vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος dimos1967

• *
  • 94
  • Φύλο: Άντρας
  • salonika
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1185 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 00:21 »
gia sas me lene dimo kai eime apo thessaloniki
eimoyn kapnistis 29 eth kai prin 2 mhnes anakalhpsa t ego-t
apo thn prwth mera arxisa na to psaxno to thema.
meta apo 2 mhnes atmizo 0% den moy lipi to tsigaro
kai dokimazo kathe kainoyria paroysia ston xwro.agaphmeno e.c ego-w
kai provari+ce2+ygro bio ry4 0%

eyxaristo kai elpizw na ta leme

Παρακαλούμε: Μην γράφετε greeklish στο φόρουμ μας. Από τη στιγμή που έχετε πρόσβαση στο internet, ακόμα κι αν η συσκευή σας αδυνατεί να γράψει ελληνικά, χρησιμοποιήστε το All Greek to me ή το Greklish to Greek και μετατρέψτε το greeklish κείμενό σας σε ελληνικό.
Ευχαριστούμε

Απ' τη συντονιστική ομάδα του φόρουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2012, 00:29 από Vangos »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #1186 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 01:00 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος Java

« Απάντηση #1187 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 08:16 »
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum και συγχαρητήρια στα παιδιά που το δημιούργησαν και το διαχειρίζονται. Είμαι 8 ημέρες τώρα ατμιστής με ένα σύστημα ego-t με atomizer τύπου B. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Ατμίζοντας υγρό με βάση PG 24mg/ml, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα κατάφερα και μείωσα το ΚΤ απο 30 σε μόνο 3 τσιγάρα την ημέρα.
Δεν το κρύβω ότι ακόμα και τώρα έχω κάποια ψιλοβοβία ατμίζοντας ένα υγρό που δεν έχω κανένα στοιχείο επίσημο για την δράση και την παρασκευή του αλλά πιστεύω ότι θα είναι λιγότερο επιβλαβές από το κτ. Μακάρι αυτή η έλλειψη ενημέρωσης να απαλειφθεί άμεσα και με αξιόπιστο τρόπο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι το HT λειτουργεί και είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος του ΚΤ και για αυτόν τον λόγο μάλλον πρόκειται να πέσει πολύ λάσπη ενατίον του.

Υπό ατμόν και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος BillyRazzor

• 1
« Απάντηση #1188 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 19:01 »
Καλησπερα κι απο εμενα! Βασιλης 28 απο Γλυφαδα. Ειμαι κατοχος ενος eGo-W(VM) το οποιο χρησιμοποιω αποκλειστικα απο το Σαββατο!

Αποσυνδεδεμένος nitro2550

• *
  • 37
  • ατμιστεεεεεεε γιατι χανομαστε!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #1189 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 19:18 »
Γειας και απο εμενα...ονομαζομαι Ακης 24 χρονων....φοιτητης...φυσικα ανεργος..και για να βρισκομαι και εδω χρονιος καπνιστης που θελει να απαλλαγει απο την κακια συνηθεια του τσιγαρου...καπνιζω απο την ηλικια περιπου των 13 ετων  :eyesplash:...και σιγα σιγα αντιλαμβανομαι κυριως λογω οικονομικων οτι δεν παει αλλο...τα καλυτερα μετα τις συμβουλες σας επονται...

