και θα βρεις τη χρυση τομη για 'σενα ειμαι σιγουρος.
Μπορεις να απευθυνθεις και στο service center της Joyetech στο
2106031742.
Τελως πριν κανεις ολα αυθτα που σου ειπα φροντισε να καθαρισεις πληρως το μοντακι εσωτερικα και με καινουρια αντισταση.
@APOSTOLE σεβομαι την αποψη σου οπως και την αποψη καθενος εδω μεσα, ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, εγω δε θα παω κοντρα σε αυτο που ειπες για το συγκεκριμενο ατμο ασχετα με το οτι υπαρχουν πολοι που δεν εχουν θεμα διοτι εσυ μας ειπες τη δικη σου γνωμη και εκανες καλα αλλα το γενικευεις πολυ το πραγμα, δηλαδη τι ενοω, αν ελεγες απλα οτι παιδια θεωρω τον συγκεκριμενο ατμοποιητη χαλια επειδη εκανε το ταδε προβλημα κτλπ θα το καταλαβαινα, κι εγω ειπα για τη συγκεκριμενη συσκευη πως δουλευει καλα μεχρι στιγμης και θα δουμε στο μελλον πιο καθαρα, διαφορετικες οι αποψεις μας αλλα ειπε ο καθενας αυτο που πιστευε οκ μεχρι εδω, το να λες ομως σε ενα topic που αναφερεται σε ενα συγκεριμενο προιον οτι οι επσκευασιμοι ειναι καλυτεροι απο τους εργοστασιακους γιατι περνουν αχρηστα πραματα μεσα κτλπ κλτπ και στο τελευταιο σου μηνημα παλι το γενικεψες, αυτο προσωπικα το θεωρω λαθος, μπορεις να φτιαξεις αναλογο topic οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης τυπου εργοστασιακοι vs επισκευασιμοι και να γραψεις τις αποψοεις σου εκει μεσα σχετικα με αυτο,
Αποστολε φιλικα παντα ολα αυτα, κουβεντα κανουμε δεν υπαρχει λογος να κοντραριζομαστε ουτε μεταξυ μας αλλα ουτε και με τους συντονιστες, με μια ηρεμη κουβεντα ολα λυνοντε.