Συμπληρώνοντας το πρώτο μου μήνυμα θα ήθελα επιπροσθέτως να πω και τα εξής.
Οι έμποροι έχουν και αυτοί τις ευθύνες τους, σε ότι αφορά τις επιλογές, ειδικά των νέων ατμιστών.
Όταν βλέπουν κάποιο καινούργιο κωδικό να ανοίγεται και να γίνεται παραγγελία ενός πακέτου, εφόσον γνωρίζουν τα όποια προβλήματα των διαφόρων συσκευών-συνδυασμών, καλό θα ήταν να έρχονται σε επαφή με τον υποψήφιο αγοραστή πριν εκτελέσουν την παραγγελία του και να τον ρωτούν 2-3 πράγματα.
Αν έχει εμπειρία από Η.Τ, τι κάπνιζε και πόσα κλπ..ώστε να τον κατευθύνουν σωστά.
Θεωρώ εντελώς ανεύθυνο να δίνονται συσκευές σε νέους ατμιστές που για να δουλέψουν σωστά, χρειάζονται κόλπα και Μόντες. Ο νέος ατμιστής ούτε τα ξέρει αλλά ούτε πιθανόν και να έχει όρεξη να ασχοληθεί.
Κέρδος δεν υπάρχει από έναν ατμιστή που θα αγοράσει μια φορά και θα το παρατήσει, αλλά από έναν ατμιστή που θα συνεχίσει να ατμίζει.
Επίσης και εδώ υπάρχει μεγάλη ευθύνη των εμπόρων, πολλές διαφημίσεις τους για τα προϊόντα τους είναι παραπλανητικές. Λυπάμαι που το λέω και έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω. Ο νέος ατμιστής, θέλει να κόψει το τσιγάρο και έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο στρες πίεση και άγχος.
Δεν είναι δυνατόν να ασχοληθεί με τη συσκευή που πήρε. Ήδη έχει νεύρα από μόνος του. Μην του προκαλείτε περισσότερα.
Περιγράψτε σωστά το προιόν που πουλάτε, περιγράψτε και τα προβλήματα που έχει. Αυτό θα το εκτιμήσει περισσότερο και να είστε σίγουροι πως με μια συσκευή αξιόπιστη που δουλεύει όπως υπόσχεται ότι δουλεύει, τότε το πιθανότερο είναι να τον κερδίσετε και στη συνέχεια, όπως όλοι μας, θα δοκιμάσει και το κάτι περισσότερο. Αλλά θα ξέρει πως το παίρνει για δοκιμή, αφού είναι εξασφαλισμένος πως έχει κάτι που του δουλεύει.
Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που σας γράφω, γιατί και εγώ ως ατμιστής, έχω περάσει από αυτό το στάδιο.