Αποσυνδεδεμένος voltaire

• *
  • 41
« Απάντηση #1190 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 21:33 »
Καλησπέρα και από μένα.
Μάριος , 32 ετών , καπνιστής από τα 14 μου. Από Θεσσαλονίκη.
Τα περί καπνίσματος λίγο πιο αναλυτικά
Απλά μια μέρα αποφάσισα πως θέλω να καπνίζω και πήγα και αγόρασα ένα prince μαλακό..
Έχω αλλάξει 3 μάρκες μέχρι τώρα , prince -> victory ( όσο σπούδαζα Βουλγαρία ) -> Old Navy ( που έγιναν LM πρόσφατα )
Περίπου το 2007 έκοψα το κάπνισμα μαχαίρι gia οκτώ μήνες. Είχα πει στον εαυτό μου πως θα το κόψω όταν τελειώσω τον στρατό , όπως και έκανα.
Αν θυμάμαι καλά ζορίστηκα τις πρώτες 2-3 μέρες μόνο , αν και μανιακός καπνιστής. Τελικά όμως μια ακατονόμαστη αποφάσισε να με ξαναπάρει τηλέφωνο και απλά έβγαλα αλάρμ στο πρώτο περίπτερο και αγόρασα τσιγάρα.  Βλακεία , αλλά έγινε.
Έκτοτε κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου υποβόσκει η απόφαση για οριστική διακοπή , αλλά δεν το έχω προτεραιότητα.
Αν και για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου , άρχισα να βλέπω κάποια ανησυχητικά σημάδια που δεν είχα νωρίτερα. Εύκολη κόπωση , βήχας το πρωί και το βράδυ , ξύπνημα για τσιγάρο και πάλι ύπνο κ.τ.λ.
Ίσως λόγω του ότι έγινα ενεργός ποδηλάτης τους τελευταίους μήνες να έπαιξε ρόλο.
Όπως και να 'χει , μέχρι προχθές κάπνιζα σαν αράπης και δεν είχα καμία πρόθεση να το κόψω.
Από χθές το μεσημέρι ειμαι κάτοχος ενός giant με 16άρι Desert ship καπνικό.
Είχα σκοπό να καπνίσω και κ.τ.  αλλά δεν μπορώ να αποχωριστώ το η.τ. ούτε για ένα λεπτό  8)
Έχω λιώσει και στο διάβασμα εδώ στο φόρουμ ( fun του είδους έτσι και αλλιώς )
Μόλις αντιλήφθηκα πως δεν έχω καπνίσει και δεν έχω και καμία όρεξη να το κάνω!
Θα μπορούσε να πει κάποιος πως το έκοψα .... κατά λάθος !
Φυσικά είναι πολύ νωρίς να μιλάω , αλλά ο καθένας ξέρει τον εαυτό του , και εγώ με τον γίγαντα νιώθω πως βρήκα το 120% της απόλαυσης που βρίσκω στο κ.τ.  :o

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #1191 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 22:50 »
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος chilli

• *
  • 81
« Απάντηση #1192 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 00:00 »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Το όνομά μου είναι Γιάννης, καπνιστής για 33 συναπτά χρόνια.
Την τελευταία εικοσαετία, 2,5 πακέτα Winston κόκκινα την ημέρα.
Πριν κανα δίμηνο, είδα ένα ζευγάρι φίλων να καπνίζει ατμό, και τσίμπησα.
Ρώτησα αρκετά πράγματα, κατάλαβα πολύ λιγότερα, αλλά τελικά πήρα ένα σύστημα Ι-want και ξεκίνησα δειλά-δειλά, χωρίς να πολυπιστεύω ότι θα μου ταιριάξει.
Τώρα λοιπόν, περίπου ένα μήνα αργότερα, συνεχίζω το άτμισμα, χωρίς καθόλου κ.τ., διαβάζω τα λεγόμενά σας, προσπαθώ να καταλάβω τεχνικούς όρους, αγοράζω μπλιμπλίκια για το μηχανάκι, προσπαθώ να βελτιώσω την αίσθηση του ατμίσματος & να την φέρω στις προτιμήσεις μου & τελικά έχω ξεχάσει το Winston, αυτό το τόσο γνώριμο πακέτο.
Συνεχίζω & μου αρέσει.

Ελπίζω να τα λέμε εδώ μέσα, να λύνουμε απορίες & να βελτιώνουμε αυτή τη νέα & ωραία συνήθεια.

Αποσυνδεδεμένος Arx0nt@$

• *
  • 6
« Απάντηση #1193 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 00:19 »
Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ + (αυτο)παρουσιαζομαι:

Είμαι ο Γιάννης, 43 ετών από Πειραιά. Καπνίζω από τα 18, ατμίζω εδώ + 1 εβδομάδα περίπου.

Έπεσε στα χέρια μου φυλλάδιο να με το η.τ. + είπα να το δοκιμάσω, αλλά επειδή συνηθίζω ότι κάνω να το ψάχνω πρώτα, ψάχνοντας λοιπόν έπεσα πάνω στο φόρουμ. Διάβασα 2 - 3 μέρες + αποφάσισα να επενδύσω στο γίγαντα της nobacco μιας + θεωρείται από τα αξιοπρεπή πακέτα για αρχάριους.

