vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

389 επισκέπτες, 6 χρήστες
gfilip, stauros53, KORG N364, Βασίλης Γ, camber, athmichalop

Η πρότασή μου προς νέους ατμιστές

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• **
  • 178
  • Φύλο: Άντρας
  • BB+PVC+SUV+MP3
Απ: Η πρότασή μου προς νέους ατμιστές
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 26, 2012, 02:53 »
αναμεσα σε w και ce4+ που εχω δοκιμασει συστηνω τον δευτερο ανεπιφυλακτα
καλυτερη γευση
μεγαλυτερη διαρκεια
αστειο γεμισμα
0 διαρροες

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 26, 2012, 03:12 »
ναι αλλα ο w ειναι ποιο φθηνος αρα ενα υπερ..
ο ποιο φθηνος ce4 ποσο εχει? ειναι ενα μειον αυτο..

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 31, 2012, 20:14 »
Αστείο είναι, αλλά κατά λάθος βρέθηκα με τον παππού του egoT, το ego mega atomizer, που είναι σαν τον egoT typeA αλλά χωρίς τανκ. Με dripping. Για να το ξαναπώ, με το παλιό μοντέλο του ego, αλλά σε καινούρια LR έκδοση.
με μια ego μπαταρία στα 4,2 βολτ, που πέφτει μέχρι τα 3,7 ντουμανιάζω το σύμπαν με ζεστό ατμό, το αλλάζω κάθε 1 μλ γεύσεις και δεν καταλαβαίνει τίποτα, ας μη μιλήσουμε για το χτύπημα. Δίπλα σε Α2 έβγαζε τουλάχιστον τον ίδιο ατμό.
Εξαιρετική απόδοση είχε και ο ταπεινός 510Τ σε lr έκδοση στις ίδιες μπαταρίες.
Το ίδιο και τα μικρά 510d se ego και 808d σε αυτόματες μεγάλες 901.

Καποιοι άλλοι συνατμιστές θα προσθέσουν στις προτιμήσεις τους τον μιστ, τον egoC, τον w, τους κάρτο τύπου giant. Δεν μπορεί όλα αυτά να είναι χάλια. Το ένα μυστικό είναι η μπαταρία. 3,3 βολτ δεν είναι οκ. πολλές καινούριες που φτάνουν τα 4,2 φορτισμένες, μαζί με έναν lr καρτο ή άτμο, δε θα απογοητεύσουν εύκολα.

Αν και είσαι παλιά ατμίστρια πλέον Πέτρα δίνεις την εντύπωση πως δεν έχεις διαβάσει θέματα σε αυτό το Forum που περιγράφουν μια διαφορετική κατάσταση συνολικά. Έπιασες μια πτυχή του θέματος που ναι είναι υπαρκτή σε ένα βαθμό, αλλά καλό είναι, όταν κάνουμε κάτι τέτοιο να πιάνουμε όλες τις πτυχές ώστε να βοηθούμε πραγματικά.

Ποια είναι τα σημαντικά προβλήματα ενός EGO-T? Το χτύπημα και η γεύση του? (σαφώς και όχι, όταν δουλεύει σωστά). Πόσοι όμως EGO-T δουλεύουν σωστά? Πόσοι σχεδόν εξαρχής ή έπειτα από 5-6 ml αρχίζουν τα καμμένα ή τις διαρροές. Πόσες σελίδες είχε φτάσει το νήμα για την αλλαγή φιτιλιού σε ένα EGO-T και γιατί έφτασε στις τόσες? Πόσες ιδέες υπήρχαν εκεί μέσα και πόσες φορές ανακυκλώνονταν τα ίδια και τα ίδια, από νέους χρήστες.
Πόσους EGO-T πρέπει να φάει στα μούτρα κάποιος ώστε να απογοητευτεί και να πάρει κάτι άλλο?

Προκαλώ όποιον θέλει, να έρθει με έναν οποιονδήποτε EGO-T, να βάλουμε το ίδιο υγρό και να ατμίσουμε αυτός με τον Τ και εγώ τον Α-2 με μια απλή EGO μπαταρία. Να ατμίσουμε όχι μόνο μερικές τζούρες, αλλά μερικά ml καμιά 10ριά για παράδειγμα. Αν ο EGO-T έχει την ίδια απόδοση με έναν Α-2, εγώ ανταλλάζω τον Α-2 μου με τον συγκεκριμένο EGO-T. Απλά πράγματα.

Ως πρώην χρήστης EGO-T εξάμηνης διάρκειας, δεν θα τολμούσα να προτείνω σε κανένα νέο μέλος να ξεκινήσει με EGO-T και μετά να του λέω τι?
Πως δεν τραβάει σωστά για αυτό έχει διαρροές? Πως πρέπει να τραβάει ήρεμα ώστε να μην κατεβαίνει υγρό κάτω? Πως όμως δεν πρέπει να τραβάει και πάρα πολύ ήρεμα γιατί αλλιώς δεν θα κατέβει το υγρό κάτω και θα φάει καμένο? Ή μήπως να του εξηγήσω πως να αλλάξει το φιτίλι για να μην τον πετάξει στο κουβά?
Πως πρέπει να προσέχει γιατί αν του κάνει διαρροή και περάσει στη μπαταρία, τότε πάει η μπαταρία (4 είχα βραχυκυκλώσει έτσι).
Είναι βήμα προς τα εμπρός και βήμα εξέλιξης οι EGO-T ή βήμα προς τα πίσω?

