Καλησπέρα κι από μένα...
Καπνιστής εδώ και 16 χρόνια. Τα τελευταία 6 χρόνια κάπνιζα 1 και κάτι πακέτο Lucky Strike Red. Από την περασμένη εβδομάδα έχω στην κατοχή μου ένα Ovale Ego-C. Χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο ΗΤ, έμεινα έκπληκτος με το πόσο προσομοιάζει το κάπνισμα. Γενικά, δεν καταπιέζω τον εαυτό μου με το κτ, καθώς όποτε μου έρχεται η επιθυμία καπνίζω. Βέβαια, από εκεί που κάπνιζα 20-25 τσιγάρα ημερησίως, πλέον κάνω 1 άντε 2 το πολύ.
Υποθέτω, ότι αν βρω και τα κατάλληλα υγρά, θα φύγει αυτή η επιθυμία γρήγορα. Μαζί με το πακέτο του ΗΤ μου έδωσαν από το μαγαζί και δυο υγρά (η δική εμπειρία με τα υγρά είναι μηδενική), ένα Natura Maxboro 18mg και ένα Natura Prince Perry 18mg. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με κανένα από τα δύο, αν και το Maxboro (το οποίο είναι πιο γλυκό από το άλλο) ατμίζεται πιο εύκολα. Σίγουρα τα 18mg μου έπεσαν αρκετά, αφού μετά από μια βδομάδα άτμισμα μπορώ να πω ότι αισθάνομαι αρκετά βαρύ το στήθος μου (όπως αισθανόμουν αν είχα κάνει σε μια μέρα 2 πακέτα τσιγάρα). Οπότε, παρήγγειλα 3 υγρά 9mg από vapeshop, ένα καπνικό, ένα καφέ και ένα γλυκό και τα περιμένω για να δω τι ανταπόκριση θα έχω σε αυτά...
Αυτά, προς το παρόν από εμένα...
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!