vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος lowbap

• Ατμομηχανικη υποστηριξη
  • *
  • 50
  • Φύλο: Άντρας
  • Παταειιιιι... και ατμιζει!!
Απ: Επίμονο συνάχι και άτμισμα
« Απάντηση #135 στις: Οκτ 21, 2014, 14:13 »
Λοιπόν η ακτινογραφία έγινε... Οι εξετάσεις αίματος αναμένονται.... Κατά την εξέταση των ακτινογραφιων (που παρεμπιπτοντως δείχνουν σε μια τυπική λοίμωξη του αναπνευστικου πώς είναι οι πνεύμονες, τίποτα το ανησυχητικό δλδ από άποψη υγρού ή κάποιας φλεγμονής ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς) έκανα την επίμαχη ερώτηση στο γιατρό που την εξεταζε...Επιβαρύνεται η κατάσταση με το η.τ; Με αφοπλιστικό και απόλυτο τρόπο, πλήρως ενημερωμένος ο γιατρός για το η.τ,μου απάντησε αναφέροντας ως πειστήριο για τα λεγόμενα του την έκθεση της αμερικανική πνευμονολογικη εταιρεία, την οποία χαρακτήρισε τοτεμ για την ελληνική ιατρική κοινότητα, ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να ατμιζει κάνεις από το να καπνίζει... Νιτροζαμινες μηδέν άρα μακρυά από το καρκίνο ελάχιστη ως μηδενική επιβάρυνση του καρδιαγγειακου... Βέβαια δε παρέλειψε να μου συστήσει να κάνω συντηρητική χρήση όσο διαρκεί η λοίμωξη  διότι όπως άλλωστε και το τσιγάρο λειτουργεί βρογχοσυσπαστικα (ή κάπως έτσι δε την συγκράτησα καλά τη λέξη,πάντως κατάλαβα από αυτή ότι μάλλον η φουλ χρήση επιβραδύνει την ίαση)... Αυτά :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 21, 2014, 14:23 από lowbap »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #136 στις: Οκτ 21, 2014, 14:28 »
Εγώ πάλι, που νόμιζα ότι τη γλύτωσα ... έχω οξεία βρογχύτιδα.  :-\  Για η.τ. δεν είπα τίποτα, γιατί ο γιατρός είναι υπερήλικας και μέχρι να καταλάβει ... Θα προσπαθήσω να το ελλατώσω το άτμισμα... Περαστικά μας! :bye:

Αποσυνδεδεμένος lowbap

• *
  • 50
« Απάντηση #137 στις: Οκτ 21, 2014, 14:33 »
Περαστικά σου σου εύχομαι Μαρία... Ναι ελάττωσε λίγο αν μπορείς όπως θα έκανες και με το τσιγάρο... Αυτό κατάλαβα και εγώ από τα λεγόμενα του γιατρού σήμερα όμως φαντάσου ότι ατμίζω από τη μέρα που το έπαθα φουλ και με τη βοήθεια και της αντιβίωσης βέβαια είδα και ο ίδιος πολύ μικρές σκιές στους πνεύμονες συνέπεια της λοίμωξης και μόνο... Λέω εγώ τώρα και τουλάχιστον στο μυαλό μου πλέον το χώ 100% σίγουρο μετά και από αυτό,αν δημιουργούσε υγρό στους πνεύμονες ο ατμός από το άτμισμα,που γραφικά λέγεται εδώ και εκεί κατά περιόδους, τώρα δε θα είχαν γεμίσει οι πνεύμονες μου με αφορμή την ήδη ύπαρξη υγρού από τη λοίμωξη; ;)

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #138 στις: Οκτ 21, 2014, 14:36 »
περαστικα και στους δυο σας  :)
αν βοηθαει αυξηστε την νικοτινη για να ελλατωσετε την ποσοτητα

Αποσυνδεδεμένος lowbap

• *
  • 50
« Απάντηση #139 στις: Οκτ 21, 2014, 14:40 »
Ευχαριστώ πολύ :)... Πάντως δε ξέρω η Μαρία αλλά εγώ τουλάχιστον, μπορώ να αντέξω πολύ ώρα χωρίς να ατμίσω κάτι που κατά τη περίοδο που κάπνιζα ήταν ανέφικτο!!!

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 489
« Απάντηση #140 στις: Οκτ 21, 2014, 15:46 »
Mια αξονικη θα βαλει τελος σε καθε απορια,καθως ειναι πολυ πιο διακριτικη και λεπτομερης :bye:

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 529
  • watch your back..
« Απάντηση #141 στις: Οκτ 21, 2014, 16:04 »
εγω παλι απο το φθινοπωρο παρατηρω μια μονιμη υγροποιηση στα ρουθουνια.κ λεω μονιμη γιατι καθε μερα νιωθω την μυτη μου να σταζει! :(
κ εχω συχνα συναχι αλλα με τα παιδι στο σπιτι δεν ξερω αν εχει σχεση..