Παράθεση
Καποιοι άλλοι συνατμιστές θα προσθέσουν στις προτιμήσεις τους τον μιστ, τον egoC, τον w, τους κάρτο τύπου giant. Δεν μπορεί όλα αυτά να είναι χάλια.
Ναι μπορεί και ξέρεις καλά γιατί μπορεί. Γιατί ο ένας θα δουλέψει σωστά, αλλά ο άλλος δεν θα δουλέψει σωστά και το ξέρουμε όλοι μας αυτό. Αν δουλεύει σωστά, τότε ναι, είναι υποφερτοί και ανεκτοί και μερικοί αρκετά καλοί, αλλά ποιος μπορεί να διασφαλίσει πως σε κάθε αγορά που θα κάνουμε θα δουλεύουν όλοι σωστά ή και ποιος μπορεί να προσδιορίσει πόσοι θα δουλέψουν και πόσοι όχι. Επομένως μήπως τους πληρώνουμε πιο ακριβά από ότι νομίζουμε πως τους πληρώνουμε?
Όλοι σχεδόν που έχουν κάποιους μήνες ατμίσματος στη πλάτη συμφωνούν πως το μεγάλο πρόβλημα των ατμοποιητών του εμπορίου, είναι η αξιοπιστία τους και η μη σταθερή ποιότητά τους και απόδοση. Αυτός ήταν και είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι στράφηκαν σε επισκευάσιμους. Ασφαλώς και όχι όλοι, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία. Γιατί άραγε να το έκανε αυτό αν ο EGO-T δούλευε μια χαρά όπως εσύ περιγράφεις?
Κάποια τάση μαζοχισμού ίσως να είχαμε.

Δεν προτείνω ασφαλώς κάποιο νέο ατμιστή να μπλέξει απευθείας με επισκευάσιμο, άλλωστε οι επισκευάσιμοι δεν είναι για όλους, αλλά σίγουρα δεν θα τολμούσα να του προτείνω έναν EGO-T.

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 373
« Απάντηση #168 στις: Μαρτίου 31, 2012, 20:27 »
Φιλε μου parpen,
σωστα ολα αυτα που γραφεις και με επιχειρηματα.
Αλλα ποια ειναι η προταση σου για τον νεο ατμιστη;
Συμφωνω οτι ο EGO-T εχει ολα αυτα που εγραψες (δεν τον εχω δουλεψει καθολου,αλλα κατι παραπανω θα ξερεις μιας και τον ειχες 6 μηνες) αλλα τι να αγορασει ο μελλοντικος ατμιστης;Κατευθειαν επισκευασιμο απο την στιγμη που δεν ξερει τιποτα απο ητ;
Πχ εγω θα του προτινω του τον hybrid παρα EGO-T με τα συν και πλην που εχει.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #169 στις: Μαρτίου 31, 2012, 20:54 »
Εκτός από EGO-w δεν έχω δοκιμάσει ατμοποιητές ή carto τελευταίας γενιάς. Επομένως δεν μπορώ να κάνω πρόταση και για αυτό δεν κάνω. Εντάξει ο w είναι καλούτσικος, εαν και εφόσον δουλεύει σωστά. Δεν θα κάνει διαρροές, έχει καλούτσικο χτύπημα και ζεστό ατμό (δεν είναι του γούστου μου). Έχω δοκιμάσει Hybrid και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Ωστόσο διαβάζοντας την εξέλιξη του νήματος, διαπίστωσα πως έχει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο θα έπρεπε.

Διάβασα σχετικά καλά σχόλια για τους CE4 αλλά δεν έχω άποψη.
Εν γένη δεν την ψάχνω πλέον με ατμοποιητές και δεν μπορώ να προτείνω πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει ώστε να έχω προσωπική άποψη.

« Απάντηση #170 στις: Απριλίου 01, 2012, 01:42 »
Εν γένη δεν την ψάχνω πλέον με ατμοποιητές και δεν μπορώ να προτείνω πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει ώστε να έχω προσωπική άποψη.
:thumpup: :thumpup:
Η πρότασή μου προς νέους ατμιστές:
Μια συσκευή εμπορίου κατά προτίμηση starter kit με μπαταρία 900 mAh και 2 , 3 διαφορετικούς ατμοποιητές είτε tank είτε carto

Αποσυνδεδεμένος President

• *
  • 87
« Απάντηση #171 στις: Απριλίου 04, 2012, 21:44 »
Παρόλο που δεν είμαι πάνω απο ένα έτος στο η.τ θα προσπαθήσω να απαντήσω κι εγώ στην ερώτηση του τόπικ...