Κάπνιζα στριφτά τα τελευταία 5- 6 χρόνια περίπου, μίξη με pall mall + black devil, υπολογίζω γύρω στα 20 - 25 ημερησίως. Στη βδομάδα που έχω το γίγαντα καπνίζω 3 - 4 στριφτά την ημέρα πλέον. Δεν περίμενα να βάλω στην άκρη το κ.τ. τόσο γρήγορα αλλά βέβαια το η.τ. το έχω σχεδόν όλη μέρα στο στόμα, έχοντας ξεκινήσεις με 18mg νικοτίνης.

Αυτά για αρχή, δεν ξέρω πως θα τα πάω με το η.τ. ο χρόνος θα δείξει, προς το παρόν δηλώνω ενθουσιασμένος.

:bye:

Αποσυνδεδεμένος ZAGO7

• *
  • 16
« Απάντηση #1194 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 19:37 »
Καλησπέρα ειμαι ο Χρήστος είμαι 35 χρονών και καπνιζω 17 χρόνια.Τα τελευταια 5 old holborn το μπλε.Εδω και 3 ημέρες ξεκίνησα το ego-w με υγρο με 18αρα νικοτινη και δε μου λείπει το κ.τ καθόλου

Αποσυνδεδεμένος kkmaria68

• **
  • 102
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1195 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 21:08 »
Καλησπερα και απο μενα ειμαι η Μαρια καπνιζω εδω και 15 χρονια και μπαφιασα.
Διαβαζω συνεχεια και προσπαθω να μαθω οσο μπορω περισσοτερα και επιτελους να τα καταφερω να το κοψω το ριμαδι.Που θα μου παει  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος roula_

• *
  • 9
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1196 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 22:56 »
 Γεια χαρά και από μένα, και καλώς σας βρήκα... :) :)

Πολλά χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα για το ηλεκτρονικό αφού είχα ακούσει καλές κριτικές
 από γνωστούς και φιλους.
Εδώ και ένα μήνα ξεκίνησα από το Hungary millenioum, από το φαρμακείο,
 και τώρα ανακάλυψα το NO BACCO, που βλέπεις
την μπαταρία και το υγρό και μπορώ να πω τα πάω καλά.
Θέλω να το κόψω σταδιακά αν μπορέσω..τα τσιγάρα μου δε τα έχω αφήσει ακόμα αλλά τα έχω  μειώσει κατά πολύ.
Δε πιστεύω σε αυτά που λένε ότι είναι καρκινογόνα , είναι πολλά τα συμφέροντα, γιατί κάθε μέρα βλέπουν
ότι οι χρήστες πληθαίνουν.

« Απάντηση #1197 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 12:41 »
Γεια σας κι απο μενα
Λεγομαι Αγγελος , μενω Αθηνα και ειμαι 35 χρονων.
Ειμαι νεος ατμιστης  , περιπου 20 μερες.
Εχω παρει τον ego- t ατμοποιητη και μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει τρια υγρα :
1) virginia nobacco 11mg
2) desert ship flavourart 9mg
3) golden virginia flavourart 9mg
Περιπου πριν απο ενα χρονο πηρα τις πρωτες πληροφοριες για το η-τ αλλα πριν απο κανα διμηνο αποφασισα να ενημερωθω περισσοτερο επισταμμενα ωστε να το αρχισω.
Αφορμη ηταν η τοτε "απαγορευση" του η-τ!!!
Ναι! καλα ακουσατε επειδη ακριβως το απαγορεψαν πειστηκα οτι πιθανοτατα προκειται για ενα προιον λιγοτερο επιβλαβες απο το κ-τ γιατι αφενως εχω μαθει να μην εμπιστευομαι το κρατος-οπερετα που δυστυχως εχουμαι , κι αφετερου γιατι θεωρησα οτι πιθανοτατα μεταξυ των λογων της απογορευσης ηταν και τα συμφεροντα των αλυσιδων ιατρειων διακοπης καπνισματος , ή/και προιοντων διακοπης καπνισματος , το οποιο επαγωγικα σημαινε οτι το -η-τ πιθανοτατα θα ηταν αποτελεσματικο ως βοηθητικο στην προσπαθεια διακοπης.
Στην περιπτωση μου βεβαια , δεν με ενδιεφερε τοσο η διακοπη οσο κυριως η καταρχην ελαττωση του κ-τ

