Συμφωνώ και εγώ σε αυτο.Αν δεν πετυχει η φυτιλοαντισταση θα πικραθεις τόσο που μπορει να το παρατησεις κι όλας.
Ξεκιναμε με τα απλά, διαβάζουμε, ρωτάμε και αν νομισουμε οτι ειμαστε έτοιμοι και αφου εχει περάσει αρκετός καιρός σε δοκιμες, ωστε να κατασταλάξουμε στο τι θέλουμε, τότε προχωράμε σε επισκευάσιμο τον οποιο και επιλέγουμε βασει συγκεκριμενων κριτιρίων.
Συμφωνω.. Εδω παραλιγο να παρατησω εγω τον πρωτο μου επισκευασιμο εναν ls-t (που ειναι και πολυ οικονομικος παρεπιπτοντως), μην πω γενικα το η.τ. μεχρι να καταφερω να δουλεψει σωστα... Γιατι τα πρωτα μου σεταρισματα ηταν απογοητευτικά σε σχεση με αυτο που ειχα συνηθίσει απο εμπορικους ατμοποιητες. Ειδικα μεχρι να πετυχω το φιτιλι τροφοδοσιας μου ερχοταν να βαλω τα κλαματα

.... που ειχα και μια εμπειρια απο φιτιλια τροφοδοσιας απο εμπορικους ατμοποιητες τετοιου τυπου... Μου περασε και απ'το μυαλο το τσιγαρο

.. Τελικα με το συρμα που ειχα 0,20 δεν μπορουσα να φτιαξω κατι που να με ικανοποιηουσε με τις ego μπαταριες που ηθελα να τον δουλεψω...
Φανταζομαι αν η πρωτη μου εμπειρια με το η.τ. ηταν ενα αποτυχημενο στησιμο ενος επισκευασιμου.... με καμενο, τζουρες 10 δευτερολεπτων για να βγαλεις λιγο ατμο απο το στομα, φιτιλια διασκορπισμενα δεξια και αριστερα, τα χερια πασαλειμμένα με e-liquid... ιδρωτας να σταζει και εναν λαιμο σαν να εχεις φαριγγιτιδα...

Στο θεμα μας.. και γω προτείνω τους καινουριους CE4+ Crystal 2.0 για νεους ατμιστες, για να μην συναντησουν πολλα εμποδια στην προσπαθεια τους να ξεφυγουν απο το κ.τ., με μερικες εφεδρικες κεφαλες-τανκς και 650αρες μπαταριες επειδη φανταζομαι σιγουρα οι νεοι ατμιστες θα αναζητουν κατι πιο μικρο και διακριτικο..