Άλλωστε είμαι έτοιμος να εντάξω ακόμα ένα άτομο στο η.τ.Μου ζήτησε να του πάω εγώ ότι χρειαστεί γιατί δεν τα γνωρίζει και έχω καταλήξει στην εξής αγορά για εκείνον...

1) Μία μπαταρία τύπου ego 900 ή 1000 Mah με  passthrough .  Κόστος περίπου : 12 ευρώ.

2) 2 cartomizer dual coil. Το ένα στα 1.5 ωμ το άλλο στα 1.8 ωμ.  Κόστος περίπου : 5 ευρώ.

3) 2 τανκ των 5μλ .  Κόστος περίπου : 6 ευρώ.

4) 2 ντρίπ τίπ . Κόστος περίπου : 2 ευρώ.

5) 30 μλ τριμπέκα . Κόστος περίπου: 20 ευρώ

Να σημειώσω εδώ ότι μιλάμε για βαρύ καπνιστή που θέλει για αρχή να δοκιμάσει το η.τ παράλληλα με το κτ.

Με 55 ευρώ, λίγο πάνω , λίγο κάτω πιστεύω θα έχει τη δυνατότητα για μία πολύ δυνατή ατμιστική εμπειρία!

Παρακαλώ με χαρά να ακούσω τη γνώμη σας!!

:bye: :bye: :bye: :bye:

« Απάντηση #172 στις: Απριλίου 04, 2012, 22:51 »
Αφού τα απλοποιείς λοιπόν:
1 mah passthrough 900 Joyetech
2 ατμο w
1 καπάκι με πιπέτα
1 Φορτιστή μπρίζας
1 Φορτιστή usb
40 € + γεύση καπνική

• *
  • 87
« Απάντηση #173 στις: Απριλίου 05, 2012, 17:20 »
Αφού τα απλοποιείς λοιπόν:
1 mah passthrough 900 Joyetech
2 ατμο w
1 καπάκι με πιπέτα
1 Φορτιστή μπρίζας
1 Φορτιστή usb
40 € + γεύση καπνική

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Θα μελετηθεί πριν την αγορά!

Το μόνο μου πρόβλημα ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία με τους w!

Τhanx Giannis!!!

Αποσυνδεδεμένος Vapörhead

• **
  • 181
« Απάντηση #174 στις: Απριλίου 05, 2012, 17:36 »
Μόνο μία μπαταρία εξ' ορισμού θ' αποτελέσει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος george8165

• *
  • 50
« Απάντηση #175 στις: Απριλίου 06, 2012, 10:38 »
Συμφωνω απολυτα.
Οπωσδηποτε 2 μπαταριες και για αρχη εγω προτεινω DCTank.
Ειναι πολυ βολικο για αρχαριους...

• *
  • 87
« Απάντηση #176 στις: Απριλίου 08, 2012, 04:05 »
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Θα μελετηθεί πριν την αγορά!

Το μόνο μου πρόβλημα ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία με τους w!

Τhanx Giannis!!!

Λοιπόν φίλε Γιάννη τελικά σε άκουσα και προτίμησα  τη δική σου πρόταση με ego-w!

Πέτυχε!! :thumpup: :thumpup:

Έμεινε ενθουσιασμένος με την πρώτη επαφή με το η.τ και αυτό ήταν που ήθελα να πετύχω εξ'αρχής!!

Πήρα και για μένα ένα ego-w να το δοκιμάσω.Προσωπικά με χάλασε τρομερά ο ζεστός ατμός.Δεν τον αντέχω με τίποτα!

Είναι πάντως μια εξαιρετική πρόταση για νέο ατμιστή γιατί είναι πανεύκολη στη χρήση, με πολύ ωραίο αποτέλεσμα, χωρίς προβλήματα,
ΑΡΚΕΙ να μη σε ενοχλεί ο ζεστός ατμός!

Φίλε Γιάννη σ'ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος argibarek

• *
  • 7
« Απάντηση #177 στις: Απριλίου 09, 2012, 23:03 »
Και της nobacoo o 900αρης ειναι πολυ καλος τον εχω απο 17 Νοεμβριου και ακομα βασταει  8)

Αποσυνδεδεμένος geotron

• **
  • 120
« Απάντηση #178 στις: Απριλίου 10, 2012, 13:20 »
Καπου ειδα και μια ομορφη μπαταριοθηκη ego με τιμη κοντα στα 30 ευρω.  Νομιζω αξιζει

Αποσυνδεδεμένος nikolakis26

• **
  • 438
« Απάντηση #179 στις: Απριλίου 10, 2012, 13:25 »
Δεν αξίζει,με 40€ παίρνεις σετ λάβα. :yes:
Γιατί να δώσεις 30€ λοιπόν για μια μπαταριοθηκη. :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450471 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110809 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375101 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F