Να μαι λοιπον τωρα να ατμιζω 20 μερες
Εντυπωσεις?
-->Σιγουρα καθαροτερη αναπνοη - ρουχα - δωματια
-->Σημαντικοτατη μειωση του κ-τ , συνεχιζω παρολαυτα να καπνιζω 4-5 τσιγαρα στριφτου την ημερα (απο 15-20 /ημερα που εκανα) , οχι μονο επειδη συνεχιζω να τα θελω  , αλλα κι επειδη συχνα πυκνα ξεμενω στην διαρκεια της  ημερας απο μπαταρια/υγρο
-->Δεν εχω δει ιδιαιτερη διαφορα στην πνευμονικη λειτουργια ... "στις ανασες μου" , ισως αλλωστε ειναι νωρις ακομη

Αλλά:
Ρε παιδια πολυ διαρροη : στα στα χερια , στα χειλη , στα ρουχα , σε τατοιο βαθμο που μου ερχεται να το παρατησω το ρημαδι!
Τελοσπαντων επειδη εχω δει διαφορά κανω υπομονη και με την βοηθεια σας ελπιζω να λυσω τις πολλες αποριες - προβληματα που προκυπτουν κατα την χρηση

Αποσυνδεδεμένος xamaileon

• *
  • 6
« Απάντηση #1198 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 16:55 »
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Αρης το όνομα μου . Ειμαι 36 ετών και σύντομα 37. Παντρεμένος με μια κορούλα τριών ετών.
Γεννήθηκα σε μια περιοχή των Τρικάλων αλλά μεγάλωσα ουσιαστικά στα περίχωρα της αττικής.
Ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα αλλα ασχολούμαι και με προγραμματισμό , μηχανολογικά και οτι αλλο χρειαστεί στην εταιρία που εργάζομαι.
Στον ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με την μικρή μου κόρη και επίσης με την κηπουρική που μου εχει γίνει παθός τον τελευταίο χρόνο.

Η σύντομη ιστορία μου για το Η.Τ.
Κάπνιζα απο τα 15-16 μου χρονιά μέχρι πριν δυο μηνες που άρχισα το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Πήρα δανεικό ενα EGO-T της OVALE και την τρίτη μερα ειπα οτι εαν ειναι ετσι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα (πολλές διαρροές βρε παιδιά) να ξαναρχίσω το κανονικό τσιγάρο. Και πήγα με σκοπό να κάνω μια ερεύνα αγοράς στην τοπική αγορά (στα ψιλικατζίδικα δηλαδή ...χαχαχα) μήπως βρω κατι διαφορετικό.
Και στο πρώτο που πηγα βρηκα εναν αντιπρόσωπο της Nobacco και αγορασα το i-want και ετσι έλυσα το σημαντικότερο προβλημα μου. Τις διαρροές δηλαδή . Τις  επόμενες μερες βρήκα το συγκεκριμένο φορουμ και απο τοτε εχω γινει ξανα μαθητούδι και  μελετώ διαφορά θεματα που εχουν να κανουν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η αληθεια ειναι οτι έλυσα πολλες απορίες αλλα μου δημιουργήθηκαν και αλλες καινούργιες. Ευτηχος ( η και δυστηχος)  υπαρχει μεγάλος ογκος πληροφοριων .  Αυτή την στιγμή έχω καταλήξει να ατμιζω ενα η.τ. που αποτελείται απο μπαταριά Giant 900mh και Dual Coil cartomizer τις ABOS (απο ECIG)   με υγρά τις Halo και σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος μετά απο αρκετές αλλαγές  και σε ατμοποιητες αλλα και σε υγρά  . Ελπίζω διαβάζοντας το φόρουμ να βρω κάτι ακόμα καλύτερο .

Τέλος.... (μην μεγαλωσει πολυ η μικρη ιστορια)   :D

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #1199 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 17:36 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 26911 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 354002 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 00:57
από Tem
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 106351 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 97640 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 323270 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 603408 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12555 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3760 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 611278 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 156094 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1163439 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 5285 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas