...
Και φτάνουμε στο γιατί τα πήρε στο κρανίο ο κατασκευαστής, γιατί είχε υγρά με τα "χειρότερα" αποτελέσματα απλά δεν του είπε κανένας τι γίνεται ενώ οι "ανταγωνιστές" του ήξεραν απο πριν, που τυχαίνει(?) αυτοί οι ανταγωνιστές να χρηματοδότησαν και την έρευνα. Αν ενημερωνώταν, θα μπορούσε αυτός ο κατασκευαστής να λάβει μέτρα για εμάς ή μέτρα για να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Θα μπορούσε, δεν είναι απαραίτητο οτι θα το έκανε.
...
Κι επειδή όντως έχει πάει μακριά η βαλίτσα και, το θέμα κάνει άσκοπους κύκλους, αν το παραπάνω το θεωρείς "ύποπτο" ή προσπάθεια να υπονομευτεί καθ' οποιονδήποτε τρόπο η αξιοπιστία της HOL, πες το ξεκαθαρα ή προσπάθησε να δεις το άτοπο της τοποθέτησής σου. Αν ο κατασκευαστής θέλει,
μπορεί ακόμη "να λάβει μέτρα για εμάς ή μέτρα για να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει."
Νομίζω πως έχεις την στοιχειώδη νοημοσύνη (τουλάχιστον σε μένα αυτή την εντύπωση δίνεις

), μαζί με τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Φαρσαλινός, να αντιληφθείς ότι αυτό (το γιατί βγήκε αυτό το αποτέλεσμα δηλ.) αποτελεί μια εντελώς άλλη έρευνα, που βεβαίως όλοι, διακαώς επιθυμούμε, να είναι το επόμενο βήμα... (μαζί και με πολλές άλλες).
Κι αν εξακολουθείς να θες mind games, θα επιστρέψω την λογική σου με το εξής ερώτημα : Και ποιός μου εγγυάται εμένα πως αν η HOL ενημερωνόταν για το αποτέλεσμα, πριν την δημοσίευση, δεν θα επιχειρούσε να διαβάλει το αποτέλεσμα, ή να επιμείνει στην εξέταση νέων δειγμάτων που κατά περίεργο τρόπο θα έδιναν άλλα αποτελέσματα...;
Ας αφήσουμε τις προσπάθειες δημιουργίας αμφιβολιών, στους δικηγόρους, που κατέχουν καλύτερα και το σπόρ. Ας αφήσουμε επίσης πίσω μας τα κατάλοιπα των θεωριών συνομωσίας που μας κατατρέχουν ως έθνος και ως προσωπικότητες. Το τί σχέση μπορεί να έχεις, ή να μην έχεις, με την HOL, όπως κι εγώ κι ο άλλος παραδίπλα, δεν ενδιαφέρει κανέναν και, σε καμία περίπτωση δεν αποτελει τεκμήριο αντικειμενικότητας της άποψης μας.
Όλοι ευχόμαστε να βρεθούν τροποι και μέσα και για άλλες έρευνες. Αν η HOL θέλει να συμμετάσχει κανένα πρόβλημα, αν θέλει να χρηματοδοτήσει δικές της και να συνεχίσει να το παίζει κατατρεγμένη, πάλι κανένα πρόβλημα.