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #142 στις: Οκτ 21, 2014, 18:30 »
Πολλοί ατμιστές παρατηρούν υγροποίηση στη μύτη που δεν είναι συνάχι. Αν εκπνέεις τον ατμό από τη μύτη μπορεί να υγροποιείται και να... στάζει, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #143 στις: Οκτ 21, 2014, 18:32 »
περαν του ητ ειναι και εποχη αλλεργιων ...κι ας μην ξερουμε οτι εχουμε .

• 529
  • watch your back..
« Απάντηση #144 στις: Οκτ 21, 2014, 18:53 »
Πολλοί ατμιστές παρατηρούν υγροποίηση στη μύτη που δεν είναι συνάχι. Αν εκπνέεις τον ατμό από τη μύτη μπορεί να υγροποιείται και να... στάζει, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.
συμφωνω μαζι σου αλλα αν υγροποιουνται τα ρουθουνια τοτε στους πνευμονες τι γινεται? :hmmm: ποσο υγροποιηση μπορει να εχουν παθει?

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #145 στις: Οκτ 21, 2014, 20:22 »
Υγρό στους πνεύμονες είναι η κατάσταση κατά την οποία οι ίδιοι οι πνεύμονες παράγουν παραπάνω υγρό από όσο φυσιολογικά πρέπει να έχουν.
Δεν είναι πρόβλημα το υγρό που έρχεται εξωτερικά, το οποίο και αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #146 στις: Οκτ 21, 2014, 20:45 »
συμφωνω μαζι σου αλλα αν υγροποιουνται τα ρουθουνια τοτε στους πνευμονες τι γινεται? :hmmm: ποσο υγροποιηση μπορει να εχουν παθει?
:dontknow:
Τα ρουθούνια δεν "υγροποιούνται", ούτε παθαίνουν "υγροποίηση" και κανείς δεν έγραψε κάτι τέτοιο.
Οι ατμοί ξαναγίνονται υγρό όταν περνάν από την μύτη και κρυώνουν.
Τα πνευμόνια αντιδρούν όπως όταν κάνεις ζεστό μπάνιο ή μαγειρεύεις σούπα και ανακατεύεις: είναι μια χαρά.

Νομίζω πως αξίζει να αφιερώσεις λίγες ώρες στα νήματα για την υγεία.

• 529
  • watch your back..
« Απάντηση #147 στις: Οκτ 21, 2014, 20:58 »
θα το κανω  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος 11100

• **
  • 107
« Απάντηση #148 στις: Νοε 12, 2014, 01:37 »
Είχα τέλη Σεπτέμβρη πόνο αριστερά  πίσω στην πλάτη στο ύψος που τελειώνει ο πνεύμονας. Εννοείται πως σκεφτόμουν κάποια υγρά καινούργια που έκανα εκείνο τον καιρό. Εννοείται πως πήγα σε  γιατρούς-παθολόγο (μου είπε πως είναι κοινός σφαχτης) , που με έστειλε για ακτίνες και εξ.αίματος ( και τα δύο ως πλασίμπο) και μου έδωσε αντιφλεγμονώδη. Με απέτρεψε απο επίσκεψη σε καρδιολόγο . μετα απο 3,5 εβδομάδες συνήλθα.  Τα γράφω σαν συμπαράσταση στο πρώτο ποστ - ο γιατρός ξέρει σίγουρα καλύτερα απο κάποιον που δεν είναι, τα πλασματικά φάρμακα βοηθάνε ( εαν δεν είχα κανει την ακτινογραφία θα είχα ακόμη ανησυχίες), το ηλ. τσιγάρο δεν ευθύνεται για όλα τα προβλήματα υγείας που παρουσιάζουμε κατα καιρούς.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #149 στις: Νοε 12, 2014, 08:33 »
Επειδή τα συμπτώματα της "οξείας βρογχίτιδας" επέμεναν πολύ καιρό, δεύτερος γιατρός με έστειλε για ακτινογραφία στους πνεύμονες:" καμμία ένδειξη για ύπαρξη παθολογίας", η διάγνωση! Έτρεμα από το φόβο μου πριν πάω. Όσο για το συνάχι, δεν παρατηρώ κάποια διαφορά από τότε που κάπνιζα κι έχω ιδιαίτερη ευαιστησία.  :yes:   

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 172 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20363 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1138 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878513 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363001 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467930 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912456 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521373 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1647 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376576 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702900 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